Eşim evi terketti

bence git annesinin ve babasının karşısına gec her şeyi bir bir anlat.. onları dinle. eşinin ne yapmaya calıstıgı belli deil.

1-dinden cıkcak olsa sana neden kötü davransın?
2-aldatıyo olsa dinden cıkma bahaneleri ne alaka?
3-kardeşinin ölümüne üzülen insan neden böyle sacmalasın?

bu sorulara cvp bulmak cok zor.. psikolojik yardımdan önce bu adamın derdi ne onu bulmanız lazım. kafayı yemedi, sana bir şey oynuyor ama neyi oynuyor bilemiyorum.

Beni dinlersen, birdaha kayinvalideni arama simdilik, bir bekle bakalim bir iki gün daha.
Esininde mesajina "Asil sen benim basima belasin. Merak etme süt banyosu yapip yatarim. Iyi olduguna sevindim!" yaz, hic gülümseme falanda ekleme.
Bence ne fazla yüz ver nede fazla cek kendini, bakalim ne olacak.
Ayrica incil vs okuyormus birak okusun, her din dinsizlikten iyidir, okusun ögrensin, tüm dinlerde ortak nokta insanlarin birbirleriyle iyi gecinmeleri icin güzel sözler vardir, bunun icinde ayrica evlilik kutsaldir diye de tüm dinlerde yazar.
Kafasina girer insallah.

Eşinin dinden minden çıktıgı yok.

Bir haltlar karıştırıyor , bunun hazırlıgını yapıyor...

Son düzenleme:

Bendede artık o mesajdan sonra ailesine anlatmaktan başka yol yok gibi. Hem bak nasılda sinirlenmiş annesi merak edince, insan nasıl zivanadan çıkıyormuş o da görsün. Annesi belki frenler.

bu adam kardeşinin yokluğunu mu kaldıramadı yeni yeni mi dank etti anlamadım ki
ölümle ilgili düşünceleri onu dinleri araştırmaya yöneltmiş olabilir
Ama kendiniz uydurup tapıyorsunuz demek saçma o zaman diğer dinleri de yalanlaması gerekirdi
İlginç:44:

Kocanın Psikolojisi bozulmuş boşluğa düşmüş Sıkıntısınıda senden çıkartıyor. Bir Doktora Görünmekte fayda var. Ateist Ateist konuşmaları da hoş gel.. Hayırda Şerde Allahtandır. Rabbim beterinden Korusun Böyle İsyankar davranmaya devam ederse Rabbimin Şeri Korkunc olacaktır. İnsallah en Kısa Sürede Kendini toparlar

bu arada senin ailen nerde canım farklı yerlerdemisin hiç onların sözünü etmemişsin okurken atlamadıysam eğer? onlar yardım edemezmi sana

önceki konunuzuda okudum eşinizin şuursuz konuşmaları ve davranışlarından aklını yitirmeye başladığını düşündüm nedense çünkü hiç normal davranışlar değil bunlar bu adamdan size koca olmaz ne istediğini bilmeyen dengesiz biri gibi geldi bana ne kolay hakaret ediyor size öle maşallah iyi sabrediyorsunuz:26:

düpedüz şımarık işte kaprisli....
bulmuş alttan alan kadın karşısında oynatıyo parmağında...
çok çok iyi bilirim bu tipleri...
dışardan biri pıst dese kedi gibi olurlar evde kaplan kesilirler güçlerinin yettiğine....
depresyon fln hikaye..
sopa istiyo...

evet aynen böyle. sürekli pohpohlanan, teselli edilen, yaşadığı acı yüzünden iltimas gösterilen bazı kişiler bir süre sonra bunu alışkanlık haline getirip beraber yaşadıkları insanlara hayatı zindan ediyorlar ve kendi kaybettikleri yakınlarının acısının ekmeğini yemeye başlıyorlar kaba tabirle.

