- 29 Mayıs 2016
- 547
- 533
- 33
- 31
- Konu Sahibi Ayikolreiz
-
Annenz tedavi oldu mu pek iPsikolog için ikna edin kesinlikle, ileri evre rahatsızlık belirtisi gibi annemden biliyorum ölme istediği oluştuğunda ileri düzey psikolejik rahatsızlığa geciyor diye biliyorum ilaç tedavisi ile atlatabilir.
Çok geçmis olsun lütfen tedavinizi ihmal etmeyin olur mu? Kendimızı en çok da bu zamanlarda yargiliyoruz ne olur kendinizi yargilamayin bu sizin suçunuz değil
Çok sevindim daha da iyi olsun inşallah ve benim eşim de kabul etsin inşallahYaklasık 4 yıldır depresyon tedavisi alıyor annem ilac kullanıyor 1-3 ay arası doktora gidiyor doktor her gidişinde ilaçlarını hafifletiyo bazen çıkarıyo yerine baska ekliyo vs ilk doktora gitmeden önceki halini hatırlıyorum gercekten çok kötüydü şuan iyi normale döndü diyebilirim
Amin sizden de allah razi olsun :)Allah razı olsun. Rabbim eşinize şifa versin. Hastalığımı düşünerek kendimi suçlayarak resmen eziyet ediyorum kendime.. Yavaş yavaş geçmeye başladı darısı eşinizin başına inşALLAh...
Çok teşekkür ederim inşallah allah acil şifalar versinÇok sevindim daha da iyi olsun inşallah ve benim eşim de kabul etsin inşallah
Çok sağolun :)Iyi bir uzman bulun ve eşiniz adına gidin. En azından ikna yollarını, nasıl davranmanız gerektiğini öğrenirsiniz.
Sonra ki adımlarıniz kolaylaşır. Eminim ki zamanla eşiniz de kabul edecek.
En kısa zamanda şifa diliyorum. Insaallah iyileşecek , dua edin.
Ağır bi hastalık geciriyor yazmissiniz ilaç tedavisi goruyomu peki bazı ilaçlar depresyon a ölüm isteğine sürükleyebilir bende daha önce yaşadımBilmiyorum ki bu depresyon konusunda kadınlar daha mücadeleci sanki . Güzel soz bile söylesem üzerinde yük hissediyor. Zaten bana da mutsuzluk verdiğini zannediyor elinden gelse boşar ve çeker gider
Mesela sivilce icin ağır bi tedavi var 6 aylık o ilaçlar ağır bunalıma sokar benim çocuk tedavisi için kullandığım ilaclarin bazilarindada bu yan etkiler vardı ve gerçekten depresyona yol açarlarAğır bi hastalık geciriyor yazmissiniz ilaç tedavisi goruyomu peki bazı ilaçlar depresyon a ölüm isteğine sürükleyebilir bende daha önce yaşadım
psıkolok tek care cok ıyı gelecek ıkna etmeye bakınMerhaba arkadaşlar eşim depresyonda yasimiz genç dertlerimiz çok . Eşim bence uzun süredir depresyonda ama bu sene dipleri yaşıyor. Ölmek istiyorum diyor sürekli ne yapacağımı şaşırdım ailesi ilgisiz ben ikna edemiyorum uzman yardımı alması için. Çaresiz kaldım siz neler tavsiye ediyorsunuz ?
Nedenlerine gelince çok kötü bir çocukluk geçirmiş gecmisi unutamiyor şimdi de ağır bir hastalıgi var ve kabullenemiyor kendini aciz hissediyor manevi olarak da boşlukta ibadetlerini falan da terketti .
Bana karşı da kendini suçlu hissediyor . Oysa ben onsuz rahat bir hayat yaşamaktansa onunla çile çekmeye razıyımm. En güzel günlerim onla geçti şimdi sıra kötü günlerde ise ben varım. Ama nasıl yardımcı olabilirim ki ?
Okudum çok faydalı oldu çok sağolun :)Allah yardımcınız olsun.
Şöyle bir yazı buldum sizin için belki faydası dokunur..
http://yusufbayalan.com/depresyondaki-bir-yakininiza-nasil-yardim-edebilirsiniz/
Randevu kapısından döndü durumumuz varken De ikna olmadı kibir uzman tavsıye edıcektm yakınımda yaşayan durum var benzer cocukluk donemınde yaşadıgı sey malsef 26 27 yasına gelıncede hayatını olumsuz etkılıyor.önerecegım uzmana gıdıyor ama seans bası 300keşke durumunuz olsada gıdeblsenız
Allah razıolsun teşekkürederim inşallah oyleyimdir ve inşallaH bu ona iyi gelirNe güzel bir eşsiniz ..
Allah acil şifa versin eşinize..
Birde sürekli duyguları değişiyor fikirleri değişiyor bir çok sakin bir çok kızgın bir enerjik bir bitkin vs vs vs işte . Acaba bu da depresyona mi bağlı bir durum ?
Yok manik değil onu biliyorum yoğun değil o kadar. Teşekkürler uyarıniz içinŞu yazdıklarına göre belki sadece depresyon değil,manik depresif olabilir.Mani ve depresyon dönemleri belirtilerini okursan demek istediğimi anlarsın.Birebir eşini anlatıyorsa kendisine okutup doktorun şart olduğuna ikna edebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?