Eşim, eski kız arkadaşını unutamıyor..

kocanın psikolojik problemim mi var canım.bunu sana nasıl söyleyebiliyo.mümkün değil normal bi erkeğin bunları eşine söyleyebilmesi.
orada hak hukuk yok mu.boşanınca türkiyedeki gibi iki kuruş değil de,hayatını çocuklarında geçirebileceğin kadar nafaka ve tazminat alamıyomusun.
adam bi hata yaptığından felan bahsetmiyo.direk sen yanındayken başka bi kadını sevdiğini söylüyo.var mı bunun ötesi.
eğer yeterince maddi imkanın yoksa,başta çocuklarının velayetini eşine ver.bir iki yılda toparlarsın kendini sanırım.o zaman da çocuklarını alır bazan zor ama onurlu bi hayat sürersin.eşinin karakterine inanamadım.

Bende en fazla 1 yıllık evlisinizdir filan diye düşündüm.Dedim herhalde unutmak için evlendi.
Ama maşallah 10 sene sonra ne hismiş ki tekrar alevleniyor.

Bence eşinizde rahat batması var.
Çünkü bu bence aşk filan değil olsa olsa obsesyon olabilir.
Millet karnını doyurmak için uğraşıyor,adam boşluktan his alevlendiriyor,işe bak.

Sizin dinlemeniz de ilginç,tabi ilişkinizi bilemiyorum ama bu kadar serbestlik de şaşırtıcı doğrusu.
Bırakın gitsin bol bol baksın bence eski sevgilisine.
Önemli olan sizin onun suratına bir daha ne gözle bakacağınız.
Kolay gelsin.

Sakinliğine ve neyapayım demene şaşırdım.Bir erkek hangi cüretle karısına bunları söyler ve boşanmayı istemez.Sen onun eşisin bir erkek arkadaşına anlatır gibi anlatmış adam sana sende boşanalım demişsin sadece.Kocanın bu eski aşkının depreşmesi daha yeni bişeymi 10 sene sonra mı depreşti?Ne yapayım diye soruyorsun ya ben kocan söylediği anda ne yapmalıydın onu söyleyim kafasını yaracaktın sonra da kapının önüne koyacaktın ki 10 sene evlilikten 2 çocuktan sonra yeni yetme delikanlilar gibi eski aşkının alevlenmesi ne demekmiş onu öğrenecekti.

Dürüstlük!!!
Kendini dürüst diye nitelendiren eşin, yapılabilecek en mide bulandırıcı işi yapmış..
Bir insan eğer 10 yıllık eşine; rahatlıkla, "Eski aşkımı gördüm, duygularım depreşti .." diyebiliyorsa; o kişinin insanlığından şüphe ederim...

Sen, ona iki çocuk vermişsin. Yıllarını vermişsin...
Ve eski aşkını tekrar görünce, duyguları depreşiyor öyle mi?
Bunu da, sana açıklama gereği duyuyor dürüstlük adına.. Helal olsun ona..

Türkiye'ye gelmek için otobüs bileti bulamıyor musun?
Bırak eşin, depreştiği yerde kalsın... Depreşe depreşe, yerin dibini bulsun...

10 yıllık bir evlilik ne eski sevgilisi be adam
hisleri alevlenmişmiş........
senin o hislerinikötükedihüso
birde bakışmışlarÇok üzgünüm çoook
sinir oldum valla
hiç yüz vermeyin kendine gelsin:mymeka:

Böyle bir şey var mı ya.
Eşin sorunlu sanırım utanmadan eşinin yüzüne eski hislerim alevlendi diyor... Sen böyle bir şey yapsan o ne yapar bir sorar mısın?

ben oalya biraz farklı bakıyorum o senin eşin yıllarınızı geçirmişsiniz iyi kötü neler atlattınız kimbilir o geçmişten biri yani gençliğinden deli dolu delifişek yıllarından hiç probleminin olmadığı sadece gezdiği tozduğu zamanlarda hani o gençlik heyecanlarını yaşadığı o zamanlar geldi aklına belki ama siz severek evlendiği emek verdiği 2 çocuğunun annesisiniz asla vazgeçmeyeceği bir insan bunu bence kendiniz lehine çevirin ilişkinizi biraz monotonluktan çıkarın bence hemen aklından silinecektir keşke size söylemesydi ama söylemiş hata yaptığının belkide farkındadır

