Belki önceden açmış olduğum konuyu okuyanlarınız biliyordur..bir süredir eşimin ne kadar değiştiğinden,sürekli maddiyatla ilgili konuşmalarından ve tavırlarından bıktığımı belirtmiştim.Bu sabah erken saatte uyandım zaten son zamanlarda hiç uyuyamıyorum..balkonda kitap okuyordum,uyanmış, yanıma geldi..öncesinde bir kac gündür limoniydik bu arada..neyse bugün ne yapacağımızı sordum,bana motoruyla ilgili bir sorun olduğunu onu babasıyla çözmek icin ailesinin yanina gideceğini soyledi(yeni bi motor aldı,işe onunla gidip benzinden tasarruf edicekmış;ucuz bisi,topladı,bişiler yaptı)ben de bozuldum,zaten bir yere gittiğimiz yok hazır haftasonu tatili bisi yapariz diye düşünmüştüm..ben de o zaman kardeşimi gormeye gidiyim bende,bu aksam orada kalırım dedim(kardesim ailemin yaşadığı sehirden 1 haftalığına ailemin istanbuldaki evimize geldi)önce yuzunu astı,bir triplere girdi,ben de "ne oluyo?gidemez miyim?orasi benimde evim,sen nasil motor bahanesiyle surekli ailenin yanindaysan bende giderim pek tabii"dedim.Birden çıldırdı.."kimse beni anlamıyor vs "küfürler etmeye başladı...balkon kapısını hızla çarptı,camları kırmak istedi ama kırılmadı,salon kapısını tekmeledi,yatak odasının kapısında kocaman bir oyuk oluştu.Ben şok oldum balkonda oturduğum yerde kaldım bir süre...sonra hic bisi olmamis gibi gittim,mutfağı toparlamaya başladım,o da hızla hazırlanıp evden çıktı gitti.ben de arkasından evi toparlayip arabaya atladım ve ailemin yaşadığı şehire geldim.bana yolda mesaj attı,kendine dikkat et,Allaha emanet ol diye cevap vermedim,sonrasında onu geçici bir süreliğine terkettigimi,düşünmem gerektiğini söyledim.herkese selam söyle dedi cevap olarak.bende sinir oldum sosyal medyadan olan 2 fotosunu sildim,tepkisini ölçmek istemiştim.. baktım hemen o da silmiş..vs vs saçma sapan şeyler yani.şimdi aradı açmıyorum.ne yapmam lazım bilmiyorum,ne tarz bir tavır takınmam lazım,kafam çok karışık...