Eşim evi terketti

banyo_ordegi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
48
0
0
İzmir
Kızlar dün bir başlık açmıştım arkadaşımın hesabını kullandığım için birkaç kişi fake konu demiş sonrasında hesap dondurulmuş zaten. Ben de yeni hesap aldım umarım artık bir kural ihlali durumu yoktur kuralları tam bilmiyorum kusura bakmayın. Daha önce olanları bilmeyenler için dün bunlar yaşandı http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/597805-esim-kafayi-yardim-edin.html
bu sabah kalktığımda kendine kahvaltı hazırlamıştı yiyordu "artık ciddi ciddi konuşacak mıyız?" dedim yaklaşık 2-3 kere daha laf sokma girişimi oldu bunlar cidden ağır olduğu için söylemek istemiyorum. bu girişimlerde konuyu dağıtmasına izin vermeyip her seferinde toparladım. sonra "her şey çok anlamsız tanrı bile sıkıntıdan öldü" falan dedi, deme öyle günaha giriyorsun dedim ne günahı ya kendiniz yaratıyorsunuz kendiniz tapıyorsunuz, her şey iyi güzel hoş da en çok kardeşimi göremeyecek olmak koyuyor dedi. (1 yıl önce kardeşini kaybetmişti) depresyona mı girdin doktora görünmek ister misin dedim sakin sakin konuşurken yine sinirlendi saçmalama deli miyim ben sadece gerçekleri gördüm diye bağırmaya başladı ben de bir şey demeyip işe gittim. 1 saat önce döndüğümde eşyalarını topluyordu napıyorsun dedim sıkıldım yalnız kalmaya ihtiyacım var annemlere gidiyorum ben ararım seni bir ara dedi sonra gitti 1 saattir aramadı acaba bir şey mi yaptı kendine? bir de dün çok sinirliydim boşan falan diyen arkadaşlara hak vermeye başlamıştım ama bugün bir nebze düzgün konuşunca sinirim geçti gibi depresyonda gibi üzgün üzgün görünce de üzüldüm açıkçası. sizce napmalıyım kızlar?

valla konuyu okurken bile basıma agrılar girdii.. allah kolaylık versın ve sabır versın ne dıyım...
oncelıkle huzurlu olmanızı allahdan dılerım ... boşan falan dıyen arkadasların gazına gelmenı ıstemem bosanmak oyle hemen bı anlaşamamzlık oldugunda dıle getırılcek bı konu deıl her tartısmanın sonunda bosanmak gelsee ohooo o evlılıgın temelını zaten bosanmadan yıkmıs olursunuz... bazı erkeklerde boyle duygu degısımı ve bunalım gecırme evresı olabılıyoo tabıkı en normalı bı destek alması ama işde onada yanasmıyosa bıraz kendı halıne bırakmak gerekıyo ... ozellıklede bu dın mevzularına gırmıssıse kafası ıyıce karısmıs ve arayıs ıcıne gırmıs tutunucak bı dal bulamamkdan kaynaklanıyo ... sakın ustune gıtmeyın ve zaten o sıze kotu davranıyosa bellı bı zamndan sonra alttan almayın canım sızınde canınız var sızınde gururunuz var bızler kadınız ozellıkle bunu anlamasını saglamak gerek ... acıkcası benımde eşim boyle bı bunlaım donemı gecırmısdı bu boslukdan cıkana kadar benı anneme bırak ve cıkmadanda gelıp benı alma dedım.. bosanalımda demedım ama netıcede tartısmalı bi kopuş oldu 2 gun dayanamdı geldı aldı guller faln... yani ya bı sorunu var gercekden yada bosamaya sebep arıyoo.. sizede ... bosarsın benıı demişse bosanmakdan yana deıl zaten ... o bı boşlukda suan size bi dua verıyım onu okuyun olmassa ve her gece yatarken okuyun kocanızı allah rızası için ve huzurumuz ıcın dıyın ıcınızden ... oda ferahlar en azından ... allah kolaylık versın işallah yuvanız yıkılmaz ...

"e boşan o zaman" diye kestirip atmadığınıza çok sevindim. o eski verdiğim konuda ilk mesajımdakiler hiçbir şey daha sonra neler neler dedi köpek mi oldum lahana mı oldum fasülye beyinli ailem korunamamış ben olmuşum falan neler neler. yine iyi sabrettim ben. tabii duayı verirseniz çok mutlu olurum tekrar teşekkürler

Ayyyy bu evi terketme bahanesi altından başka kadın çıkmasın dikkat et..
Senin eşinde depresyondan çok ayrılma hevesi gördüm ben üzgünüm
Yanılmayı çok isterim

Allah korkusu olmayan insan her şeyi yapıyor örnekte görüldüğü gibi bırak nereye giderse gitsin ya. Kendine de bişey yaparsa yapsın merak etme sana gayet güzel kıyıyor da kendine kıyamaz Biraz havalansın tıpış tıpış döner tabi affedip affetmemek sana kalmış. Maddi yönden bağımlı değilsin. Bu psikolojide bir adama da ölüp bittiğini düşünmek istemiyorum. Kendi ayakların üzerinde dur, ezdirme kendini kim o ya? İnsan kendine değer vermezse kimse vermez. Kendi değerini bil. Bırak nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşasın

dinden çıkmış adam resmen. sırf bu nedenden bile boşanabilirsiniz. Allah korkusu olmayan her şeyi yapar. bi de üstüne depresyondaymış. düzelmesi zor artık. yine de elinizde gelen her şeyi yapın. düzelmezse ayrılın.

