- 29 Ocak 2024
- 119
- 41
- 18
- Konu Sahibi melisabella
-
calismiyomu esinizMerhaba kızlar size birşey anlatmak istiyorum Eşim evden hiç çıkmıyor ben diyene kadar asla bir aktivite vs aklınıza ne gelirse gelsin yapmıyor asla. Bebeğimiz 4 aylık oldu bugunde hava güzeldi dışarı çıkacaktık anlaştık öğlen gitti yattı hala kalkmadı bu ne demek şimdi asla umursamamak yani. bebekten dolayı zaten çıkamıyorum falan bunalıyorum evde bildiği halde böyle. başka konularda iyiyiz ama bu dışarı çıkma konusu çok canımı sıkıyor beni düşünmüyorsun bari bebeğini düşün en son kendim çıkacaktım ama moralım bozuldu benimde birşey yapmak istemedim. Sizce benmi abartıyorum sizin eşleriniz de böyle mi
Haftaiçi sabahtan akşama kadar nasıl yatıyor bu adam çalışmıyor mu?Merhaba kızlar size birşey anlatmak istiyorum Eşim evden hiç çıkmıyor ben diyene kadar asla bir aktivite vs aklınıza ne gelirse gelsin yapmıyor asla. Bebeğimiz 4 aylık oldu bugunde hava güzeldi dışarı çıkacaktık anlaştık öğlen gitti yattı hala kalkmadı bu ne demek şimdi asla umursamamak yani. bebekten dolayı zaten çıkamıyorum falan bunalıyorum evde bildiği halde böyle. başka konularda iyiyiz ama bu dışarı çıkma konusu çok canımı sıkıyor beni düşünmüyorsun bari bebeğini düşün en son kendim çıkacaktım ama moralım bozuldu benimde birşey yapmak istemedim. Sizce benmi abartıyorum sizin eşleriniz de böyle mi
yok çalışıyor tabiki bugun izinliydiHaftaiçi sabahtan akşama kadar nasıl yatıyor bu adam çalışmıyor mu?
yok genel böyleKendi başına çıkıyor mu peki? Yani size özel bir durum mu?
Sanırım eşi, çocuğuyla ve karısı ile dışarı çıkıp aktivite yapmıyor ben öyle anladım.
aşırı hemde çok asosyal biri bende tam tersi anlaşamıyoruz bu konudaCan sıkıcı durum çünkü. Uyuyan adamdan nefret
Evet uyumsuzluk olunca zor oluyor ne yazık kiaşırı hemde çok asosyal biri bende tam tersi anlaşamıyoruz bu konuda
Tek bir pazar yatsın var ya onu boğarım net.Ya erkeklerin çoğu böyle. Pazar günü yatmak istiyorlar devamlı haftaiçi çalışınca.
insan karısıyla çocugyla vakit geçirmek istemez mi ya benimki hep böyle ama 4 aydır bir kere bile çıkarmadı sadecw markete falan gitmişizdir 1 2 kere o kadarYa erkeklerin çoğu böyle. Pazar günü yatmak istiyorlar devamlı haftaiçi çalışınca.
içi ölende bana denk gelmiş ya kız neşemi bitirdi adam benimİçi ölmüş
benimki evde çok iyi ama dışarı lafını duyunca cinleniyor sanki asla çıkmıyoBenim koca da bir süre böyle oldu meğersem adam depresyondaymış.. dışarı çıkmak insana psikolojik olarak çok iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?