- 23 Mart 2017
- 310
- 338
- 103
- Konu Sahibi nickyokdayok
-
1,5 2 yıl olmuşBiraz serbest bırakın, ne demek şiddet uyguluyorsunuz adama diyecektim ki bu sözler çok ağır olmuş. Ayıp etmiş ne demek yani koynuma hiç mi almadım, kadının da başka kimsesi Yok mu arayacak da her darda kalınca eşinizi arıyor, sanki Yen'i eşi değilde eskinin üstüne kuma gitmişsiniz gibi, Allah yardımcınız olsun. Neden boşanmışlar ,kaç yıl olmuş ayrılalı
Onunla evliyken siz gorusuyormuydunuz. Bu konusmadan onu cikarttimda.Yaklaşık 1,5 yıl sonra sanki eşimde ciddi bir acıma var çözemedim. O kadının ona yaptığı herşeyi unuttu. Çok pişman diyor. Ona evliyken yaptıklarının cezasını sanki biz evlenince bizim evliliğimizin acısıyla ödediğini düşünüyor. Kadın ise bence sevmiyor sadece inada bindirdi. Çünkü evliyken doğru dürüst evine uğramayan evde sadece yatıp uyuyan konuşmayan kadın birden başkalaşım geçirdi bizimkinin işiyle gücüyle ilgilenmeler filan dostuz biz demeler.
Bu adam sana alırım nolacak dedi ve sen iyi şeyler mi düşünüyorsun hala? Ki kadın sana bizim bir problemimiz yok demiş. Vay ki vay senin haline. Çık yarın evden, habersiz terk et o evi.Ben geri kafalıyım lütfen ne varmış eski eşte yabancı mı o. Karşılıklı çay içmek yapmadıkları şey mi? Evli olduğum kadın bu yabancı mıymış? Koynuna da al bari dedim? Pişkin pişkin alırım nolacak hiç mi almadım dedi? Diyorlar ki insan neden delirir. Benim arabam eşimde kalmıştı bir gün bu kadın kötü olmuş eşim benim arabamla alıp evine bırakmış. Son bir ay. Bitti bitti bitmedi bitti
Bilmiyorum ama konu sahibi aradan çekildiği anda eski eşe döner o adam, kadın iki ağlar kandırır adamı.Bu adam sana alırım nolacak dedi ve sen iyi şeyler mi düşünüyorsun hala? Ki kadın sana bizim bir problemimiz yok demiş. Vay ki vay senin haline. Çık yarın evden, habersiz terk et o evi.
hayır tabiki de öyle olsa kesin kıymetli olurdum.Onunla evliyken siz gorusuyormuydunuz. Bu konusmadan onu cikarttimda.
Yahu çekilmezse nolacak, adam zaten dönmüş bile. Resmen al bu senin kuman, bunu böyle kabul edeceksin diyor.Bilmiyorum ama konu sahibi aradan çekildiği anda eski eşe döner o adam, kadın iki ağlar kandırır adamı.
Çok Yen'i boşanmışlar , unutamamış görünüyor eşi. Konu sahibi ciddi yaptırım uygula, yine de görüşürse ozaman ayrılmayı bile düşün bence
Siz boyle sert tepkiler verdikce sizden sogur evden uzaklasmaya baslar. Siz elinizle kendiniz itiyorsunuz o kadina. Iciniz yansada biraz umursamaz davranmaya calissaniz. Inanin boyle devam ederseniz kaybeden taraf siz olursunuz.Ben onla ayrıldıktan sonra tanıştım. 5 ay sonra.
hayır tabiki de öyle olsa kesin kıymetli olurdum.
O kadın gündemde olmadıkça kavga etmiyoruz zaten. Çok güzel zaman geçiriyoruz eskileri konuşmuyırum Ama kadın bir şekilde bir şey yapıyor altüst ediyorSiz boyle sert tepkiler verdikce sizden sogur evden uzaklasmaya baslar. Siz elinizle kendiniz itiyorsunuz o kadina. Iciniz yansada biraz umursamaz davranmaya calissaniz. Inanin boyle devam ederseniz kaybeden taraf siz olursunuz.
Siz ciddi misinizkaybeden taraf
Telefon numaralarınızı değiştirin, bi şekilde ikna edip. Rehbere kapatın numaralarınızı, yeni telefona kayıt etmeyin o hanımı da ve callblacklist indirin, tanımadığınız hiçbir numara ne arayabilir ne de mesaj atabilir.O kadın gündemde olmadıkça kavga etmiyoruz zaten. Çok güzel zaman geçiriyoruz eskileri konuşmuyırum Ama kadın bir şekilde bir şey yapıyor altüst ediyor
Ya dayak yeme ihtimali olduğu halde bir kadın nasıl bu hale geliyor bir düşünmek lazım beni eleştirirken ben zaten ohh ne iyi yaptım demiyorum ki. Kadın parmağına alyansını takmış öyle geziyor. Ama ben sakin olmalıyım değil mi
Ben geri kafalıyım lütfen ne varmış eski eşte yabancı mı o. Karşılıklı çay içmek yapmadıkları şey mi? Evli olduğum kadın bu yabancı mıymış? Koynuna da al bari dedim? Pişkin pişkin alırım nolacak hiç mi almadım dedi? Diyorlar ki insan neden delirir. Benim arabam eşimde kalmıştı bir gün bu kadın kötü olmuş eşim benim arabamla alıp evine bırakmış. Son bir ay. Bitti bitti bitmedi bitti
Telefon numaralarınızı değiştirin, bi şekilde ikna edip. Rehbere kapatın numaralarınızı, yeni telefona kayıt etmeyin o hanımı da ve callblacklist indirin, tanımadığınız hiçbir numara ne arayabilir ne de mesaj atabilir.
Nazla niyazla halledeceksiniz bu işi, bi şekilde illa halledeceğim diyorsanız, mümkün mertebe kavgadan kaçınacaksınız, bir melek gibi davranacaksınız. Bu demek değil ki o kadınla ilgili mevzu açılınca toleranslı olun. Gerekirse ağlayın, hatta hasta numarasi yapın üzüntüden hastalanmış gibi ve gururlu da davranın tabi.
Benim ilk önerim çık git o evden oldu zaten. Bu kadın bunu yapmak istemiyor, kocasını başka türlü elinde tutabilir mi? Varsa başka yolu siz önerin.Bunlara ne gerek var ? Aglamayla ,oyunla,rolle kalacak adam kalmasın zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?