Eşim eski eşiyle görüşüyor

1,5 2 yıl olmuş

Adama gelen gideni aratır lafını kanıtlıyorsun,
6 ayda ne demek tekme tokat girişmek..
Böyle devam edersen pişman olup eşine geride döner
Biraz tatlı dilli olda uzaklaşsın adam eski eşinden

Onunla evliyken siz gorusuyormuydunuz. Bu konusmadan onu cikarttimda.

Bu adam sana alırım nolacak dedi ve sen iyi şeyler mi düşünüyorsun hala? Ki kadın sana bizim bir problemimiz yok demiş. Vay ki vay senin haline. Çık yarın evden, habersiz terk et o evi.

Bu adam sana alırım nolacak dedi ve sen iyi şeyler mi düşünüyorsun hala? Ki kadın sana bizim bir problemimiz yok demiş. Vay ki vay senin haline. Çık yarın evden, habersiz terk et o evi.
Bilmiyorum ama konu sahibi aradan çekildiği anda eski eşe döner o adam, kadın iki ağlar kandırır adamı.
Çok Yen'i boşanmışlar , unutamamış görünüyor eşi. Konu sahibi ciddi yaptırım uygula, yine de görüşürse ozaman ayrılmayı bile düşün bence

Bence boşanman lazım. Hiç oluru yok bu işin böyle bir adamla. Seni değil onu seviyor üzgünüm. Evliliği yürütememişler ama hala birbirlerini seviyorlar. Sen araya girince birbirlerinin kıymetini anlamışlar şimdi seni kara kedi gibi görüyor ikisi de.
Çok üzgünüm, senin hiç suçun yokken böyle bir şey başına gelmesine. Kocan çok kötü bir adammış.

Yahu çekilmezse nolacak, adam zaten dönmüş bile. Resmen al bu senin kuman, bunu böyle kabul edeceksin diyor.
Şu an öyle bir akıl vermeliyiz ki bu adam eski karısının nasıl biri olduğunu hatırlamalı ve bu kadını melek gibi görmeli ki; ancak öyle kurtulur bu evlilik.

Siz eski esi bosverin de esinize bir bakin oyle karar verin bence.
Hadi tmm eski es magduru veya psikolojim bozugu oynuyorsa. Karsi tarafda da bu sacmaliga kanan bir aptal var. Veya oda hala seviyor. Her iki secenek de bosanma sebebi resmen..
Ne yani baska kadinlar magduru oynayacak esiniz önceligi olan sizi atacak mi kenara sen zaten guclusun diyerek?
Boyle bir erkekle olmak zaten sacma. Zihniyeti belli adamin. Ne yani omrumuz boyunca magdur zavalli bir tenekeyi kendimiz acamayacak kadini mi oynayacagiz sevilmek hör gorulmemek icinesin bu eski esiyle tencere kapak olmus bosver. Boylelerine low life people denilir

Ben onla ayrıldıktan sonra tanıştım. 5 ay sonra.

hayır tabiki de öyle olsa kesin kıymetli olurdum.
Siz boyle sert tepkiler verdikce sizden sogur evden uzaklasmaya baslar. Siz elinizle kendiniz itiyorsunuz o kadina. Iciniz yansada biraz umursamaz davranmaya calissaniz. Inanin boyle devam ederseniz kaybeden taraf siz olursunuz.

Siz boyle sert tepkiler verdikce sizden sogur evden uzaklasmaya baslar. Siz elinizle kendiniz itiyorsunuz o kadina. Iciniz yansada biraz umursamaz davranmaya calissaniz. Inanin boyle devam ederseniz kaybeden taraf siz olursunuz.
O kadın gündemde olmadıkça kavga etmiyoruz zaten. Çok güzel zaman geçiriyoruz eskileri konuşmuyırum Ama kadın bir şekilde bir şey yapıyor altüst ediyor

Sanki bu durumdan tek mutlu eşinmiş gibi görünüyor..
Hem eski eşi peşinde gibi görünüyor hem de evde kıskanan ve gözü dönüp sevgisini tekme tokat noktasına gelse de işte bi şekilde gösteren biri var..
Eşin tercih yapmadan sen kendin için bir tercih yapmalısın..

O kadın gündemde olmadıkça kavga etmiyoruz zaten. Çok güzel zaman geçiriyoruz eskileri konuşmuyırum Ama kadın bir şekilde bir şey yapıyor altüst ediyor
Telefon numaralarınızı değiştirin, bi şekilde ikna edip. Rehbere kapatın numaralarınızı, yeni telefona kayıt etmeyin o hanımı da ve callblacklist indirin, tanımadığınız hiçbir numara ne arayabilir ne de mesaj atabilir.
Nazla niyazla halledeceksiniz bu işi, bi şekilde illa halledeceğim diyorsanız, mümkün mertebe kavgadan kaçınacaksınız, bir melek gibi davranacaksınız. Bu demek değil ki o kadınla ilgili mevzu açılınca toleranslı olun. Gerekirse ağlayın, hatta hasta numarasi yapın üzüntüden hastalanmış gibi ve gururlu da davranın tabi.

madem mazlumun yanında eşiniz(!) siz de mazlumu oynayın;depresyondaymış gibi davranın,uzaklara dalın,ağlayın,mızmızlanın...

Deli mı ne,böyle sacma bir şey görmedim hayatımda.Her dakika görüşeceksen niye bosandin be adam.Asla kabul edilecek bir durum değil.Hani çocuk olur arada mecburen bir görüşme olabilir.Ama çocuk yok bir şey yok,üzgün diye teselli etmeyemi gidiyor adam.
İyi sen de "eski sevgilim zor durumdaymis,beni aradı gideyimde yardımcı olayım"de bak bakalım ne diyecek.
Ama böyle vurma kirmayla degil,resti çekeceksin ciddi bir sekilde ... Bir daha böyle bir şey olursa beni kaybedersin,bitti.Tekrar mı oldu, doğru avukata.

Hayat arkadaşınız bir şekilde sizden (yani birlikteliğinizden) vazgeçiyor.
Eski eş,eski sevgili,eski bilmem ne bunların bir önemi yok...
Size söz veren,sizinle evlenen adam sizin incinmenize sebep oluyor.
Allah yardımcınız olsun.

Bunlara ne gerek var ? Aglamayla ,oyunla,rolle kalacak adam kalmasın zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…