Esim evi terk etti

evet gec saate geliyodu iki gün aralikla disari cikti sürekli elline cep tlf dünde facde 16 yasinda bi kizi eklemis ondanda kavga cikti

Eşiniz kesinlikle aranıyor.

Şimdi olmasa da üç beş tökezlemeden sonra bu evlilik biter.

Sanırım ben olsam daha fazla acı çekeceğime ayrılmayı kabul ederdim.

Evet, her evlilikte kavga gürültü olur ama durmaksızın boşanma vurgusu olmaz.

16 yasindaki kizi ekleyen adam kopegin dibidir..
Abilik yapmak icin ekledim derse dötümle gulerim..
Benim gibi hayvansever insana bile hayvanli kufur ettirdi. Ki hic sevmem, gicik olurum boyle hayvanlari hakaret malzemesi yapmaya.

Katiliyorum.
16 yasindaki cocukla arkadas olmaya calisan eve surekli gec gelen, gelince de bir kavgayla disari cikan, surekli bosanmaktan bahseden bir adama acaba hangi kadin kopek yerine askim, balim, bocegim der ki?
Evet yine sen mi huzursuz ediyorsun acaba, kopek dersen olacagi bu gibi tiriviri yorumlar baslamis ama adamin kabahati boyunu asmis bence.

Kadin evden çıkıp gitmeye kalksa "su kapidan cikarsan bi daha iceri giremezsin" derler ama kendileri gayet rahat çıkıp giderler. Ben dün gece eşime dedim, valla sen bu kapidan kavgali çıkıp gidersen daha da bu eve giremezsin dedim. Helal sana her sey karsilikli, böyle olacaksin dedi.
Gelirse almayın. Öyle kolay değil cekip kapiyi gecenin bir yarisi evde karini birakip gitmek...

evet gec saate geliyodu iki gün aralikla disari cikti sürekli elline cep tlf dünde facde 16 yasinda bi kizi eklemis ondanda kavga cikti
16 yaşındaki kız eğer bir yakını falan değilse köpek demekle az bile yapmışsınız.
Adam aldatmıyorsa bile aldatmaya yer arıyor, dahada beteri sübyancılığa bile niyeti var.
Ama tabii kız yakın bir arkadaşının kız kardeşi falandır o zaman bişey diyemem.

Katiliyorum.
16 yasindaki cocukla arkadas olmaya calisan eve surekli gec gelen, gelince de bir kavgayla disari cikan, surekli bosanmaktan bahseden bir adama acaba hangi kadin kopek yerine askim, balim, bocegim der ki?
Evet yine sen mi huzursuz ediyorsun acaba, kopek dersen olacagi bu gibi tiriviri yorumlar baslamis ama adamin kabahati boyunu asmis bence.
Esini surekli bosanmayla, babaevine gondermekle tehdit eden adam sevmiyordur, istemiyordur bu kadar basit. Kadinin bu konudaki zaafini cok güzel kullanir bu tipler.
Ayni hatayi ben de yaptim ama sebeplerim vardi. Kendime uygun kosullar, imkanlar yaratmak icin bekledim. Sonra gidip takir takir davami actim.
Hadi lan ser.fsiz sen misin beni surekli babaevine gondermekle tehdit eden. Kendini bi b.k zannedip tehdit edip duruyodun. Bosa bosamazsan adam degilsin...Ha ben boyle yapinca da kiymetli oldum isin ilginc yani. Kapimda surundu durdu. Ama şuuuuuttt dedik doksandan caktik golu bir kere :KK67:

Adam aldatıyor diyorsun, her kavgada kapıyı çarpıp gidiyor diyorsun, senden nefret ettiğini falan da söylemiş. Bence bu evliliğin devam etmesi sakıncalı. Direk ayrıl diyemem ama çözülmesi gereken problemler var.

sizin gitmeniz niye ki
o gitmiş zaten neden oyun yapasınız
işiniz gücünüz de varmış gidin gelin işte
işten kovulmayın bi de

Kendine bi kanıt bul ispat edersen tazminat alırsın.bence sen sakinleş ve evden sakın gitme kuaföre gidip bi güzelleş kendine bak.çık dışarı arkadaşına falan git kafanı dağıt onu hiç umursama

