Eşim eski eşiyle görüşüyor

Benim ilk önerim çık git o evden oldu zaten. Bu kadın bunu yapmak istemiyor, kocasını başka türlü elinde tutabilir mi? Varsa başka yolu siz önerin.

İyi de görüşmek isteyen adam, görüşmesinin yanlış olmadığını düşünen adam neden numarasını değiştirsin ki? Her türlü kavga edilmiş nasıl ikna olacak ki o adam?

Ne sacma sapan bir evlilik. Bosanmak için daha ne olmasini bekliyorsun?

İyi de görüşmek isteyen adam, görüşmesinin yanlış olmadığını düşünen adam neden numarasını değiştirsin ki? Her türlü kavga edilmiş nasıl ikna olacak ki o adam?
Ben fikrimi yukarda söyledim, gerekirse bir Terapiste ikna eder bu yöntemle götürür ve orda terapistte bu yönde telkinler verir.

Ah kardesim cok zor bi durum gercekten ama kavga tekme tokatla olacak işler degil . otutup konusun neden eski karısıyla gorusme ihtiyaci duydugunu oğrenin ikiniz arasinda bir tercih yapmasini soyleyin sonrada herkes kendi yoluna gitsin eski karisiyla goruşmesinin çoluk çocuk yokken hiç bir hafifletici sebep yokken gorusme asla olmaz.. Çocuğunuz var mi yokmu bilmiyorum ama uol yakinken tak sepeti koluna herkes kendi yoluna yapmaniz lazim empati kurdum ben çıldırdim zor bi durum ama caresiz bir durum degil eşinizde bulunmaz hint kumaşı degil Allah yardimcin olsun

Ben kavga etme rol yap ya da alttan al konularına katılmıyorum.Birçok kadının kaldıramayacağı bir şey yaşıyorsunuz.eminim sizin de doğrularınız ve bir duruşunuz vardır.Kişi laftan anlamıyor, sizi ait olmadığınız marjinal bir yaşamın içine çekmeye çalışıyorsa en güzeli bu işe son vermektir.Çünkü ailesinin huzurunun bozulması bile kişiyi yaptığı şeyden alıkoymuyorsa yapacak pek bir şey kalmaz.Sizin rol yapmanızla kalacak bir insan zaten kalmasın, bir anlamı yok bence.Birde üzülmeyin eski eşler nedense evlenildikten sonra kıymete binerler, geçmişte yaşananlar bir anda unutuluverir, sanki karşıdaki bir meleğe dönüşür, bu istisnasız hep böyledir.Benim eşim de eski eşinin yaptıklarını biz evlendikten sonra unuttu.Bu efsunun nedeni ne bilmiyorum, kadının onu aldatmış olmasında bile kendinde suç aramaya başladı.Oysa biz nişanlıyken ateş püskürür haldeydi.Evlendikten sonraki değişime inanamadım.Hatta kadın ilk evlendiğimiz hafta, eşimin işten gelip kendi evinde ergen yaştaki çocuklara bakmasını talep etmişti yani hergün işten gelip kadının evinde çocuklara bakacak ve benim yanımada uyumadan uyumaya gelecekti.Bu talep benim için çok aşırıydı ama eşim bu denli aşırı bulmamıştı talebi.yani hayret ediyor insan bir noktada.

Sende mazlumu oyna diyenlere sasiriyorum vallahi. Yapmacik mi olsun yani kocasi icin baska kadinlarla savasa mi girsin? Durustce Adams soyleyebilir BAK karsindaki kadin rol yapiyor Boyle Boyle diyerek. Bariz belli Siz ortaya cikinca kiskancliktan Boyle ucuz islere baskoydugu bu eski es. Kadincagizada biri akil verse keske ..kendi ayaklarinin uzerinde durabilecegi ve erkeksiz de hayat yasayabilecegi kendi potansiyellerinle bir birey olabilecegi. Kendi kendisine kotuluk yapiyor ihanet ediyor boyleleri aslinda. Karsi tarafa degil. Hirslardan, acizlikten gelen birsey bu. Acayip ucuz hikayeler bunlar. Ve Boyle kalitesizlige kalitesizlikle cevap verilmez. Herzaman kendiniz olun. Ha baktin kocanda salak bir aptal ve karsidaki yilanin oyunlarina dusuyor vazgeceksin. Belki esin seviyordur Bile seni. AMA afallamis olabilir, Hani bu konu gecmeyince iyidik diyorsun ondan cikardim. Allah boylelerini tepetaklak etsin insallah. Olan size olmus cok kotu bir evliligin icine dusmussunuz. AMA o kadin ve eger esiniz de (sizi sevmiyorsa) gercekten zaten layiklerini bulacaklar. Insanlar unutur AMA hayat unutmaz. Adaleti yuzune yapistirir gun gelir esin de o kadin da ne yapmisiz derler.

