- 5 Eylül 2018
- 85
- 30
- 3
- Konu Sahibi hilali_yigidim
-
Çok teşekkürler bu öneriniz içinTamam da evlenir evlenmez hamile kaldim diyorsunuz hamileyken bara gidip dans edip nasil alkol alacaksiniz anlamadim. Hadi dogumdan sonrasini icin tabi ki gezip eglenmek dans etmek hakkiniz ama bebek emzirmiyor musunuz nasil alkol alip emzireceksiniz 4 aylik bebegi onu da anlamadim. Evlenmeden once hepimiz öyleydik eğlenirdik de icerdik de dansa da giderdik ama anne olmak bazi seyleri degistiriyor. Ben mesela cocuklarim olmadan disari cikinca onlari ariyor gozum hep sanki ozluyorum bilemiyorum. Ilk dogumumda bebegimi 7 ay emzirdim sonra kesildi sütten o sutten kesilince aylar sonra ilk defa eglenmeye gitmistim. Bazi seyleri zamana birakin zamanla rayina oturur bunlar uzulmeyin.
Pardon ama ANNE oldunuz sorumluluğunuz arttı farkindamisiniz? ? Ses lazımsa bebeginizde var ne güzel işte eğlence deseniz bebekle gayet güzel Eğlenceli vakitler gecirebilirsiniz dansı istiyorsunuz açın evde müzik alın çocuğunuzu karşınıza edin dansinizi, içmem lazım demek nedemektir yaaaa.. SİZ EVLİLİĞİ NE SANARAK EVLENDİNİZ ACABA? ?merhaba bayanlar benim büyük bir sorunum var sizlere baştan anlatayım... ben geçen sene evlendim evlenmeden önce her Hafta sonu eğlenceye giderdim ve hafta içi dışarıya çıkardım kısacası her günüm dolu dolu geçerdi. Sonra eşimle tanıştım onunla eğlenmeye felan gittik senede 2/3 defa Türkiye’ye tatile çıkardık. ( Almanya’da yaşıyorum ) evlendikten hemen sonra hamile kaldım şimdi 4 aylık nur topu gibi bir oğlum var ama ben çok bunaldım kızlar bu sene ilk defa tatilde çıkmadık ( bunalma sebebim aslaaaa bebeğimden değil yanlış anlamayın) evlendiğim günden beri eşim beni eğlenceye götürmedi hep evdeyim çıktığım iki yer var 1 kaynanama gidiyorum 2 alışverişe ama bana ses lazım dans etmem lazım olmadı biraz içmem lazım (içkiyle fazla aram yoktur ) bana yardım edin ne zaman konusu açsam kızıyor ben istemiyorum bunaldım gerçekten bu öyle yaptıkça eski hayatımı daha çok özlüyorum
Rica ederim canim sabir az daha sabir ❤Çok teşekkürler bu öneriniz için
Beni anlamanız için aynı şeyleri yaşamamız lazım ben altını çizerek bebeğimi karıştırmadım bu konuya siz nasıl karıştırdınız ? Benim olayım eşimle bebeğimle ben eğleniyorum zaten o konulara girmeyelimPardon ama ANNE oldunuz sorumluluğunuz arttı farkindamisiniz? ? Ses lazımsa bebeginizde var ne güzel işte eğlence deseniz bebekle gayet güzel Eğlenceli vakitler gecirebilirsiniz dansı istiyorsunuz açın evde müzik alın çocuğunuzu karşınıza edin dansinizi, içmem lazım demek nedemektir yaaaa.. SİZ EVLİLİĞİ NE SANARAK EVLENDİNİZ ACABA? ?
Ne alaka ki?Pardon ama ANNE oldunuz sorumluluğunuz arttı farkindamisiniz? ? Ses lazımsa bebeginizde var ne güzel işte eğlence deseniz bebekle gayet güzel Eğlenceli vakitler gecirebilirsiniz dansı istiyorsunuz açın evde müzik alın çocuğunuzu karşınıza edin dansinizi, içmem lazım demek nedemektir yaaaa.. SİZ EVLİLİĞİ NE SANARAK EVLENDİNİZ ACABA? ?
çok doğru ön yargılı insan işte bunlar anlayamaz kiNe alaka ki?
Evli olup harika vakit geçiren insanlar var.
Biz hep sevgili gibi takılıyoruz mesela.
Daha 2-3 aylık evliyim hala gideriz dans ederiz eğleniriz içeriz.
Hamile olmam biraz bu durumları engelliyor ama yapacak bişey yok.
Ben mutlu olmazsam bebeğim de mutlu olamaz.
Bebeğim olunca da böyle devam edecek,neden bebek için sosyal hayatımızdan vazgeçelim ki?
Ne bekliyordunuz evlilikten siz? Akşamları çıkıp eğlenmek dans etmek içmek falanmi??? Evlilik Evcilik degilki sorumluluğunu alamicaksaniz evlenmeseydiniz hadi diyelim evlendiniz , sizim deyiminizle eğlenceli olmayan evlilik ve eş'den çocuk yapmicaktiniz anlık zevkiniz için.Beni anlamanız için aynı şeyleri yaşamamız lazım ben altını çizerek bebeğimi karıştırmadım bu konuya siz nasıl karıştırdınız ? Benim olayım eşimle bebeğimle ben eğleniyorum zaten o konulara girmeyelim
bende valla ama yaklaşık evlendiğimden beri çıkmadım -_-Evli insanlarda yiyebilir.
