Eşim eve döndü çay koydu içti gitti

Ne mana yorum yapıyorsunuz ya
Film diye önünüze konulsa deli dolu aşk diye izlersiniz.

Sevişmişler işte ne güzel, kimse pişman değil
Sizin gibi bekçilere mi düştü kullanıldın demek?
Ayıp yahu.

Umarım daha romantik dakikalar geçirirler. Bu ayrılık onları birbirine bağlar.

Kocasının dizinin dibinden ayrılmayanlara kullanılmışlık olmuş, ayh ben gülerim :)

Çay tazelemekten sıkılıp, sıkı kavga edip ayrılın
Sonra ateşli birleşin
İyi gelir.

Kıskanmayın

Çok güldüm... Hele film olsa nasıl da izlersiniz? Cümlesi süperdi.

Hanginiz bipolarsin iz doğru söyleyin ama bence sen biposun; )

Ya onlar evliler. Sevismeleri neden yadirgandi onu anlamadim? Bir sure ayri kalmak belki ikisine de iyi gelmistir. Adam belki de esini bu surecte tartiyordur. Belki kendini de tartiyordur. Bilemeyiz. Herseyi bir kaliba sokumak ona gore degerlendirmek dogru degil. Her evlilik farkli. Onemli olan mutlu olmalari. Belki bu surede ikisi de birbirlerini gozlemleyecek ve en sonunda yok ayrilik ikimiz icin daha iyi diyecekler, belki de yapamiyoruz biraraya gelelim diyecekler. Ortada bir suru kirginliklar da var ve bunlatin tamiri de zaman alir. Umarim iletisimle herseyi hallederler.

Her yazılan yazıyı ahlak bekçiliğine bağlamak asıl ne mana yani? Normal seviyede bir karı koca ilişkisi olur sevişir sevişmez bize ne kime ne,daha düne kadar ayrılma raddesine gelinmiş bir iliskide evi terk eden koca saçma sapan tavırlar sergileyip çay demler üzerine bir de konuşmadan! sevişme olayına girerse bu ne olur Allah aşkına ayyhh aşk dolu ateşli sevişme ne güseeell mi denir. Kusura bakmayın da milleti gömecegim diye saçma bir yorum yapmanız komik geldi. He bu arada evet düpedüz kullanılmış konu sahibi

Kullanilmak icin bir kisinin rizasi olmadan yapilan bir seyde olur. Iki kisi de istemisse bu kullanilmak degildir.

aynen benim de takıldığım konu iletişimin “sevişme” üzerine olması .. karı koca sevişir sevişmez biz bunu yargılayamayız, uzun bir süre ayrılık var ortada ama iletişim adı altında bir konuşma yok .. ayrılık iyi mi geldi , kötü mü oldu , bundan sonra biraz daha devam mı etsek ayrı kalmaya , yarın eve mi dönsem .. ??

Tecavüz mü etmiş?
Delirdiniz mi ya?
İki yetişkin, bize açıklamak istemeyeceği bir şeyler yaşamış.
Ye tiş kin
Bize ne be.
Mutlu olsun, daha ne isteyelim

Katılıyorum sonuna kadar
Bir de "gerçek fırtınalı ilişki bu diil timim mii" ya bağlamışlar da, ne o zaman anlatsınlar anlayalım. Fırtınalı ilişkiden anladıkları güldür güldür karşısında çekirdek çitleyip çay içmek galiba.

Ayrıca filmlerde olan şeyler gayet gerçek hayatta da oluyor... Bazı insanların hayatı fazla sıkıcı sadece gerçek hayatta olabileceğini düşünemiyorlar o yüzden :)

O değil de,ben şu battaniye altında tatlı yiyerek film izleme kısmını çok kıskandım.ben sabahtan beri eşime servis yapıyorumayrıca kocan seni kullandı gitti diyenleri de anlamıyorum.eğer bu iş birinin birini kullanmasıysa konu sahibide kocasını kullanmış oluyor.ama en çok kim kimi kullandı onu onlar bilir.

Burda bazen cok yapici,dogru yönde yönlendiren yorumlar yapanlar da var.Sanki tek atimlik kursunu olup icindeki nefreti olaganca kusanlar da..
Konu acan kisi bence hakaretvari cumleler duymak icin degil en azindan biraz olsun destek,moral bulmak icin paylasma ihtiyaci hissediyor.
Hatalar tabi dile getirilsin.Elestiri de tabiki olsun.
Ama..
Hakaret ederken bir seyi unutuyoruz.
Herseyi cok mu dogru yapiyoruz? Bir cogunuzun actigi konuyu yine biz biliyoruz?
Actigi konu dahilinde edilen hakaretlerin karsiliginda iyimser davranabilen kac kisi var?
Konu sahibi alttan alsa hakaret boyutunu arttirip,daha fazla ustune gidiyorsunuz.
Az kendini savunsa saldirdiii diye sacmaliyorsunuz.
Kaldi ki buna ragmen yapilan yorumlarin kendisi icin degerli oldugunu yazmis bir kac defa..
Kimsenin kimseye hakaret etmek gibi bir hakki yok.Ayni sozlerin kendinize edildigini dusunun?
Ozaman hemen kediye bagliyorsunuz yalniz!! (yanlis anlasilmasin tirnaklarini cikarma anlaminda)
"Ama bizz oyle hatalar yapmiyoruz" dediginizi duyar gibiyim hayir efendim yapiyorsunuz,yapiyoruz!
Herkes kusursuz da ondan mi binlerce konu acilmis iliskiler uzerine?
Hepimiz kadiniz ayni duygusalliklara,ayni hirslara sahibiz cogu zaman..
Kimse kimseyi kandirmasin.
Konu sahibi ayri kaldiginiz durumlarda sanirim ne istediginize daha bir emin olmussunuz..
Umarim bu ayrilik ikiniz icin de ders olmustur.
Dilerim hersey gönlümüzce olsun..

Son düzenleme:
Romantik film izleyip tatli yemek ayri iken yapilmaz diye birsey var mi? Boyle bir kural var da ben mi bilmiyorum? Ayri iken sadece salya sumuk aglamak mi gerekir ya da pencerenin onunde bir omur beklemek mi? Tatli yemenin de vakti var mi? Sevismeden once cay icilmez mi? Cay icildikten sonra sevisilmez mi? Once konusmak mi gerekir? Birbirlerini ozlemis olamazlar mi? Birbirlerine zaman ve dusunme payi vermek istemis olamazlar mi? Kafalari her ikisinin de karisik olamaz mi? Evli cifler sevismez mi? Sevisince kullanilmis mi oluyor insan? Kullanilmamak icin sevismemek mi gerekiyor?

Yani sorunlarını konuşmadan direkt sevişip gittiyse kullanmasa bile geliş amacının aradaki sorunları çözüp barışma amacı olmadigi belli. Neyi tartışıyoruz orası da ayrı. Konu sahibi açıklama yaptı mı? Ben göremedim.

Ve babam böyle pasta yapmayı nasıl öğrendi:)) Hem konuşup hem sevişmeleri gerekiyordu bence bu durumda. Çünkü çözmeleri gereken sorunları var. Bu sefer olmadıysa bidaki sefer konuşsunlar. O da olumlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…