Eşim eskisi kadar eğlenceli değil

Çok teşekkürler bu öneriniz için

Pardon ama ANNE oldunuz sorumluluğunuz arttı farkindamisiniz? ? Ses lazımsa bebeginizde var ne güzel işte eğlence deseniz bebekle gayet güzel Eğlenceli vakitler gecirebilirsiniz dansı istiyorsunuz açın evde müzik alın çocuğunuzu karşınıza edin dansinizi, içmem lazım demek nedemektir yaaaa.. SİZ EVLİLİĞİ NE SANARAK EVLENDİNİZ ACABA? ?

Beni anlamanız için aynı şeyleri yaşamamız lazım ben altını çizerek bebeğimi karıştırmadım bu konuya siz nasıl karıştırdınız ? Benim olayım eşimle bebeğimle ben eğleniyorum zaten o konulara girmeyelim

Ne alaka ki?
Evli olup harika vakit geçiren insanlar var.
Biz hep sevgili gibi takılıyoruz mesela.
Daha 2-3 aylık evliyim hala gideriz dans ederiz eğleniriz içeriz.
Hamile olmam biraz bu durumları engelliyor ama yapacak bişey yok.
Ben mutlu olmazsam bebeğim de mutlu olamaz.
Bebeğim olunca da böyle devam edecek,neden bebek için sosyal hayatımızdan vazgeçelim ki?

çok doğru ön yargılı insan işte bunlar anlayamaz ki

Ne bekliyordunuz evlilikten siz? Akşamları çıkıp eğlenmek dans etmek içmek falanmi??? Evlilik Evcilik degilki sorumluluğunu alamicaksaniz evlenmeseydiniz hadi diyelim evlendiniz , sizim deyiminizle eğlenceli olmayan evlilik ve eş'den çocuk yapmicaktiniz anlık zevkiniz için.

Evli insanlarda yiyebilir.
Dışarı çıkabilir.
İçebilir.
Club'a gidip dans edebilir.
Bara gidip gece yarılarına kadar dağıtabilir.
Bunlar gayet normal şeyler.
Çocuk olunca sosyal hayatınızdan ya da bütün bünyenize iyi gelen hobilerinizden vazgeçmek zorunda değilsiniz.
Çocuğu anneanne/babaanne kişilerine bırakıp pek ala bu saydıklarımı yapabilirsiniz.
Yapan insanlar var.
Ne yalan söyleyeyim,çocuk olsun olmasın 1-2 hafta dışarı çıkmasam kafayı yerim herhalde.

Ayy ne kadar gereksiz şimdi bu yazdığınız var ya ........
bende valla ama yaklaşık evlendiğimden beri çıkmadım -_-

Ayy ne kadar gereksiz şimdi bu yazdığınız var ya ........

bende valla ama yaklaşık evlendiğimden beri çıkmadım -_-
Benimki mi gereksiz? Yoksa üstteki mi anlayamadım :) alıntılamayı unutmuşsunuz sanırım.
Bir gün verin bebeği babasına biraz kendinize vakit ayırın kuaför,alışveriş, sinema falan anne günü yapın kendinize. :)

Yok yanlış olmuş hahaha pardon üsteki ön yargılı kişiyeydi... haklısın yapıcam yarın eşimle konuşmalıyım

Napalim size eğlence falan mi hazirlayalim
Çocuğu olan hangi anne çok fazlaca eğlenmiş bi araştırın .
Var görüyorum ki bende istiyorum değil mi biz anneler mutlu olmamız lazım ki mutlu çocuklar yetiştirelim ... ve bende senede bir kez olsun çıkayım diyorum resmen bana bunu eşimle birlikte sizde çok görüyorsunuz

biz buna hayata doymadan yapılan evlilik sendromu diyoruz..
zamanında çok gezdim, gece hayatına takıldım, içki dans müzik vs vs çılgınlıklar falan ama doydum hepsine tek doyamadığım dünyayı ve tr yi gezmek görmediğim yerlei görmek seyahat etmek onu da her sene farklı lokasyonlara yapıyoruz ailecek genelde plan projeyı ben yapıyorum ama para olsun olmasın gidiyoruz.
genel anlamda bende bazen sıkılıyorum, eski özgür günlerimi özlüyorum ama öncelikle düşünmem gereken bir evladım var kocamı taktığım yok ama ister istemez ona da bağlı kalıyorum evlilik böyle birşey zaten...
keşke bu kadar erken evlenmeseydiniz en azından çocuk işini erteleseydiniz daha gençsiniz içiniz kıpır kıpır ve hareketli bir yaşantınız varmış şimdi eve kapanmışşınız ev bebek vs bunaltmış sizi en azından haftasonları çıkın bir yemeğe gidin, bebeğinde durabileceği yerler varsa bir iki kadeh birşey için bir saatlik mola bile iyi gelir bence..
ama şunu da söyleyim eşinizden çok şey beklemeyin... onu değiştiremezsiniz , sizi yalnızda yollamaz tahminim bir yerlere, tek başına bebeğe falanda bakmaz diye düşünüyorum siz ufak planlar yapın onu dahil edin.

Benim de bahsettiğin gibi bir hayatım var .Eğlenceyi severim . Gitmediğim zamanlar bunalırım .
Bebekten olduğunu düşünmüştüm ama malesef sorun eşin kaynaklı gözüküyor.
Bu durumda açık açık konuşmaktan başka çaren yok .
İkinci oğlum doğduktan sonra kendime ayırdığım vakit azaldığı için ben de benzer sıkıntılar yaşamıştım . Ve malesef bu süreç 6 yaşıma kadar sürdü. Arkadaş çevreniz olsa da eşiniz gelmese bile siz çıkıp biraz nefes alsanız . Eşim 6 gün yok 5 gün evde tarzında bir rutinle çalışıyor O yokken bunaldığımda da çıkıyorum dışarı ...
Beni gezdirsin diye kimseyi beklemiyorum .

Evlenir evlenmez hamile kalmışsın bebegin de dört aylik. Eşin s3ni nereye götürecek dans etmeye ne içeceksin. Azıcık bir evliliginizin tadını çıkarsaydın. En azından bir sene bekleseydin bebek için bu sorunun olmayabilirdi. Hamileyken gece eğlencesi zaten tehlikeli gidemezsin. Dört aylık bebeği de gece bırakıp gidemezsin. Hadi gittin içki içemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…