Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen niye gidiyorsun bırak o gitsinKizlar bu saate esimle cok kötü kavga ettik ve esim evi terk etti ben ne yapim simdi karmakarisik kafam valla esim ayrilicam diyor baska bisey demiyor anneme gidip gitmemekte kararsizim????
Olay ne bilmiyorum, ama bir erkeğin kapıyı çarpıp evi terk etmesi bana çok aptalca geliyor. Evlilik bitecekse bile bu şekilde olmamalı. Kimse de mi yok medeniyet arkadaş bu nedir ya?! Eşiniz büyük kabalık etmiş. Eeee, madem o gitmiş; gittiği yerde kalsın. Siz neden annenize gidesiniz ki?
sabah ola hayrola durun bakalım bi sakinleşin![]()
Bu çok saçma ama, ilk böyle yaptığında tavrınızı koysaydınız keşke. Nasıl karşılılık verdiniz bilmiyorum ama tepkiniz adamın davranışını pekiştirmiş gibi.usandirdi beni resmen her kavgada böyle yapiyo ayrilalim diyo insan yuvasina hic mi sahip cikmaz
biz coktandir aslinda anlasamiyoruz son zamanlardada sürekli tek basina disari ciktigi icin sorun yapiyordum beni aldatigini düsünüyordum ben kavga ederken saygisizmisim ondan ayrilmak istiyormus
Disari cikinca nereye gidiyordu gec saatte mi eve geliyorduda neden aldattigini dusundun? Daha once suphelenecegin bi olay mi yasandi?
Aranizda sizin saygi zaten bitmis gibi sana bunlari diyebiliyorsa
gecmıs olsun arama bı kafasını dınlesınKizlar bu saate esimle cok kötü kavga ettik ve esim evi terk etti ben ne yapim simdi karmakarisik kafam valla esim ayrilicam diyor baska bisey demiyor anneme gidip gitmemekte kararsizim????