a aaaaaaaaa klava:klava:yok artık doğru mahkemeyeee bu ne be,suyunu çıkardılar,çok şey diycemde banlanırım diye korkuyorumm eşeğin kulağına su kaçırdılar bu erkekler gül gibi karın var evlenmişin barklanmışın bide kızda onla bakışıyo:mymeka: bak sen şunaaa ay çok sinirlendimmmklava::mymeka:

alla alla ne günlere kaldıkk yahuu..
siz nasıl kapıyı çarpıp gitmiyorsunuzzz anlamadım
başkasını düşünen başkasını arzulayana ve özleyen bir erkekle yaşamak çok zor olsa gerkkk

ayrıca ben her erkekten bunu beklerim kendi kocamda dahil eskiden aşık olduğu kız geçse bence bakar meraktan bakar şaşır bakar ne günlerdi der bakar bakmam diyen erkek yalan atıyordur yalan attığını yüzüne vurmadan inanır gözükmekte bize düşer yuvayı yıkmaya böyle şeyler deymez ...hem o zaman aşk sevgi bitmese onla evlenirdi seninle değil bu kadar tepki bence gereksiz

hanımlar olarak hemen boşan diyoruz her olayda bilmem farkındamısınız.Yaşanan her olumsuzlıklardan sonra boşansaydı insanlar,kimse evli kalmazdı diye düşünüyorum.bu olayda boşanacak bir durum yok.Bu demek değilki bişey yapma, burnundan fitil fitil getir ama kavgayla değil zekanla
yaptığı çok gurur kırıcı bi şey,sende kısasa kısas yap

kısasa kısasta böyle bir durumda kadının ne durumda olacağını bence iyi düşünün
hem kendine yapılmasını istemediğin birşeyi başkasına yapmak bence çözüm değil çözüm sadece konuşmak kırgınlığını dile getirmek 2 tane çocuk var bi kere eşin seni sevdiğini göstersin belki hiç unutmayacaksın ama affedeceksin eminim

nedemek duygulaurm alevlendi yaa resmen adamm aman neyse konuşmicam bu kodua çok sinirlendim boşanmak demiş kızlar haklılar bu konuda farz olmuş

Kısasa kısas yap diyerek,konu sahibine kocasının seviyesine düşmeyi önermek evliliği kurtarıcı ve yapıcı bir öneri mi oluyor?

Herhalde ben yanlış anladım.

Kısasa kısas yap diyerek,konu sahibine kocasının seviyesine düşmeyi önermek evliliği kurtarıcı ve yapıcı bir öneri mi oluyor?

Herhalde ben yanlış anladım.

şiddetle kınıyorum sende git bişeyler yap demekmi miii buu sende eski sevgilinle bakış falanmı inanamıyorum ...
namus önce beyinde başlarrr namus ,şeref,haysiyet ,gurur bunlar kişi kendisi için taşır kendisi için yaşar kocası için değil kocasıın hatasında onları hiçe saymamalı klava:klava:klava:klava:kötükedihüso
biraz medeni olun ya biraz ahlaklı ne biçim bir düşüncedir bu epag sana katılıyorum cnm

Eger esiniz size ilgi eksikliginden dolayi sacma sapan bir saka, ya da bir oyun yapmiyorsa; bu adam "gel beni bog" diyor resmen:roflol:

diyecek bir söz bulamadım bundan başka
gel başını omuzuma daya birlikte ağlayalımsenağlama senağlama :teselli:

baska bi emri yada arzusu varmiymis ?
daha neler 10 sene olmus be daha neler vallaha kafadan atmak lazim o adami he, ben onun baktigi gozleri oymaya calisirdim, ne demek bana soyluyor bi de olmaz olamaz, yahu iki tane cocuk, bi de aklinda eski sevgilisi vay be anasini, o zaman nicin evlendin adam benimle, defol aha kapi surda derdim, bosanmiyorsa belki cocuklar icindir, ama boyle yasanilmazki, ayni yataga girip da ya onu dusunuyorsa diye cekemem vallaha anca gider yolu acik kendi zehir olsun derdim,
Allah yardimcin olsun vallaha !!!

bi kaç tanesini sallandırcan bunların taksim meydanında bak bi daha yapıyolarmıkötükedihüsoklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…