Esim evi terk etti

bırak gittiği yerde kalsın canım yeri gelir şiddete bile susarım ama aldatılmayı asla göz ardı edemem canını alırım valla

Sakın evini terketme ve bu adamdan ayrıl. Boşanma davasında da o haksız olsun evini terk edip giden o çünkü. Bunu anlamamak için aşktan gözünün kör olması gerekir arkadaşım bu adam bariz ihanet ediyor. Kimse bana inandıramaz 16 yaşındaki kızı eklemesi masumca değil. Güçlü ol evini bırakma onu da eve sokma. Ailesine rezil olmazsın, asıl onun bu yaptıklarının üstüne sen onu eve alıp koca yerine koyarsan rezil olursun.

valla ozaman kendimi rezil etmisim bile geri eve döndü ve son bi defa sans verdim insallah bu sansi kullanir yoksa gercekten artik son cünkü bi tutundugum askim vardi ama artik onunda azaldiginin farkina vardim barkagin tasmasina bi damla var

Yaniiiiiiii kizlar sözün kisasi son durum bu ama ben ayrilik konusunu tam olarak kafamdan silmedim ben kendimi hatamida biliyorum ellimden geldigi kadariyla düzelticem ve esimi gözlemlicem kendini düzeltiyormu yoksa eski tarzda devam mi ediyor eger eskisi gibiyse sakin bi sekildi konusup ayrilicam bu sekilde mutlu degilim ve esimde mutlu degil zaten bakalim hayirlisi ama sonu pek görünmüyor sanki

Bence adamın aldatmaya meyili var .
Dikkat edin derim
Heyecan peşinde gibi geldi bana

Annemin bir lafı vardır çok severim "arı baldan kaçmaz" diye. Burada hep erkekleri yerden yere vuruyoruz da, acaba kadının hiç mi suçu yok. Kusura bakmayın bayanlar, evinde huzurlu olan erkek, eşinden güler yüz gören erkek dışarı kaçmaz. Evine bağlı, eşine hassas davranır. Hep aynı laf "ay bu erkekler evde gül gibi karıları dururken....." diye başlayan cümleler; gerçekten gül gibi olup olmadığını , tek taraflı dinleyerek bilemeyiz.

ahhhhh ahhhhhhhhhhh arkadasim kac gündür ne cektiriyor bana biktirdi bazen kendime cok kiziyorum bana beni sevmedigini benden nefret ettigini benden bosanmak istedigini söyledi birakip anneme gitsem acaba kiymetimi anlar mi diyorum yoksa kesip atarmi

Tüm bu sözlere rağmen, halen daha eşinizi kaybetmekten korkuyorsunuz, çok ilginç gerçekten.

biz coktandir aslinda anlasamiyoruz son zamanlardada sürekli tek basina disari ciktigi icin sorun yapiyordum beni aldatigini düsünüyordum ben kavga ederken saygisizmisim ondan ayrilmak istiyormus

Evde huzur bulamadığı için dışarı çıkıyor olabilir mi acaba? Benim annem ve babam 37 senelik evli, bu yaşıma geldim, daha babamın bir akşam tek başına dışarı çıktığına şahit olmadım. Her zaman şunu söylerdi "ben işten çıkıp eve gelmek için sabırsızlanıyorum, huzurlu olmasam bu evde ne işim var"...İğneyi kendinize çuvaldınızı başkasına batırın bence.

Annemin bir lafı vardır çok severim "arı baldan kaçmaz" diye. Burada hep erkekleri yerden yere vuruyoruz da, acaba kadının hiç mi suçu yok. Kusura bakmayın bayanlar, evinde huzurlu olan erkek, eşinden güler yüz gören erkek dışarı kaçmaz. Evine bağlı, eşine hassas davranır. Hep aynı laf "ay bu erkekler evde gül gibi karıları dururken....." diye başlayan cümleler; gerçekten gül gibi olup olmadığını , tek taraflı dinleyerek bilemeyiz.