Benim ilk önerim çık git o evden oldu zaten. Bu kadın bunu yapmak istemiyor, kocasını başka türlü elinde tutabilir mi? Varsa başka yolu siz önerin.

Bütün yorumları okumadım,konu sahibi sadece "kocasını elinde tutmak"mı istiyor ?
Kocasınin ne düşündüğünün ne hissettiğinin,eski eşine karşı sevgisinin bitip bitmediginin,"istersem koynuma alırım" demesinin bir önemi yoksa,elinde tutmak için dediklerinizi yapabilir o zaman.

Boşanmak, yüzüne karşı eski karısı için onu koynuma da alırım ne var diyen birini kavga dövüş affedip bi de koynuna girmekten daha kolay değil mi sizce de?

Eski esle dostluk olmaz. Aralarindaki sey henuz bitmemis. 1 yil evli kalip bosandilarsa daha evlilik oturmadan bosanmislar gibi. Aradan gecen 1.5 yil onlari dusunmeye itmis de olabilir. Esas sorun esinizde. Kadinin hic mi gunahi yok derdeniz tabi ki var ama esiniz hem sizi hem de onu idare ediyor. Ekmegim de olsun pastam da yanimda dursun misali. Esiniz yaptiginin yanlis oldugunu dusunmuyor bile. Hatta bu durumu kaniksamanizi bekliyor. Tekme tokatlarla da esinizi bulunmaz hint kumasi yapip paylasilamayan erkek haline sokmussunuz. Adam daha da kiymete binmis. Iki kadin arasindaki bu durum adamin totosunu kaldirmis. Mevlananin sozu sanirim bu durumu en guzel ozetler cinsten.

Guvendiginiz daglara karlar yagdiginda en guzel care, dag ile karı bas basa birakmaktir.
Gun gelup karlar eridiginde; dag yolunuzu gozleyince en guzel cevap, baska bir dagdan selam yollamaktir.
Siz istediginiz kadar tekmeleyin adami, adamin buna bir son verecegi yok. Hatta digerine ne vaad ettiyse kadin yuzuk bile takmis. Ilk ogrendiginde esinize resti cekmeniz gerekirdi.
Adam kesinlikle normal degil. Boyle biriyle evli kalip ruh dengenizi bozmaya deger mi? Eski es de onursuzmus. Esiniz de oyle.

Allahın işine bak. Eski eşle görüşüyor. Ortada çocuk yok. Ve yabancı değilmiş. Pardonda amaç nedir kocişkonuzda

Bu arada bana neden şaşırdınız, ben de onu anlamadım. Ben bunu yapardım demiyorum, ben boşanırdım; çünkü ben katlanamam. Bu kadın ben kocamı elde tutmak istiyorum diyor, diğer kadın yokken iyiyiz diyor, ben de o zaman bunu yap diyorum, şaşırılacak bir durum yok. Savaşmak isteyen o, ben taktik vericiyim.

Son düzenleme:
Boyle biri icin savasmaya deger mi? Konu sahibi hirs yapmis ama bu tipte adamlar eski es konusu bitince baska birine gider. Hic bitmez ki bu. Yollari deger vermeyen birine harcamaya deger mi? Cocuk olunca durulur saniyorsa konu sahibi, boyleleri hic bir zaman durulmaz. Yorucu bir evlilik iliskisi. Uc kisilik bir yasam var. Evlilik insani yormamali oysa. Boyle yasami kimse haketmez. Bu durumdan en karlisi adam. Cepte iki kadin var ve ikisi de adam icin mucadele ediyor. adam da vay be ben neymisim diyordur. Oysa yola onsuz devam etmek en temizi.

