Esim evi terk etti

Bu adamlar gul gibi karilarini birakip sokaklarda ne ararlar anlamis degilim, onu gectim bize dogruyu soyleyince de evden giderler. Sakin evden ayrilma bir ustteki arkadasin dedigi gibi mahkemede o haksiz olur. Birak gitsin kime rezil ediyorsa etsin sanki kendi yaptigi cok gurur verici biseyde

Madem o evi terk etmis , Birak gittigi yerde kalsin.
Sen neden Annene gidiyosunki ?
Hem nedir bu canim Erkegin evi terk etmeside yeni moda oldu sanirim...

Her tartismada evi terk.ediyor demissiniz , ozaman tak kilidi kapiya iceri giremezsin oyle bir ders verki birdaha yapmasin..
Ayrica ayrilalim demeden sen deki cokta ciddi ol , bak bakalim birdaha soyleye bilecekmi..

Seni sevmeyip nefret ettiğini söyleyem adamdan ne bekliyorsun ki ?
Boşan gitsin sen onn için değerli olsan zaten seni rezil etmez

ahhhhh ahhhhhhhhhhh arkadasim kac gündür ne cektiriyor bana biktirdi bazen kendime cok kiziyorum bana beni sevmedigini benden nefret ettigini benden bosanmak istedigini söyledi birakip anneme gitsem acaba kiymetimi anlar mi diyorum yoksa kesip atarmi
Bırakıp gitmeyin ama onu da eve almayın. Madem her kavgada böyle yapıyor, madem sizi sevmediğini istemediğini söylüyor bırakın gitsin. Hiç başınızı eğmeyin barışmaya da çalışmayın. Dik durun. Gelirse de eve almayın. Kitleyin kapıyı bacayı kalsın sokakta it gibi. Kıymetimi anlasın diye de uğraşmayın.

Var mi bi gelisme?? Ay bu kocalar bi huzur vermiyolar yaa Allah in emri bu evlilik ama zor is anacim ya :(

Görünen o ki sadece eşin değil kabahatli..
Anlatım tarzınızda bir şey var itici güç gibi..
Adamı alıp karşına kaç kere düzgünce konuştunuz???
Her hafta adam evi terketcem seni boşayacağım diyor ; sen annemin evine gitsem kıymetimi anlar mı diyorsun?!!
Seni sevmeyip ,değer vermeyen biri için bu derece gururunu bir yana atman ne kadar doğru.

Eve gelmiyorsa aldattığından mı yoksa evde! huzur ! bulamadığından mı bir düşünmek lazım...
Bana nedense sizin en ufak birşeyde sorun çıkarıp adamın başını yiyen bir profil imgesi uyandı gözümde.
Haaa 16 yaşındaki birini eklemesini ayakta alkışlamıyorum ama diyorum ki ilk bir iğneyi kendinize batırın...

Evliliğinizin böyle terketmece oyunlarına dönüşmesinde payınız ne kadar ...
Saygı kalmamış ; köpek diye hakaret etmişsiniz.. Bu kelime bile yukarıda söylediklerimde doğru gözlemler yapmış olduğumun kanıtı bence...

Ata Demirer filminde var ya bir kelime : senndeennn ötürrüüüüü :KK43: hah ! aynen de öyle :KK14:

Kolay olan kaçmak gitmek eşinizin zora gelemiyo kolay olanı seçiyo demekki

Sakin olun sizin bi düzeniniz var bir yere gitmeyin o ki giden o o düşünsün işinize gidin gelin oturun evinizde bekleyin bi bakalım.

her kavgada hakaret ediyorsan esin de kaldiramiyor olabilir.
face konusuna da ayriyeten bakmak lazim. aldatiyorsa zaten yurumez ayrilirsin aldattigina emin degilsen de boyle kopek tarzi hakaretleri agzina alma. ne kadar sinir olsan da. saygiyi kaybedince hicbir sey duzelmez

Kizlar bu saate esimle cok kötü kavga ettik ve esim evi terk etti ben ne yapim simdi karmakarisik kafam valla esim ayrilicam diyor baska bisey demiyor anneme gidip gitmemekte kararsizim????

Her kavgada evi terk edip giden, seni sevmediğini söyleyen bir adamı neden hâlâ çekiyorsun. Ben senin yerinde olsam bir daha kapıdan içeri sokmam. Hiç kimse onurumu böyle zedeleyemez izin vermem. Bence sen de verme. Bırak defolsun gitsin ne hali varsa görsün. Sen de annene falan gitme, gitmesi gereken zaten o. Gelirse de alma sakın içeriye.

usandirdi beni resmen her kavgada böyle yapiyo ayrilalim diyo insan yuvasina hic mi sahip cikmaz

erkekler maalesef biz bayanlari böyle tehdit ediyorlar. her kavgada ayrilalim yeter artik biticekse bitsin falan filan bir sürü tırıvırı laf.. altta kalmayin sizde. ezdirmeyin kendinizi. tamm ayrilmak istiyorsan ayrilalim yeter artik diyin. her kavga ayrilalim ayrilalim aklima yoktan yere sen sokuyosun bunu, diyin. mahkemeye gidiyosun ve boşanma davasini açiyosun diyin. sonra başka odaya gidin sessiz ve beklemede kalin. artik napiyosa yapsin.

usandirdi beni resmen her kavgada böyle yapiyo ayrilalim diyo insan yuvasina hic mi sahip cikmaz

ahhhhh ahhhhhhhhhhh arkadasim kac gündür ne cektiriyor bana biktirdi bazen kendime cok kiziyorum bana beni sevmedigini benden nefret ettigini benden bosanmak istedigini söyledi birakip anneme gitsem acaba kiymetimi anlar mi diyorum yoksa kesip atarmi

Yuvasına sahip cıkmıyor cünkü bence baskası var, her fırsatta ayrılmak istedigini, sizi sevmedigini söylemis ve sürekli aksamları tek basına dısarı cıkıyor diyorsunuz, muhtemelen nere gittigini de demiyor size. Siz bu adamdan vaz gecin...Evini bırakıp giden adamdan hayır gelmez, üstelik aileniz baska sehirde imiş. İçim alıp rahat edip sizi tek basına bırakabiliyor rahat rahat....

kendime hakkim olamiyorum arkadaslar biraz önce evden cikarken yine köpek dedim
ooofff cok yanlış. yapmayın az dilinize hakim olun. valla adam haklı. eşim bana köpek dese soka girerim. biz de cok tartıştık cok bağrıştık cam kapı dağıldı ama köpek de demedik. bence. sessiz kalın. geri dönecektir(umarım ailesine gitmez) bu tartışmalarınızı asla kimseyle paylaşmayın. döndüğünde konusun ve ÖZÜR DİLEYİN. sizi çileden çıkaran davranışları neyse izah edin .o da yapmamaya çalışsın ancak siz ağzınızı bozmayın.

Back
X