- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi nickyokdayok
-
Benim ilk önerim çık git o evden oldu zaten. Bu kadın bunu yapmak istemiyor, kocasını başka türlü elinde tutabilir mi? Varsa başka yolu siz önerin.
Ben fikrimi yukarda söyledim, gerekirse bir Terapiste ikna eder bu yöntemle götürür ve orda terapistte bu yönde telkinler verir.İyi de görüşmek isteyen adam, görüşmesinin yanlış olmadığını düşünen adam neden numarasını değiştirsin ki? Her türlü kavga edilmiş nasıl ikna olacak ki o adam?
Eşim eski eşiyle görüşüyor. Ben çıldırıyorum. Kavga çıkıyor çoğu zaman ben çıldırıyorum. Tekme tokat birbirimize giriyoruz. Çoğu zaman ben sinirlenince o evden çıkıp gitmeye çalışıyor ama ben daha da sinirlenip onu dövmeye kalkıyorum itiş kakış. Sonra da bana yabancı bir kadınla mı görüştüm ne var bunda diyor. Bir de ben çok güçlüymüşüm o mazlummuş filan diyor. Bu arada benimde onunda morluklar geçmeden biz barışıyoruz o da ayrı. Kafayı yiyecekmiş gibi kıskanıyorum. Gözüm dönüyor. Başka kadınla konuşsa bu kadar çıldırmıyorum.
Benim ilk önerim çık git o evden oldu zaten. Bu kadın bunu yapmak istemiyor, kocasını başka türlü elinde tutabilir mi? Varsa başka yolu siz önerin.
Canım sen yine kocanı dövmeO işi de ben yapamıyorum. Hayatımda kimseye muhtaç olmadım. Her işimi kendim yaptım. Ne dayaktan ne kavgadan korkarım. Ne yapıp mazlum olacam inanmaz ki? Hasta bile olmam ilgi gösterilecek kadar. Hani yaşam motivasyonu sağlam insanlardanım. O kadına bir şey yapmak istemiyorum madur olacak yine çünkü. Kimseyi üzmeden çözmek istiyorım ama hep kötü ben oluyorum.
BAazı erkekler harem meraklısı biraz.Ne cüretse.Birkaç evli bana yazdı ordan biliyorumNe yardımına ihtiyacı varmış yahu nafaka da veriyorsa çocuk da yoksa muhatap olmasını gerektirecek bir şey yok. Bu kadar yardım etme meraklısıysa boşanmayaymış.
Adam karısını ezip geçiyor.Ben R..den biliyorum.Sözde ayrılığın arkasından başkası olduğunu duyduğumda kızı facede buldığumı söyledimNasıl paçası tutuşmuştu.Onu nasıl önde tutmuştu.Beni attırıvermişti.Nasıl üzülmüştüm.Yani geçmiş olsun.Önde değilsin.O kadın önde.Ve bu adam tam bir kıro.Erkeğin her dediği yaptığı olur diyenlerden.O kadını sevmese bile seni onun için ezip geçiyor .Ki sevgisi depreşmiş olabilir .Boşanmakla tehdit et.Seni seviyorsa kaybetmek istemez Sallamıyorsa zaten hep üzülecektin böyle .Bütün yorumları okumadım,konu sahibi sadece "kocasını elinde tutmak"mı istiyor ?
Kocasınin ne düşündüğünün ne hissettiğinin,eski eşine karşı sevgisinin bitip bitmediginin,"istersem koynuma alırım" demesinin bir önemi yoksa,elinde tutmak için dediklerinizi yapabilir o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?