Eski esi benden haberdar. Cunku cocuklari Beni biliyor. Kizi kesin soylemistir. Ben de eşimin ona karsi hala duygulari bitmedigini dusunuyorum. O kadindan hep iyi bahsediyor. X Boyle iyiydi. Sabah erken kalkardi,tasarrufluydu,kitap okurdu falan falan. Hatta bazen diyorum ki kendi kendime, esim benimle evli,fiziken benim yanimda ama sanki ruhen o kadinin yaninda hep. Sanki onunla yasiyor. Bu arada esim ondan ayrilali 2 sene olmus ama son 5 senesini ayri evlerde gecirmisler. Alman Kadin esim turkle evlenip buna donunce kabullenememis. Esimin basinin etini yemis,sen bana dugun yapmadin bir bilezik bile almadin ona taktin falan diye bir suru altini(eski turk esinden bahsediyorm benden onceki)alman onu kiskanmis. Birlestiklerinden sonra da devamli esimin basina kakmis. En sonunda yapamamis ayrilmislar. Eşim onunlayken huzur bulamiyormus . Eve bile gitmek istemiyormus. Eski esi adam yerine koymuyormus. Telwvizyon da bile istedigi kanali acamiyormus. Sahura kalktigi zaman bile alman esi bagirip kapa o isigi diyormus. Rahatsiz oluyormus. Esimi Alman esinin ailesi de dislamis turk oldugu için. En son 1.5 sene once konu olmus benle tanismadan once barismalari.Alman Esi demis eger cocuklar icin bariscaksan kabul. Esimde demis cocuklar icin degil, sen istedigin icin barisirim diye. Sonra barismamislar. Simdi Alman esinin bir sevgilisi var,haftasonlari cocuklari esime birakip onunla evde beraber oluyor. Ama adam parasiz pulsuz fakir biriymis.
Diğer türk eşiyle neden boşanmış?
Bir sene icinde?
Aslinda adamin hayat hikayesi biraz sacma...
Birinden ayrilip diğerine uçuyor...nasil yildirim aşkıysa.
İlk "gelinlik bile almadığı" alman kadinla 15 yil evli kaliyor
Kadin bunu aldatıyor
Adam boşanıyor
Peşine, 1 senelik bekleme sürece dolduktan sonra bir türk kadinla evleniyor
12 ay icinde boşanıyor
Almana geri dönüyor
Kadin bunu sepetliyor
sizi buluyor
bir sene icinde evleniyor
eski eşinle hala hışır neşir...
sizce bu adam sağlam papucmu??
aynisini bir kadin yapsa adı cikar
ayrica bu adam ne işi yapiyor? Neyle geçiniyor??
size 100 bin liralık altinlar, hotelde düğünler vs. Daha bir yil önce diğer türk kadinina aynisi...
bu adam parali ama paranin kaynaği ne?
almanyaya gidince sizi kredi borcu beklemesin
vallah ben almanyada avukatim gelirim güzel...bu adamin yaptığı harcamalari yapamiyorum.
esnafmi?