Eşim eskisi kadar eğlenceli değil

Mesela boyun eğmeseniz nasıl olur?
Sizi öldürebilecek biriyle neden evlendiniz hadi onu geçtim neden onun hakimiyeti altına girdiniz?
Neden arkadaşınız yok ki?
Biraz çıkıp rahat nefes alsanız hiç fena olmaz.
Kapı orda der boyun eğmezsem
Hiç biri doğru insan değilmiş dedi kendisi istemiyor arkadaşım olmasını.. ben istesem tanışırım hemen birisiyle ama istemiyor hep onun dedikleri

Kapı orda der boyun eğmezsem
Hiç biri doğru insan değilmiş dedi kendisi istemiyor arkadaşım olmasını.. ben istesem tanışırım hemen birisiyle ama istemiyor hep onun dedikleri
Siz bir bireysiniz,yetişkinsiniz.
Biraz sesinizi çıkarın,korkmayın kapıyı göstermek o kadar kolay değil.
Arkadaşlarınız değilde bence eşiniz doğru insan değilmiş.
Birey olduğunuzun farkına varmayıp sizi sindirmiş. Lütfen kendinizi bir an önce silik kadın modundan çıkarın,ayağınız yere bassın.

Eşiniz çok bencil yalnız, kendisi çıksın kafasını dağıtsın bi iki kadeh içsin ama size gelince çıkma. Ohh ne güzel dünya ya! Yeni doğum yapmışsınız belli ki bunalmışsınız ya ötesi var mı? Biraz net ve kararlı bir duruş sergileyin lütfen siz de. Evlendik artık şöyle olmalı böyle olmalı diye bir şey yok, o yapamayanların kendini teselli etme biçimi sadece.

Daha yaşım genç 24 yalındayım inandırmışım yaşadıklarım ile 40 yaşındaymışım gibi hissediyorum azıcık dışarı çıksam çok iyi gelecek kafayı yemek üzereyim ben bu değildim kimseye laf ettirmezdim hep burnumun dikine giderdim ama şimdi asla öyle değil hep oooo

Teşekkürler beni anladığın için yaşım 24 ama kendimi 40 gibi hissediyorum nerede o eski ben ????

Bence aranızdaki problemi bir an önce çözmeye gayret edin,çözebilirseniz hem kendinize sosyal çevre kazandırırsınız hemde silik bir karakter olmaktan çıkarsınız. Çözemezseniz de boşanın,bu hayat böyle geçmez şimdiki 50 yaşındaki insanlar bar cafe tatil köyü geziyorlar arkadaşlarıyla,siz evde tıkılmışsınız. Size de günah sonuçta bu yaşlar bir daha gelmeyecek.

Bayani yermissiniz burda ama esi bunu biliyordu bilerek evlendi beraberde gidiyorlarmis suan bunu istemesi kadar normal bise yok
Hayati bu kadar hareketli bi insanin birden bu duruma gelmesi elbette can sıkıcı olur
İlla anne oldu diye kendi sevdigi seylerden vazmi gecsin ayda bi kere bebegi kaynanasi baksa esiyle eglenseler
Konu sahibesi eger siz gidemiyorsaniz esinizede izin vermeyin kesinlikle

Çok teşekkürler ne kadar güzel anlamışsınız beni

Aslinda kandirmaca degil de zamanla insan degisiyor. Ilk basta gurultulu, kalabalik, muzikli yerleri sever ve giderdim. Sonra kafam kaldirmamaya basladi.

Bu sefer daha boyle köy, doga ,manzara, kamp olaylarina verdim kendimi ama biyerden sonra boyuna o seyi yapmak istemiyorsun. Biz de esimle kamp yapardik, evlendikten sonra da yaptik ama devamli bir kamp, köy olayinda degiliz simdi.

Arada civarda olan sakin yerlere kacariz mumkunse avm yerine hep daha yesil, manzarali yerler buluruz kendimize ama bu sene kamp degil normal tatil yaptik ve kamp hic yapmadik. Her gun her gun cikmak yerine haftasonlari agirlikli cikmaya basladik.
Insan bazen bi durmak istiyor. Gerci bazilari hic durmak bilmiyor ama ben ve bazilari durmak isteyebilir. Zevk almiyorsun cunku...
Dinlendikten sonra tekrar canlanip baska seylere kosabilir insan bence. Arada duraklama donemlerim hep olmustur.

Tamam da evlenir evlenmez hamile kaldim diyorsunuz hamileyken bara gidip dans edip nasil alkol alacaksiniz anlamadim. Hadi dogumdan sonrasini icin tabi ki gezip eglenmek dans etmek hakkiniz ama bebek emzirmiyor musunuz nasil alkol alip emzireceksiniz 4 aylik bebegi onu da anlamadim. Evlenmeden once hepimiz öyleydik eğlenirdik de icerdik de dansa da giderdik ama anne olmak bazi seyleri degistiriyor. Ben mesela cocuklarim olmadan disari cikinca onlari ariyor gozum hep sanki ozluyorum bilemiyorum. Ilk dogumumda bebegimi 7 ay emzirdim sonra kesildi sütten o sutten kesilince aylar sonra ilk defa eglenmeye gitmistim. Bazi seyleri zamana birakin zamanla rayina oturur bunlar uzulmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…