Eşim evi terk etti bu süreçte nasıl ilerlemeliyim

Duru000

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2019
687
434
23
32
Farklı bir şekilde gelin geldim 3yildrir ailesine beni ezdirmesi şiddet işsizliği kahve bagimlili , oyun bağımlılığı , hepsi vardı çok şeyler yaşadım ama sonunda bitiyor şaka gibi. Bu insan beni gözden çıkardıktan sonra kuruşunu sakinicak bir insan. Hatta 2gun önce şiddet uygulayıp beni evden kovdu burası benim evim diyerek ! Bende kadın sığınma evine gidicektim. Ha bide şöyle özellikleri var aileisyle planlı 1yila yakın evliliği bitirmek istiyor benim açığını arayıp annemi babamı arayıp rezil ediyor. Bosuycam seni diyor ama iş ciddiye bininde davayı açmak istemiyor sen aç diyor beni ne bekliyorsun diyor. Sebebini tahmin etmek zor olmamalii :) beni evden kovacagi gün kadın sığınmaya gidicektim ailem esimi aradı kızım hiç biryere gitmiyor sen git annemlere dedi , dün annesine gitti. Bende şuanda evimdeyim, eşimin tapulu evinde oturmaktayım. Ailem şuanda o davayı acana kadar orda durman mantıklı diyorlar. Ben kesinlikle dava acmicsm kararlıyım , büyük ihtimalle onlarda açmaz benm burda yilmami bekleyip ailemin yanına gidmemi bekliyorlar. Eşim evime çok yakın bı alt sokagimda ailesi. Bu süreçte nasıl ilerlemeliyim. Bu arada eşime sizden bir çöp mihrimi dahi almicam dedim. Ailesi çok paraci bir insan eminim onların hoşlarına gidicek para lari yuzunden eşim yıllarca ya gider bosarsin yada beni böyle çekersin dedi. Babam kızım ben senin arkandayım dedi sağolsun arıyorlar sürekli . Ha birde bugün beni iş görüşmesinden aradılar bu süreçte işte çalışmam doğru olurmu. Eşim kesinlikle tek kuruş yardımda bulunmaz. Ailem sağolsun para göndermek istiyorlar ama ise girsem daha iyi gibi geldi bana.

Merhaba. Zor bir süreç ama sizinki daha da zor gibi geldi.. Evliliğiniz bitmiş, sizi gözden çıkarmış. Bu durumda inatla boşanmamak sizin için ne kadar doğru olabilir ki ? Daha da yıpranırsınız üzülürsünüz burası garanti. Öfkeniz var bunu anlayabiliyorum ama gerekirse psikoloğa gidin bu durumu atlatabilmeniz için. Ailesi başından beri istememiş sizi sebep nedir? Eşiniz anladığım kadarıyla sorumsuz biri. Yani böyle bir insanı çekmek, sürekli kavga gürültü de boğar insanı. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah çocuğunuz yoktur

Şiddeti bitmeyen ailesine sizi ezdiren insan ailesinin gazına gelip o evde size huzur vermez eger gerçekten boşancaksanız beklemeyin gidin davanızı açın.
Bana sizde eşinizde boşanma işini yokuşa sürüyor gibi geldi. İşe girip çalışmanız sizin için çok iyi olur kendinize düzen kurarsınız çoçugunuz da yok sanırım ne deyim huzur bulursunuz inş gerçekten oyun kahve bagımlısı insandan da kurtulmak istiyorsanız dediğim gibi beklemeyin gidip davanızı açın boşanma işlemlerini bilmiyorum ama bir mülk evlilikten sonra alındıysa ikiye bölünüyor diye duymuştum sanki emin degilim ama araştırın

Hakkınızda hayırlısı ama neden boşanma davası açmadığınızı anlamadım. Tahmin etmek zor değil demişsiniz ama bana zor geldi valla. Eee böyle ne olacak, o kesinlikle dava açmaz diyorsunuz, ben de açmayacağım kararlıyım diyorsunuz. Yani? Öngörünüz nedir, anlayamadım.

