Eşim, eski kız arkadaşını unutamıyor..

10 sendir unutulamayan artık aşktan öte sevgi ve tutku halini almıştır..muhakkak bundan önceki senlerdede vardır ve siz nasıl farketmediniz..CADIARZU.
valla dicek bişi bulamadım sinirden..bian kendimi senin yerine koydum ben olsaydım,inan hayatı ona zindan eder tekmeyi vururdum gerçekten ..bu neya eğlencemi arıyo bu adam bide pişkin pişkin ve açıksözlülükle anlatmış.boşan demek kolay demeyin gerçekten böğle bir durumla karşılaşsam büyük konuşmayım boşardım ..hemde burnundan fitil fitil getirerek..benim koynuma giren benimle aynı evi yaşanyan çocuklarımın babasının aklı 10 yıllık aşkında kaldı ve hala heyecan duyuyorsa ..bitmiştir işi:mymeka:

ay inanamıyorum yaaaa
size ben başkasını mı düşünüyorum diyor
birde bakıştık mı diyor
sizin evlilik karı kocalıktan çıkmış arkadaş olmuşsunuz siz

arkadaşlar adamın unutamadığı eski sevgilisi evlimi

evli veya bekar olamasının ne önemi var.önemli olan bu kişiyi görünce eski hislerinin depreşmesi...
10 yıllık evlilikte nasıl bir maziymiş bu unutulamamış...

aman allam bune ya seni asker arkadası gibi görüyo heralde senle paylasmıs bi cigara yaksaydınız dertlesseydiniz bide yetmişlik benneyaptımki manakmı ney adam
10 yıllıkta evlisiniz hee vay be adam nedemek istiyo ya valla anlayamadım cok ayıpya seni bukadar nasıl aşagılar kendisi yeterince aşşalık zaten terbiyesiz adam
sende ayrılalım istersen felan gibi yumusak sözler söylemişsin arkadasım bu kabullenemiyeceğin diyologu neden bukadar basit görüyosunki vursaydın ağzının üstüne kapı dısarı atsaydın hemencik bence kapı dısarı koy ve agır sözer söyle utanmasını sagla yakıstıramadıgını dile getir gitsin ne hali varsa görsün iyi bi dersi haketmiş ders vermessen bu sana mektupda verir eski sevgiliye götürmen için
valla ne yazacamı sasırdım neler okuyoruz ya

valla ben böyle bişeyi asla kabul etmezdim.benim için direk boşanma sebebidir.10 yıl olduğu halde hala unutamadıysa demekki çok sevmiş sizden bile çok.ben size ayrıca inanamadım.oturup bide bunları anlatmasına müsade mi ettiniz.ben posta koyar köpek gibi yalvartır af dilettirirdim.acaba siz eski erkek arkadaşınızı unutamayıp dile getirseydi o sizi napardı bilemiyorum.ben de bir kadınım ama üzgünüm bazen hemcinslerimi asla anlayamıyorum.eşleriniz böyle durumlarda size aynı töleransı tanır mıydı da siz çok sıradan bişeymiş gibi birde bunu millete analtıp fikir istiyorsunuz.lütfen kadınlar hep ezilen ikinci plana atılan duyguları onuru umursanmayan insan modundan çıkın.ağırlığınızı koyun.yanlış anlaşılmasın gidin boşanın demiyorum bu şahısların kendi bileceği iş ama bu kadar da aciz olmayın burunlarından getirin.

sizinle ne hakla asker arkadaşı gibi boyle bir muhabbete giriyor,bakıştık falan dıyor, yok ah çekmeler falan...
aynen katılıyorum. saygısızlık bu başka birşey değil. mutlaka incinmişsinizdir. ben olsam çok kırılırdım. hiç birşeye saygısı yoksa bile birlikte geçen on yılın hatrı da mı yok. böyle alenen insanın gözünün içine baka baka ben eski sevgilimi unutamıyorum denilir mi kim olsa ben çekiliyim aradan sen yoluna onunla devam et der. ama adam pişkin yok bırakmam seni diyor. onu da nasıl diyor merak ettim. istemem yan cebime koy gibi mi söylüyor yoksa vicdan azabı çektirme bana kal gibi mi söylüyor. Allah yardımcınız olsun.:Saruboceq:sizin adınıza üzüldüm eşinizede çok kızdım.

