• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim engelli kardeşimi istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buradaki çoğu insan iki yüzlü davranıp kadına gelmesin derdi. Çok gördük maalesef. Depremde zarar görmüş insanları bile evine kabul etme boşa diyen gördük.
Ben o insanlardan biriyim ama iki yüzlü kısmını asla kabul etmiyorum. Çünkü diğer tarafta kaynana kişisi çoluk çocuğu başka torunlarıyla gelip yan gelip yatıyorlar. Önüne konan yemekten temizliğe kadar hem ellemeyip hem de laf ediyorlar. Gelinlerin yatak odasına kadar karıştırıyorlar. Evdeki damat kişisi de anasıyla birlikte yan gelip yatıyor misafir gibi.
Ama burda kız her işi zaten kendi yapıyor. Evi de ailesi vermiş. Birey özel bir birey. Sessiz sedasız sevgi bekleyip oturuyor

Yani. Ben anneme asla kredi cektirip temizlege gitmesine sebep olmak istemezdim. Durum ne olursa olsun. Iki yetiskin birey kendini gecindirmenin yolunu aramali.

Benim anneme evimde iş yaptırdığım bile sayilidir oda eşim mecburen yoksa olmuştur veya eşim gittikten sonra mecbur kalmisimdir
Kaldı ki kredi cektirecegim
Bunu kabul ediyorsak eşimde bende gece gündüz çalışır oderdik
Ama evle ilgili durum başka bence engelli olması ile alakası da yok tepki yanliz kalmak için

Şu kadınlar ne ikiyüzlü yaratıklar ya!

Kayınpederinin verdiği evde, alt katta oturan, ev hanımı, bedava ekmek elden su gölden yaşayan gelinler, görümcem kaynanam evime geldi diye burada ağlayan siz değil miydiniz?
Hemen adami linçlemişsiniz.

Sana gelince kiz kardeşim, kardeşin kocanin da kardeşi değil maalesef.
Sıkılabilir, rahatsız olabilir, bunu dile getirmesi güzel bir şey. Pasif agresif tavırlar sergileyebilirdi.

Niye hemen bu intihar edicem tavrı, ne alaka yani bunda intihar edicek ne var.
Siz inin aşağı kata bir süre.
O kadınları da linçliyoruz. Çalış da kira çık madem beğenmiyorsan deniliyor... hatta Bi kadın var ikide Bi kvalide evime geliyor diyor. Meğer kvalidenin eviymiş... kendi odasını bozmamis kvalide, bir sürü kişi beğenmiyorsan kira tut o onun evi istediği gibi gelir dedi....

Ya pamukannesi yardim olsun diyw kredi cekip o krediyi odemek icin evlere temizl7ge giden yasli bi kadin var burda. Elmayla armutu kiyasliyosun bence

Dedigim gibi onu kabul etmek konu sahibinin sucu bastan. Niye annenin kredi cekmesine müsaade etti. Ama maddi yardim yapiliyor diye de insanlarin söz hakki tamamen elinden alinmasina karsiyim. Herkes kendi evinde rahat etmek istiyor. Demek ki adam devamli birini evinde istemiyor. Hemen vicdansiz ilan edildi. Ama adam o kadar kötü olsa konu sahibinin kardesi onu bastan sevmez. Herseyin dozu önemli. Konu sahibi ailesini fazla evliligin icine katmis. Iki yetiskin birey kendini gecindiremenin yolunu aramasi gerekirdi. Herseyi aileye yüklemeyi degil

Kocan kardeşinden rahatsız olabilir bu normal bişey
Sende kocanın davranışından rahatsız olabilirsin
Kİmin rahatsızlığı varsa uzaklaşsın
Ev senin kocan kardeşini istemiyorsa çıksın gitsin
Sen eğer bu kacaya razıysan sende kocanla git değilsen sal gitsin
Niye intahar ediyorsun

Siz neden annenizin kredi çekmesine müsade ettiniz , yazık değil mi kaç yaşında insanları zora sokuyorsunuz ?

