Esim evi terk etti

iman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2014
287
41
43
35
Gaziantep
Kizlar bu saate esimle cok kötü kavga ettik ve esim evi terk etti ben ne yapim simdi karmakarisik kafam valla esim ayrilicam diyor baska bisey demiyor anneme gidip gitmemekte kararsizim????

Kizlar bu saate esimle cok kötü kavga ettik ve esim evi terk etti ben ne yapim simdi karmakarisik kafam valla esim ayrilicam diyor baska bisey demiyor anneme gidip gitmemekte kararsizim????
Sen niye gidiyorsun bırak o gitsin

Bu saate annesi gile gidip bizi rezil edicek hic ayip filan bilmiyor bu Adam ailesine rencide olmak istemiyorum oglumuz seni terk etti diyecekler simdi

Olay ne bilmiyorum, ama bir erkeğin kapıyı çarpıp evi terk etmesi bana çok aptalca geliyor. Evlilik bitecekse bile bu şekilde olmamalı. Kimse de mi yok medeniyet arkadaş bu nedir ya?! Eşiniz büyük kabalık etmiş. Eeee, madem o gitmiş; gittiği yerde kalsın. Siz neden annenize gidesiniz ki?

Olay ne bilmiyorum, ama bir erkeğin kapıyı çarpıp evi terk etmesi bana çok aptalca geliyor. Evlilik bitecekse bile bu şekilde olmamalı. Kimse de mi yok medeniyet arkadaş bu nedir ya?! Eşiniz büyük kabalık etmiş. Eeee, madem o gitmiş; gittiği yerde kalsın. Siz neden annenize gidesiniz ki?

usandirdi beni resmen her kavgada böyle yapiyo ayrilalim diyo insan yuvasina hic mi sahip cikmaz

sabah ola hayrola durun bakalım bi sakinleşin :KK30:

ahhhhh ahhhhhhhhhhh arkadasim kac gündür ne cektiriyor bana biktirdi bazen kendime cok kiziyorum bana beni sevmedigini benden nefret ettigini benden bosanmak istedigini söyledi birakip anneme gitsem acaba kiymetimi anlar mi diyorum yoksa kesip atarmi

biz coktandir aslinda anlasamiyoruz son zamanlardada sürekli tek basina disari ciktigi icin sorun yapiyordum beni aldatigini düsünüyordum ben kavga ederken saygisizmisim ondan ayrilmak istiyormus

usandirdi beni resmen her kavgada böyle yapiyo ayrilalim diyo insan yuvasina hic mi sahip cikmaz
Bu çok saçma ama, ilk böyle yaptığında tavrınızı koysaydınız keşke. Nasıl karşılılık verdiniz bilmiyorum ama tepkiniz adamın davranışını pekiştirmiş gibi.

Kendimden örnek vereyim,
İlişkimin başlarında erkek arkadaşım sinirlendiğinde susardı, hep çok kızardım şimdi tartışma anında susup cevap vermiyorsan evlenince zora geldiğinde evden mi çıkıp gideceksin diye... İlk seferde de kızdım, tekrar ettiği zamanlarda da kızdım. Yavaş yavaş düzeltti bu davranışını çok şükür.

Özetle demeye çalıştığım şey şu,
Hoşunuza gitmeyen bir duruma ilk seferinde verdiğiniz tepki önemlidir. Tabi aynı şekilde tepkinizden sonraki davranışların birbirini tamamlaması da önemli. Rahatsız olduğunuzu ya da kabul etmeyeceğinizi sert ve net şekilde ifade edip ona göre davranırsanız -bir anda olmasa bile- yavaş yavaş rahatsız olduğunuz davranış ortadan kalkar.

biz coktandir aslinda anlasamiyoruz son zamanlardada sürekli tek basina disari ciktigi icin sorun yapiyordum beni aldatigini düsünüyordum ben kavga ederken saygisizmisim ondan ayrilmak istiyormus

Disari cikinca nereye gidiyordu gec saatte mi eve geliyorduda neden aldattigini dusundun? Daha once suphelenecegin bi olay mi yasandi?
Aranizda sizin saygi zaten bitmis gibi sana bunlari diyebiliyorsa

Disari cikinca nereye gidiyordu gec saatte mi eve geliyorduda neden aldattigini dusundun? Daha once suphelenecegin bi olay mi yasandi?
Aranizda sizin saygi zaten bitmis gibi sana bunlari diyebiliyorsa

evet gec saate geliyodu iki gün aralikla disari cikti sürekli elline cep tlf dünde facde 16 yasinda bi kizi eklemis ondanda kavga cikti

gecmıs olsun arama bı kafasını dınlesın
sakınles canım
sabahta guzelce konusun bagırmadan

Sakın evini terketme ve bu adamdan ayrıl. Boşanma davasında da o haksız olsun evini terk edip giden o çünkü. Bunu anlamamak için aşktan gözünün kör olması gerekir arkadaşım bu adam bariz ihanet ediyor. Kimse bana inandıramaz 16 yaşındaki kızı eklemesi masumca değil. Güçlü ol evini bırakma onu da eve sokma. Ailesine rezil olmazsın, asıl onun bu yaptıklarının üstüne sen onu eve alıp koca yerine koyarsan rezil olursun.

Back
X