Eşim eski eşini mi özlüyor :(

acaba eski eş evli mi?

kırk kişiye kuruntu mu yapıyorum diye sormuşsun.okurken bana fenalık geldi kocanı nasıl daraltıyorsun kim bilir..

kırk kişiye kuruntu mu yapıyorum diye sormuşsun.okurken bana fenalık geldi kocanı nasıl daraltıyorsun kim bilir..
Bunalıyor ki kavga ediyoruz sadece bu konu açıldığında bana bu kadar mı zavallısın sen bu kadar mı kendine guvenmıyorum diye bağırdı

Sevseydi bosanmazdi, bosandiysa da 8 yil pesinde dolanir barismaya calisirdi, seninle evlenmezdi.
Bence sen kiskaniyorsun

Adam sizle evlenmis ise eski esi zaten silmis demektir hayatindan. Tabi silebildigi kadar cunku ortak bir evlatlari var.
Ama ben esinizin eski esini yeniden sevdigini dusunmuyorum. Sizinki kiskancliktan kaynaklanmis.

Adam sizle evlenmis ise eski esi zaten silmis demektir hayatindan. Tabi silebildigi kadar cunku ortak bir evlatlari var.
Ama ben esinizin eski esini yeniden sevdigini dusunmuyorum. Sizinki kiskancliktan kaynaklanmis.
Aslında bende düşünmüyorum ama telefonda konulurken falan ama diyorum bazen

Değişmeye çalışıyorum zaten de pek başaramıyorum bu Düşünceler geliyor aklıma

destek alın o zaman bu şekilde evliliğinizi mahvedeceksiniz.. kimse karşısında sürekli beynini yiyen birini istemez üstelik hayatın doğal akışı içinde olan davranışları sebebiyle..
bu tamamen sizin sorununuz zira ortada bir çocuk olduğunu bile isteye evlenmişsiniz..
bu çocuk askere gidecek daha da önemlisi evlenecek eşiniz annesi ile bir araya gelecek olması gerektiği gibi ve dediğim gibi siz bu çocuğun varlığını kabul ederek evlenmişsiniz duyduğunuz rahatsızlıkta tamamen sizin sorununuz..
kendi başınıza halledemiyorsanız destek almalısınız..

Ne zaman eski eş konusu açılsa tartıştığınızdan dolayı eski eş aradığında yalan söylemiş , yaptığı yanlış ama yalana siz itmişsiniz. Albümler ortalık yerde değildi , çocuğuyla da olan resimler var olduğu için atmayıp bir kenarda (Bodrum yada çatı katında ) saklı olduğunu söylemiştiniz.

Bu konuyu daha önce de açmıştınız. Değişen hiçbir şey olmamış. Kusura bakmayın ama eski eşi takıntı yapmışsınız

Hani bir sokak röportajı var, soruyorlar ki eski sevgilinizi unutmak için ne yaparsınız, ve yaşlı bir amca 'neden bir şey yapayım ki? İnsan unutmak için değil unutmamak için sever.' diyor. İşte bu yüzden eski albümleri saklaması veya o günleri güzel hislerle anmak istemesi çok normal bence. Ayrıca ortada bir çocuk varken telefonda konuşmaları da bir o kadar normal. Bu konuda eşinizi bunaltıp kendi elinizle onu soğutup da uzaklaştırmayın derim.

Evet takıntı Yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…