• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim evi terk etti bu süreçte nasıl ilerlemeliyim

Birazcık arayınca sebebi bulunuyor aslında taa ocak ayında da ağzınız yüzünüz kan içinde güya yazmışsınız buraya beni dövdü diye , darp raporu al diyenlere kırk bahane sıralamışsınız iz yok , olay dün oldu vs. vs. Ee ne yapmayı düşünüyorsunuz darp raporu al - almaz. Şikâyet et - etmez , dava aç- açmaz. Boşanmama sebebi de herkesin kocasını iyi bilmesi eğer boşanırsa kendisinin suçlu görülme ve iftiraya uğrama ihtimaliymiş. Vayyy bee suçlu görülme ihtimali > dayaktan öldürülme ihtimali. Ya darp raporu , şikayet vs. Ile kocanız için uzaklaştırma alacaksınız ya da kocanız kendi evine geldiğinde paşa paşa hayatınıza devam edeceksiniz çünkü sizin için boşanma söz konusu değil. Böyle bir durumda inatlaşılacak en son şey olmalı boşanma davası açmak.
Bu sefer iş ciddi. Eşim anlaşmalı kağıt hazırlamış mal mülk hak talep etmemem karşılığında boşanmak istiyor. Bende ailemden uzaktayım şuan evimdeyim karakola geldim uzaklaştırma alicam. Kesin net boşanmak istiyorum eşimde anlaşmalı istiyor. Eğer anlasmaliyi kabul etmezsem seni bosamiyorum derse ondan korkuyorum

Arkadaşım bence maddi beklentin olsun oturduğun ev eşinin üzerine ev için tedbir koydur ayrıca eşim evi terk etti diye de tedbir nafakası bağlatır hatta vücudunda darp izleri varsa darp raporu da al.
Afedersin her haltı yapacaklar ondan sonra çok rahat kurtulacaklar
Eşimin evi babası evlenmeden önce üzerine yapmış. Eşimde bugün babasıyla gidip anlaşmalı sözleşme imzalamış kar bosanmam için mal mülk talep etmicekmisim kağıtta öyle yazıyor bugün kapıma gelip zorla eve girmek istedi bende kabul etmedim. Eğer anlaşmalı boşanmayı kabul etmezsem yani hakkımı almak istersem bu adam beni para gidicek diye bosamazda

Hicbir sey istemeyerek bosanacakmissin pasam dilekceyi hazirlamis vay be. Altinlarin ne olacak? Cekismeli dava ac darp raporu alsaydin tazminat da alabilirdin. Iste senin duzelir diye bekledigin adam senden mal sakiniyor gordun mu?

Davayı açmış kapıma kağıt getirdi zorla imzalaması istedi. Kağıtta eşim benden hiç bir sekilde mal mülk para talep etmiyor anlaşmalı bosancaz diye kağıt imzalandedi. Bende biraz düşünmek istedim boşanmayı değil hakkını alıp almama konusunda kararsızım. Şuanda da karakola geldim uzaklaştırma cezası icin
Sen ne yapıyorsun yaaa?Ne hakkin varsa al adam seni bosuyor huuuu huuuu komşu uyan uyan yillarin gitti gururun gitti dayak yedin simdi kapıya koyuyor.Tamam bosan aman ne varsa hakkin yarisini all.LUTFEN DUY BENIII BU DEFA DUY BIZIII

Eğer anlasmaliyi kabul etmezsem seni bosamiyorum derse ondan korkuyorum

Korkuyor musunuz yoksa bunu ümit mi ediyorsunuz?

Hani boşanmak istiyordunuz ama o dava açsın istiyordunuz? Getirmiş işte önünüze anlaşma. İmzalayın bitsin madem ki. Hani mihriniz dahil hiç bir şey istemeyecektiniz?

Kendi yazdıklarınızla çelişiyorsunuz bilmem haberiniz var mı

Bu sefer iş ciddi. Eşim anlaşmalı kağıt hazırlamış mal mülk hak talep etmemem karşılığında boşanmak istiyor. Bende ailemden uzaktayım şuan evimdeyim karakola geldim uzaklaştırma alicam. Kesin net boşanmak istiyorum eşimde anlaşmalı istiyor. Eğer anlasmaliyi kabul etmezsem seni bosamiyorum derse ondan korkuyorum
O zaman siz dava açarsınız dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz. Neyse gerçekten karakoldaysanız bu bile büyük başarı sizin için. Millet ne deri bir kenara bırakıp aileniz de destek olsun bir an önce kurtulun inşallah. Ve inşallah 1 ay sonra 'boşanacaktım ama..' olmaz yeni konunuz.

O zaman siz dava açarsınız dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz. Neyse gerçekten karakoldaysanız bu bile büyük başarı sizin için. Millet ne deri bir kenara bırakıp aileniz de destek olsun bir an önce kurtulun inşallah. Ve inşallah 1 ay sonra 'boşanacaktım ama..' olmaz yeni konunuz.

Uzaklaştırma için savcılığa gitmesi lazımdı
Karakolda kendini oyalıyor sadece
Gittim ben de demiş olmak için
Oradan uzaklaştırma kararı çıkmaz.

Bu davayi açinca noluyor bilen birisi bilgilendirebilir mi? İlk kimin açtiginin ne onemi var devamli sen aç yok ben hayatta açmam filan sebebi nedir yani bunun?
Gorumcemin eşi de bir ara evi terk etti gitti uzun sure dava açmayi beklediler neyi bekleniyor anlamadim.

Ailen de gel diyeceklerine orda dur diyor telefonla aramak mi destek olmak? Eşimin tapulu evi dedigine gore ortak degil evlenmeden once alinmiş evse istese seni yaka paça atar zerre de hakkin yok o evde ne duruyorsun...

Eşimin evi babası evlenmeden önce üzerine yapmış. Eşimde bugün babasıyla gidip anlaşmalı sözleşme imzalamış kar bosanmam için mal mülk talep etmicekmisim kağıtta öyle yazıyor bugün kapıma gelip zorla eve girmek istedi bende kabul etmedim. Eğer anlaşmalı boşanmayı kabul etmezsem yani hakkımı almak istersem bu adam beni para gidicek diye bosamazda
Ona bağlı değilbeni dövüyor onu yaoiyor bunu yapıyor diye anlar o istem se de bosanilir.

Adam boşanmak istemese hâlâ dayağa, psikolojik şiddete razı olurdunuz.
Hem ben bir şey istemiyorum diyorsunuz, hem adam sonunda dava açınca da mal talep etsem mı diye düşünüyorsunuz.
Evi zaten alamazsınız, siz ne istiyorsunuz ilk önce buna bir karar verin.

Adam boşanmak istemese hâlâ dayağa, psikolojik şiddete razı olurdunuz.
Hem ben bir şey istemiyorum diyorsunuz, hem adam sonunda dava açınca da mal talep etsem mı diye düşünüyorsunuz.
Evi zaten alamazsınız, siz ne istiyorsunuz ilk önce buna bir karar verin.
Adam geri donsun istiyor, okudugumdan anladıgım bu. Insallah doner.

Neden boşanmamakta, davayı siz acmamakta kararlisiniz???
Bir avukata dahi danışmayacak kadar... evliliğiniz sürsün mü istiyorsunuz?
Birde gururunuzla oynanıyor farkında mısınız???
İnsanlar evlerinde kedisini köpeğini aç bırakıp gitmiyor....

Son düzenleme:
Back
X