selam cnm konunu okudum ve yazacaklarımı okumanı istiyorum... esin ateist olduguna gore ztn bu nıhanız fasit bır nıkah olmustur ... senın yapman gerekn esini bosmak degil onu hakkikati göstermek onu bosluktan kurtarmaktır onun gözunde suan hersey anlamsız sen bıle anlamsızsın ama onun gözunu acıp herseyı anlamdırabılırsın onu elinden tutup girdigi cukurdan kurtarmalısın anladıgım kadarıyla esin muslumanken fazla bılgısı yokmus keesinlikle birisi konusmus onla ve oda hıcbısıye inanmamaya karar vermıs cnm yapman gerekn ona kızıp bagmak terk etmek degil gözunu acmak sen ona yapman gerek kolundan tutup dısarıya cıkarmak madem allah yok biz kendiligimizen olduk bu evrenı kım yarattı senı kim yarattı bak her yıl yapraklar dsuyor evren oluyor ama yeniden doguyor olum ve dogum işte bak evrenın sonu yok bızımde yok oldukten sonra diirlmeye inanmıyorsan sole gözunle gördugun agaclaradamı ınanmıyosun bak sendeki mukemmellige herseyın 4 4luk dusunsene en basıt kasların sacların gibi uzasaydı nasıl olurdu ama rabbım her organımızı ayrı ayrı mukkemml yaratmıs ... hz ibrahım cocukken cevresındeki kimse allahın vargını dusunemıyormus ama o bırgun golde oturuken dusunmeye baslamıs bu dunyayı yaratn bırı var demiş benım dusunmemı hıssetmemı bu evrenı yaratan bırı var bu dunyadan ustun bırı var o cocukken bnu dusunup bulduysa sende dusun ne olur bız kendi kendi kendimize nasıl olduk? bu evren bu kadar mucızevı sey nasıl oldu? bız herseyı nasıl dusunup hısediyoruz ? ona bu gibi seyler sole ve onun dusunmesıne kararını degiştirmesini sgla bu olmuyorsa ztn nıkahınız fasıt olur hatta onun senı bosama hakkın bıle var ...

Dün yazıcaktım birşeyler konunuz hakkında ama sonradan dikkatim dağılmış sanırım unutmuşum. Bence de eşiniz ağır bir depresyon geçiriyor şuanda. Zaten empati kurarak düşünürsek, normalde dinler felsefesiyle çok alakası olmayan bir insanın bir anda arayışlara yönelmesi, kutsal kitapları araştırmaya başlaması vs. hayatında büyük bir boşluk hissettiğini ve bunu doldurmak için birşeyler aradığını gösterir, aradığını dinlerde bulamamış demek ki bu konuda çok üstüne gitmemek daha mantıklı. Eğer yeterince güçlü olduğunuzu düşünüyorsanız yanında olup yardım etmeyi deneyebilirsiniz, ama belli ki kolay geçmeyecek sizin açınızdan da. Sanırım boşanmak istemiyorsanız en doğrusu sizin bir terapistten yardım almaya başlamanız, en azından nasıl bir yol izlemeniz gerektiği konusunda profesyonel bir destek alabilirsiniz.

eşiniz arayışta falan değil,deli hiç değil,evlilik on auygun değil sadece..forumda ilk kez birine boşan yazıyorum..boşan henüz çocugun da yok hayatını yeniden kur neden kendini seni sözleriyle ezen aşağılayan bir erkeğe adayacaksın ki..eşinin davranışları resmen seni kaçırmak için ..bunu anlamamak mümkün değil..-bela mısın kızım sen?-cümlesinden her sey belli..

Insanin sabrini zorlayacak bir durum gercekten. Fakat esinizin daha önce böyle olmadigini biliyorsunuz, zor bir dönemden geciyor olabilir. Icindeki dini bosluktan midir, orasini tam kestiremiyorum. Normalde cok asiri inancli birisi degildi demissiniz sanki bir cümlede. Tanrinin varligini sorgularken insan bu hale mi gelir onu da bilemiyorum. Cünkü benim cevremdeki insanlar ya inaniyorlardir, ya inanmiyorlardir dolayisiyla onlarin bu gecis sürecine tanik olamadim. Esinizle konusmaya calisin, eger ateist olmayi secmisse de, kizmamayi onun da bir tercih hakki oldugunu unutmayin. Sohbet edin. Yok düzelmiyorsa, terapiye ikna edin.
O da olmuyorsa bosanirsiniz.
Biraz emek vermenizde fayda var, belki de ic dünyasi karman corman oldugundan böyledir.

bence de yaptıklarına ya da yapacaklarına kılıf arıyor ne yazık ki... depresyondan çok daha yüksek bir ihtimal...
depresyonsa da çok ağır bir şey olmalı... bu kdr değişken ruh hali neyi açıklar inanın bi fikrim yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…