- 25 Nisan 2018
- 4.834
- 9.341
- 158
- Konu Sahibi 2meleginannesi
Aileniz bu adama neden iyilik yaptı?
Niye bu kadar verici bu aile
Niye bu kadar verici bu aile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben o insanlardan biriyim ama iki yüzlü kısmını asla kabul etmiyorum. Çünkü diğer tarafta kaynana kişisi çoluk çocuğu başka torunlarıyla gelip yan gelip yatıyorlar. Önüne konan yemekten temizliğe kadar hem ellemeyip hem de laf ediyorlar. Gelinlerin yatak odasına kadar karıştırıyorlar. Evdeki damat kişisi de anasıyla birlikte yan gelip yatıyor misafir gibi.Buradaki çoğu insan iki yüzlü davranıp kadına gelmesin derdi. Çok gördük maalesef. Depremde zarar görmüş insanları bile evine kabul etme boşa diyen gördük.
Yani. Ben anneme asla kredi cektirip temizlege gitmesine sebep olmak istemezdim. Durum ne olursa olsun. Iki yetiskin birey kendini gecindirmenin yolunu aramali.
O kadınları da linçliyoruz. Çalış da kira çık madem beğenmiyorsan deniliyor... hatta Bi kadın var ikide Bi kvalide evime geliyor diyor. Meğer kvalidenin eviymiş... kendi odasını bozmamis kvalide, bir sürü kişi beğenmiyorsan kira tut o onun evi istediği gibi gelir dedi....Şu kadınlar ne ikiyüzlü yaratıklar ya!
Kayınpederinin verdiği evde, alt katta oturan, ev hanımı, bedava ekmek elden su gölden yaşayan gelinler, görümcem kaynanam evime geldi diye burada ağlayan siz değil miydiniz?
Hemen adami linçlemişsiniz.
Sana gelince kiz kardeşim, kardeşin kocanin da kardeşi değil maalesef.
Sıkılabilir, rahatsız olabilir, bunu dile getirmesi güzel bir şey. Pasif agresif tavırlar sergileyebilirdi.
Niye hemen bu intihar edicem tavrı, ne alaka yani bunda intihar edicek ne var.
Siz inin aşağı kata bir süre.
Ya pamukannesi yardim olsun diyw kredi cekip o krediyi odemek icin evlere temizl7ge giden yasli bi kadin var burda. Elmayla armutu kiyasliyosun bence
Iste ben de diyorum ki kendini gecindirmeyi beceremiyosan baskalarinin sunduguna nankorluk etme. Kalp kirma.Dedigim gibi onu kabul etmek konu sahibinin sucu bastan. Niye annenin kredi cekmesine müsaade etti. Ama maddi yardim yapiliyor diye de insanlarin söz hakki tamamen elinden alinmasina karsiyim. Herkes kendi evinde rahat etmek istiyor. Demek ki adam devamli birini evinde istemiyor. Hemen vicdansiz ilan edildi. Ama adam o kadar kötü olsa konu sahibinin kardesi onu bastan sevmez. Herseyin dozu önemli. Konu sahibi ailesini fazla evliligin icine katmis. Iki yetiskin birey kendini gecindiremenin yolunu aramasi gerekirdi.
İntihar çözüm mü diz olunce kardeşinizi kabul edip bağrına mu basacak koca kişisi?Arkadaşlar merhaba 8 yıllık evliyim down sendromlu 24 yaşında erkek kardeşim var kimseye zarar vermeyen eşimi çok seviyor. Biz kiralar arttı diye ailemin evinin üstüne taşındık babam ev yaptı içini biz yaptırdık sadece ailemin bende emeği çok annem kredi çekti bize yardım etti die temizliğe gidiyor gittiği saatlerde bize çıkıyor inmiyor aşağı eşim rahatsiz oluyo sürekli yine mi geldin aşağı in bak konuşmam senle falan diyor sorun çıkarıyor aşağı inmesini istiyor bu beni çok yaralıyo çocuk sadece oturuyor hicbisey yapmıyor kendisine ve eşimi çok seviyor zaten eşim inat sürekli benle kavga eden birisi buraya taşınınca artk kardesim meselesi çıktı benim ailem bu kadar destek oldu kiradan kurtardı ev verdi şimdi keşke gelmeseydim bilmem ne diyor minnet duygusu hiç yok ben napacagimi bilmiyorum kalbim ağrıyor çok üzülüyorum çaresizim 2 kızım var canıma kıymak istiyorum denemeye çalışıyorum evlatlarım için vazgeçiyorum.. çocukken de bazen beni oyuna almazlardi kardeşimle çıkıyorum oyuna geliyorum diye bunlarda aklıma gelince kalbim ağrıyor napmam lazim
Kocasi niye evde, bari onu yazip gitseydi. İkiye bolunduk burda, koca hakli-koca haksizcilar olarakŞu konuları açtıktan sonra bir yerde bayılıp kalıyor musunuz anlamadım kibiraz zahmet edip yorumlara cevap verseniz ya
![]()
Bu ne bicim aklina geldigi sey? Kocan merhametsiz kapiyi gösterebilirsin defolup gider yani. Ailen o kadar size ev acti nankörlük pesinde bi insan minnet etmesi gerekirkençaresizim 2 kızım var canıma kıymak istiyorum denemeye çalışıyorum evlatlarım için vazgeçiyorum..
