- 15 Şubat 2015
- 2.386
- 4.016
- 133
Bende onu diyorum niye boşanmıyorsunuz?Dövülüp sövülmek ezilmek hoşunuza mı gidiyor?Ailesinin baskısı beni ezdirmesi ıssız olması ve siddet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende onu diyorum niye boşanmıyorsunuz?Dövülüp sövülmek ezilmek hoşunuza mı gidiyor?Ailesinin baskısı beni ezdirmesi ıssız olması ve siddet
Bu sefer iş ciddi. Eşim anlaşmalı kağıt hazırlamış mal mülk hak talep etmemem karşılığında boşanmak istiyor. Bende ailemden uzaktayım şuan evimdeyim karakola geldim uzaklaştırma alicam. Kesin net boşanmak istiyorum eşimde anlaşmalı istiyor. Eğer anlasmaliyi kabul etmezsem seni bosamiyorum derse ondan korkuyorumBirazcık arayınca sebebi bulunuyor aslında taa ocak ayında da ağzınız yüzünüz kan içinde güya yazmışsınız buraya beni dövdü diye , darp raporu al diyenlere kırk bahane sıralamışsınız iz yok , olay dün oldu vs. vs. Ee ne yapmayı düşünüyorsunuz darp raporu al - almaz. Şikâyet et - etmez , dava aç- açmaz. Boşanmama sebebi de herkesin kocasını iyi bilmesi eğer boşanırsa kendisinin suçlu görülme ve iftiraya uğrama ihtimaliymiş. Vayyy bee suçlu görülme ihtimali > dayaktan öldürülme ihtimali. Ya darp raporu , şikayet vs. Ile kocanız için uzaklaştırma alacaksınız ya da kocanız kendi evine geldiğinde paşa paşa hayatınıza devam edeceksiniz çünkü sizin için boşanma söz konusu değil. Böyle bir durumda inatlaşılacak en son şey olmalı boşanma davası açmak.
Eşimin evi babası evlenmeden önce üzerine yapmış. Eşimde bugün babasıyla gidip anlaşmalı sözleşme imzalamış kar bosanmam için mal mülk talep etmicekmisim kağıtta öyle yazıyor bugün kapıma gelip zorla eve girmek istedi bende kabul etmedim. Eğer anlaşmalı boşanmayı kabul etmezsem yani hakkımı almak istersem bu adam beni para gidicek diye bosamazdaArkadaşım bence maddi beklentin olsun oturduğun ev eşinin üzerine ev için tedbir koydur ayrıca eşim evi terk etti diye de tedbir nafakası bağlatır hatta vücudunda darp izleri varsa darp raporu da al.
Afedersin her haltı yapacaklar ondan sonra çok rahat kurtulacaklar
Sen ne yapıyorsun yaaa?Ne hakkin varsa al adam seni bosuyor huuuu huuuu komşu uyan uyan yillarin gitti gururun gitti dayak yedin simdi kapıya koyuyor.Tamam bosan aman ne varsa hakkin yarisini all.LUTFEN DUY BENIII BU DEFA DUY BIZIIIDavayı açmış kapıma kağıt getirdi zorla imzalaması istedi. Kağıtta eşim benden hiç bir sekilde mal mülk para talep etmiyor anlaşmalı bosancaz diye kağıt imzalandedi. Bende biraz düşünmek istedim boşanmayı değil hakkını alıp almama konusunda kararsızım. Şuanda da karakola geldim uzaklaştırma cezası icin
Eğer anlasmaliyi kabul etmezsem seni bosamiyorum derse ondan korkuyorum
O zaman siz dava açarsınız dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz. Neyse gerçekten karakoldaysanız bu bile büyük başarı sizin için. Millet ne deri bir kenara bırakıp aileniz de destek olsun bir an önce kurtulun inşallah. Ve inşallah 1 ay sonra 'boşanacaktım ama..' olmaz yeni konunuz.Bu sefer iş ciddi. Eşim anlaşmalı kağıt hazırlamış mal mülk hak talep etmemem karşılığında boşanmak istiyor. Bende ailemden uzaktayım şuan evimdeyim karakola geldim uzaklaştırma alicam. Kesin net boşanmak istiyorum eşimde anlaşmalı istiyor. Eğer anlasmaliyi kabul etmezsem seni bosamiyorum derse ondan korkuyorum
O zaman siz dava açarsınız dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz. Neyse gerçekten karakoldaysanız bu bile büyük başarı sizin için. Millet ne deri bir kenara bırakıp aileniz de destek olsun bir an önce kurtulun inşallah. Ve inşallah 1 ay sonra 'boşanacaktım ama..' olmaz yeni konunuz.
Ona bağlı değilbeni dövüyor onu yaoiyor bunu yapıyor diye anlar o istem se de bosanilir.Eşimin evi babası evlenmeden önce üzerine yapmış. Eşimde bugün babasıyla gidip anlaşmalı sözleşme imzalamış kar bosanmam için mal mülk talep etmicekmisim kağıtta öyle yazıyor bugün kapıma gelip zorla eve girmek istedi bende kabul etmedim. Eğer anlaşmalı boşanmayı kabul etmezsem yani hakkımı almak istersem bu adam beni para gidicek diye bosamazda
Adam geri donsun istiyor, okudugumdan anladıgım bu. Insallah doner.Adam boşanmak istemese hâlâ dayağa, psikolojik şiddete razı olurdunuz.
Hem ben bir şey istemiyorum diyorsunuz, hem adam sonunda dava açınca da mal talep etsem mı diye düşünüyorsunuz.
Evi zaten alamazsınız, siz ne istiyorsunuz ilk önce buna bir karar verin.
İstediği buysa bize hava hoş. Herkes kendi kaderini kendi belirler.Adam geri donsun istiyor, okudugumdan anladıgım bu. Insallah doner.