Dışarı çıkabilir.
İçebilir.
Club'a gidip dans edebilir.
Bara gidip gece yarılarına kadar dağıtabilir.
Bunlar gayet normal şeyler.
Çocuk olunca sosyal hayatınızdan ya da bütün bünyenize iyi gelen hobilerinizden vazgeçmek zorunda değilsiniz.
Çocuğu anneanne/babaanne kişilerine bırakıp pek ala bu saydıklarımı yapabilirsiniz.
Yapan insanlar var.
Ne yalan söyleyeyim,çocuk olsun olmasın 1-2 hafta dışarı çıkmasam kafayı yerim herhalde.
Benimki mi gereksiz? Yoksa üstteki mi anlayamadım :) alıntılamayı unutmuşsunuz sanırım.Ayy ne kadar gereksiz şimdi bu yazdığınız var ya ........
bende valla ama yaklaşık evlendiğimden beri çıkmadım -_-
Yok yanlış olmuş hahaha pardon üsteki ön yargılı kişiyeydi... haklısın yapıcam yarın eşimle konuşmalıyımBenimki mi gereksiz? Yoksa üstteki mi anlayamadım :) alıntılamayı unutmuşsunuz sanırım.
Bir gün verin bebeği babasına biraz kendinize vakit ayırın kuaför,alışveriş, sinema falan anne günü yapın kendinize. :)
Umarım anlayış gösterir,bol şans canımYok yanlış olmuş hahaha pardon üsteki ön yargılı kişiyeydi... haklısın yapıcam yarın eşimle konuşmalıyım
Var görüyorum ki bende istiyorum değil mi biz anneler mutlu olmamız lazım ki mutlu çocuklar yetiştirelim ... ve bende senede bir kez olsun çıkayım diyorum resmen bana bunu eşimle birlikte sizde çok görüyorsunuzNapalim size eğlence falan mi hazirlayalim
Çocuğu olan hangi anne çok fazlaca eğlenmiş bi araştırın .
dışardaki atmosfer nasıl yani tam olarak dışarda dans ederken nasıl hissediyorsunuz?Onu her gün yapıyorum spor niyetine birde ama hiç bir zaman dışarıdaki atmosferi vermiyor
Benim de bahsettiğin gibi bir hayatım var .Eğlenceyi severim . Gitmediğim zamanlar bunalırım .merhaba bayanlar benim büyük bir sorunum var sizlere baştan anlatayım... ben geçen sene evlendim evlenmeden önce her Hafta sonu eğlenceye giderdim ve hafta içi dışarıya çıkardım kısacası her günüm dolu dolu geçerdi. Sonra eşimle tanıştım onunla eğlenmeye felan gittik senede 2/3 defa Türkiye’ye tatile çıkardık. ( Almanya’da yaşıyorum ) evlendikten hemen sonra hamile kaldım şimdi 4 aylık nur topu gibi bir oğlum var ama ben çok bunaldım kızlar bu sene ilk defa tatilde çıkmadık ( bunalma sebebim aslaaaa bebeğimden değil yanlış anlamayın) evlendiğim günden beri eşim beni eğlenceye götürmedi hep evdeyim çıktığım iki yer var 1 kaynanama gidiyorum 2 alışverişe ama bana ses lazım dans etmem lazım olmadı biraz içmem lazım (içkiyle fazla aram yoktur ) bana yardım edin ne zaman konusu açsam kızıyor ben istemiyorum bunaldım gerçekten bu öyle yaptıkça eski hayatımı daha çok özlüyorum
Evlenir evlenmez hamile kalmışsın bebegin de dört aylik. Eşin s3ni nereye götürecek dans etmeye ne içeceksin. Azıcık bir evliliginizin tadını çıkarsaydın. En azından bir sene bekleseydin bebek için bu sorunun olmayabilirdi. Hamileyken gece eğlencesi zaten tehlikeli gidemezsin. Dört aylık bebeği de gece bırakıp gidemezsin. Hadi gittin içki içemezsin.merhaba bayanlar benim büyük bir sorunum var sizlere baştan anlatayım... ben geçen sene evlendim evlenmeden önce her Hafta sonu eğlenceye giderdim ve hafta içi dışarıya çıkardım kısacası her günüm dolu dolu geçerdi. Sonra eşimle tanıştım onunla eğlenmeye felan gittik senede 2/3 defa Türkiye’ye tatile çıkardık. ( Almanya’da yaşıyorum ) evlendikten hemen sonra hamile kaldım şimdi 4 aylık nur topu gibi bir oğlum var ama ben çok bunaldım kızlar bu sene ilk defa tatilde çıkmadık ( bunalma sebebim aslaaaa bebeğimden değil yanlış anlamayın) evlendiğim günden beri eşim beni eğlenceye götürmedi hep evdeyim çıktığım iki yer var 1 kaynanama gidiyorum 2 alışverişe ama bana ses lazım dans etmem lazım olmadı biraz içmem lazım (içkiyle fazla aram yoktur ) bana yardım edin ne zaman konusu açsam kızıyor ben istemiyorum bunaldım gerçekten bu öyle yaptıkça eski hayatımı daha çok özlüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?