Eşim depresyonda

Çok geçmis olsun lütfen tedavinizi ihmal etmeyin olur mu? Kendimızı en çok da bu zamanlarda yargiliyoruz ne olur kendinizi yargilamayin bu sizin suçunuz değil

Allah razı olsun. Rabbim eşinize şifa versin. Hastalığımı düşünerek kendimi suçlayarak resmen eziyet ediyorum kendime.. Yavaş yavaş geçmeye başladı darısı eşinizin başına inşALLAh...

Yaklasık 4 yıldır depresyon tedavisi alıyor annem ilac kullanıyor 1-3 ay arası doktora gidiyor doktor her gidişinde ilaçlarını hafifletiyo bazen çıkarıyo yerine baska ekliyo vs ilk doktora gitmeden önceki halini hatırlıyorum gercekten çok kötüydü şuan iyi normale döndü diyebilirim

Çok sevindim daha da iyi olsun inşallah ve benim eşim de kabul etsin inşallah

Iyi bir uzman bulun ve eşiniz adına gidin. En azından ikna yollarını, nasıl davranmanız gerektiğini öğrenirsiniz.
Sonra ki adımlarıniz kolaylaşır. Eminim ki zamanla eşiniz de kabul edecek.
En kısa zamanda şifa diliyorum. Insaallah iyileşecek , dua edin.

Çok sağolun :)
Evet bu fikir mantıklı geldi ve en kısa zamanda uygulayacagim

Bilmiyorum ki bu depresyon konusunda kadınlar daha mücadeleci sanki . Güzel soz bile söylesem üzerinde yük hissediyor. Zaten bana da mutsuzluk verdiğini zannediyor elinden gelse boşar ve çeker gider
Ağır bi hastalık geciriyor yazmissiniz ilaç tedavisi goruyomu peki bazı ilaçlar depresyon a ölüm isteğine sürükleyebilir bende daha önce yaşadım

Ağır bi hastalık geciriyor yazmissiniz ilaç tedavisi goruyomu peki bazı ilaçlar depresyon a ölüm isteğine sürükleyebilir bende daha önce yaşadım
Mesela sivilce icin ağır bi tedavi var 6 aylık o ilaçlar ağır bunalıma sokar benim çocuk tedavisi için kullandığım ilaclarin bazilarindada bu yan etkiler vardı ve gerçekten depresyona yol açarlar

psıkolok tek care cok ıyı gelecek ıkna etmeye bakın

bir uzman tavsıye edıcektm yakınımda yaşayan durum var benzer cocukluk donemınde yaşadıgı sey malsef 26 27 yasına gelıncede hayatını olumsuz etkılıyor.önerecegım uzmana gıdıyor ama seans bası 300 keşke durumunuz olsada gıdeblsenız

Randevu kapısından döndü durumumuz varken De ikna olmadı ki

Şu yazdıklarına göre belki sadece depresyon değil,manik depresif olabilir.Mani ve depresyon dönemleri belirtilerini okursan demek istediğimi anlarsın.Birebir eşini anlatıyorsa kendisine okutup doktorun şart olduğuna ikna edebilirsin.

Birde sürekli duyguları değişiyor fikirleri değişiyor bir çok sakin bir çok kızgın bir enerjik bir bitkin vs vs vs işte . Acaba bu da depresyona mi bağlı bir durum ?

Yok manik değil onu biliyorum yoğun değil o kadar. Teşekkürler uyarıniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…