- Konu Sahibi banyo_ordegi
-
eşim mesaj atmış
"ne arıyorsun kadını merakından bir hal olmuş oğlum nerde diye, bela mısın kızım sen. hadi aşkım çok öptüm arayacağım ben seni. hadi iç sütünü yat şimdi, eyvallah."
demiş. dengesiz midir nedir ya bir cümlesi diğerini tutmuyor yok kafayı yedirtecek bana
Eşinin dinden minden çıktıgı yok.
Bir haltlar karıştırıyor , bunun hazırlıgını yapıyor...
bence git annesinin ve babasının karşısına gec her şeyi bir bir anlat.. onları dinle. eşinin ne yapmaya calıstıgı belli deil.
1-dinden cıkcak olsa sana neden kötü davransın?
2-aldatıyo olsa dinden cıkma bahaneleri ne alaka?
3-kardeşinin ölümüne üzülen insan neden böyle sacmalasın?
bu sorulara cvp bulmak cok zor.. psikolojik yardımdan önce bu adamın derdi ne onu bulmanız lazım. kafayı yemedi, sana bir şey oynuyor ama neyi oynuyor bilemiyorum.
Kocanın Psikolojisi bozulmuş boşluğa düşmüş Sıkıntısınıda senden çıkartıyor. Bir Doktora Görünmekte fayda var. Ateist Ateist konuşmaları da hoş gel.. Hayırda Şerde Allahtandır. Rabbim beterinden Korusun Böyle İsyankar davranmaya devam ederse Rabbimin Şeri Korkunc olacaktır. İnsallah en Kısa Sürede Kendini toparlarKızlar dün bir başlık açmıştım arkadaşımın hesabını kullandığım için birkaç kişi fake konu demiş sonrasında hesap dondurulmuş zaten. Ben de yeni hesap aldım umarım artık bir kural ihlali durumu yoktur kuralları tam bilmiyorum kusura bakmayın. Daha önce olanları bilmeyenler için dün bunlar yaşandı http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/597805-esim-kafayi-yardim-edin.html
bu sabah kalktığımda kendine kahvaltı hazırlamıştı yiyordu "artık ciddi ciddi konuşacak mıyız?" dedim yaklaşık 2-3 kere daha laf sokma girişimi oldu bunlar cidden ağır olduğu için söylemek istemiyorum. bu girişimlerde konuyu dağıtmasına izin vermeyip her seferinde toparladım. sonra "her şey çok anlamsız tanrı bile sıkıntıdan öldü" falan dedi, deme öyle günaha giriyorsun dedim ne günahı ya kendiniz yaratıyorsunuz kendiniz tapıyorsunuz, her şey iyi güzel hoş da en çok kardeşimi göremeyecek olmak koyuyor dedi. (1 yıl önce kardeşini kaybetmişti) depresyona mı girdin doktora görünmek ister misin dedim sakin sakin konuşurken yine sinirlendi saçmalama deli miyim ben sadece gerçekleri gördüm diye bağırmaya başladı ben de bir şey demeyip işe gittim. 1 saat önce döndüğümde eşyalarını topluyordu napıyorsun dedim sıkıldım yalnız kalmaya ihtiyacım var annemlere gidiyorum ben ararım seni bir ara dedi sonra gitti 1 saattir aramadı acaba bir şey mi yaptı kendine? bir de dün çok sinirliydim boşan falan diyen arkadaşlara hak vermeye başlamıştım ama bugün bir nebze düzgün konuşunca sinirim geçti gibi depresyonda gibi üzgün üzgün görünce de üzüldüm açıkçası. sizce napmalıyım kızlar?
Ben eşinin dini anlamda aslında inançsız olduğunu düşünmüyorum. Kardeşini kaybetmiş ve isyan ediyor sadece. Hepimiz kayıplarımızın ardından aynı isyanları yapabiliriz. Durum ne olursa olsun seni bu psikolojiye sokması bana cok anlamsız geldi. Birde boyle durumlarda o kadar hassas bir çizgide durmak gerekiyor ki, karşı taraf zamanla bu tarz davranışları alışkanlık haline getirebiliyor. Ya nasıl olsa kahrımı çeken her halukarda benimle olan biri var düşüncesine kapilaniliyor ya da acısının arkasına saklanabiliyor maalesef. Uzman tarafından gerek sen gerekse eşinin destek alması gerekiyor. Senin ona yaklaşımın konusunda yardımcı olabilir. Boşanmaya gelince her sorunda bu lafı ağzımıza almak ne kadar sağlıklı olabilir ki?
Bütün yollar kapandıktan sonra bile insanın düşünmesi gerekiyor
Kolay aile olunmuyor!!! Fedakarlık özveri gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?