Eşim evi terketti

az önce kv imi aradım, size gelecekti geldi mi falan dedim yoo gelmedi dedi kızlar aldatıyor mu acaba gerçekten nerde bu adam ya of

:S son 1 ayda degisti demissiniz her soylediginizi tersliyor,zitlasiyor,asagiliyor,evden cikip gidiyor bunlar sogukluk belirtileri bence :S

bence aldatma değildir, sırf aldatyorum diye dinden uzaklaşma lafları etmesi çok mantıklı değil

Ya ben şüphelendim bilmiyorum.
Burda öyle şeyler okudum ki artık her erkekten beklerim.
Pc geçmişlerine varsa mailine facesine baksan.
En yakın arkadaşına ulaşsan ne bileyim.
Telefonunun dökümanını incelemen için onun telinden şifre istemek
gerekiyor diye biliyorum malesef:26:

Hal ve tavırlarında saçma sapan konuşmaları dışında değişiklikler yok muydu?
Giyimdir,süstür. Eve geç gelmedir.
Senden uzaklaşmadır?

benden uzaktı ama başka bir şey yok. eve geliyor, zebur falan okuyor, pcde takılıyor, tv izliyor yemek yiyip yatıyor. ha arada saçmalamayı ihmal etmiyor tabi.
:S son 1 ayda degisti demissiniz her soylediginizi tersliyor,zitlasiyor,asagiliyor,evden cikip gidiyor bunlar sogukluk belirtileri bence :S
olabilir :S
bence aldatma değildir, sırf aldatyorum diye dinden uzaklaşma lafları etmesi çok mantıklı değil
ne olabilir peki:2:

eşim mesaj atmış
"ne arıyorsun kadını merakından bir hal olmuş oğlum nerde diye, bela mısın kızım sen. hadi aşkım çok öptüm arayacağım ben seni. hadi iç sütünü yat şimdi, eyvallah."
demiş. dengesiz midir nedir ya bir cümlesi diğerini tutmuyor yok kafayı yedirtecek bana

Bende hemen boşan diyenleri anlayamıyorum...

sizin eşinizde aranizdaki asıl sorun ney?
eşin kardeşini kaybettiğinden betini böyle? Yoksa son zamanlardirmi?

benim eşimin eskiden iphone vardı, nereye gitse takip ediyordum.

geldiginde öğrenirsin nereye gittiğini, sakın ol!
Gerginlige gerginlik katma!

eyer sık sık tekrarlarsa, ozaman şüphelenirsin.

Ayyy Allah sana sabır versin kardeş ben dayanamam boğarım

Peki ailesi aranızdaki sorunlardan haberdar mı.
Daha doğrusu eşinizin 1 aydır cok farlı davrandığından çelişkiler yaşadığından hatta suanda nerede olduğundan.

Valla 18 yaşında falan sandim, o ne bicim mesaj
ya bence bunun derdi seninle, yada kardeşinin ölümüme yeni yeni inanmaya başlıyor...m
sen cevap yazdınız?

uyuyorum diye mesaj at, hiç umrunda degilşin, yatağın keyfini çıkarıyorum ve sırıtma ifadesini unutma, tam onun mesajına yakışır
tam

Evi terk etmiş ve nerde olduğunu halen bilmiyorsanız bence annesini arayıp her şeyi anlatmanın vakti geldi. Sonuçta annedir. Daha sonra niye beni aramadın niye bize haber vermedin zamanında diye seni suçlamasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…