Eşim eve döndü çay koydu içti gitti

Mune benim üyeliğimi kapatabilir misin mesaj attım görmedin

Sevismek,bence en iyi konusma seklidir..
Şimdi konu sahibi evli olduğu için böyle geliyor. Bu olay beş senelik sevgilisi ile yasansaydi da öyle mi denirdi bilemiyorum. Benim için farkı yok ama burda çoğu kişinin farklı tepki vereceğine eminim. Tabii sevişmek güzeldir ve anlaşma şeklidir. Ama bir dahaki sefere giyinikken de konuşurlarsa farklı bir iletişim olur. Bu arada gerçekten konu sahibi boşlukları doldurdu mu? Kendimiz mi çalıp oynuyoruz anlayamadım hala:))

Ve babam böyle pasta yapmayı nasıl öğrendi:)) Hem konuşup hem sevişmeleri gerekiyordu bence bu durumda. Çünkü çözmeleri gereken sorunları var. Bu sefer olmadıysa bidaki sefer konuşsunlar. O da olumlu.
Belki de onlar seviserek iletisim kuruyorlardir. Belki de birbirlerine zaman verirken ozledikleri icin sevisiyorlardir. Belki ikisi de konusmanin karsi taraftan gelmesini bekleyip susuyordur, konuyu acnakta cekiniyordur tekrar herseyi mahvederim gibidinden. Bilemeyiz. Neden acele etmeliler ki? Elbek konusacaklardir. Elbet bir sure sonra ikisinden biri konusmaya baslayacaktir. Hicbirimiz bir yuvanin yikilmasini istemeyiz oyle degil mi? Umarim bu yuva kurtulur... ikisi de saglikli dusunup beraber bir aile terapistinin yolunu tutarlar belki de.

Merak ettim eşiniz gittimi ? kaldımı ? Konuşabildinizmi ?

Bdv’de iç dökmek insanı fazladan dert sahibi yapar. Sadece bu konu değil, burda açılan konuların bir çoğunda tek tük yapıcı, yardımcı olmaya çalışan üye var. Diğer herkes konu sahibini tenkit etmek, aşağılamak için birbiriyle yarışıyor. Burda konu açan hanımların cesaretine şaşırmaya başladım. Bu konunun içinde aşk, evlilik, hastalık, ayrılık, üzüntü, pişmanlık, umut vs bir sürü şey var. Ve gelen yorumların çoğu “kendini kullandırdın, ç...ke verilen değer” tarzı yorumlar. Konu sahibi hiç bir noktada açık açık sekse değinmemiş halbuki. Bize sorsalar halbuki tüm erkeklerin aklı “şeylerinde” peki kadınların aklı nerede?
Geçen gün başka bir üye kocasının bir davranışından huylandığını yazmış gayet düzgün bir üslupla, buna yapılan yorumlardan biri “kocan şerefsiz ve sapık”tı. Burda açtığımız dertler paylaştıkça büyüyor gerçekten....

Amin cok teşekkür ederim. Şimdi birde kızımız oldu dünyalar tatlısı esik ben kızımız oğlumuz hastalığı atlattık bile geçmez tedavisi yok denilen hastalığı. Sevgi saygı herşeyden önemli. Tabi ben arada sınırlı bi insan olabiliyorum bunalıp iki bebekle ama eşim bu sefer destek veriyo yediriyo bakıyor uyutuyor. Herşey anlayışla başlar.

Herkes heyecanı ve tutkuyu sever o yüzden bi sorun görmedim. Ama bu heyecan ve tutku için böyle kaotik durumları alışkanlık haline getirirseniz o zaman içinden çıkılmaz bi hal alır. Bunun ölçüsü çok önemli yani. Mesela boşanma aşamasına gelmek yerine biraz uzak kalmak bize iyi gelecek şeklinde kendinizi ifade etseydiniz bu kadar boğulmazdınız daha önce. Çünkü yapı itibariyle zorluğa çok gelemeyen ve melankolik bir tarafınız olduğunu düşünüyorum. Kendinizi iyi tanıyıp ona göre davranırsanız sonradan suçluluk da hissetmezsiniz.

Evlilikte yapılan tartışmalar ayar belirlemedir, belli bir duruştur ki normaldir arada anlaşmamazlık olur, ayrı kalmak, birbirini özlemektir, önemli olan aileleri
Bu olaya dahil etmemek

Ben de bunu anlayamadim.Konu sahibi mutlu ama neden mutlu oldugunu anlayamadim.Adam eve geliyor ,birlikte oluyorlar ve cay icip gidiyor.yarin da mac ucin gelecegini soyluyor.ben olsam cok uzulurdum.cunku bir romantiklik yok bunda.Ama tabi ki aralarinda olan konusmalari bilmiyoruz.
Belki de baristiklarini hissetti o yuzden mutlu.
Asla kotuniyetli bakmiyorum.Ama cidden neden mutluboldugunu anlayamadim.Gece boyu kahve icerej sorunlarini elelebkonusarak cozmus olsalardi bir anlam verebilirdim .

Belki de konusurlarsa birbirlerini acitacaklarini dusunuyorlar.
Bir tarafin ofke kontrolu problemi car ve bunun icin tedavisi devam ediyormus, agzindan yanlislikla cikan bir kelime belki de bu evliligin toparlanmasina engel olabilir. Su an aslinda onlar icin hassas bir donem. Diger taraf da cok incinmis. Tanidi zor konulmus bir hastalik, yipranma, arkasindan evden ayrilma...Belki su an konusmamak onlar icin daha iyidir, bu hep boyle olacak degildir elbet. Konusacaklardir ancak sanirim iki taraf da korkuyor suan..

Konudaki yorumların çoğunu anlayamadım, herkes tek bir ağızdan "normal değilsiniz" demiş. Evet, çok "normal" ve düzgün bir ilişki olmadığı ortada ama akıl hastanesine kapatılması gereken 2 deli de değiller yani.
Ben çayla gelen yakınlaşmayı sevdim ama umarım tekrar gitmez.

sanki lütfetmiş beyefendi..

siz de buna çanak tutmuşsunuz..

garip bir ilişki...

Sizinkisi sevgililiğe benziyor sanki; acaba eşiniz evlilik kurumunun anlamının farkında mı? Bence bu durum masaya yatırılmalı. Kafe mi sizin eviniz, çay içip gitmek nedir?

Aileni dinlersin umarim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…