Eşinize resti çekin. Bende işitme engelliyim özel hayatımda kimse istemiyor, arkadaş ortamında sohbetleri duymuyorum aralarına katılamıyorum diye iyice izole oldum tamam üstesinden geliyorum ama bana bunları yaşatan yakın/uzak kimseyi de affedemiyorum.Arkadaşlar merhaba 8 yıllık evliyim down sendromlu 24 yaşında erkek kardeşim var kimseye zarar vermeyen eşimi çok seviyor. Biz kiralar arttı diye ailemin evinin üstüne taşındık babam ev yaptı içini biz yaptırdık sadece ailemin bende emeği çok annem kredi çekti bize yardım etti die temizliğe gidiyor gittiği saatlerde bize çıkıyor inmiyor aşağı eşim rahatsiz oluyo sürekli yine mi geldin aşağı in bak konuşmam senle falan diyor sorun çıkarıyor aşağı inmesini istiyor bu beni çok yaralıyo çocuk sadece oturuyor hicbisey yapmıyor kendisine ve eşimi çok seviyor zaten eşim inat sürekli benle kavga eden birisi buraya taşınınca artk kardesim meselesi çıktı benim ailem bu kadar destek oldu kiradan kurtardı ev verdi şimdi keşke gelmeseydim bilmem ne diyor minnet duygusu hiç yok ben napacagimi bilmiyorum kalbim ağrıyor çok üzülüyorum çaresizim 2 kızım var canıma kıymak istiyorum denemeye çalışıyorum evlatlarım için vazgeçiyorum.. çocukken de bazen beni oyuna almazlardi kardeşimle çıkıyorum oyuna geliyorum diye bunlarda aklıma gelince kalbim ağrıyor napmam lazim
Abartma istersen cana kiyacak ne var bosa gitsin. Esiniz asalak ve gayet gamsız bir insanArkadaşlar merhaba 8 yıllık evliyim down sendromlu 24 yaşında erkek kardeşim var kimseye zarar vermeyen eşimi çok seviyor. Biz kiralar arttı diye ailemin evinin üstüne taşındık babam ev yaptı içini biz yaptırdık sadece ailemin bende emeği çok annem kredi çekti bize yardım etti die temizliğe gidiyor gittiği saatlerde bize çıkıyor inmiyor aşağı eşim rahatsiz oluyo sürekli yine mi geldin aşağı in bak konuşmam senle falan diyor sorun çıkarıyor aşağı inmesini istiyor bu beni çok yaralıyo çocuk sadece oturuyor hicbisey yapmıyor kendisine ve eşimi çok seviyor zaten eşim inat sürekli benle kavga eden birisi buraya taşınınca artk kardesim meselesi çıktı benim ailem bu kadar destek oldu kiradan kurtardı ev verdi şimdi keşke gelmeseydim bilmem ne diyor minnet duygusu hiç yok ben napacagimi bilmiyorum kalbim ağrıyor çok üzülüyorum çaresizim 2 kızım var canıma kıymak istiyorum denemeye çalışıyorum evlatlarım için vazgeçiyorum.. çocukken de bazen beni oyuna almazlardi kardeşimle çıkıyorum oyuna geliyorum diye bunlarda aklıma gelince kalbim ağrıyor napmam lazim
Hizmeti koca yapsın yemeği cayı temzliği kadın oturuyosa onlar geldğinde şahsen hüç sorun yok öyle gitmelerinde bseyde denilmez.. genelleme yapmanız cok yanlıs iki yüzlüler bilmem ne diye… kadınlar diye belirttiğnize göre kendinizide kastettiniz sanırımŞu kadınlar ne ikiyüzlü yaratıklar ya!
Kayınpederinin verdiği evde, alt katta oturan, ev hanımı, bedava ekmek elden su gölden yaşayan gelinler, görümcem kaynanam evime geldi diye burada ağlayan siz değil miydiniz?
Hemen adami linçlemişsiniz.
Sana gelince kiz kardeşim, kardeşin kocanin da kardeşi değil maalesef.
Sıkılabilir, rahatsız olabilir, bunu dile getirmesi güzel bir şey. Pasif agresif tavırlar sergileyebilirdi.
Niye hemen bu intihar edicem tavrı, ne alaka yani bunda intihar edicek ne var.
Siz inin aşağı kata bir süre.