Şu durumda sizin tabi ki çalışmanız lazım. Çalışmayıp ne yapacaksınız ki? Sizi istemeyen bir adamın parasına muhtaç olacak değilsiniz. Eee aileniz de sizi ne kadar idare edebilir? Sizin kararınız elbette. Bir de ne işi bu? Çok fazla insanla temas etmenizi gerektirecek bir iş mi? Ya da şimdi çalışmasanız, daha sonra iş bulmanızın kolay olduğu bir sektörde misiniz?

siz şimdi evi ilk terk eden kusurlu sayılıyo diye evde oturuyosaniz boşuna oturuyosunuz. madem siddet var çağırın polisi, darp raporu alın, uzaklaştırma kararı çıkarın, mahkemeyi açıp gidin evden. adamın tapulu evinden dava açılmadan çıktınız diye çıkınca kusurlu sayilmazsiniz. siddet var ortada. ayrıca esiniz aile reisi kavramının geregini yerine getirmiyo. eve bakamamasi bosanma nedeni diye biliyorum.

işe girin, davanizi açın, evden çıkın. dayak yiyip oturarak neyin inadını yapiyosunuz anlamadim ben Allah yardımcınız olsun

Yukarıdaki durumlara katılmakla birlikte ben ayrıca eşinizden neden bir çöp bile almayacağınızı anlamadım. Söke söke hakkınız ne varsa alın. Onların yaptıklarını yanına kar mı bırakacaksınız gerçekten? Sonradan hakkınızı almadığınız için çok pişman olabilirsiniz. Ayrıca boşanmak için bence beklemeyin, eşinizle ya da ailesiyle inatlaşmanızın hiç sırası değil. kk birinci noteri 'ın dediklerine harfiyen katılıyorum. Çalışma konusuna gelirsek kesinlikle ayaklarınızın üstünde durmalısınız. Ailenizin sizin arkanızda durması çok güzel ancak aileniz bile olsa kendi çalışıp kazandığınız paranın hesabını kimseye vermemiş olursunuz.

Sana siddet uygulayan bir serefsiz var ve ailen evinde otur dava acana kadar diyor!!!

Sen hemen bir işe gir o pislik evden ayril. Ailene de guvenme. O kocan denen ansizin gelip siddet uygulasa ne yapacaksin. Allahim nasil aileler var ya. Bu sartlarda dunyayi yakar yikar kizimi orada birakmazdim.

Eşinden herşeyi al ne hakkın varsa niye almıyorsun acıma ver mahkemeye evden bende cikmazdim niye evi eşime bırakayım ki,eşimin tapulu evi demişsin evlendikten sonra aldıysanız o ev sizin de bunun unutmayın

beklemeyin bir an önce bu aileden de adamdan da kurtulun. böyle geçireceğiniz zamanı iyileşmek ve kendinize gelmek için kullanın. iyileşin, geride bırakın ve mutlu olun. aksi takdirde boş inat, boşa geçen zaman. kabullenmek zor olur ama sonrası için değer..

Birazcık arayınca sebebi bulunuyor aslında taa ocak ayında da ağzınız yüzünüz kan içinde güya yazmışsınız buraya beni dövdü diye , darp raporu al diyenlere kırk bahane sıralamışsınız iz yok , olay dün oldu vs. vs. Ee ne yapmayı düşünüyorsunuz darp raporu al - almaz. Şikâyet et - etmez , dava aç- açmaz. Boşanmama sebebi de herkesin kocasını iyi bilmesi eğer boşanırsa kendisinin suçlu görülme ve iftiraya uğrama ihtimaliymiş. Vayyy bee suçlu görülme ihtimali > dayaktan öldürülme ihtimali. Ya darp raporu , şikayet vs. Ile kocanız için uzaklaştırma alacaksınız ya da kocanız kendi evine geldiğinde paşa paşa hayatınıza devam edeceksiniz çünkü sizin için boşanma söz konusu değil. Böyle bir durumda inatlaşılacak en son şey olmalı boşanma davası açmak.

Siz bir sey istemeyince "hmm ne kadar gururlu ve iyi bir kadın" mı diyecekler. Bi sinirle verilen karar sonrasında icinize oturur. Çektiklerinizin binde birini karsılamaz bile o mehir. Ama sakinlesince almadıgınıza pisman olursunuz. Tüm haklarınızı talep edip verin mahkemeye. Bunda oturup düsüncek bi durum dahi göremiyorum

Yanlış hatırlamıyorsam siz zaten boşanacaktınız.Eeee ne değişti?

Davayı açmış kapıma kağıt getirdi zorla imzalaması istedi. Kağıtta eşim benden hiç bir sekilde mal mülk para talep etmiyor anlaşmalı bosancaz diye kağıt imzalandedi. Bende biraz düşünmek istedim boşanmayı değil hakkını alıp almama konusunda kararsızım. Şuanda da karakola geldim uzaklaştırma cezası icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…