Çaresiz deilim öyle hissetmedim ailem arkmda işim var gücüm varKendinizi bu kadar ezmeyin ne olur konuyu bilmiyorum ama elbette kavga edip yuvanızı yıkmayın dönülmez bir hata değilse evlilikler kurtulur buna inanıyorum . Kavga etmeyin ama bu kadar çaresiz perişan olmayın kendinize meşgale bulun
Hastalığımız nedir acaba
Fırtınalı ilişki nasıl olmaz
Sağlıklı düşünemiyorsunuz bence destek alın. Çaresizliği aile ile gideremezsiniz? Para ile de giderilmez aslında .Çaresiz deilim öyle hissetmedim ailem arkmda işim var gücüm var
O da üzüldü benim kadar
aman hanımefendi ne yaptınız şimdi taslanacaksiniz bu durumlar normal bizlerin yardimci olmaya çalışması anormal
'Bipolar olabilirsin' dediniz bir önceki mesajınızda ki bu etik değil.ben size teşhis koymadim
EvetHer evliliğin dynamiği farklı, anlaşmalarda farklı, yaşam tarzıda farklı şimdi bunu bir standart oturtmak saçma olurdu, önemli olan sizin duygu durumunuz sürekli mutsuzmusunuz yoksa huzursuz mu, tam olarak bunu yakalayıp analiz etmek lazım
teşhis koymak bipolar duygu durum bozukluğunuz var demektir diye biliyorum ama. Kusura bakmayın zeka seviyem bu kadar demek ki'Bipolar olabilirsin' dediniz bir önceki mesajınızda ki bu etik değil.
Hiç tanımadığımız,yüzyüze iki üç seans görmediğimiz hiç bir danışana bu tip bir yorum yapılmaz.
Sanal ortam bize bu rahatlığı vermemeli.
Psikoloji eğitimi alan biri olarak bu kuralı biliyor olmalısınız.
Birincisi ben teşhis koydunuz demedim böyle yorum yapılması doğru değil dedim.teşhis koymak bipolar duygu durum bozukluğunuz var demektir diye biliyorum ama. Kusura bakmayın zeka seviyem bu kadar demek ki
bu sıralar çok konu açtım
Beni anlayan özel mesaj atan yorumlarıyla beni aydınlatan herkese çok teşekkür ederim
Sıkıntılı dengesiz günlerimde bana o kadar iyi geldiniz ki
Kadın olmak ne güzel dedim sayenizde
Evet eşim evden ayrılmıştı bana suçlayıcı mesajlar atıyordu ben de ona her gün onu me kadar sevdiğimi anlatan mesajlar atıyordum o da hayır diyordu
Bir hafta kadar böyle devam etti
Dün romantik film açmış batraniyenin altında en sevdiğim tatlıyı yiyip üzülüyordum
Birden kapı çaldı
Korktum tabi kapım çalmaz çünkü o saatte
Gözden bi baktım eşim
Elim ayağım titredi
Açtım kapıyı şoka girmiştim konuşamadım
Mutfağa gitti direk çay koydu geldi salonda içti
Sonra gitti
Arada bir şeyler de oldu onları yazmayayım
Bugün mesaj attım
Maç izlemeye gelicem dedi
Çok heycanlıyım
kusura bakmayin konu sahibi ama bu nasil bir gurursuzlukdur nesiniz siz adamin karisina eyvallahi yok bekar adam gibi geziyor arada kirathane gibi maca geliyor ve siz heycanlisiniz bir psikologdan yardim mi alsanizbu sıralar çok konu açtım
Beni anlayan özel mesaj atan yorumlarıyla beni aydınlatan herkese çok teşekkür ederim
Sıkıntılı dengesiz günlerimde bana o kadar iyi geldiniz ki
Kadın olmak ne güzel dedim sayenizde
Evet eşim evden ayrılmıştı bana suçlayıcı mesajlar atıyordu ben de ona her gün onu me kadar sevdiğimi anlatan mesajlar atıyordum o da hayır diyordu
Bir hafta kadar böyle devam etti
Dün romantik film açmış batraniyenin altında en sevdiğim tatlıyı yiyip üzülüyordum
Birden kapı çaldı
Korktum tabi kapım çalmaz çünkü o saatte
Gözden bi baktım eşim
Elim ayağım titredi
Açtım kapıyı şoka girmiştim konuşamadım
Mutfağa gitti direk çay koydu geldi salonda içti
Sonra gitti
Arada bir şeyler de oldu onları yazmayayım
Bugün mesaj attım
Maç izlemeye gelicem dedi
Çok heycanlıyım
Eşinizin hastalığı nedir.Bir yıl çok bunalmıştım
Eşim hastalığının belirsizliğiyle çok agresifleşmişti beni hep tersliyordu hep hastane dr lar tahliller o geriliyordu beni de geriyordu
Ben de insanım kaldıramıyordum ve gitsin biraz uzak kalalım diyordum bunaldığım için öyle diyordum
Acaba evliliğim bitse daha mı mutlu oluruz diyordum
Ama seviyordum çok aşkım hiç bitmedi bitmiyor
Ailem boşan diyor onun ailesi de
Ama bitmiyor
Evlilik aşkı öldürür diyenleri anlamıyorum
Bitmiyor işte
Böyle de yıpratıyoruz birbirimizi
Hastalığına teşhis konsa tedaviye başlasa
Düzeliriz sanıyorum
Ya da uçurumun kenrarındayız
Tebrik ederim çok güzel yazmışsınız. Bende hamileyken esimin hastalığını öğrenmiştik çok yıkılmışım mahvolmustum anlatamam bile yaşanmadan kimse bilemiyor ama çok şükür ki hala destegim hiç bir şekildede boyle davranmadim davranmam.Peki iyi günde kötü günde olayı ne alemde acaba?
Yani sadece soruyorum,diyelim adam kanser olsa yatalak falan olsa,of bu yıl bunaldım biraz git hastalığına baksınlar uzak kalalım mı diyeceksiniz?
Hastalığına destek olmanız gerekirdi,hastalık yüzünden evlilik mi bitirilir yahu?
Kusura bakmayın ama bencillik yapan siz gibisiniz,tamam agresifleşmiş fakat sizin onun yanınızda olmanız gerekirdi. Evlilikte of bunaldım git uzak kalalım diye birşey yok malesef.
Ne istediğinizi gerçekten bilmiyorsunuz,adam bu durumlarınızdan sıkılıp soğuyabilir. Ve evet ihtiyaç 10 yıl geçse de ihtiyaç,siz 10 yıl yemek yiyip bıraktınız mı peki? Yemek nasıl bir ihtiyaçsa cinsellikte öyle bir ihtiyaç.
Aynen öyle,evlilik bunalmaya yeri olan bir kurum değil malesef.Tebrik ederim çok güzel yazmışsınız. Bende hamileyken esimin hastalığını öğrenmiştik çok yıkılmışım mahvolmustum anlatamam bile yaşanmadan kimse bilemiyor ama çok şükür ki hala destegim hiç bir şekildede boyle davranmadim davranmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?