- 29 Mayıs 2016
- 547
- 533
- 33
- 31
- Konu Sahibi Ayikolreiz
-
TeşekkürlerGeçmiş olsun öncelikle.
Acilen psikoloğa götürün.
Su sıralar malesef yokMaddi durumunuz varsa soyle guzel sessiz bi yere gidin yer deistirmek belki iyi gelir ...
Bu hiç aklıma gelmedi çok umudum yok ama denemekte fayda var teşekkürederimÖnce siz bi gidip uzmanla görüşün o size belki ikna etme yolu konusunda nasıl davranılması konusunda yardım eder
Zaten kısa süre sonra vazgeçer çünkü sürekli yenifikirleri oluyor.Ilac destegi almasi lazim bu sekilde üstesinden gelemezsiniz. Maddi problemler de var. Yurt disi fikrinden vazgecse daha iyi olur bu psikolojiyle cok daha ciddi sorunlar yasayabilir. Yurt disinda yasamak oyle kolay is degil ruh sagligi iyi insanlar bile adaptasyon sorunu yasiyor. Cok ozel degilse cocukken yasadigi seylerden bahseder misiniz öneriler de bulunmak adina soruyorum.
Bilmiyorum ki bu depresyon konusunda kadınlar daha mücadeleci sanki . Güzel soz bile söylesem üzerinde yük hissediyor. Zaten bana da mutsuzluk verdiğini zannediyor elinden gelse boşar ve çeker giderGeçmiş olsun öncelikle ağır depresyon için herşeyden önce sevgi gerekli ona sık sık sevdiginizi onsuz hayatın anlamı olmadığını hissettirin dillendirin ve guzel sözlerle mantıklı bir şekilde yardım alması gerekrigini anlatin yardım almanın sadece akli dengesi yerinde olmayan insanlar için değil herkes için olduğunu tatlı dille anlatın ama en başta sevgiyle yaklaşın biz kadınlar depresyona girince küçük güzel bi söz yüzümüzu guldurur aslında erkeklerde oyledir
Ben elimden geldiği kadar birlikte bir şeyler yapmaya çalışıyorum ona ihtiyacım olduğunu belli eden ufak görevler veriyorum sevdiğimbir yemeği yaptiriyorum veterinere kedi götürtuyorum böyle ufak şeyler sonra da benim elim kolum gibi olduğunu vurguluyorum. Etrafında çok arkadaşı yok malesef çok aktif bir hayatı yok bu da tetikliyorCok gecmis olsun canim benim
Oncelikle zevk aldiginiz seyler yapin ona ne kadar degerli oldgunu hissdin sevgisizlikten oluyor bu is ortami felan nasil iletisim sorunu yasiyormuh
Çok geçmis olsun lütfen tedavinizi ihmal etmeyin olur mu? Kendimızı en çok da bu zamanlarda yargiliyoruz ne olur kendinizi yargilamayin bu sizin suçunuz değilBende şuan depresyondayım...
Bol sevdiğinizi söyleyip sarılın
Yanında olun
Yalnız hissetmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?