Eşim eski eşini mi özlüyor :(

şu an ikinci evliliğiniz mi? yeni eşinile konuşurken mi dilinizin ucuna geliyor

Egerki esin ilk esini unutmamis ozluyor seviyor vs vs olsaydi bekar gecen 8 yili boyunca o kadin icin cabalar hayatinda da muhtemel ciddi baska bir iliski olmazdi. Seneler gecmis uzerinden simdi yeni bir yuvasi var birakin adam huzuru bulsun evinde. Devamli eski esi kuruntu yapan bir kadin varsa evde sirf huzursuzluk cikmamasi icin yalan soylemesi normal. Adiyla seslenmesi garip ama surekli tartismaydi soruydu adami surekli eski esi hatirlatirsan adiyla seslenmesi de normal hale gelebilir diye dusunuyorum. Bitmis gitmis belli albumlerde sirf cocuk icin var. Bu da o cocugun hakki ilerde evini ayirinca o cocuk alir zaten cogunu siz suan emanetcisiniz belki de.

Hic kuruntuyla falan hayati zehir etmeyin. Demekki olmamis ki ayrılmışlar siz evinizi bu yuzden huzursuz hale getirip evliliginizi sarsmayin bosuna.

hersey ilk eşin adıyla hitap etmesiyle başladı o güne kadar bu tarz kuruntulkarım yoktu yani vardı da bu kadar yoğun değildi

ben telefonunu karıştırdım baktım eski eşle konuşmuş neden yalan söylediğini sordum çünkü bu konuda saplantın var garip garip tepkiler veriyorsun bende mecbur yalan söyledim dedi

durumu aslında özetlemiş.
tabi isminizi karıştırması abes bir durum... 3 yıllık bir birlikteliğiniz olduktan sonra...
ama albümler durabilir. sonuçta hayatının bir parçası o şekilde geçti.
sadece nişan ve düğün fotoğrafları durmasın eter. hani aile albümlerini falan doğal karşılamalısınız. eskiden bir ailesi olduğunu biliyordunuz, yaşanmışlıkları elbette saklayabilir abartı olmadığı sürece...

hersey eski eşin adıyla seslenmesiyle başladı
Dogrudur ancak 5 senedir oldu mu hic boyle bisey. Belki o an aklinda eski esini arayip cocukla ilgili bisey soylemek vardi birden size oyle seslendi. Hani bir sogukluk bi dalginlik eski esi unutamadigina dair baska seyler varsa anlarim ama bu kadar sure sonra unutamama gibi bir durum ancak yesilcamda olur diye dusunuyorum

düğün nişan albümü yok albümlerde sadece çocukla ilgili resimler var

5 sende oldu ilk evlendiğimizde 5 kere falan olmuştur

Her yoruma ayni cevapları verip durmussunuz. Nasil ikna olursunuz ben anlamadim.

Albüm atılır mı hiç, onlar bizim anılarımız gecmişimiz, sadece esinle kadının olduğu resimler ayıklanabilir tabi ama toplu olanlar asla atılmaz, esinizi hiçbir konuda kabahatli görmedim, siz kuruntu yapıyorsunuz, yalan söylemesi de sadece huzuru kacırmamak amacı ile oldugunu dusunuyorum, herseyı kurcalayıp adamı yalana mecbur bırakmayın bence.benım de annemle babam ayrı ama resimlerimiz duruyor ve ben bakınca mutlu oluyorum eger o zamanlar atmış olsalardı çok kızardım.

Adam bu konudan o kadar bıkmış ki artık yalan söylemiş konuşmadım diye.
Adami yalan söylemeye iten sizsiniz.
Hayır bir de 2 yıl değil 3 yıl değil.
Artık kaç yıl olmuş ayrılalı yani .
Ayrıca ben de isimleri sürekli karistiririm mesela eşime geçen kardeşimin adıyla seslendim arkadaşıma anlamın adıyla mesela.
Gerçekten dili surcmus olabilir.
Bu konuyu uzatirsaniz siz zararlı çıkarsınız eşiniz bunalabilir haklı olarak.

inannın bende anlamadım kafamda soru işaretleri var haliyle cevap arıyorum onlara
Bir deyim vardir ya esegin aklina karpuz kabugu sokmak diye.
Bence kendini frenle artik ve bu konuyu surekli gundeme getirme.
Adamin aklinda olmadigi halde bilincaltina isleyebilir.
Biraz rahat ol. Zaten onu sevse ona donerdi.
Seni boyle ozguvensiz gormesin esin artik. Farkinda olmadan kendinden sogutabilirsin.

Hiç sanmıyorum boşandıktan sonra aradan yıllar geçmiş sevse istese barışırdı yıllar sonrada seninle evlenmiş ki erkekler için 2.evlilik kararı çok zor alınır ama sen takma bu konulara eski eşle mi konuşuyor duyma sanki öyle biri yokmuş gibi davran eğer adama sürekli adını geçirirsen bu yüzden eşinle kavga edersen tesbihte hata olmaz eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…