Tüm bu sözlere rağmen, halen daha eşinizi kaybetmekten korkuyorsunuz, çok ilginç gerçekten.

Evde huzur bulamadığı için dışarı çıkıyor olabilir mi acaba? Benim annem ve babam 37 senelik evli, bu yaşıma geldim, daha babamın bir akşam tek başına dışarı çıktığına şahit olmadım. Her zaman şunu söylerdi "ben işten çıkıp eve gelmek için sabırsızlanıyorum, huzurlu olmasam bu evde ne işim var"...İğneyi kendinize çuvaldınızı başkasına batırın bence.

yorumunuz icin cok tsk tabiki bende melek degilim benimde hatalarim bunu hic sorun yapmadan söyle biliyorum ama suc iki taraftada oluyo sadece erkekte veya bayanda degil

Kendisi eve geri döndü ve bu sefer son oldugunu anlamistir insallah ben son bi defa denemek istiyorum eger düzelirse tamam yok düzelmese artik ayrilicam cünkü bu sekilde yasamak istemiyorum

Anladım canım, insallah düzelir...

offfffffffff offfffffffffff hic sorma kardesim kac gündür avare gibi dolasiyorum o Kadar yorgunum ki sürekli uyuyorum ama yüzümü gözümü görsen bu kadin bir aydir uyumuyor dersin o Kadar bitik haldeyim yani
Gunaydin canim, Rabbim yardimcin olsun oncelikle biticek biticek bu adam duzelmiycek bu evliligin sonu yok gibi kotu dusunceleri at kafandan olumlu dusun guleryuzunu eksik etme zaten sende kendi hatalarini biliyosun kabul etmissin hatalari tekrarlama esinde insallah guler yuz tatli dille hatalarini anlar ve yapmaz kendini yipratma uykunu al kendine bak yemegini ye kendine eziyet etme Allah korusun hastalanirsin o zaman daha cok yipranirsin :(

eğer olmayacaksa kendinizi boş yere zorlayıp üzmeyin..

Ben hic ama hic anlamiyorum.
16 yasindaki bir "cocugu" sosyal medyadan eklemeye calisan bir adamin hanimi neden kendini suclu hissetmeli?
Neden evden kaciran hanimlar oluyormus ki?
Sizin babaniz evcimen bir insan olabilir ama mesela benim babam degil.
Annem cok hos ve zarif bir kadin ama evliligin ilk donemlerinde bile baska arayislari olan biriymis babam.
Burada ne gibi bir sucu olabilir annemin ya da bu durumu yasayan herhangi bir kadinin?

Evet elbette biz de gecimsiz olmayalim ama artik gecimli erkeklere denk gelip herkesi onlar gibi sanip bi taraftan hanimlari suclayan bu zihniyet o kadar bayagi ki..
Nasil anlatabilecegimi bile sasiriyorum, o derece.

Ben hic ama hic anlamiyorum.
16 yasindaki bir "cocugu" sosyal medyadan eklemeye calisan bir adamin hanimi neden kendini suclu hissetmeli?
Neden evden kaciran hanimlar oluyormus ki?
Sizin babaniz evcimen bir insan olabilir ama mesela benim babam degil.
Annem cok hos ve zarif bir kadin ama evliligin ilk donemlerinde bile baska arayislari olan biriymis babam.
Burada ne gibi bir sucu olabilir annemin ya da bu durumu yasayan herhangi bir kadinin?

Evet elbette biz de gecimsiz olmayalim ama artik gecimli erkeklere denk gelip herkesi onlar gibi sanip bi taraftan hanimlari suclayan bu zihniyet o kadar bayagi ki..
Nasil anlatabilecegimi bile sasiriyorum, o derece.

bekleyin bakalım,sinirle demiş olabilir ..
dönünce oturup konuşursunuz ..
olmuyorsada zorlamanın anlamı yok ..
kendimizden kıymetlisi yok demi ?

Back
X