- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
Yo o her yerde var.Şu erkek ç*küne bu kadar değer vermeyin ya.
Çok güldüm... Hele film olsa nasıl da izlersiniz? Cümlesi süperdi.Ne mana yorum yapıyorsunuz ya
Film diye önünüze konulsa deli dolu aşk diye izlersiniz.
Sevişmişler işte ne güzel, kimse pişman değil
Sizin gibi bekçilere mi düştü kullanıldın demek?
Ayıp yahu.
Umarım daha romantik dakikalar geçirirler. Bu ayrılık onları birbirine bağlar.
Kocasının dizinin dibinden ayrılmayanlara kullanılmışlık olmuş, ayh ben gülerim :)
Çay tazelemekten sıkılıp, sıkı kavga edip ayrılın
Sonra ateşli birleşin
İyi gelir.
Kıskanmayın
Her yazılan yazıyı ahlak bekçiliğine bağlamak asıl ne mana yani? Normal seviyede bir karı koca ilişkisi olur sevişir sevişmez bize ne kime ne,daha düne kadar ayrılma raddesine gelinmiş bir iliskide evi terk eden koca saçma sapan tavırlar sergileyip çay demler üzerine bir de konuşmadan! sevişme olayına girerse bu ne olur Allah aşkına ayyhh aşk dolu ateşli sevişme ne güseeell mi denir. Kusura bakmayın da milleti gömecegim diye saçma bir yorum yapmanız komik geldi. He bu arada evet düpedüz kullanılmış konu sahibiNe mana yorum yapıyorsunuz ya
Ayıp yahu.
Kocasının dizinin dibinden ayrılmayanlara kullanılmışlık olmuş, ayh ben gülerim :)
Sonra ateşli birleşin
İyi gelir.
Kıskanmayın
Kullanilmak icin bir kisinin rizasi olmadan yapilan bir seyde olur. Iki kisi de istemisse bu kullanilmak degildir.Her yazılan yazıyı ahlak bekçiliğine bağlamak asıl ne mana yani? Normal seviyede bir karı koca ilişkisi olur sevişir sevişmez bize ne kime ne,daha düne kadar ayrılma raddesine gelinmiş bir iliskide evi terk eden koca saçma sapan tavırlar sergileyip çay demler üzerine bir de konuşmadan! sevişme olayına girerse bu ne olur Allah aşkına ayyhh aşk dolu ateşli sevişme ne güseeell mi denir. Kusura bakmayın da milleti gömecegim diye saçma bir yorum yapmanız komik geldi. He bu arada evet düpedüz kullanılmış konu sahibi
aynen benim de takıldığım konu iletişimin “sevişme” üzerine olması .. karı koca sevişir sevişmez biz bunu yargılayamayız, uzun bir süre ayrılık var ortada ama iletişim adı altında bir konuşma yok .. ayrılık iyi mi geldi , kötü mü oldu , bundan sonra biraz daha devam mı etsek ayrı kalmaya , yarın eve mi dönsem .. ??Her yazılan yazıyı ahlak bekçiliğine bağlamak asıl ne mana yani? Normal seviyede bir karı koca ilişkisi olur sevişir sevişmez bize ne kime ne,daha düne kadar ayrılma raddesine gelinmiş bir iliskide evi terk eden koca saçma sapan tavırlar sergileyip çay demler üzerine bir de konuşmadan! sevişme olayına girerse bu ne olur Allah aşkına ayyhh aşk dolu ateşli sevişme ne güseeell mi denir. Kusura bakmayın da milleti gömecegim diye saçma bir yorum yapmanız komik geldi. He bu arada evet düpedüz kullanılmış konu sahibi
Yüksek dozda Bridget Jones izlemiş biri olabilirHerseye tamam da
Turkiyede kac kadin kocasiyla ayriyken battaniyenin altinda romantik film izleyip en sevdigi tatliyi yer ki?
Tecavüz mü etmiş?Her yazılan yazıyı ahlak bekçiliğine bağlamak asıl ne mana yani? Normal seviyede bir karı koca ilişkisi olur sevişir sevişmez bize ne kime ne,daha düne kadar ayrılma raddesine gelinmiş bir iliskide evi terk eden koca saçma sapan tavırlar sergileyip çay demler üzerine bir de konuşmadan! sevişme olayına girerse bu ne olur Allah aşkına ayyhh aşk dolu ateşli sevişme ne güseeell mi denir. Kusura bakmayın da milleti gömecegim diye saçma bir yorum yapmanız komik geldi. He bu arada evet düpedüz kullanılmış konu sahibi
Sansürsüz olsa manita izlerÇok güldüm... Hele film olsa nasıl da izlersiniz? Cümlesi süperdi.
Yo bence bundan memnunsunuz..fırtınalı tutkulu vay be..çok mu beyaz dizi izlediniz acaba?))Normal olsun istiyorum her şey
Böyle fırtınalı tutkulu olmasın sakin olsun istiyorum
Ne mana yorum yapıyorsunuz ya
Ayıp yahu.
Sonra ateşli birleşin
İyi gelir.
Kıskanmayın
Ve babam böyle pasta yapmayı nasıl öğrendi:)) Hem konuşup hem sevişmeleri gerekiyordu bence bu durumda. Çünkü çözmeleri gereken sorunları var. Bu sefer olmadıysa bidaki sefer konuşsunlar. O da olumlu.Romantik film izleyip tatli yemek ayri iken yapilmaz diye birsey var mi? Boyle bir kural var da ben mi bilmiyorum? Ayri iken sadece salya sumuk aglamak mi gerekir ya da pencerenin onunde bir omur beklemek mi? Tatli yemenin de vakti var mi? Sevismeden once cay icilmez mi? Cay icildikten sonra sevisilmez mi? Once konusmak mi gerekir? Birbirlerini ozlemis olamazlar mi? Birbirlerine zaman ve dusunme payi vermek istemis olamazlar mi? Kafalari her ikisinin de karisik olamaz mi? Evli cifler sevismez mi? Sevisince kullanilmis mi oluyor insan? Kullanilmamak icin sevismemek mi gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?