- 5 Eylül 2018
- 85
- 30
- 3
- Konu Sahibi hilali_yigidim
-
Hayır etrafımdaki evlilikler gibi sanıyordum ama değilmişEvliliği ne sanıyordun arkadaşım , rio karnavalı mı?
Arada bir olur öyle şeyler , eğlence filan.Olmalı da zaten.Çok bunalmışsın , eşine güzellikle söyle belki anlar.Hayır etrafımdaki evlilikler gibi sanıyordum ama değilmiş
Kapı orda der boyun eğmezsemMesela boyun eğmeseniz nasıl olur?
Sizi öldürebilecek biriyle neden evlendiniz hadi onu geçtim neden onun hakimiyeti altına girdiniz?
Neden arkadaşınız yok ki?
Biraz çıkıp rahat nefes alsanız hiç fena olmaz.
Yarın yine konuşucam beni hep yanlış anlıyorArada bir olur öyle şeyler , eğlence filan.Olmalı da zaten.Çok bunalmışsın , eşine güzellikle söyle belki anlar.
Siz bir bireysiniz,yetişkinsiniz.Kapı orda der boyun eğmezsem
Hiç biri doğru insan değilmiş dedi kendisi istemiyor arkadaşım olmasını.. ben istesem tanışırım hemen birisiyle ama istemiyor hep onun dedikleri
Daha yaşım genç 24 yalındayım inandırmışım yaşadıklarım ile 40 yaşındaymışım gibi hissediyorum azıcık dışarı çıksam çok iyi gelecek kafayı yemek üzereyim ben bu değildim kimseye laf ettirmezdim hep burnumun dikine giderdim ama şimdi asla öyle değil hep ooooSiz bir bireysiniz,yetişkinsiniz.
Biraz sesinizi çıkarın,korkmayın kapıyı göstermek o kadar kolay değil.
Arkadaşlarınız değilde bence eşiniz doğru insan değilmiş.
Birey olduğunuzun farkına varmayıp sizi sindirmiş. Lütfen kendinizi bir an önce silik kadın modundan çıkarın,ayağınız yere bassın.
Teşekkürler beni anladığın için yaşım 24 ama kendimi 40 gibi hissediyorum nerede o eski ben ????Eşiniz çok bencil yalnız, kendisi çıksın kafasını dağıtsın bi iki kadeh içsin ama size gelince çıkma. Ohh ne güzel dünya ya! Yeni doğum yapmışsınız belli ki bunalmışsınız ya ötesi var mı? Biraz net ve kararlı bir duruş sergileyin lütfen siz de. Evlendik artık şöyle olmalı böyle olmalı diye bir şey yok, o yapamayanların kendini teselli etme biçimi sadece.
Kapı orda der boyun eğmezsem
Hiç biri doğru insan değilmiş dedi kendisi istemiyor arkadaşım olmasını.. ben istesem tanışırım hemen birisiyle ama istemiyor hep onun dedikleri
Bence aranızdaki problemi bir an önce çözmeye gayret edin,çözebilirseniz hem kendinize sosyal çevre kazandırırsınız hemde silik bir karakter olmaktan çıkarsınız. Çözemezseniz de boşanın,bu hayat böyle geçmez şimdiki 50 yaşındaki insanlar bar cafe tatil köyü geziyorlar arkadaşlarıyla,siz evde tıkılmışsınız. Size de günah sonuçta bu yaşlar bir daha gelmeyecek.Daha yaşım genç 24 yalındayım inandırmışım yaşadıklarım ile 40 yaşındaymışım gibi hissediyorum azıcık dışarı çıksam çok iyi gelecek kafayı yemek üzereyim ben bu değildim kimseye laf ettirmezdim hep burnumun dikine giderdim ama şimdi asla öyle değil hep oooo
Bende anlamadım ilk balta seviyordu arkadaşlarımı gidip geliyordum birleriyle demiyordu şimdi karışıyorYok artık.. Tek doğru insan kendisimiymis senin için
Onu her gün yapıyorum spor niyetine birde ama hiç bir zaman dışarıdaki atmosferi vermiyorAç müzigi evde dans et madem
Bende anlamadım ilk balta seviyordu arkadaşlarımı gidip geliyordum birleriyle demiyordu şimdi karışıyor
Yarın galiba öyle yapıcam 2 haftadır evdeyim yetttiiiOff ne huysuz kocan varmış :/
Sende oglusunla gez :))
Bayani yermissiniz burda ama esi bunu biliyordu bilerek evlendi beraberde gidiyorlarmis suan bunu istemesi kadar normal bise yokmerhaba bayanlar benim büyük bir sorunum var sizlere baştan anlatayım... ben geçen sene evlendim evlenmeden önce her Hafta sonu eğlenceye giderdim ve hafta içi dışarıya çıkardım kısacası her günüm dolu dolu geçerdi. Sonra eşimle tanıştım onunla eğlenmeye felan gittik senede 2/3 defa Türkiye’ye tatile çıkardık. ( Almanya’da yaşıyorum ) evlendikten hemen sonra hamile kaldım şimdi 4 aylık nur topu gibi bir oğlum var ama ben çok bunaldım kızlar bu sene ilk defa tatilde çıkmadık ( bunalma sebebim aslaaaa bebeğimden değil yanlış anlamayın) evlendiğim günden beri eşim beni eğlenceye götürmedi hep evdeyim çıktığım iki yer var 1 kaynanama gidiyorum 2 alışverişe ama bana ses lazım dans etmem lazım olmadı biraz içmem lazım (içkiyle fazla aram yoktur ) bana yardım edin ne zaman konusu açsam kızıyor ben istemiyorum bunaldım gerçekten bu öyle yaptıkça eski hayatımı daha çok özlüyorum
Çok teşekkürler ne kadar güzel anlamışsınız beniBayani yermissiniz burda ama esi bunu biliyordu bilerek evlendi beraberde gidiyorlarmis suan bunu istemesi kadar normal bise yok
Hayati bu kadar hareketli bi insanin birden bu duruma gelmesi elbette can sıkıcı olur
İlla anne oldu diye kendi sevdigi seylerden vazmi gecsin ayda bi kere bebegi kaynanasi baksa esiyle eglenseler
Konu sahibesi eger siz gidemiyorsaniz esinizede izin vermeyin kesinlikle
En sevmediğim erkek tipi, sevgiliyken harika zaman geçirip güvenip evlenince TV karşısından ayrılmayan erkek .
Benim bir arkadaşım kampta tanıştığı çocukla evlendi. İkisi de kampci,ortak zevkleri var, AVM yerine doğada olmayı seviyorlar.. sevgililik-nisanlilik gezip kamp fotoları atmakla geçti.
Ama evlenince kesildi fotolar. Bir kere karşılaştık, ayak üstü bir ton söylendi kocasına. 'Adamın hayatı TV karşısında geçiyor, dirdirla ısrar kıyamet dışarıya çıkıyoruz,onda da AVM'de yemek tatlı alıyor' dedi.
Yani be adam,yasamak istediğin böyle bir hayatsa fragmanda niye başka şeyler yayimlayip insanları şaşirtiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?