Eşim evi terketti

E yuh
Bir de sınırsız açık çek gibi tüm hesabı sermiş önüne

Anahtarı kapının üstünde takılı bırakıp kilitleyip, uyusaydınız.
Madem gitti geldiğinde de kolay olmasın.

Açıkçası 38 bin bir şey değil. Ben de evliyken ailem için fazlasıyla kredi çektim birini ben ödedim onu biliyordu eşim. En son çektiğimi söylemedim bile. Aklıma gelmedi açıkçası. Ki karışmaz.
Ama sizin durum çok farklı. Hiçbir şeye para yok deyip, sıkıntı çektirip böyle bir şeyi gizli yapması normal değil. Muhtemelen kardeşi kendi ödeyecektir ama yine de gelir sadece eşinize ait bile olsa doğru değil bu şartlar altında.

O yüzden hemen alttan almayın. Sakince anlatın düşüncelerinizi ama önce kendi kendine eve dönsün.

Doğru düzgün uyuyadim bile büyük ihtimal içip arabada uyudu sakince konuşmaya başlasam bile hemen bağırıp çağırıyor hiç hatırlamıyorum.bununla düzgün konusabildiğimi hep böyle sürekli ağlatip işin içinden çıkar

Bence bırak gitsin ve bi daha dönmesin. Kardeşine binlerce lira kredi çekecekse evlenmeseymiş ömrübillah kardeşine kredi çekip çekip yedirseymiş. Sinirlendim.

Bence bırak gitsin ve bi daha dönmesin. Kardeşine binlerce lira kredi çekecekse evlenmeseymiş ömrübillah kardeşine kredi çekip çekip yedirseymiş. Sinirlendim.
İki tane küçük çocuğum olmasa emin olun bu eve adımını attirmazdim ama çocuklarım küçük bu yaştan sonra aile evindede yapamam

Hiç bir şey yapmayın, minareyi çalan kılıfını uydurur. Gelip açıklama yapacaktır, siz uslu uslu durun asla tartışmayın. Haklı iken haksız duruma düşmeyin.

Siz dinleyin, eğer ikna olmazsanız tüm hesapların kontrolünü size geçmesini isteyin.

Çünkü sizi susturmanın yolunu bulmuş
Bağırırsam susar soramaz diye düşünüyor
Altta kalmayın

Açlıktan uyandım
Bence benim açlık şekerim o yüzden yükseliyor. Gece yatmadan yoğurt yiyorum ama sabaha elim ayağım titriyo açlıktan
Bak senin konuda yazdım şimdi kendini boşuna aç bırakıyorsun canım. Açlıktan yükselir zaten eğer hipoglisemiksen. Ben mesela oruç tutmaya kalkıştım bikaç kez açlık tavan olmuştu. Asla aç kalmaman lazım yoğurtla doyulur mu

Çünkü sizi susturmanın yolunu bulmuş
Bağırırsam susar soramaz diye düşünüyor
Altta kalmayın
Az önce geldi biz yapamıyoruz bitirelim dedi sen beni evin erkeği gibi görmüyorsun suç sende değil bende dedi sana ben çok yüz verdim dedi

Az önce geldi biz yapamıyoruz bitirelim dedi sen beni evin erkeği gibi görmüyorsun suç sende değil bende dedi sana ben çok

Hadsize bak
Alttan almanızı bekliyor ki bir daha bu konuyu açmayın
Sizin hayatınız eğer boşanmak istemiyorsanız alttan alın ama bunun sonu gelmez

Hadsize bak
Alttan almanızı bekliyor ki bir daha bu konuyu açmayın
Sizin hayatınız eğer boşanmak istemiyorsanız alttan alın ama bunun sonu gelmez
Şuan calisabileceğim işim yok ama kafamda da kalbimde de bitti o sadece çocuklarımı biraz büyütene kadar sabredicem sonrası çalışıp kendime bir hayat kurucam bundan bana hayır yok

Ben onun haberi olmadan annemin evine ekmek bile alamıyorum zaten beni suçluyor bu evlilik te huzur vermiyorsun diye
Ama senin ilk dert ettiğin şey adamın evi terketmesi. Acıkıp yorulunca parası bitince gelir geri; örnek aldığı eline varını yoğunu saydığı kardeşi ona bakmaz yine sana kalır sen merak etme.

Ne salak adamlar ya emeğini yedirmeyi çok seviyor kardeşine bu tipler anlamıyorum ki geri ödeyecek mi acaba kardeşi

madem çok seviyor kardeşini bir kere de o abisine borç versin

E yuh
Bir de sınırsız açık çek gibi tüm hesabı sermiş önüne
Yakaladım elinde kart vardı hesap bilgilerini veriyordu , ben kendi maaşımı direk borca ve diğer yarısını birikim hesabına gönderiyordum, kendime özel bişey bile almıyordum, erkeklere güvenilmez konu aileleri olunca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…