- Konu Sahibi happyeaster07
Iki ortak cocuklari var tabi ki konusacaklar bana cok normal geldi. Sizin yasak koymaniz garip bence. Onlar anne ve baba iletisimi kesemezler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insaallah degildir ama eger ona karsi doluysa da gorusme demenizle engel olunamaz.Ben her seyi kabullendim evlenirken.Fakat eşim bu Almanla arasi limoni oldugu bir donem,turk bir kadinla evlenmis.1yil evli kalmis. Sonra turk kadini birakip yine bu kadina donmus. Medeni biriyim ama esimin sanki ona karsi dolu oldugunu dusunuyorum
Sanki Bana hala duygulari varmis gibi geliyor. Eger oyle hissetmesem zaten dusunmem bile.
Ben her seyi kabullendim evlenirken.Fakat eşim bu Almanla arasi limoni oldugu bir donem,turk bir kadinla evlenmis.1yil evli kalmis. Sonra turk kadini birakip yine bu kadina donmus. Medeni biriyim ama esimin sanki ona karsi dolu oldugunu dusunuyorum
Sanki Bana hala duygulari varmis gibi geliyor. Eger oyle hissetmesem zaten dusunmem bile.
e niye evlendin o zaman?Ben her seyi kabullendim evlenirken.Fakat eşim bu Almanla arasi limoni oldugu bir donem,turk bir kadinla evlenmis.1yil evli kalmis. Sonra turk kadini birakip yine bu kadina donmus. Medeni biriyim ama esimin sanki ona karsi dolu oldugunu dusunuyorum
Çünkü konu sahibi kısıtlama getirdiği için mecbur kalıyor gizli saklı yapmaya.
Keşke konu sahibinin isteğini baştan reddetseymiş insan gibi, kadın da ona göre verirdi evlilik kararını.
Ama sonuç olarak konu sahibi ne yaparsa yapsın bu adam eski karısıyla görüşecek. Ama öyle ama böyle görüşmek zorunda.
Emindim hatta guveniyordum.Ama o mesaji gorunce kadin aklidirya. Bir kere icime suphe dustyemın olmadıgınız bırıyle neden evlendınız ozaman ?
Belki zamanla unutur diyee niye evlendin o zaman?
Evet yasayan bilir. Burda gorussunler you cocuklar var diye ahkam kesmek kolayHikayeleri bayağı derin. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim, sizinki büyük cesaret.
büyük hataBelki zamanla unutur diye
Belkilerle hayat kurulsa cnm... bak adam arada başka kadınla evlenmiş 1 yıl sonra geri dönmüş. En azından hemen çocuk yapıp kendini ziyan etme.Belki zamanla unutur diye
ahkam kesmek değil hanımefendi.el kadar çocukların anasıyla babasının iletişimini kesmek kimsenin hele hele iki günlük elin haddine değil.deliler gibi aşık bile olsanız başlarım öyle aşka yani.çocuklardan önemli değil hiçbir şey.dağdan gelip bağdakini kovmak denir.zamanla sever herhalde deyip evlenmeseydin o zaman.çocuksuz adam alsaydın.en başından senin hatanEvet yasayan bilir. Burda gorussunler you cocuklar var diye ahkam kesmek kolay
Belki zamanla unutur diye