- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
evet zaten ebnim kruuntularımda bu olaydan sonra başladı öncesinde yoktuEski eşinin adıyla sesleniyor bu normal mi görülüyor?
Fazla genişce düşünülüyor.
Empati yapıyorum başıma gelse olay çıkar.
şu an ikinci evliliğiniz mi? yeni eşinile konuşurken mi dilinizin ucuna geliyorKendinize ve esinize hayati dar etmeyin.Emin olun unutmustur uzerinden yillar gecmis,bir cocugu var iletisim halinde olmalarindan daha dogal birsey yok.Albumleri atmamasi cocugunun gecmisinden kareler bulunmasiyla alakali.Arada benimde dilimin ucuna eski esimin adi gelir ama cok sukur seslenmedim henuz, o da aliskanlik herhalde yoksa külleri bile uctu gitti....
hersey ilk eşin adıyla hitap etmesiyle başladı o güne kadar bu tarz kuruntulkarım yoktu yani vardı da bu kadar yoğun değildiEgerki esin ilk esini unutmamis ozluyor seviyor vs vs olsaydi bekar gecen 8 yili boyunca o kadin icin cabalar hayatinda da muhtemel ciddi baska bir iliski olmazdi. Seneler gecmis uzerinden simdi yeni bir yuvasi var birakin adam huzuru bulsun evinde. Devamli eski esi kuruntu yapan bir kadin varsa evde sirf huzursuzluk cikmamasi icin yalan soylemesi normal. Adiyla seslenmesi garip ama surekli tartismaydi soruydu adami surekli eski esi hatirlatirsan adiyla seslenmesi de normal hale gelebilir diye dusunuyorum. Bitmis gitmis belli albumlerde sirf cocuk icin var. Bu da o cocugun hakki ilerde evini ayirinca o cocuk alir zaten cogunu siz suan emanetcisiniz belki de.
Hic kuruntuyla falan hayati zehir etmeyin. Demekki olmamis ki ayrılmışlar siz evinizi bu yuzden huzursuz hale getirip evliliginizi sarsmayin bosuna.
ben telefonunu karıştırdım baktım eski eşle konuşmuş neden yalan söylediğini sordum çünkü bu konuda saplantın var garip garip tepkiler veriyorsun bende mecbur yalan söyledim dedi
Dogrudur ancak 5 senedir oldu mu hic boyle bisey. Belki o an aklinda eski esini arayip cocukla ilgili bisey soylemek vardi birden size oyle seslendi. Hani bir sogukluk bi dalginlik eski esi unutamadigina dair baska seyler varsa anlarim ama bu kadar sure sonra unutamama gibi bir durum ancak yesilcamda olur diye dusunuyorumhersey eski eşin adıyla seslenmesiyle başladı
düğün nişan albümü yok albümlerde sadece çocukla ilgili resimler vardurumu aslında özetlemiş.
tabi isminizi karıştırması abes bir durum... 3 yıllık bir birlikteliğiniz olduktan sonra...
ama albümler durabilir. sonuçta hayatının bir parçası o şekilde geçti.
sadece nişan ve düğün fotoğrafları durmasın eter. hani aile albümlerini falan doğal karşılamalısınız. eskiden bir ailesi olduğunu biliyordunuz, yaşanmışlıkları elbette saklayabilir abartı olmadığı sürece...
5 sende oldu ilk evlendiğimizde 5 kere falan olmuşturDogrudur ancak 5 senedir oldu mu hic boyle bisey. Belki o an aklinda eski esini arayip cocukla ilgili bisey soylemek vardi birden size oyle seslendi. Hani bir sogukluk bi dalginlik eski esi unutamadigina dair baska seyler varsa anlarim ama bu kadar sure sonra unutamama gibi bir durum ancak yesilcamda olur diye dusunuyorum
düğün nişan albümü yok albümlerde sadece çocukla ilgili resimler var
Banada konuyu daha önce okudum gibi geldi.Sanki bu konuyu daha önce de okumuştum...
Geçmişe mazi derler. Bırak bunlao eşelemeyi. Onu seviyor olsa onla evlenirdi senle degil. Sen bugününe, huzuruna, mutluluguna bak canım...
inannın bende anlamadım kafamda soru işaretleri var haliyle cevap arıyorum onlaraHer yoruma ayni cevapları verip durmussunuz. Nasil ikna olursunuz ben anlamadim.
düğün nişan albümü değil çocuğuyla ilgili resimler o resimlerde annesi de varAlbümleri saklamak saçmalık bitmiş bi ilişki
Bir deyim vardir ya esegin aklina karpuz kabugu sokmak diye.inannın bende anlamadım kafamda soru işaretleri var haliyle cevap arıyorum onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?