- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biri bana kopek dese ben de cikar giderim evden
Bırakıp gitmeyin ama onu da eve almayın. Madem her kavgada böyle yapıyor, madem sizi sevmediğini istemediğini söylüyor bırakın gitsin. Hiç başınızı eğmeyin barışmaya da çalışmayın. Dik durun. Gelirse de eve almayın. Kitleyin kapıyı bacayı kalsın sokakta it gibi. Kıymetimi anlasın diye de uğraşmayın.ahhhhh ahhhhhhhhhhh arkadasim kac gündür ne cektiriyor bana biktirdi bazen kendime cok kiziyorum bana beni sevmedigini benden nefret ettigini benden bosanmak istedigini söyledi birakip anneme gitsem acaba kiymetimi anlar mi diyorum yoksa kesip atarmi
Kizlar bu saate esimle cok kötü kavga ettik ve esim evi terk etti ben ne yapim simdi karmakarisik kafam valla esim ayrilicam diyor baska bisey demiyor anneme gidip gitmemekte kararsizim????
usandirdi beni resmen her kavgada böyle yapiyo ayrilalim diyo insan yuvasina hic mi sahip cikmaz
usandirdi beni resmen her kavgada böyle yapiyo ayrilalim diyo insan yuvasina hic mi sahip cikmaz
ahhhhh ahhhhhhhhhhh arkadasim kac gündür ne cektiriyor bana biktirdi bazen kendime cok kiziyorum bana beni sevmedigini benden nefret ettigini benden bosanmak istedigini söyledi birakip anneme gitsem acaba kiymetimi anlar mi diyorum yoksa kesip atarmi
ooofff cok yanlış. yapmayın az dilinize hakim olun. valla adam haklı. eşim bana köpek dese soka girerim. biz de cok tartıştık cok bağrıştık cam kapı dağıldı ama köpek de demedik. bence. sessiz kalın. geri dönecektir(umarım ailesine gitmez) bu tartışmalarınızı asla kimseyle paylaşmayın. döndüğünde konusun ve ÖZÜR DİLEYİN. sizi çileden çıkaran davranışları neyse izah edin .o da yapmamaya çalışsın ancak siz ağzınızı bozmayın.kendime hakkim olamiyorum arkadaslar biraz önce evden cikarken yine köpek dedim
Canım eşin mi seni çok sinirlendiriyor yoksa anlayıp dinlemeden ani çıkışların mı oluyor?beni cok sinirlendiriyor Hakim olamiyorum kendime