Eşim eskisi kadar eğlenceli değil

hilali_yigidim

yigidin annesi
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
85
30
3
merhaba bayanlar benim büyük bir sorunum var sizlere baştan anlatayım... ben geçen sene evlendim evlenmeden önce her Hafta sonu eğlenceye giderdim ve hafta içi dışarıya çıkardım kısacası her günüm dolu dolu geçerdi. Sonra eşimle tanıştım onunla eğlenmeye felan gittik senede 2/3 defa Türkiye’ye tatile çıkardık. ( Almanya’da yaşıyorum ) evlendikten hemen sonra hamile kaldım şimdi 4 aylık nur topu gibi bir oğlum var ama ben çok bunaldım kızlar bu sene ilk defa tatilde çıkmadık ( bunalma sebebim aslaaaa bebeğimden değil yanlış anlamayın) evlendiğim günden beri eşim beni eğlenceye götürmedi hep evdeyim çıktığım iki yer var 1 kaynanama gidiyorum 2 alışverişe ama bana ses lazım dans etmem lazım olmadı biraz içmem lazım (içkiyle fazla aram yoktur ) bana yardım edin ne zaman konusu açsam kızıyor ben istemiyorum bunaldım gerçekten bu öyle yaptıkça eski hayatımı daha çok özlüyorum

İçmeyle aranız yoksa neden içmek istiyorsunuz ki?
Onu anlamadım ben.
Ayrıca bile bile evlendiyseniz çözüm yok malesef,nişanlıyken de mi böyleydi?
Öyleyse bile bile lades demişsiniz biraz doyup öyle evlenseydiniz.
Evlenince hiçbirşey eskisi gibi olmuyor,hele bir de çocuk olunca insanın eli kolu bağlanıyor.

Eğlenceye gitmek nedir tam olarak, biraz açar mısınız? Çalışıyorsanız siz yapın rezervasyonu, tatil ayarladım deyin. Maddi sıkıntınız yoksa neden hayır desin ki?

Ver
Evet sert bir yapısı var tamam Türkiye’de gideriz diyor tanıdıkların görmediği olmadığı yere diyor bunaldım valla eğlenceye gitmek istiyorum

Ver

Evet sert bir yapısı var tamam Türkiye’de gideriz diyor tanıdıkların görmediği olmadığı yere diyor bunaldım valla eğlenceye gitmek istiyorum
E adam öncedende böyleymiş siz şuan mı dert ettiniz bunu?
Siz alın biletleri sürpriz yapın. Çocuktan sonra hayat monotonlaşıyor zaten.
Mesleğiniz varsa çalışabilirsiniz hem arkadaş çevrenizde genişlemiş olur eşinizin sizi götürmesine gerek kalmaz.

Doğru diyorsun güzel diyorsun da eşimin haberi olur hem puan durumumuzda yok sadece bir hafta sonu eğlenceye gitmek istiyorum çok birşey değil ama gelde anlat

Rahat kafayla duşa giremeyen,wc de bile rahtsız edilen,sosyal hayati biten,ev cocuk is es derdine dusmus kadınlar var burada. Tek derdiniz eglenceyse e gidin madem. Eşin gelmesin,hazir bebegin ufakken arkdslarinla toplas git.

Rahat kafayla duşa giremeyen,wc de bile rahtsız edilen,sosyal hayati biten,ev cocuk is es derdine dusmus kadınlar var burada. Tek derdiniz eglenceyse e gidin madem. Eşin gelmesin,hazir bebegin ufakken arkdslarinla toplas git.
Afedersin ama ön yargılı olma o saydığın herkesi yapıyorum evvelallah herşeyyiii..... o yüzden bunaldım zaten bir anda herşey üst üste geldi tek derdim eğlence değil tek derdim bir değişiklik olsun artık hayatımda -_- halimi görseydin böyle konuşmazdın zaten eşim beni öldürür arkadaşlarım yok

En sevmediğim erkek tipi, sevgiliyken harika zaman geçirip güvenip evlenince TV karşısından ayrılmayan erkek .
Benim bir arkadaşım kampta tanıştığı çocukla evlendi. İkisi de kampci,ortak zevkleri var, AVM yerine doğada olmayı seviyorlar.. sevgililik-nisanlilik gezip kamp fotoları atmakla geçti.
Ama evlenince kesildi fotolar. Bir kere karşılaştık, ayak üstü bir ton söylendi kocasına. 'Adamın hayatı TV karşısında geçiyor, dirdirla ısrar kıyamet dışarıya çıkıyoruz,onda da AVM'de yemek tatlı alıyor' dedi.
Yani be adam,yasamak istediğin böyle bir hayatsa fragmanda niye başka şeyler yayimlayip insanları şaşirtiyorsun?

Mesela boyun eğmeseniz nasıl olur?
Sizi öldürebilecek biriyle neden evlendiniz hadi onu geçtim neden onun hakimiyeti altına girdiniz?
Neden arkadaşınız yok ki?
Biraz çıkıp rahat nefes alsanız hiç fena olmaz.

O dönem bitmiş demek ki eşinize göre.Çoluklu çocuklu kadın gözüyle bakıyor size demek ki artık size.
Kendisi daha bugün arkadaşlarıyla bir kaç kadeh vurmuş gelmiş işin kötü tarafı benim arkadaşım felande yok yalnızım anlayacağın kaynana var görümce var başka birler yok gelde bunalma

Kendisi daha bugün arkadaşlarıyla bir kaç kadeh vurmuş gelmiş işin kötü tarafı benim arkadaşım felande yok yalnızım anlayacağın kaynana var görümce var başka birler yok gelde bunalma
Evliliği ne sanıyordun arkadaşım , rio karnavalı mı?

Katılıyorum arkadaşımda yok çoksam gitsem zaten izin vermez anca kaynana görümce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…