- Konu Sahibi banyo_ordegi
-
az önce kv imi aradım, size gelecekti geldi mi falan dedim yoo gelmedi dedi kızlar aldatıyor mu acaba gerçekten nerde bu adam ya of
benden uzaktı ama başka bir şey yok. eve geliyor, zebur falan okuyor, pcde takılıyor, tv izliyor yemek yiyip yatıyor. ha arada saçmalamayı ihmal etmiyor tabi.Ya ben şüphelendim bilmiyorum.
Burda öyle şeyler okudum ki artık her erkekten beklerim.
Pc geçmişlerine varsa mailine facesine baksan.
En yakın arkadaşına ulaşsan ne bileyim.
Telefonunun dökümanını incelemen için onun telinden şifre istemek
gerekiyor diye biliyorum malesef:26:
Hal ve tavırlarında saçma sapan konuşmaları dışında değişiklikler yok muydu?
Giyimdir,süstür. Eve geç gelmedir.
Senden uzaklaşmadır?
olabilir :S:S son 1 ayda degisti demissiniz her soylediginizi tersliyor,zitlasiyor,asagiliyor,evden cikip gidiyor bunlar sogukluk belirtileri bence :S
ne olabilir peki:2:bence aldatma değildir, sırf aldatyorum diye dinden uzaklaşma lafları etmesi çok mantıklı değil
eşim mesaj atmış
"ne arıyorsun kadını merakından bir hal olmuş oğlum nerde diye, bela mısın kızım sen. hadi aşkım çok öptüm arayacağım ben seni. hadi iç sütünü yat şimdi, eyvallah."
demiş. dengesiz midir nedir ya bir cümlesi diğerini tutmuyor yok kafayı yedirtecek bana
sütünü iç yat ne ya çocukla konuşur gibi:26:
Ayyy Allah sana sabır versin kardeş ben dayanamam boğarım
tevratla incil de sipariş etti zaten.Bir mesajınızda zebur okuduğunu yazmışsınız.ben pek anlayamadım.Merakından mı okuyor yoksa çelişkiler mi yaşıyor
hayır sanmıyorumPeki ailesi aranızdaki sorunlardan haberdar mı.
Daha doğrusu eşinizin 1 aydır cok farlı davrandığından çelişkiler yaşadığından hatta suanda nerede olduğundan.
hayır sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?