- 5 Eylül 2018
- 85
- 30
- 3
- Konu Sahibi hilali_yigidim
-
Verİçmeyle aranız yoksa neden içmek istiyorsunuz ki?
Onu anlamadım ben.
Ayrıca bile bile evlendiyseniz çözüm yok malesef,nişanlıyken de mi böyleydi?
Öyleyse bile bile lades demişsiniz biraz doyup öyle evlenseydiniz.
Evlenince hiçbirşey eskisi gibi olmuyor,hele bir de çocuk olunca insanın eli kolu bağlanıyor.
Evet sert bir yapısı var tamam Türkiye’de gideriz diyor tanıdıkların görmediği olmadığı yere diyor bunaldım valla eğlenceye gitmek istiyorumİçmeyle aranız yoksa neden içmek istiyorsunuz ki?
Onu anlamadım ben.
Ayrıca bile bile evlendiyseniz çözüm yok malesef,nişanlıyken de mi böyleydi?
Öyleyse bile bile lades demişsiniz biraz doyup öyle evlenseydiniz.
Evlenince hiçbirşey eskisi gibi olmuyor,hele bir de çocuk olunca insanın eli kolu bağlanıyor.
Evet yaaa ama ayda bir kere bi dışarı çıkılabilirSize göre sizi tanımlayan kavram "yiğidin annesi" olduğuna göre hayatınız artık eskisi gibi olmayabilir.
E adam öncedende böyleymiş siz şuan mı dert ettiniz bunu?Ver
Evet sert bir yapısı var tamam Türkiye’de gideriz diyor tanıdıkların görmediği olmadığı yere diyor bunaldım valla eğlenceye gitmek istiyorum
Demedim sanki bunlarıNe yapalım gelip eğlenceyemi çıkaralım anlamadım
Söyle eşine bunaldm biraz değişiklik istiyoruö de
Doğru diyorsun güzel diyorsun da eşimin haberi olur hem puan durumumuzda yok sadece bir hafta sonu eğlenceye gitmek istiyorum çok birşey değil ama gelde anlatE adam öncedende böyleymiş siz şuan mı dert ettiniz bunu?
Siz alın biletleri sürpriz yapın. Çocuktan sonra hayat monotonlaşıyor zaten.
Mesleğiniz varsa çalışabilirsiniz hem arkadaş çevrenizde genişlemiş olur eşinizin sizi götürmesine gerek kalmaz.
Afedersin ama ön yargılı olma o saydığın herkesi yapıyorum evvelallah herşeyyiii..... o yüzden bunaldım zaten bir anda herşey üst üste geldi tek derdim eğlence değil tek derdim bir değişiklik olsun artık hayatımda -_- halimi görseydin böyle konuşmazdın zaten eşim beni öldürür arkadaşlarım yokRahat kafayla duşa giremeyen,wc de bile rahtsız edilen,sosyal hayati biten,ev cocuk is es derdine dusmus kadınlar var burada. Tek derdiniz eglenceyse e gidin madem. Eşin gelmesin,hazir bebegin ufakken arkdslarinla toplas git.
Mesela boyun eğmeseniz nasıl olur?Afedersin ama ön yargılı olma o saydığın herkesi yapıyorum evvelallah herşeyyiii..... o yüzden bunaldım zaten bir anda herşey üst üste geldi tek derdim eğlence değil tek derdim bir değişiklik olsun artık hayatımda -_- halimi görseydin böyle konuşmazdın zaten eşim beni öldürür arkadaşlarım yok
Kendisi daha bugün arkadaşlarıyla bir kaç kadeh vurmuş gelmiş işin kötü tarafı benim arkadaşım felande yok yalnızım anlayacağın kaynana var görümce var başka birler yok gelde bunalmaO dönem bitmiş demek ki eşinize göre.Çoluklu çocuklu kadın gözüyle bakıyor size demek ki artık size.
Evliliği ne sanıyordun arkadaşım , rio karnavalı mı?Kendisi daha bugün arkadaşlarıyla bir kaç kadeh vurmuş gelmiş işin kötü tarafı benim arkadaşım felande yok yalnızım anlayacağın kaynana var görümce var başka birler yok gelde bunalma
Katılıyorum arkadaşımda yok çoksam gitsem zaten izin vermez anca kaynana görümceEn sevmediğim erkek tipi, sevgiliyken harika zaman geçirip güvenip evlenince TV karşısından ayrılmayan erkek .
Benim bir arkadaşım kampta tanıştığı çocukla evlendi. İkisi de kampci,ortak zevkleri var, AVM yerine doğada olmayı seviyorlar.. sevgililik-nisanlilik gezip kamp fotoları atmakla geçti.
Ama evlenince kesildi fotolar. Bir kere karşılaştık, ayak üstü bir ton söylendi kocasına. 'Adamın hayatı TV karşısında geçiyor, dirdirla ısrar kıyamet dışarıya çıkıyoruz,onda da AVM'de yemek tatlı alıyor' dedi.
Yani be adam,yasamak istediğin böyle bir hayatsa fragmanda niye başka şeyler yayimlayip insanları şaşirtiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?