Canım sen yine kocanı dövme adam senden korkuyorum demiş ya, başka anlamda korksun. Kaybetmekten korksun mesela. Bu konudaki tavrını değiştirme ama tarzını değiştir. Eski eşinle ne olursa olsun görüşmeyeceksin beni kaybedersin kafasnda ol. Tabi eğer arada çocuk yoksa.

Eski eş alyans takmış, gözden kaçmış galiba bu. Görüşmeleri zaten ağır, bir de neyineguveniyorki alyansi takıyor ? Kadın bayağı dostluk ötesi düşünüyor, eşiniz prim veriyor buna. Sopayla falan çözülebilecek bir şey değil ki bu. Bu işi ancak kaybetme korkusu paklar.

Ay okurken kriz geçirdim bu ne biçim koca Evlerden ırak..çok üzüldüm size konu sahibi ve herşeyinize hak veriyorum..ancak diğer yorumlara da katılmadan edemiyorum..sizi seven kırmak istemeyen biri yok karşınızda. onları sevindirmemeyi düşünebilirsiniz ama bence boşanmayı bir gözden geçirin..hayat sizin iki karaktersiz için heba etmeye değmez..

Bu adamla kadın sizi arada harcayabilirler. Ayrılınca eski kıymete biner, dertleşiyorlardı madem, neden ayrıldılar? İlişkilerine bir ara verip, başka hayatlar deneyip, hata etmişiz, yaşadık gördük, aslında seviyormuşuz diyebilirler. Aralarında her an bir ilişki yaşanabilir, çünkü kocanın dediği gibi zaten aynı yatağı paylaşmış insanlar.

Çocuğu olup da ayrılanlar bile, çoğu zaman çocuk hatrına zorla görüşüyor. Aralarındaki çok saçma bir ilişki. Ya da aslında garip değil ama arada sen varken kötü.

Eşini dövüyormuşsun, iyi yapmışsın :) ellerine sağlık ama döverek çözemezsin. Daha çok ona itersin ve kendini iki kadın tarafından paylaşılmıyor sanıyor diye götü kalkar, daha da devam eder.

Hiç işve, cilve yapma, net ol, açıkça konuş ve gerekirse ayrılmayı göze al.

O da kendi hayatında ne yapmak istediğine karar versin. Oyun oynamadığını anlasın. Erkekler hep biraz çocuk, bu halde devam ettiği müddetçe çok eğlenceli gelir ona. Aldatmıyorum ki der ama sen bunu yaşamak zorunda değilsin.

"Koynuma da alırım, hiç almadım mı?" mı? Yuh artık, bu ne saygısızlık? Adam size zerre saygı duymuyor, takmıyor ve sevmiyor. Ayan beyan ortada kusura bakmayın.

O takıntılı ruh hastası kadın da emin olun o adamı kazanmak için sevişme kozunu da kullanacaktır. Kocanızın da böyle bir durumda geri vites yapacağını sanmıyorum. Arkadaşmış, külahıma anlat deseydiniz ya.

Hala böyle rezil bir evliliği nasıl sürdürüyorsunuz anlamadım, konudaki herkes Los Angeles merkez.

Ne yardımına ihtiyacı varmış yahu nafaka da veriyorsa çocuk da yoksa muhatap olmasını gerektirecek bir şey yok. Bu kadar yardım etme meraklısıysa boşanmayaymış.
BAazı erkekler harem meraklısı biraz.Ne cüretse.Birkaç evli bana yazdı ordan biliyorum

Adam karısını ezip geçiyor.Ben R..den biliyorum.Sözde ayrılığın arkasından başkası olduğunu duyduğumda kızı facede buldığumı söyledimNasıl paçası tutuşmuştu.Onu nasıl önde tutmuştu.Beni attırıvermişti.Nasıl üzülmüştüm.Yani geçmiş olsun.Önde değilsin.O kadın önde.Ve bu adam tam bir kıro.Erkeğin her dediği yaptığı olur diyenlerden.O kadını sevmese bile seni onun için ezip geçiyor .Ki sevgisi depreşmiş olabilir .Boşanmakla tehdit et.Seni seviyorsa kaybetmek istemez Sallamıyorsa zaten hep üzülecektin böyle .
Yada sen de sallama .Ama içinde birşeyler ölür o ayrı...Ama tekme tokat girişme.Ya ayrılmakla tehtid et.Yada sallama.Tekme tokatla soğutursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…