Esini surekli bosanmayla, babaevine gondermekle tehdit eden adam sevmiyordur, istemiyordur bu kadar basit. Kadinin bu konudaki zaafini cok güzel kullanir bu tipler.
Ayni hatayi ben de yaptim ama sebeplerim vardi. Kendime uygun kosullar, imkanlar yaratmak icin bekledim. Sonra gidip takir takir davami actim.
Hadi lan ser.fsiz sen misin beni surekli babaevine gondermekle tehdit eden. Kendini bi b.k zannedip tehdit edip duruyodun. Bosa bosamazsan adam degilsin...Ha ben boyle yapinca da kiymetli oldum isin ilginc yani. Kapimda surundu durdu. Ama şuuuuuttt dedik doksandan caktik golu bir kere :KK67:
:)
İyi yapmissiniz, hayriniza olmus.

Evet, resmen bastirma, suc ortme, sindirme girisimleri bunlar.
Hayir evi altindan, gumusten de olsa babaevi daha rahattir boylelerinden yanindan ama iste kosullar esit olmuyor herkeste.
Ki sadece kosullarin uygun olmamasini temenni ederim.
Sevgi, ne bileyim kocami kaptirmayayim gibi sacma sebeplerin olmasindansa.

Ayni sekilde konu sahibi hanim da gitse yuksek ihtimal esi ona da pervane olacak.

Yaa umarim hayirlisiyla sonuclansin boyle evlilikler.
Ya islah olsunlar ya azalmadan bitsinler.

Kizlar bu saate esimle cok kötü kavga ettik ve esim evi terk etti ben ne yapim simdi karmakarisik kafam valla esim ayrilicam diyor baska bisey demiyor anneme gidip gitmemekte kararsizim????
Ne alemdesin?? :(

Ay kizlar cok özürdilerim kac gündür internete giremiyorum. esim annesine gitmis ve beni sikayet etmis sonra annesi beni aradi gel konusalim dedi ben gitti annesi tabi tamamiyle beni sucluyo bende dedim ki anne ben bu konuyu herkes icin ve herkeslede konusmak istemiyorum kusuruma bakma ben tekrar evime gidiyorum ister gelsin ister gelmesin ayrilmak istiyorsada kararini bildirsin kalktim evime geldim bi baktim ki gece Saat 12 Tipis Tipis eve döndü. Simdi ki durum bu tekrar düzelir mi kopar mi daha bilmiyorum ama simdilik böyle devam ediyo.

16 yaşındaki kız eğer bir yakını falan değilse köpek demekle az bile yapmışsınız.
Adam aldatmıyorsa bile aldatmaya yer arıyor, dahada beteri sübyancılığa bile niyeti var.
Ama tabii kız yakın bir arkadaşının kız kardeşi falandır o zaman bişey diyemem.

Sordum bana ben bilmiyorum nasil bu kiz arkadas listesine eklenmis diye aklin sira beni kandiricak

Eşiniz kesinlikle aranıyor.

Şimdi olmasa da üç beş tökezlemeden sonra bu evlilik biter.

Sanırım ben olsam daha fazla acı çekeceğime ayrılmayı kabul ederdim.

Evet, her evlilikte kavga gürültü olur ama durmaksızın boşanma vurgusu olmaz.

evet bencede öyle sürekli bi ayrilma konusu bende dedim ki eger ayrilmak istiyorsa ayrilsin benim bi sorunum yok artik eskiden istemiyordum ama artik umursamiyorum belki bu hayirli diye düsündüm ama kendisi geri geldi ve artik ne Kadar sürer bilmiyorum ikimizde cok suskunuz biraz Zaman alicak bu olanlari unutmak tabi eger unutulursa

Canım eşin mi seni çok sinirlendiriyor yoksa anlayıp dinlemeden ani çıkışların mı oluyor?