Eşin bilmiyor muydu engelli kardeşinin olduğunu ?
Beğenmiyorsa tutsun kiralık bir ev başka eve çıksın , aileniz de versin o daireyi kiraya en azından kadın çalışmak zorunda kalmaz , çocuğunun yanında olur.

Dedigim gibi onu kabul etmek konu sahibinin sucu bastan. Niye annenin kredi cekmesine müsaade etti. Ama maddi yardim yapiliyor diye de insanlarin söz hakki tamamen elinden alinmasina karsiyim. Herkes kendi evinde rahat etmek istiyor. Demek ki adam devamli birini evinde istemiyor. Hemen vicdansiz ilan edildi. Ama adam o kadar kötü olsa konu sahibinin kardesi onu bastan sevmez. Herseyin dozu önemli. Konu sahibi ailesini fazla evliligin icine katmis. Iki yetiskin birey kendini gecindiremenin yolunu aramasi gerekirdi.
Iste ben de diyorum ki kendini gecindirmeyi beceremiyosan baskalarinin sunduguna nankorluk etme. Kalp kirma.

Arkadaşlar merhaba 8 yıllık evliyim down sendromlu 24 yaşında erkek kardeşim var kimseye zarar vermeyen eşimi çok seviyor. Biz kiralar arttı diye ailemin evinin üstüne taşındık babam ev yaptı içini biz yaptırdık sadece ailemin bende emeği çok annem kredi çekti bize yardım etti die temizliğe gidiyor gittiği saatlerde bize çıkıyor inmiyor aşağı eşim rahatsiz oluyo sürekli yine mi geldin aşağı in bak konuşmam senle falan diyor sorun çıkarıyor aşağı inmesini istiyor bu beni çok yaralıyo çocuk sadece oturuyor hicbisey yapmıyor kendisine ve eşimi çok seviyor zaten eşim inat sürekli benle kavga eden birisi buraya taşınınca artk kardesim meselesi çıktı benim ailem bu kadar destek oldu kiradan kurtardı ev verdi şimdi keşke gelmeseydim bilmem ne diyor minnet duygusu hiç yok ben napacagimi bilmiyorum kalbim ağrıyor çok üzülüyorum çaresizim 2 kızım var canıma kıymak istiyorum denemeye çalışıyorum evlatlarım için vazgeçiyorum.. çocukken de bazen beni oyuna almazlardi kardeşimle çıkıyorum oyuna geliyorum diye bunlarda aklıma gelince kalbim ağrıyor napmam lazim
İntihar çözüm mü diz olunce kardeşinizi kabul edip bağrına mu basacak koca kişisi?
Arkanızdan iki ağlar koşa koşa kızlarınızın başına üvey anne getirir başlar adil dram .Evlatlarımız arkanizdab rahmet okumaz onlar kırıldıkça mezarınızda ters dönersiniz.Adam iyi değilse boşanin inanın ölmekten daha kolay ..........

Al birini vur ötekine!! Ben sadece konu sahibinin annesine ve kardeşine üzüldüm.En çok da annesine üzüldüm.Konu sahibi de çok masum gelmiyor bana. Hem kredi çektir, hem anneyi çalıştır. Tek üzüldüğüm burada borç yüzünden çalışmak zorunda kalan anne oldu!!

çaresizim 2 kızım var canıma kıymak istiyorum denemeye çalışıyorum evlatlarım için vazgeçiyorum..
Bu ne bicim aklina geldigi sey? Kocan merhametsiz kapiyi gösterebilirsin defolup gider yani. Ailen o kadar size ev acti nankörlük pesinde bi insan minnet etmesi gerekirken