bu adam ya hasta yada dengesiz cok afedersınız de baska dıyecek bırsey yok.eşi ne kadar yüz verirse versin nasıl böyle birşey anlatılır ya karsındakı nsan nasıl dusunulmez ınanamıyorum .canım sende baya bı sessız kalmıssın bılmıyorum tepkın sadece bosanalım demek mı oldu ?aldatmak sadece fızıksel olarak degıldır bıda bır aldatmadır bence hemde dahada acı verır bılmıyorum ALLAH sana sabırlar eşine de akıl fikir versin

gerçekten çok gurur kırıcı.Allah sana sabır versin.ama üzülme bence onunla eskiden kalan bi şey vardır.ne biliyim belki o zamanlar ilk kız ayrılmıştır ondan .hani erkeklerde tutku olur ya o zaman.belki böle bişidir.ama lütfen sıkma canını.bu geçici bi durum.sen onun yaptıklarını ve söylediklerini çok da ciddiye alma bence.sen yıpranırsın.sen de onun dikkatini çekmeye çalış mesela.görünümünde değişiklik yap.tekrar aşkını kazan.(bittiğini zannetmiyorum ama)sana aşık olduğu zaman nasıl bi görünümün varsa onu yap.saçların kısaysa o zamanlar şimdi de kısalt.ama asla üzülme. Şeniz

ayrilmis tek cocugu var

zaten ondan canım
komsunun karısı adama kız gelirmis
kocanda aklı sıra 10 sene olmusya siz evleneli
monoton geliyorsa ona hayat..
yeni heycanlar arıyor heralde..
ne olursa olsun böyle olammalı..
o bayanın bosanması daha da bı kamcılamıs sanırım esini..
esegın aklına karpuz kabugu sokmak mısali..
bnce daha fazla evli kalma terket onu..
belkide senı aldatıyo ve de ayak yapıo..
bilemezsin..

peki siz bukadar bilgiyi nerden biliyosunuz. yani ayrılmış tek çocugu var diyorsunuz. bunlarıda mı eşiniz söylüyo size. bravo yani. arkadaşım sen bi evlilik yaşadıgını mı zannediyosun allah aşkına. bu kadar sakin olmana da şaşırdım dogrusu. siz çok yüz göz olmuşsunuz. ayrıcanaaaa seni eger gerçekten sevse bakmak neyse ama bir başkasını asla düşünmezdi. böyle saçmalık olmaz. bence kesin görüşür bunlar emin ol.

saçmalık ötesi...normal bi adam gelipte eski sevgilimi unutamadım carttı curttu böyle bi muhabbeti bile bana yapamaz izin vermem ama olduda yaptı diyelim öylemi al yüzüğünü al bavulunu defol git hayatımdan derim yani kusura bakmasın böyle bi adamın karşısında oturupta teselli veremem yani 10 sene olmuş az bir zaman değil bana göre bakışmakta bir aldatmadır...asla kaldıramam ben böyle bişeyi...

Afedersiniz ama, kısasa kısas yapmak, boşanmaktan daha mı iyi. Çirkin bir olaya aynı çirkinlikle karşılık vermek ancak intikam alanı küçültür. Kusura bakmayın ama benim karşıma geçip bu sözleri söyleyen herifin benim hayatımda yeri olamaz.
Evet bir konuda haklısınız en ufak bir şeyde boşanılmaz ama bu lafları duymayı hiçbir kadında hak etmez. İnsan gururu ve onuru için yaşar. Karşınızdaki kişi size böyle konuşabiliyorsa gururunuzuda onurunuzuda ayaklar altına almıştır.
Ben o adama nasıl güveneyim, benimle birlikteyken bile eski sevgilisini hayal edip etmediğini nereden bileyim söylermisiniz?
Evet en güzeli boşanmaktır, açıkcası benim fikrim bu, bu tip bir erkek değil hayatıma girmek hayatımım 1 km yakınından bile geçemez.

Bu çok iyidi esmeralda ya..bu kadar sinirden kasılınacak bir onuda çok güzel yazmışsın...Hayrullah ha..Valla bu benim aklıma geliryarın işte..gülerim ara ra..çok yaşa sen...

Arkadaşımın eşine diyecek birşey bulamıyorum ama ortayaş bunalımı teşhisi bana mantıklı geldi..Ama rahatlığına birteşhis koyamadım...

Çok gurur kırıcı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…