- Konu Sahibi Madamgonca
-
Merhaba , ben 34 eşim 45 yasında 2 senelik evliyiz evlenmeden önce 3 yıllık bir birlikteliğimiz olmuştu hersey mükemmeldi evlenmeyi o istedi benle tanışmadan 8 yıl evvel ilk eşinden ayrılmış 9 senelik bir Evliliği olmuş şu an 20 yasında bir çocuğu var. Benim sorunum şu ki eşin eski eşini düşünüyor ya da özlüyor olabilir mi ? Yaşadığım olayları sizlere özetleyeyim
1. Evde ilk evlendiğimizde bana zaman zaman ismimi karıştırıp ilk eşinin adıyla seslenmesi
2. Eski eşle olan Albümlerin hala evin bir yerinde duruyor olması
3. Gecen gün eski Eş aradı çocukla ilgili birşeyler söyledi telefon konuşmalarını duydum sonra eşime kimle konuştuğunu sordum annemle konuştum dedi sonra ben telefonunu karıştırdım baktım eski eşle konuşmuş neden yalan söylediğini sordum çünkü bu konuda saplantın var garip garip tepkiler veriyorsun bende mecbur yalan söyledim dedi
4. Ne zaman eski Eş konusu geçse tartışıyoruz
Tüm bunlar eşliğinde yorum yapar mısınız onu özlüyor olabilir mi ?
Uzun oldu biraz ama Hakkınızı helal edin .
acaba eski eş evli mi?Merhaba , ben 34 eşim 45 yasında 2 senelik evliyiz evlenmeden önce 3 yıllık bir birlikteliğimiz olmuştu hersey mükemmeldi evlenmeyi o istedi benle tanışmadan 8 yıl evvel ilk eşinden ayrılmış 9 senelik bir Evliliği olmuş şu an 20 yasında bir çocuğu var. Benim sorunum şu ki eşin eski eşini düşünüyor ya da özlüyor olabilir mi ? Yaşadığım olayları sizlere özetleyeyim
1. Evde ilk evlendiğimizde bana zaman zaman ismimi karıştırıp ilk eşinin adıyla seslenmesi
2. Eski eşle olan Albümlerin hala evin bir yerinde duruyor olması
3. Gecen gün eski Eş aradı çocukla ilgili birşeyler söyledi telefon konuşmalarını duydum sonra eşime kimle konuştuğunu sordum annemle konuştum dedi sonra ben telefonunu karıştırdım baktım eski eşle konuşmuş neden yalan söylediğini sordum çünkü bu konuda saplantın var garip garip tepkiler veriyorsun bende mecbur yalan söyledim dedi
4. Ne zaman eski Eş konusu geçse tartışıyoruz
Tüm bunlar eşliğinde yorum yapar mısınız onu özlüyor olabilir mi ?
Uzun oldu biraz ama Hakkınızı helal edin .
Neden öyle dedinÖzlüyor olabilir o zaman
Hm ben kuruyorum o zamanKesinlikle eski eşini özlemiyor
Evli değilacaba eski eş evli mi?
Hersey adımı karıştırmasıyla başladıAbartiyorsun adam bisey yapmiyor ki kendini uzdugune degmez.
Bunalıyor ki kavga ediyoruz sadece bu konu açıldığında bana bu kadar mı zavallısın sen bu kadar mı kendine guvenmıyorum diye bağırdıkırk kişiye kuruntu mu yapıyorum diye sormuşsun.okurken bana fenalık geldi kocanı nasıl daraltıyorsun kim bilir..
Aslında bende düşünmüyorum ama telefonda konulurken falan ama diyorum bazenAdam sizle evlenmis ise eski esi zaten silmis demektir hayatindan. Tabi silebildigi kadar cunku ortak bir evlatlari var.
Ama ben esinizin eski esini yeniden sevdigini dusunmuyorum. Sizinki kiskancliktan kaynaklanmis.
Bunalıyor ki kavga ediyoruz sadece bu konu açıldığında bana bu kadar mı zavallısın sen bu kadar mı kendine guvenmıyorum diye bağırdı
Evet kıskanıyorum saplantı oldu bu bendeSevseydi bosanmazdi, bosandiysa da 8 yil pesinde dolanir barismaya calisirdi, seninle evlenmezdi.
Bence sen kiskaniyorsun
Değişmeye çalışıyorum zaten de pek başaramıyorum bu Düşünceler geliyor aklımaee sonuç değişmeye çalışacakmısın?
sana hak veren tek bir kişi yok farkındaysan..
Değişmeye çalışıyorum zaten de pek başaramıyorum bu Düşünceler geliyor aklıma
Evet takıntı YaptımNe zaman eski eş konusu açılsa tartıştığınızdan dolayı eski eş aradığında yalan söylemiş , yaptığı yanlış ama yalana siz itmişsiniz. Albümler ortalık yerde değildi , çocuğuyla da olan resimler var olduğu için atmayıp bir kenarda (Bodrum yada çatı katında ) saklı olduğunu söylemiştiniz.
Bu konuyu daha önce de açmıştınız. Değişen hiçbir şey olmamış. Kusura bakmayın ama eski eşi takıntı yapmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?