- Konu Sahibi Madamgonca
-
Aslında bende düşünmüyorum ama telefonda konulurken falan ama diyorum bazen
Yardım aldım bir süredestek alın o zaman bu şekilde evliliğinizi mahvedeceksiniz.. kimse karşısında sürekli beynini yiyen birini istemez üstelik hayatın doğal akışı içinde olan davranışları sebebiyle..
bu tamamen sizin sorununuz zira ortada bir çocuk olduğunu bile isteye evlenmişsiniz..
bu çocuk askere gidecek daha da önemlisi evlenecek eşiniz annesi ile bir araya gelecek olması gerektiği gibi ve dediğim gibi siz bu çocuğun varlığını kabul ederek evlenmişsiniz duyduğunuz rahatsızlıkta tamamen sizin sorununuz..
kendi başınıza halledemiyorsanız destek almalısınız..
Unutmamış mıdır mı yaniHani bir sokak röportajı var, soruyorlar ki eski sevgilinizi unutmak için ne yaparsınız, ve yaşlı bir amca 'neden bir şey yapayım ki? İnsan unutmak için değil unutmamak için sever.' diyor. İşte bu yüzden eski albümleri saklaması veya o günleri güzel hislerle anmak istemesi çok normal bence. Ayrıca ortada bir çocuk varken telefonda konuşmaları da bir o kadar normal. Bu konuda eşinizi bunaltıp kendi elinizle onu soğutup da uzaklaştırmayın derim.
Düğün Albümü değil çocuğun okul resimleri vsMesela ben esimle ayrilsam dugun albumumum atilmasini istemem evladim da kalsin hatira isim yanilmasi da olabilir yillarini gecirmis sonucta
Biraz baskı Yaptım galibaAlbümlerın olması cok normal.
İnsanların belli bir gecmıısı var cocukların dahıl olduğu fotograflar varsa bence kesın saklanmalı.
Unutma baskı yalan doğurur.
Eski eşi işe basbasa resimleri yok çocukla ilgili resimleri vareş, çocuk ve kendisinin olduğu fotoyu saklaması kabul edilebilir ama çocuğun olmadığı sadece eski eş ve kendisinin olduğu fotoyu saklaması gereksiz.
eğer çocuk için aralarında bir konuşma geçtiğinde tepki verirseniz yalan söylemesi de kabul edilebilir.
bunların dışında eski eşle bağlantısının olması sizi haklı kılar.
umarım başıma böyle bir durum gelmez. gerçekten zor durum.
bu durumda resimlerle ilgili bir takıntı yapmamalısınız bence. araca çocuk olunca mutlaka bu tür şeyler olacaktır.Eski eşi işe basbasa resimleri yok çocukla ilgili resimleri var
Ne zaman eski Eş konusu geçse tartışıyoruz
inanıyorum tabi ki inanmasam zaten onunla olmam ancak aklıma bu tür düşünceler gelmesine de engel oalmıyorumbu durumda resimlerle ilgili bir takıntı yapmamalısınız bence. araca çocuk olunca mutlaka bu tür şeyler olacaktır.
siz bu durumda olsanız eminim siz de o fotoğrafları saklardınız.
önemli olan sizi sevip sevmediği. sevdiğine inanıyorsanız eskiyi düşünmeyin derim.
albümler düğün albümleri değil çocuğun okul töreni mezuniyeti vs oralarda çekilen resimler ve annesi de var haliyleSakın kendinize eski eşi takıntı yapmayın. Eşiniz kesinlikle eski eşi özlemiyor anlattıklarınıza göre. Sizin ilk evliliğiniz sanırım. Benim eski eşimin Yen'i eşi de beni takıntı yapmış sanırım. Ama hiç gerek yok. Zaten ayrılalı seneler olmuş özlese onunla olurdu sizle değil. Konusunu bile açmayın. Albümleri evinizde bulundurmayın çocuk sizle yaşamıyorsa.
hersey eski eşin adıyla seslenmesiyle başladıBunu soylemek istemezdim ancak korkularinda haklisin. Kocan hala o kadini unutamamis. 8 yil gecmis ama nasil iz biraktiysa hatun adam unutamamis. Gizli gizli konusmalar. Foto albumunu saklamalar. Hele hele hala cocugu ile gorusuyor. Eger o kadini unutsa ondan olan cocugu ile de irtibati keserdi ama kadinla gorusebilmek icin bahane hepsi.
Ya ben ciddi ciddi bunlari yazsam sen adamin basinin etini yiyeceksin degil mi
Adam unutamasaydi seninle neden 3 sene ciddi iliski yurutsun bir de sonunda evlensin :) kuruntu yapiyorsun. Kafandan atmaya calis. Seninle oldugu sureleri saymazsak yaklasik 3 sene ayriymis ozlememis donmemis de hem hayatinda biri varken hem de aradan 8 sene gecmisken neden hala ozlesin. Inan anilari bile küllenmistir. 8 sene unutmak icin uzun bir sure. Uzme kendini bosuna. Tamami senin kuruntularin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?