Sevismek,bence en iyi konusma seklidir..Ve babam böyle pasta yapmayı nasıl öğrendi:)) Hem konuşup hem sevişmeleri gerekiyordu bence bu durumda. Çünkü çözmeleri gereken sorunları var. Bu sefer olmadıysa bidaki sefer konuşsunlar. O da olumlu.
Şimdi konu sahibi evli olduğu için böyle geliyor. Bu olay beş senelik sevgilisi ile yasansaydi da öyle mi denirdi bilemiyorum. Benim için farkı yok ama burda çoğu kişinin farklı tepki vereceğine eminim. Tabii sevişmek güzeldir ve anlaşma şeklidir. Ama bir dahaki sefere giyinikken de konuşurlarsa farklı bir iletişim olur. Bu arada gerçekten konu sahibi boşlukları doldurdu mu? Kendimiz mi çalıp oynuyoruz anlayamadım hala:))Sevismek,bence en iyi konusma seklidir..
Belki de onlar seviserek iletisim kuruyorlardir. Belki de birbirlerine zaman verirken ozledikleri icin sevisiyorlardir. Belki ikisi de konusmanin karsi taraftan gelmesini bekleyip susuyordur, konuyu acnakta cekiniyordur tekrar herseyi mahvederim gibidinden. Bilemeyiz. Neden acele etmeliler ki? Elbek konusacaklardir. Elbet bir sure sonra ikisinden biri konusmaya baslayacaktir. Hicbirimiz bir yuvanin yikilmasini istemeyiz oyle degil mi? Umarim bu yuva kurtulur... ikisi de saglikli dusunup beraber bir aile terapistinin yolunu tutarlar belki de.Ve babam böyle pasta yapmayı nasıl öğrendi:)) Hem konuşup hem sevişmeleri gerekiyordu bence bu durumda. Çünkü çözmeleri gereken sorunları var. Bu sefer olmadıysa bidaki sefer konuşsunlar. O da olumlu.
He valla yaaa yaaa bisey sanıyorlar fazlaliklari var diye kendkleriniŞu erkek ç*küne bu kadar değer vermeyin ya.
Amin cok teşekkür ederim. Şimdi birde kızımız oldu dünyalar tatlısı esik ben kızımız oğlumuz hastalığı atlattık bile geçmez tedavisi yok denilen hastalığı. Sevgi saygı herşeyden önemli. Tabi ben arada sınırlı bi insan olabiliyorum bunalıp iki bebekle ama eşim bu sefer destek veriyo yediriyo bakıyor uyutuyor. Herşey anlayışla başlar.Aynen öyle,evlilik bunalmaya yeri olan bir kurum değil malesef.
Bu yüzden iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta karı koca oluyoruz.
Asıl ben sizi tebrik ederim,gerçekten çok güzel bir davranış sergilemişsiniz eşinize karşı. Mutluluğunuz ağız tadınız hiç bozulmasın inşallah. Sağlıkla yaşayın.
Ben de bunu anlayamadim.Konu sahibi mutlu ama neden mutlu oldugunu anlayamadim.Adam eve geliyor ,birlikte oluyorlar ve cay icip gidiyor.yarin da mac ucin gelecegini soyluyor.ben olsam cok uzulurdum.cunku bir romantiklik yok bunda.Ama tabi ki aralarinda olan konusmalari bilmiyoruz.aynen benim de takıldığım konu iletişimin “sevişme” üzerine olması .. karı koca sevişir sevişmez biz bunu yargılayamayız, uzun bir süre ayrılık var ortada ama iletişim adı altında bir konuşma yok .. ayrılık iyi mi geldi , kötü mü oldu , bundan sonra biraz daha devam mı etsek ayrı kalmaya , yarın eve mi dönsem .. ??
Belki de konusurlarsa birbirlerini acitacaklarini dusunuyorlar.Ben de bunu anlayamadim.Konu sahibi mutlu ama neden mutlu oldugunu anlayamadim.Adam eve geliyor ,birlikte oluyorlar ve cay icip gidiyor.yarin da mac ucin gelecegini soyluyor.ben olsam cok uzulurdum.cunku bir romantiklik yok bunda.Ama tabi ki aralarinda olan konusmalari bilmiyoruz.
Belki de baristiklarini hissetti o yuzden mutlu.
Asla kotuniyetli bakmiyorum.Ama cidden neden mutluboldugunu anlayamadim.Gece boyu kahve icerej sorunlarini elelebkonusarak cozmus olsalardi bir anlam verebilirdim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?