Aksam annesigili ara ve merak ettim ordami diye sor. Annesi evet burda, tartistinizmi vs diye sorarsa, cok normal bir sekilde: Yok anne, cok üzgün gözüküyordu, sanki kardesini hatirliyor böylede bir laf etti, aman dikkat edin ona, birsey olursada benide arayin de. Sizin yaninizdaya tamam icim rahat etti ozaman, biraz kalsin bakalim, nezaman isterse gelsin geri eve de.
Sanki onu düsünüyormus gibi, hic sorunlarinizdan bahsetme. Esin kendisi anlatacaksa anlatir zaten. Kaynananda sorarsa böyle böyle dedi senin hakkinda diye, ben üzerinde durmadim o laflarin, sanki baska sorunlari varmisda sadece ben yaninda oldugum icin bana catiyormus gibi geldi dersin.

Ama yok annesigilin yaninda yoksa, ozamanda ayni seyleri söyle ve size geldigi zaman lütfen beni arayin, ben yinede ona ceptende ulasmaya calisirim dersin.

Sonrada annesindeyse iki üc gün sonra aramazsa annesini ararsin yine evden, iyimi diye sorarsin, iyi derse tamam anne, söylede kendini iyi hissettigi zaman beni arasin, ondan telefon bekliyorum dersin. Aramazsada hic arkasina düsmessin, hic arayip sormazsin ve mesaj göndermezsin. Kalsin orda, isterse haftalar boyunca. Zaten arayip sormazsa kesin bosanmayi kafaya koymus demektir. Sadece mantikli bir sekilde bir son görüsme yapsin senle yeter, ne bu afra tafra.

Sakin telefonda aglayim, onun ailesine derdini anlatayim deme, sakin ama sakin. Esine istersen onu özledigini eve gelmesini istedigini söylersin, ama yalvarmak, sart kosmak yok, normal bir sekilde.
Istemiyorsa vardir kendinin baska bir Istegi, senden yana teklif var israr yok.

Bakalim altindan ne cikacak...

ya depresyon-bunalim ya aldatma dendi
bence ikiside olabilir
aldatma olmasada birden huy degistirip kendine zemin hazirliyor sanki
"ben boyleyim isine gelirse" diyerek sindirip istedigini yapacak
siz onun ruh halinin iyi olmadigini dusunup hassasiyet gostereceksiniz
ve ondan vazgecer gibi oldugunuzda "ben bunalimdaydim falan filan" diyecek
siyirmaya calisacak

neden saygi gostermiyor
neden kabalasiyor
neden haddini asiyor
bunu once gozlemleyerek baktiniz ki olmuyor
haddini bildirerek belkide rest cekmeye hazir oldugunuzu gostererek
ogrenebilirsiniz

iman sorunu yasayan insanlar direk ateist olmaz bu arada
ateistler kotu insanlar degillerdir
Allahtan korkmayandan korkacaksin diyorlar ama tersinide gorduk
sadece ben esinizin birden ateist olduguna inanmiyorum
arayis icinde ve kesin inkar etmiyor
yalniz cok saygisiz ve kaba bunun altindaki sebebi ogrenmeden sineye cekerseniz
herseye hazirlikli olmaniz gerek

direk bosan diyenlerden degilim siddet aldatma yoksa ama
bu adam bilinci yerinde kasten yapiyorsa sizde hazmedemiyorsaniz
bosanacaksiniz sabriniza ve gururunuza bagli ve tabii gelisen olaylara ayrilip ayrilmamaniz

evet canım aramayı düşünüyorum zaten, öneriler için çok teşekkürler konuşunca kaynanamla söylerim nolduğu çok teşekkür ederim
bilmiyorum ki üzgün gibiydi
kendi de düzelmek isterse tedavi ettirmeye hazırım zaten ama kabul etmiyor ki kafayı yediğini

Ben eşinin dini anlamda aslında inançsız olduğunu düşünmüyorum. Kardeşini kaybetmiş ve isyan ediyor sadece. Hepimiz kayıplarımızın ardından aynı isyanları yapabiliriz. Durum ne olursa olsun seni bu psikolojiye sokması bana cok anlamsız geldi. Birde boyle durumlarda o kadar hassas bir çizgide durmak gerekiyor ki, karşı taraf zamanla bu tarz davranışları alışkanlık haline getirebiliyor. Ya nasıl olsa kahrımı çeken her halukarda benimle olan biri var düşüncesine kapilaniliyor ya da acısının arkasına saklanabiliyor maalesef. Uzman tarafından gerek sen gerekse eşinin destek alması gerekiyor. Senin ona yaklaşımın konusunda yardımcı olabilir. Boşanmaya gelince her sorunda bu lafı ağzımıza almak ne kadar sağlıklı olabilir ki?
Bütün yollar kapandıktan sonra bile insanın düşünmesi gerekiyor
Kolay aile olunmuyor!!! Fedakarlık özveri gerekli

Evet ama 1 yıl geçti ilk zamanlarda çok üzgündü ama beni yine de kırmıyordu hiç 1 aydır böyle sadece

neden beni sindirmek istesin ki?

canım önceki konunu da okumuştum.. eşin cidden kafayı yemiş..
yani şöyle söyleyeyim, kavga etmiş olmak için huzursuzluk çıkarıyor..
bir şeyleri bilerek bahane ediyor..
şimdi de bi şeyler bahane edip evi terk etmiş..
saygı zaten bitmiş evlililiğinizde, e sevgi de kalmamış belli ki..
başkasının olması ihtimali de var gibi görünüyor evi terk etmesinden..
bence alttan alma, hatalı olan o. pişman olursa yaptıklarından gelir özrünü diler...
ama sen hiçbir şekilde adım atma bana kalırsa..
sen elinden geleni yapmışsın çünkü.
boş ver sen ona mecbur değilsin.. kim ki o..

peki nasıl anlayabilirim başka birinin olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…