Eşim eve döndü çay koydu içti gitti

Çaresiz deilim öyle hissetmedim ailem arkmda işim var gücüm var
O da üzüldü benim kadar

Hastalığımız nedir acaba
Fırtınalı ilişki nasıl olmaz

Fırtınalı ilişki bana göre iki karakterin çatışmasından doğar. Burda durum ama bambaşka.. Esiniz hasta, sizde bu bir sene icinde onunla birlikte akil dengenizi kaybetmişsiniz bana göre. Bunu zerre yargilamadan söylüyorum, çünkü depresyon geçirmiş biriyim bende. Bu gel gitmeler sizi daha da kötü yapar. Siz önce geri sağlıklı bir yere gelmeniz lazım. Yani siz kendiniz nasil bir hayat yaşamak istiyorsunuz ve bu hayat bu adamla mümkün mü değil mi ona bakin. Psikolojik hastaliklar başka birseye benzemiyor.. Eşler de co-hasta olabildiği icin daha dikkatli ve hassas davranmak gerek.

Eşiniz evi terk ediyor, sonra birşey olmamış gibi geliyor, çay içiyor ,yakınlaşıyor ama konuşmuyor ve gidiyor .
Ertesi gün akşam gelip maç izlicem diyor, geliyor maç izliyor ama sizinle yine konuşmuyor
Mutluysanız diyecek birşey yok ama birkez giden yine gider ve bir kez üzen yine üzer

Her evliliğin dynamiği farklı, anlaşmalarda farklı, yaşam tarzıda farklı şimdi bunu bir standart oturtmak saçma olurdu, önemli olan sizin duygu durumunuz sürekli mutsuzmusunuz yoksa huzursuz mu, tam olarak bunu yakalayıp analiz etmek lazım

aman hanımefendi ne yaptınız şimdi taslanacaksiniz bu durumlar normal bizlerin yardimci olmaya çalışması anormal

Ben anladım.
Böyle fırtınalı, tutkulu ilişki yaşayan çiftler bu gel gitlerle araya çocuk sıkıştırmadan rahat edemiyor...
Sonra diyecekler ki e arada yakınlaşıyorduk ama oldu işte Napalım.
Sonra bir 3-4 yılda çocuk için derler arada ikinci olmazsa. Öyle geçer hayat :)

ben size teşhis koymadim
'Bipolar olabilirsin' dediniz bir önceki mesajınızda ki bu etik değil.
Hiç tanımadığımız,yüzyüze iki üç seans görmediğimiz hiç bir danışana bu tip bir yorum yapılmaz.
Sanal ortam bize bu rahatlığı vermemeli.
Psikoloji eğitimi alan biri olarak bu kuralı biliyor olmalısınız.

Evet
Sürekli mutsuz deilim
Severek evlendik kafalarımız çok uyar ortak noktalarımız fazla aynı filmleri müzikleri severiz
Aynı tip insanlarla arkdaşlık ederiz ben onun arkdaşlarını o da benimkileri sever
Bensiz hiçbir şey yapmaz
Hep benle olmak ister
Sadece son bir yıl her şey çok kötü oldu
Önceden de kavgalarımız oluyordu büyük kavgalar
Ama aramızda aşamadığımız çok ciddi bi sorun olmadı

Sevgili ronya, 19 yıllık evliyim bn senin diğer konulatını da okumuştum, üzgünüm ama dışardan baktığım kadarıyla, ben, seni hatalı gördüm, inşallah bu dönüşleri değerlendirirsiniz ve evliliğiniz düzelir. Eşler en çok Hastalıkta ve ekonomik darboğazda dedtek olmalı birbirine. İyi günde heryer eşdost dolu değil mi? Ama farkındayım olaya tek yönlü bakmıyorsun, düzelteceğinize inanıyorum. Dualarım seninle

teşhis koymak bipolar duygu durum bozukluğunuz var demektir diye biliyorum ama. Kusura bakmayın zeka seviyem bu kadar demek ki

teşhis koymak bipolar duygu durum bozukluğunuz var demektir diye biliyorum ama. Kusura bakmayın zeka seviyem bu kadar demek ki
Birincisi ben teşhis koydunuz demedim böyle yorum yapılması doğru değil dedim.
İkincisi zeka seviyenizle ilgili herhangi yorum yapmadım her şeyden önce bunu nezaketsizlik ve hadsizlik olarak görürüm.
Alınganlık göstermek yerine öz eleştiri yapmak daha geliştirici olur diye düşünüyorum.
İyi akşamlar dilerim.

kusura bakmayin konu sahibi ama bu nasil bir gurursuzlukdur nesiniz siz adamin karisina eyvallahi yok bekar adam gibi geziyor arada kirathane gibi maca geliyor ve siz heycanlisiniz bir psikologdan yardim mi alsaniz

Eşinizin hastalığı nedir.

Tebrik ederim çok güzel yazmışsınız. Bende hamileyken esimin hastalığını öğrenmiştik çok yıkılmışım mahvolmustum anlatamam bile yaşanmadan kimse bilemiyor ama çok şükür ki hala destegim hiç bir şekildede boyle davranmadim davranmam.

Umarım o arada bırakılan boşluk yerinde düşündüğüm şey olmamıştır yoksa.
Kocan otel gbi geliyor istediğini alıyor gidiyor konumuna düşersiniz

Aynen öyle,evlilik bunalmaya yeri olan bir kurum değil malesef.
Bu yüzden iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta karı koca oluyoruz.
Asıl ben sizi tebrik ederim,gerçekten çok güzel bir davranış sergilemişsiniz eşinize karşı. Mutluluğunuz ağız tadınız hiç bozulmasın inşallah. Sağlıkla yaşayın.

O ne demek sen neden heycanlisin onu anlamadim esinin sorunlarimi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…