Eşim eskisi kadar eğlenceli değil

hamile kal cocuk dogur emzir,
hamile kal cocuk dogur emzir,
dongusunden yeni ciktim ve 5 yil sonra ilk defa bu hafta ilac ictim hastalaninca :)
bu da bir lutuf

yani evlenmis, hemen hamilelik ve dogum yasamis biri olarak su durumunuz normal,
sadece kroniklesmemesi icin plan yapmalisiniz.
esinizle daha sakin beklentileriniz uzerine konusun, ne bileyim cocuga bakacak kimse var mi mesela, 15 gunde bir program yapmayi dusunseniz belki ona da uyar.
herkes ayni seyden zevk almiyor, ortak zevkleri bulmak o yuzden zor, e bir de evliligin hemen basinda cocuk olunca daha da zor, paniklememeye calisin.

Ya içimi okudun bende aynen öyleEskiden kulüpte çalışıyordum dansçı olarak ne yalan söyleyim dans etmek istiyorum eğlenmek istiyorum çoktandır yapmadım ben bunu eşimi açıklayınca eşim beni yanlış anlıyor ne yapacağımı bilemiyorum hiçbir yere yollanıyor arkadaşlarım yok. Ailem de yok yanımda kaynanam ve görümcem var ama onlarla da ne kadar eğlenebilirim ki anlamıyor beni alışverişe çıkmak Şöyle bir dolanmak ona eğlence gibi geliyor ama ben kulübe gitmek istiyorum Gerçekten iki haftadır dışarı bile çıkmadım inanır mısın

dışardaki atmosfer nasıl yani tam olarak dışarda dans ederken nasıl hissediyorsunuz?
Paten sürmek bisiklet sürmek bile bana çok iyi gelebilir çünkü eskiden evlenmeden önce hep bisikleti gördüm paten sür verdim ehliyetim olmadığı için Şu anda evde oturuyorum 7:24 her zaman beklerim

Evet aynen hemen evlendirdi hemen çocuk oldu her şey çabucak oldu ve aklım eskide kaldım çünkü çok bunaldım evde Yapayalnızım bebeğimle ve kaynanam görümceden başka birşey yok Ne yani onlarla mı çıkıp evleneyim hayatta istemem dans etmek istiyorum kulübe gitmek istiyorum ve tek 1 gün yeter iki gün bile fazla bana. Çünkü biliyorum ki bebeğimi özlerim

İşte bana yalnız çıkmak yasak yalnız çıkamıyorum maalesef alışverişe bile yalnız gidemiyorum

Ya evliliğin tadını çıkar diyorsun da ben bu kişiyle zaten iki sene evlilik hayatı yaşadım 10’dan sonra evlilik kararı aldık yani zaten bunaltıcı bir durum bebeğimi emzirmeyi bıraktım bir kaç sorun yüzünden kaynanam baka bilir. İşte her şeye bir cevap var her şey yapılabilir ama ben bu adam istemedikçe hapis gibi yaşayacağım

İşte bana yalnız çıkmak yasak yalnız çıkamıyorum maalesef alışverişe bile yalnız gidemiyorum

Neden

Yani çizdiğiniz bekar kız profili ile bu yaşam zıt

Eşiniz sizi öyle tanıyıp bu kalıba Nasıl soktu

Öncelikle yalnız bir yerlere giderek başlayın kulüp vs değil bildiğin kafeye git önce

Ben de anlamıyorum yani evlenince eve tıkılıp , her gün koca kişisi ile karşılıklı kanepelerde yatarak vakit gecireceksek neden evleniyoruz ki? Bekarken kafama göre çıkar gezerim en azından. Evleniyorsam , evlendiğim adamla da beraber eğlenmeye gezmeye devam edeceğim, beraber güleceğim yoksa ne demeye evleneyim ki o adamla? Dertsiz başıma dert mi alacağım?

Kimisi evlenip kendi hayatını hiçe sayıp; sadece temizlik,çamaşır ,bulaşık, yemek ve kocasını memnun etmek sanıyor evliliği. Kendi hayatından vazgeçmek değil evlilik , hayatı sevdiğin biri ile paylaşmak aslında.

Neden

Yani çizdiğiniz bekar kız profili ile bu yaşam zıt

Eşiniz sizi öyle tanıyıp bu kalıba Nasıl soktu

Öncelikle yalnız bir yerlere giderek başlayın kulüp vs değil bildiğin kafeye git önce
Peki kiminle ? Arkadaş edinemem valla bende anlamadım getirt yavaş yavaş gelişti ve sonnnn bu durumdayım dayanamıyorum gerçekten bir kez çıksak bir yere bu kadar feryat yakmam resmen alışverişe gidiyoruz çıktın ya diyo kafayı yememek elde değil

Neden yani, esir falan mısınız?
Neden bu durumu kabullenerek evlendiniz üstüne çocuk yaptınız?
Hapis hayatı yaşıyorsunuz sonra neden eğlenemiyorumÖnce tek başınıza markete gidin bence

Şu an ben aynı durumdayımmmmmmm

Neden yani, esir falan mısınız?
Neden bu durumu kabullenerek evlendiniz üstüne çocuk yaptınız?
Hapis hayatı yaşıyorsunuz sonra neden eğlenemiyorumÖnce tek başınıza markete gidin bence
Hayır dediğim gibi her şey yavaş yavaş gelişti hiç farkına varmadım bir bakmışım kimsesiz kalmış oğlum hariç kendisi çıkıyor arkadaşlarıyla gezmesi eğlenmesi bile dolanıyor yani o aitim bir kere arkadaşlarıyla içmeye gidiyor ben evde kafayı yiyecem Ben böyle biri değildim eğlenceyi seven hep gülen biriydimmm moralim 0

Kendin

Bebeğin uyku saatinde al eline bir kitap çık

Ya da böyle cadde üstü bir yer varsa yoldan gelene geçene bakılabilecek git orda otur kahve iç

Bebek de pusetle uyur sen de hava alırsın

Şu an ben aynı durumdayımmmmmmm
Çıkın gezin, eşinize de sen gelmesen de ben çıkacağım dışarı ben bunun için evlenmedim , eğer ki böyle devam ederse bir daha sen dışarı çıkarken olay çıkarırım deyin. Gerçekten sinir bozucu bir durum. Beraber çıkın bir kahve için en azından karı koca olarak. Akşam çocuğu birine bırakacağım beraber çıkıp karşılıklı kahve içip sohbet edelim en azından deyin , kabul eder herhalde. Yavaş yavaş arttirirsiniz . Başka bir gün sinemaya bilet alın beraber gideceğiz deyin, böyle böyle düzelir umarım.

Kendin

Bebeğin uyku saatinde al eline bir kitap çık

Ya da böyle cadde üstü bir yer varsa yoldan gelene geçene bakılabilecek git orda otur kahve iç

Bebek de pusetle uyur sen de hava alırsın
Bunu anca eşimle kavga ettikten sonra yapabiliyorum ama gelsin eve yine konuşucam hemen sinirleniyor böyle değildi bu herif ya

İnşallah bakalım eve gelsin konuşucam inşallah eğer sinirlenmezse ugfrff ya Allah hep gösterdi aslında bunları bana ama ben çok ısrar ettim

Evli ve çocuklu hayata hoşgeldiniz.
Bebeğiniz büyüsün biraz yine partilersiniz. Ama ben şeye şaşırdım 4aylık bebeğiniz var ve dans edecek enerjiye sahipsiniz. Ben o dönem bulduğum yerde uyukluyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…