Eşim eski eşiyle gőrűsuyor.Uyardim dinlemedi.Yardim edin.

Ben her seyi kabullendim evlenirken.Fakat eşim bu Almanla arasi limoni oldugu bir donem,turk bir kadinla evlenmis.1yil evli kalmis. Sonra turk kadini birakip yine bu kadina donmus. Medeni biriyim ama esimin sanki ona karsi dolu oldugunu dusunuyorum
Sanki Bana hala duygulari varmis gibi geliyor. Eger oyle hissetmesem zaten dusunmem bile.
Insaallah degildir ama eger ona karsi doluysa da gorusme demenizle engel olunamaz.

bu ıkı ınsanın ortak cocukları var
ortada sıddet olmadıgı surece dıger turlu sorunlar esınızı baglar. bu sahıslar cocukları yasadıgı surece gorusmek zorundalar

cocuklu bırıyle evlenırken bunu bılıyordunuz eskı esınle gorusemezsın dıyemezsınız cocuklarının annesı ayrılsalar da arada bag var gorusmek zorundalar

bunun yıl sonu gosterısı var velı toplantısı var evlılıgı var bılmemnesı var mezunıyetı var yan yana cok vakıt gecırmelerı de gerekebılır

Ben her seyi kabullendim evlenirken.Fakat eşim bu Almanla arasi limoni oldugu bir donem,turk bir kadinla evlenmis.1yil evli kalmis. Sonra turk kadini birakip yine bu kadina donmus. Medeni biriyim ama esimin sanki ona karsi dolu oldugunu dusunuyorum
Sanki Bana hala duygulari varmis gibi geliyor. Eger oyle hissetmesem zaten dusunmem bile.

emın olmadıgınız bırıyle neden evlendınız ozaman ?

adamın çocukları var, çocuklar küçük.görüşmelerini engelleyemezsiniz , hiç evlenmemiş ya da çocuksuz adam alacaktın o zaman.adamın yaptığı bir yanlış yok.kaldı ki çocuk psikolojisi için de çocukların anneleriyle babalarının birbiriyle iletişimini tamamen kesemezsin.haddin değil zaten.sen adamı çocukları söz konusu olan bir konuda zor durumda bırakıp boğazına yapışırsan adam çocukları söz konusu olan herhangi bir şeyde haklı olarak seni atar çocuklarını değil, gizli kapaklı konuşur ne yazık ki.aradaki çocukların ikisi de minimum reşit olmadan haberleşmeleri kopmayacak.ya kabulleneceksiniz ya da kendinize en baştan ayrı yol çizeceksiniz.

e niye evlendin o zaman?

Çünkü konu sahibi kısıtlama getirdiği için mecbur kalıyor gizli saklı yapmaya.
Keşke konu sahibinin isteğini baştan reddetseymiş insan gibi, kadın da ona göre verirdi evlilik kararını.

Ama sonuç olarak konu sahibi ne yaparsa yapsın bu adam eski karısıyla görüşecek. Ama öyle ama böyle görüşmek zorunda.

Bak w
emın olmadıgınız bırıyle neden evlendınız ozaman ?
Emindim hatta guveniyordum.Ama o mesaji gorunce kadin aklidirya. Bir kere icime suphe dusty

Evet yasayan bilir. Burda gorussunler you cocuklar var diye ahkam kesmek kolay
ahkam kesmek değil hanımefendi.el kadar çocukların anasıyla babasının iletişimini kesmek kimsenin hele hele iki günlük elin haddine değil.deliler gibi aşık bile olsanız başlarım öyle aşka yani.çocuklardan önemli değil hiçbir şey.dağdan gelip bağdakini kovmak denir.zamanla sever herhalde deyip evlenmeseydin o zaman.çocuksuz adam alsaydın.en başından senin hatan

Konuşma dersen de konuşacak çocukları var. 14 yasında bile olsa sonuçta çocuk. Anne baba olarak ortak kararlarla hareket etmek zorundalar. Önemli olan konuşması değil konuşmanın içeriği. Konu sadece çocuklar olmalı.

Eski sevgili değil ki eski eşi adı üstünde iki tanede çocuk var ortada neyi engelleyeceksiniz anlamadım hayatlarının sonuna kadar çocuklrı ile ilgili her mesele de görüşmek zorundalar.Bunu tamamen bitirmeye çalışırsanız sadece siz yıpranırsınız.Bu arada sizinle eşinizin yaşını merak ettim.

Bence rahat olun. Yasaklarla bazi seylerin onune gecemezsiniz. Esiniz o kadini seviyorsa bir gun yine donecektir. Bence siz rahat olun konusacaksiniz goruseceksiniz tabi ki ortak cocuklariniz var seklinde yaklasip onemsemiyormus gibi davranirsaniz esinizin gozunde daha farkli olursunuz bu sekilde baskici oluyirsunuz bunaltirsiniz esinizi.

Back
X