- Konu Sahibi _sekerpare_
-
Ee bu kadar çalıştıysa istediği kişilerle istediği sekilde tatil yapmaya hakkı yok mu yani? Şu an daha da şaşırdımHerkesin imzası ,parmak izi gibi yapısı ,mizacı da farklı arkadaşlar.Bunun kıskanmakla falan alakası yok.Sadece alışık olmadığımız için çift olarak,ayrı ayrı tatil yapmaya böyle bir durumu yadırgadım.Bu kadar yani.Farklı fikirleri merak ettiğim için konu açtım.Kaldı ki insan eşini kıskanadabilir bu da normal bence.1,5 yıldır pandemi nedeniyle daha fazla mesai yapmak durumunda kalan grupta benim eşim.Dolayısıyla dipdibe bir durumumuz olmadı.Ayrıca normalde de özgürlük alanımız ,kendimize ait zamanlarımız var bunu her mesajda belirttim zaten.
Gitsin dönüşte de siz gidin. Şahsen ben öyle yapardım. İzin vermezse buna kendisi de gidemez. Ayrıca dediğinizde yadırganacak bir durum görmedim.Selam herkese ...Uzun zamandır konu açmıyordum ,fikirlerinize ve tarafsız yorumlarınıza ihtiyaç duyduğum için sizlere sorayım dedim.Eşimle 26 yıldır beraberiz.6 kişilik bir arkadaş grubu var çocukluk arkadaşları.Hepsi evli ,işgüç sahibi insanlar.Arkadaşlarının hepsini tanıyorum.Bir tanesinin uzun zamandır tekne tatili hayali varmiş bu grupla gitsek ne güzel olur diye düşünüyormuş.Neyse eşim bana netleşince söyledi.Ne dersin diye.Normalde onun da benim de arkadaşlarımızla zaman geçirmemızde bir sorun yok .Ama tatil deyince (3 gün sadece 6 kişi olacaklar eşler yok tekne ile ege koylar) bir bozuldum açıkcası.Ne gerek var, zaten ağustosta ailecek gideceğiz dedim.Kendim için ilk kez bişey istiyorum neden böyle yapıyosun diye bana 3 gün trip attı adam ya...Haksız mıyım sizce hanımlar??Güven sorunu yok aramızda ,yani ahlaksız kadın ya da adam heryerde aldatır oyle bişey değil.Ama ben bunu nedense evli insanların birlikte stres atması ,birlikte eğlenmesi gerekir diye düşünüyorum.Lüzumsuz geldi bu davranış.Sizler ne düşünürdünüz metak ettim.
Edit:herkesin mesajına begen butonunu tıklamam ,teşekkür etmek için arkadaşlar..Bu platformda yanlış anlaşılmalar oluyor ya açıklamak istedim
Tabiiki var gidicez zaten rezervasyonumuz var.Ee bu kadar çalıştıysa istediği kişilerle istediği sekilde tatil yapmaya hakkı yok mu yani? Şu an daha da şaşırdım
Ee onun istediği erkek erkeğe 3 gün tekne tatiliymiş aynı zamanda ona gitmesine trip yapmışsınız. Tabii ki var derkenTabiiki var gidicez zaten rezervasyonumuz var.
Sanıyorum sizinle yaşlarımız yakın lale hanım.Gençler çok anlamadı beni yaYani ben de dedim özlerim üzülürüm ne gerek var diye ...
Kıyamam...
Herkesin kültürü farklı.
Hele dediğiniz gibi gençler bizden daha farklı bakıyor hayata.
Kafa dağıtmak demişler,biz kafalarını mı şişiriyoruz?
Teşekkür ederim ,bu farklı bir bakış açısı.Hic düşunmedim başkalarının eşleri olunca rahat edemez erkekler diye açıkcssı.Hatta bir otelden yer ayırtırıp cümbür cemaat gidebilirdik diye geçmişti aklımdan.benzer bir konuya geçen de yazdım
aslında o burukluğun sebebi benimle eğlenemiyor mu hissi ve ben neden gidemiyorum hissi
yani 26 yıllık eşinizi siz zaten tanıyorsunuz, aldatma vs ayrı konular zaten
ama adamın 6 tane arkadaşı var yıllardır görüştüğü, ben buradan imrendim valla
keşke benimde böyle bir imkanım olsa
haftasonu kaçamak yaptık iki gece, onda da yanımda çocuk ve eşim vardı
keşke arkadaş tatili yapabilsem dedim, hatta yalnız
bu onları sevmediğim anlamına gelmiyor ki
özellikle pandemide 1,5 yıldır 7/24 bir aradayız özellikle oğlumla
artık yere düşen bir şeye bile aynı kelimelerle tepki veriyoruz
bırakın gitsin, yıllar sonra bu tarz bir imkan olmuş, maddi olarak sarsmayacaksa gitsin değişiklik olsun
erkek erkeğe bir ortam her zaman için kalabalık aileli bir ortamdan farklıdır ve bence daha dinlendiricidir
aynı şekilde kadın kadına bir ortam da
yanımda başka adamlar olduğunda rahat yayılamayacak olduğum gibi erkekler de arkadaşlarının eşi olsa rahat hareket edemez
bırakın gitsin dağıtsın, siz de kendi sevdiğiniz bir şey yapın o arada
Olabilir anket aklıma gelmedi doğrusubenim de yaşım çok genç sayılmaz