Arkadaşlar merhaba 8 yıllık evliyim down sendromlu 24 yaşında erkek kardeşim var kimseye zarar vermeyen eşimi çok seviyor. Biz kiralar arttı diye ailemin evinin üstüne taşındık babam ev yaptı içini biz yaptırdık sadece ailemin bende emeği çok annem kredi çekti bize yardım etti die temizliğe gidiyor gittiği saatlerde bize çıkıyor inmiyor aşağı eşim rahatsiz oluyo sürekli yine mi geldin aşağı in bak konuşmam senle falan diyor sorun çıkarıyor aşağı inmesini istiyor bu beni çok yaralıyo çocuk sadece oturuyor hicbisey yapmıyor kendisine ve eşimi çok seviyor zaten eşim inat sürekli benle kavga eden birisi buraya taşınınca artk kardesim meselesi çıktı benim ailem bu kadar destek oldu kiradan kurtardı ev verdi şimdi keşke gelmeseydim bilmem ne diyor minnet duygusu hiç yok ben napacagimi bilmiyorum kalbim ağrıyor çok üzülüyorum çaresizim 2 kızım var canıma kıymak istiyorum denemeye çalışıyorum evlatlarım için vazgeçiyorum.. çocukken de bazen beni oyuna almazlardi kardeşimle çıkıyorum oyuna geliyorum diye bunlarda aklıma gelince kalbim ağrıyor napmam lazim
Eşinize resti çekin. Bende işitme engelliyim özel hayatımda kimse istemiyor, arkadaş ortamında sohbetleri duymuyorum aralarına katılamıyorum diye iyice izole oldum tamam üstesinden geliyorum ama bana bunları yaşatan yakın/uzak kimseyi de affedemiyorum.

1.5 metre kefenle gideceğimiz şu hayatta eşiniz gibi saçmalayanlara hiçbir şeyinizi vermeyin. Ne sizi ne ailesini ne kızlarını hak etmiyor.

Abartma istersen cana kiyacak ne var bosa gitsin. Esiniz asalak ve gayet gamsız bir insan

Böyle merhametsiz, vicdansız, saygısız bir herif için mi canınıza kıyacaksınız? Engelli aile bireyime saygısı olmayan herifi ben kendi ellerimle boşarım. Ciddiyim boşayın, annenize geçin, oturduğunuz evi kiraya verin; annenizin kadıncağızın çektiği eziyete yazık.

Benim annem de aksayarak yavaş yürür, hafif bedensel engeli var. Eşim anneme geldiğinde çay koyar, ayağına tepsi götürür, en sevdiği tatlıyı alır çayla servis eder. Ayakları için özel puf yaptırdı, koltuğa oturunca bacakları asılı kalmasın şişmesin diye, bir de zorlandığı için banyoya engelli tutamaç yaptırdı. Vicdanı olmayan insandan hiçbir şey olmaz. Bari bu devirde kiradan kurtardıkları için minneti olsun.

Yazık ne vicdanı ne merhameti varmış. Bedava ev konarken iyi değil mi. Ben annenin yerinde olucam var ya kolundan tuttuğum gibi şehir çöplüğüne fırlatırım o nankörü. Daha evin önünden bile geçemez

Şu kadınlar ne ikiyüzlü yaratıklar ya!

Kayınpederinin verdiği evde, alt katta oturan, ev hanımı, bedava ekmek elden su gölden yaşayan gelinler, görümcem kaynanam evime geldi diye burada ağlayan siz değil miydiniz?
Hemen adami linçlemişsiniz.

Sana gelince kiz kardeşim, kardeşin kocanin da kardeşi değil maalesef.
Sıkılabilir, rahatsız olabilir, bunu dile getirmesi güzel bir şey. Pasif agresif tavırlar sergileyebilirdi.

Niye hemen bu intihar edicem tavrı, ne alaka yani bunda intihar edicek ne var.
Siz inin aşağı kata bir süre.
Hizmeti koca yapsın yemeği cayı temzliği kadın oturuyosa onlar geldğinde şahsen hüç sorun yok öyle gitmelerinde bseyde denilmez.. genelleme yapmanız cok yanlıs iki yüzlüler bilmem ne diye… kadınlar diye belirttiğnize göre kendinizide kastettiniz sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X