Eşim eski eşini mi özlüyor :(

Aslında bende düşünmüyorum ama telefonda konulurken falan ama diyorum bazen

Ortak cocuklari var isteseniz de istemeseniz de omur boyu konusacaklar, buna alisin.
cocugun oldugu resimlerde bi zahmet dursun, ani onlar atilacak hali yok.
Bosanmis bi insanla evlenirken hele ki bide cocuklari var, bunlari hesap etmis olmaniz gerekti.
Ayrica adam eski esini sevse birarsya gelirlerdi zaten, bosa kuruntu sizinki

Albümlerın olması cok normal.
İnsanların belli bir gecmıısı var cocukların dahıl olduğu fotograflar varsa bence kesın saklanmalı.
Unutma baskı yalan doğurur.

ben özlediğini kesinlikle düşünmüyorum. onları birbirine baglayan ortada cocukları var tabiki düşman değiller konuşacakalr yani. demkki sizde farkında olmadan asırı tepki veriyorsunuz ki eşiniz yalan sölemeye mecbur kalıyor yda huzurunuz kaçsın istemiyor ondan sölemiyor. albüm deyince bende evlilik albümü zannettim ama aile albümüymüş lütfen sıkıntı yapmayın huzurunuza bakın

Yardım aldım bir süre

Unutmamış mıdır mı yani

eş, çocuk ve kendisinin olduğu fotoyu saklaması kabul edilebilir ama çocuğun olmadığı sadece eski eş ve kendisinin olduğu fotoyu saklaması gereksiz.

eğer çocuk için aralarında bir konuşma geçtiğinde tepki verirseniz yalan söylemesi de kabul edilebilir.

bunların dışında eski eşle bağlantısının olması sizi haklı kılar.

umarım başıma böyle bir durum gelmez. gerçekten zor durum.

Eski eşi işe basbasa resimleri yok çocukla ilgili resimleri var

Eski eşi işe basbasa resimleri yok çocukla ilgili resimleri var
bu durumda resimlerle ilgili bir takıntı yapmamalısınız bence. araca çocuk olunca mutlaka bu tür şeyler olacaktır.

siz bu durumda olsanız eminim siz de o fotoğrafları saklardınız.

önemli olan sizi sevip sevmediği. sevdiğine inanıyorsanız eskiyi düşünmeyin derim.

Sakın kendinize eski eşi takıntı yapmayın. Eşiniz kesinlikle eski eşi özlemiyor anlattıklarınıza göre. Sizin ilk evliliğiniz sanırım. Benim eski eşimin Yen'i eşi de beni takıntı yapmış sanırım. Ama hiç gerek yok. Zaten ayrılalı seneler olmuş özlese onunla olurdu sizle değil. Konusunu bile açmayın. Albümleri evinizde bulundurmayın çocuk sizle yaşamıyorsa.

Bunu soylemek istemezdim ancak korkularinda haklisin. Kocan hala o kadini unutamamis. 8 yil gecmis ama nasil iz biraktiysa hatun adam unutamamis. Gizli gizli konusmalar. Foto albumunu saklamalar. Hele hele hala cocugu ile gorusuyor. Eger o kadini unutsa ondan olan cocugu ile de irtibati keserdi ama kadinla gorusebilmek icin bahane hepsi.

Ya ben ciddi ciddi bunlari yazsam sen adamin basinin etini yiyeceksin degil mi
Adam unutamasaydi seninle neden 3 sene ciddi iliski yurutsun bir de sonunda evlensin :) kuruntu yapiyorsun. Kafandan atmaya calis. Seninle oldugu sureleri saymazsak yaklasik 3 sene ayriymis ozlememis donmemis de hem hayatinda biri varken hem de aradan 8 sene gecmisken neden hala ozlesin. Inan anilari bile küllenmistir. 8 sene unutmak icin uzun bir sure. Uzme kendini bosuna. Tamami senin kuruntularin

Adama huzur vermezseniz huzurlu günlerini özlemesi normal olur eğer ki eski eşi anlayışlı ise kesin böyle olur.kendinizi kontrol edin ve birbirinizi mutlu etmeye çalışın.

Eski eşinin adıyla sesleniyor bu normal mi görülüyor?
Fazla genişce düşünülüyor.
Empati yapıyorum başıma gelse olay çıkar.

Kendinize ve esinize hayati dar etmeyin.Emin olun unutmustur uzerinden yillar gecmis,bir cocugu var iletisim halinde olmalarindan daha dogal birsey yok.Albumleri atmamasi cocugunun gecmisinden kareler bulunmasiyla alakali.Arada benimde dilimin ucuna eski esimin adi gelir ama cok sukur seslenmedim henuz, o da aliskanlik herhalde yoksa külleri bile uctu gitti....

inanıyorum tabi ki inanmasam zaten onunla olmam ancak aklıma bu tür düşünceler gelmesine de engel oalmıyorum

albümler düğün albümleri değil çocuğun okul töreni mezuniyeti vs oralarda çekilen resimler ve annesi de var haliyle

hersey eski eşin adıyla seslenmesiyle başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…