ben de izin vermek istemeyen taraftayım
daha önce de böyle bir konu açılmıştı
acaba anket mi koysalar üyeler :))
benzer bir konuya geçen de yazdım
aslında o burukluğun sebebi benimle eğlenemiyor mu hissi ve ben neden gidemiyorum hissi
yani 26 yıllık eşinizi siz zaten tanıyorsunuz, aldatma vs ayrı konular zaten
ama adamın 6 tane arkadaşı var yıllardır görüştüğü, ben buradan imrendim valla
keşke benimde böyle bir imkanım olsa
haftasonu kaçamak yaptık iki gece, onda da yanımda çocuk ve eşim vardı
keşke arkadaş tatili yapabilsem dedim, hatta yalnız
bu onları sevmediğim anlamına gelmiyor ki
özellikle pandemide 1,5 yıldır 7/24 bir aradayız özellikle oğlumla
artık yere düşen bir şeye bile aynı kelimelerle tepki veriyoruz
bırakın gitsin, yıllar sonra bu tarz bir imkan olmuş, maddi olarak sarsmayacaksa gitsin değişiklik olsun
erkek erkeğe bir ortam her zaman için kalabalık aileli bir ortamdan farklıdır ve bence daha dinlendiricidir
aynı şekilde kadın kadına bir ortam da
yanımda başka adamlar olduğunda rahat yayılamayacak olduğum gibi erkekler de arkadaşlarının eşi olsa rahat hareket edemez
bırakın gitsin dağıtsın, siz de kendi sevdiğiniz bir şey yapın o arada
E ama kendi arkadaşlarınla tatile çıkmanın amacı budur zaten. Kendi eşinle rahat edemediğin için değil, hemcinslerinle başka karşı cinsler olmadan rahat rahat eğlenmek, geyik yapmak, saçmalamak vs.Teşekkür ederim ,bu farklı bir bakış açısı.Hic düşunmedim başkalarının eşleri olunca rahat edemez erkekler diye açıkcssı.Hatta bir otelden yer ayırtırıp cümbür cemaat gidebilirdik diye geçmişti aklımdan.
Yok beee en küçüğu 45 yasında adamlar burada ötekileştirme,içkiye içene tepki gösterme gibi algılansın istemediğim için belirtmedim ama bu grupta hiç kimse alkol kullanmıyor.kudro ben sizi biliyorum.Herkesin hayatı da tercihleride kendini ilgilendirir kimsenin karısmak haddi değildir bana göre ,bunu ifade etmek istiyorum üstüne basa basa ...Hani öyle içeyim kusayım falan muhabbeti olmaz da belki sabaha kadar okey oynarlar rahatça küfürlü konuşurlar falan ..E ama kendi arkadaşlarınla tatile çıkmanın amacı budur zaten. Kendi eşinle rahat edemediğin için değil, hemcinslerinle başka karşı cinsler olmadan rahat rahat eğlenmek, geyik yapmak, saçmalamak vs.
Ne bileyim mesela kızkıza tekneyle çıksak biz kesin üstsüz güneşleniriz, gece çıplak yüzeriz, içer içer denize kusarızbunları herkesin eşinin olduğu tatilde kim yapabilir? En fazla oturup masada bişiler içer sohbet edersin o ortamda. Çıldıramazsın ki
Yani işte benimki örnekti. Kadınların yanında rahat yapamadıkları şeyler yaparlar. Bakmayın siz yaşlarına bir araya gelince çocuk gibi olurlar onlar. En uzağa işeme yarışması falan yaparlarYok beee en küçüğu 45 yasında adamlar burada ötekileştirme,içkiye içene tepki gösterme gibi algılansın istemediğim için belirtmedim ama bu grupta hiç kimse alkol kullanmıyor.kudro ben sizi biliyorum.Herkesin hayatı da tercihleride kendini ilgilendirir kimsenin karısmak haddi değildir bana göre ,bunu ifade etmek istiyorum üstüne basa basa ...Hani öyle içeyim kusayım falan muhabbeti olmaz da belki sabaha kadar okey oynarlar rahatça küfürlü konuşurlar falan ..
Ayy sesli güldüm bunaaaYani işte benimki örnekti. Kadınların yanında rahat yapamadıkları şeyler yaparlar. Bakmayın siz yaşlarına bir araya gelince çocuk gibi olurlar onlar. En uzağa işeme yarışması falan yaparlar
ee sonuç izin verdiniz mi vermediniz miYok beee en küçüğu 45 yasında adamlar burada ötekileştirme,içkiye içene tepki gösterme gibi algılansın istemediğim için belirtmedim ama bu grupta hiç kimse alkol kullanmıyor.kudro ben sizi biliyorum.Herkesin hayatı da tercihleride kendini ilgilendirir kimsenin karısmak haddi değildir bana göre ,bunu ifade etmek istiyorum üstüne basa basa ...Hani öyle içeyim kusayım falan muhabbeti olmaz da belki sabaha kadar okey oynarlar rahatça küfürlü konuşurlar falan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?