Ben zaten sakin bi insan degilim yani asabilik var bende ama esim artik beni iyi anlamis neye kizicami biliyor ve bazen sanki bilerek yapiyor gibi geliyor bana yada aptaligindan

ooofff cok yanlış. yapmayın az dilinize hakim olun. valla adam haklı. eşim bana köpek dese soka girerim. biz de cok tartıştık cok bağrıştık cam kapı dağıldı ama köpek de demedik. bence. sessiz kalın. geri dönecektir(umarım ailesine gitmez) bu tartışmalarınızı asla kimseyle paylaşmayın. döndüğünde konusun ve ÖZÜR DİLEYİN. sizi çileden çıkaran davranışları neyse izah edin .o da yapmamaya çalışsın ancak siz ağzınızı bozmayın.

evet bu konuda haklisiniz kendimi degistirmem lazim yani ne olursa olsun agzimi bozmamam lazim insallah kendime Hakim olabilirim

Yuvasına sahip cıkmıyor cünkü bence baskası var, her fırsatta ayrılmak istedigini, sizi sevmedigini söylemis ve sürekli aksamları tek basına dısarı cıkıyor diyorsunuz, muhtemelen nere gittigini de demiyor size. Siz bu adamdan vaz gecin...Evini bırakıp giden adamdan hayır gelmez, üstelik aileniz baska sehirde imiş. İçim alıp rahat edip sizi tek basına bırakabiliyor rahat rahat....

Kendisi eve geri döndü ve bu sefer son oldugunu anlamistir insallah ben son bi defa denemek istiyorum eger düzelirse tamam yok düzelmese artik ayrilicam cünkü bu sekilde yasamak istemiyorum

erkekler maalesef biz bayanlari böyle tehdit ediyorlar. her kavgada ayrilalim yeter artik biticekse bitsin falan filan bir sürü tırıvırı laf.. altta kalmayin sizde. ezdirmeyin kendinizi. tamm ayrilmak istiyorsan ayrilalim yeter artik diyin. her kavga ayrilalim ayrilalim aklima yoktan yere sen sokuyosun bunu, diyin. mahkemeye gidiyosun ve boşanma davasini açiyosun diyin. sonra başka odaya gidin sessiz ve beklemede kalin. artik napiyosa yapsin.

Evet hata bendede vardi biliyomusun ben her ayrildiginda aman yok lütfen yuvamizi dagitmiyalim falan filan diyordum ertesi gün sabahtan giyindim süslendim alisverise gittim aksam altida geldim baktim buda giyinmis gidiyo annesine esyalarinada toplamis ben ayrilicam diyor tamam dedim ayrilalim ben evde kalicam dedim hangi esyayi istiyorsan götür ev sahibine ara sözlesmeyi benim üstüme yapsin dedim tamam dedi cikti o gece annesine gitti ertesi gün annesi beni cagirdi neden böyle yapiyosun ben oglumu mutsuz olsun diyemi evlendirdim falan filan bende dedim ki bu sorum bizim aramizda böyle herkesin icinde konusmak istemiyorum eger ayrilmak istiyorsada ayrilalim kendisi Bilir dedim eve gelmek istiyorsada gelsin kalktim evime geldim bi baktim ellinde cantasi gece yarisi dönmüs eve

Her kavgada evi terk edip giden, seni sevmediğini söyleyen bir adamı neden hâlâ çekiyorsun. Ben senin yerinde olsam bir daha kapıdan içeri sokmam. Hiç kimse onurumu böyle zedeleyemez izin vermem. Bence sen de verme. Bırak defolsun gitsin ne hali varsa görsün. Sen de annene falan gitme, gitmesi gereken zaten o. Gelirse de alma sakın içeriye.

Valla kardesim son bi sans daha verdim ya düzelir yada ayriliriz ben bu sekilde yasamak istemiyorum dedi tamam dedi ikimizde degismemiz lazim dedi ben hatami biliyorum sen bil dedim ve son bi defa denicez artik olursa olur olmasa ben yokkum yoruldum cünkü ve bu son kavgadan sonrada anladim eskisi gibi bi his kalmamis esime karsi cok daha soguk kaldim ama bakicaz artik kimse yuvasini dagitmak istemez ama olmuyorsada ne yapim

Var mi bi gelisme?? Ay bu kocalar bi huzur vermiyolar yaa Allah in emri bu evlilik ama zor is anacim ya :KK43:

offfffffffff offfffffffffff hic sorma kardesim kac gündür avare gibi dolasiyorum o Kadar yorgunum ki sürekli uyuyorum ama yüzümü gözümü görsen bu kadin bir aydir uyumuyor dersin o Kadar bitik haldeyim yani

Back
X