- Konu Sahibi banyo_ordegi
-
canım diğer üyelik benim değildi zaten arkadaşım konuyu açmam için vermişti diğer hesap için pasif diyor iptal edilmiş olmuyor mu yani?diğer üyeliğini iptal ettirceksin sanırım, iki üyelik yasak değil mi
canım diğer üyelik benim değildi zaten arkadaşım konuyu açmam için vermişti diğer hesap için pasif diyor iptal edilmiş olmuyor mu yani?
tamam canım yetkili birine mesaj atarım akşamiptal olsa UI yazar canım
dilerim feraha erersin tez zamanda
Aksam annesigili ara ve merak ettim ordami diye sor. Annesi evet burda, tartistinizmi vs diye sorarsa, cok normal bir sekilde: Yok anne, cok üzgün gözüküyordu, sanki kardesini hatirliyor böylede bir laf etti, aman dikkat edin ona, birsey olursada benide arayin de. Sizin yaninizdaya tamam icim rahat etti ozaman, biraz kalsin bakalim, nezaman isterse gelsin geri eve de.
Sanki onu düsünüyormus gibi, hic sorunlarinizdan bahsetme. Esin kendisi anlatacaksa anlatir zaten. Kaynananda sorarsa böyle böyle dedi senin hakkinda diye, ben üzerinde durmadim o laflarin, sanki baska sorunlari varmisda sadece ben yaninda oldugum icin bana catiyormus gibi geldi dersin.
Ama yok annesigilin yaninda yoksa, ozamanda ayni seyleri söyle ve size geldigi zaman lütfen beni arayin, ben yinede ona ceptende ulasmaya calisirim dersin.
Sonrada annesindeyse iki üc gün sonra aramazsa annesini ararsin yine evden, iyimi diye sorarsin, iyi derse tamam anne, söylede kendini iyi hissettigi zaman beni arasin, ondan telefon bekliyorum dersin. Aramazsada hic arkasina düsmessin, hic arayip sormazsin ve mesaj göndermezsin. Kalsin orda, isterse haftalar boyunca. Zaten arayip sormazsa kesin bosanmayi kafaya koymus demektir. Sadece mantikli bir sekilde bir son görüsme yapsin senle yeter, ne bu afra tafra.
Sakin telefonda aglayim, onun ailesine derdini anlatayim deme, sakin ama sakin. Esine istersen onu özledigini eve gelmesini istedigini söylersin, ama yalvarmak, sart kosmak yok, normal bir sekilde.
Istemiyorsa vardir kendinin baska bir Istegi, senden yana teklif var israr yok.
Bakalim altindan ne cikacak...
bilmiyorum ki üzgün gibiydiAllah korkusu olmayan insan her şeyi yapıyor örnekte görüldüğü gibibırak nereye giderse gitsin ya. Kendine de bişey yaparsa yapsın merak etme sana gayet güzel kıyıyor da kendine kıyamaz Biraz havalansın tıpış tıpış döner tabi affedip affetmemek sana kalmış. Maddi yönden bağımlı değilsin. Bu psikolojide bir adama da ölüp bittiğini düşünmek istemiyorum. Kendi ayakların üzerinde dur, ezdirme kendini kim o ya? İnsan kendine değer vermezse kimse vermez. Kendi değerini bil. Bırak nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşasın
kendi de düzelmek isterse tedavi ettirmeye hazırım zaten ama kabul etmiyor ki kafayı yediğinidinden çıkmış adam resmen. sırf bu nedenden bile boşanabilirsiniz. Allah korkusu olmayan her şeyi yapar. bi de üstüne depresyondaymış. düzelmesi zor artık. yine de elinizde gelen her şeyi yapın. düzelmezse ayrılın.
Evet ama 1 yıl geçti ilk zamanlarda çok üzgündü ama beni yine de kırmıyordu hiç 1 aydır böyle sadeceBen eşinin dini anlamda aslında inançsız olduğunu düşünmüyorum. Kardeşini kaybetmiş ve isyan ediyor sadece. Hepimiz kayıplarımızın ardından aynı isyanları yapabiliriz. Durum ne olursa olsun seni bu psikolojiye sokması bana cok anlamsız geldi. Birde boyle durumlarda o kadar hassas bir çizgide durmak gerekiyor ki, karşı taraf zamanla bu tarz davranışları alışkanlık haline getirebiliyor. Ya nasıl olsa kahrımı çeken her halukarda benimle olan biri var düşüncesine kapilaniliyor ya da acısının arkasına saklanabiliyor maalesef. Uzman tarafından gerek sen gerekse eşinin destek alması gerekiyor. Senin ona yaklaşımın konusunda yardımcı olabilir. Boşanmaya gelince her sorunda bu lafı ağzımıza almak ne kadar sağlıklı olabilir ki?
Bütün yollar kapandıktan sonra bile insanın düşünmesi gerekiyor
Kolay aile olunmuyor!!! Fedakarlık özveri gerekli
ya depresyon-bunalim ya aldatma dendi
bence ikiside olabilir
aldatma olmasada birden huy degistirip kendine zemin hazirliyor sanki
"ben boyleyim isine gelirse" diyerek sindirip istedigini yapacak
siz onun ruh halinin iyi olmadigini dusunup hassasiyet gostereceksiniz
ve ondan vazgecer gibi oldugunuzda "ben bunalimdaydim falan filan" diyecek
siyirmaya calisacak
neden saygi gostermiyor
neden kabalasiyor
neden haddini asiyor
bunu once gozlemleyerek baktiniz ki olmuyor
haddini bildirerek belkide rest cekmeye hazir oldugunuzu gostererek
ogrenebilirsiniz
iman sorunu yasayan insanlar direk ateist olmaz bu arada
ateistler kotu insanlar degillerdir
Allahtan korkmayandan korkacaksin diyorlar ama tersinide gorduk
sadece ben esinizin birden ateist olduguna inanmiyorum
arayis icinde ve kesin inkar etmiyor
yalniz cok saygisiz ve kaba bunun altindaki sebebi ogrenmeden sineye cekerseniz
herseye hazirlikli olmaniz gerek
direk bosan diyenlerden degilim siddet aldatma yoksa ama
bu adam bilinci yerinde kasten yapiyorsa sizde hazmedemiyorsaniz
bosanacaksiniz sabriniza ve gururunuza bagli ve tabii gelisen olaylara ayrilip ayrilmamaniz
peki nasıl anlayabilirim başka birinin olduğunucanım önceki konunu da okumuştum.. eşin cidden kafayı yemiş..
yani şöyle söyleyeyim, kavga etmiş olmak için huzursuzluk çıkarıyor..
bir şeyleri bilerek bahane ediyor..
şimdi de bi şeyler bahane edip evi terk etmiş..
saygı zaten bitmiş evlililiğinizde, e sevgi de kalmamış belli ki..
başkasının olması ihtimali de var gibi görünüyor evi terk etmesinden..
bence alttan alma, hatalı olan o. pişman olursa yaptıklarından gelir özrünü diler...
ama sen hiçbir şekilde adım atma bana kalırsa..
sen elinden geleni yapmışsın çünkü.
boş ver sen ona mecbur değilsin.. kim ki o..
peki nasıl anlayabilirim başka birinin olduğunu
peki nasıl anlayabilirim başka birinin olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?