Benzer şeyler yaşadım, o evden çıkmak istemiyorsan tapu şerhi koydur; boşanmadan önce çıkaramaz seni ama tapu şerhi koydurmalısın; şiddet eğilimli biri uzaklaştırma kararı aldırman iyi olmuş, o dava açarsa sen de açma hakkına sahipsin, aslında hakim takdir yetkisini kullanır, küçük bi tazminat da verilebilir, nafaka da isteyebilirsin ama tüm bu süreç çekişmeli boşanmaya gider, yıpranırsın,
İnsan hırsla can acıtmak istiyo haklısın, bu tiplerin canını al parasını alma, yazık, ama sanırım bu sürecin dışına çıkıp baktığında ne kadar temiz gürültüsüz kurtulursan kardır,
evlilikten önce edinilmiş mal üzerinde hak iddia edemezsin, ama aile şerhi koydururursan da çıkartamaz seni süreç sonuçlanana kadar
Umarım evlenmeden önce birileri okuyordur bu sayfaları onlara ders olsun, ben de yaşıyorum, ne bileyim yazık kİ ne yazık böyleleriyle kaderde varmış yaşadık, ben şuna inanırım, Allah el hakemdir kimsenin hakkını kimsede bırakmaz inşallah..
şu an çok yeniyse konu hiddetle yaklaşıyor olabilirsin ama sakinleşince diyeceksin ki keşke onun ve ailesinin seviyesine inmeseydim...