Eşim evi terketti

bu sabah geldi eve, kaynanamda kalmış kaynanam onu arayınca onlara gitmiş.
çiçek çikolata falan almış geldi öptü evlilik yıldönümümüz kutlu olsun dedi bende bugün değildi 1 ay sonra, üstelik 19 u da değil 8 i dedim biliyorum biliyorum sen mutlu ol diye aldım dedi iyi peki dedim işe gittik az önce eve geldim bütün oturma odasını aşağı indirmiş her şey yerlerde, naptın sen dedim bir şey arıyordum dedi sonra baktım aldığı çikolatayla çiçek çöpte. bunları niye attın madem bana almıştın dedim ben nerden bileyim ben mi attım dedi sonra çekildi yine köşesine. bugün ne aşağılamaya çalışıyor ne saçma sapan gülüyor ne kavga ediyor sadece ne yaptığının bile farkında değil. normal mi bunlar şimdi? napayım ben bu adama şizofren mi oldu acaba üç harfliler mi geldi anlayamıyorum ki yardım edin lütfen

Ama cok enteresan.. Size numara yapmadigina eminseniz bence bi dr gidin. İs isten gecmesin belki bi sorun vardir Allah korusun ya

Arkadaşım nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsunuz? Yaptığı seyler korkunc, şizofrenik hareketler bunlar, ne üç harflisi. Alın adamı bir doktora götürün, tam kliniklik bir durum. Biz burdan nasıl yardım edicez Allah aşkına?

Bence artık su sakinliğinizden kurtulun yerinizde olsam kaynanamı ve bir aile büyüğünü karşıma alırım ve konuşup durumu anlatırım kocanızın iyi olmadığını zaten farkındasınız çikolata çiçek getirip tam bir saat sonra çöpe atmanın mantığı nedir? ya ağır bir depresyonda naptığını bilmiyor yada başka şeyler var bence hemen bir doktora başvurun eşinize gerçekten üzüldüm

gel doktora gidelim kendinde değilsin diyorum belki bu gerçek kişiliğim belki önceden rol yapıyordum belki şimdi de rol yapıyorum hasta olduğumdan nasıl bu kadar eminsin? diyor normal davranmıyorsun diyorum toplumun normallerine uymak zorunda değilim falan diyor. randevu alsam da gitmeye nasıl ikna edeceğim?

Doktordan randevu aldım kendim icin gitmem imkansız tek başıma lütfen yanımda ol sana ihtiyacım var diyeceksin, doktoru da önceden tembihleyeceksin.

Hic normal değil ben sana söyleyeyim.

en yakın arkadaşım psikiyatr zaten, şimdi arasam yarına bile randevu verir. ben bir onla konuşayım bir de patronumdan izin alayım olmadı haftasonu götürürüm. eşim de konuşsun patronuyla.

arkadaşım tamam yarın sabah gelin dedi patron tamam izin verdim dedi gittim eşime
"patronundan izin al yarın doktora gidiyoruz, bak bir şey çıkmazsa söz bir daha sana karışmayacağım istediğin kadar saçmala. ha gelmem diyorsan ya sen beni boşa ya ben seni de kurtulalım ikimiz de."
dedim
"sen 1 haftadır işe mi gidiyorum sanıyorsun?"
dedi.
şok oldum işe gitmiyorsun da nereye gidiyorsun dedim
"yıllık izin aldım" dedi
bana niye söylemedin dedim "parazit gibi peşime takıl diye mi söyleseydim?" dedi
nereye gidiyordun dedim, cevap yok. 1 dakika falan sustuk öyle sonra arkadaşlarla takılıyorduk dedi.
tabi ben üzüntüden bir hal oldum artık, aldatma ihtimali ilk defa bu kadar olası geldi. yarın götürüyorum doktora ama bilmiyorum kızlar her konuşmamızda ayrı bir şok yaşıyorum her seferinde ayrı bir şey çıkıyor bir dediğini diğerini tutmuyor, anlamaya çalışmaktan yoruldum artık biraz da doktor uğraşsın...

Eşiniz doktorun yanında inkar yolunu tercih edebilir sizi yalanlaya bilir o yüzden ki madem dr arkadaşınız önceden eşinizin durumunu anlatın bence

Bu olanlar cok korkunc, bunlari tek basina sirtlaman mümkün degil! Mutlaka kayinvalidene haber ver, kendi ailene haber ver esin duymayacagi sekilde.
Ya bu konuya inanamiyorum, kötü saka olsa keske diyorum, sana okadar aciyorumki, Allah seni kurtarsin bir an önce!

Canim lütfen cok ciddiye al ve kesinlikle kocanla gece ayni evde kalma, birak ailesi alsin götürsün, sen gündüzleri onlan doktora gidersin, gecen sene almanyada cinnet geciren bir türk adam karisinin kafasini kopartmisti cocuklarinin gözü önünde, sonrada hicbirsey hatirlamamis, ceza bile yememis sizofren hastasiymis kimse farkina varmamis, herkes sadece dengesiz ama zararsiz birisi dermis, neler neler var Allah korusun.
Birde bu adamda inancsizlikta var, cok egilimi var bence kendinin kaybetmeye. Ise gitmiyorsa, belkide satanistlere veya baska o tarz gruplara katiliyordur, bilemezsinki, sana herseyi anlatmiyordur eminim. Olmaz olmaz diyor insan ama olanlarin basina nasil geliyor.

Ayrica sana karsi cok siddet dolu sözleri, seni parasit gören insan seni öldürmeyede kalkar, senden kurtulmakda ister, cok saldirgan, unutkanligida tam bakir köylük bir olaymis : (

canım çok teşekkür ederim endişelerinde haklısın ama şuana dek hiç kimseye fiziksel şiddet gösterdiğini görmedim.
zaten salonda yatıyor, ben de odamın kapısını kitlerim olmadı.
yarın zaten gidiyoruz doktora bugün sakin gibi

bu adam altın kaplama olsa çekilmez bırak gıtsın kafası karışmış neye sarıcanı bılemıyor ben bu anlattıklarınla işlerin öyle kolay düzeleciğini sanmıyorum bırak gıtsın dönmesın kafan rahat otur

Eşiniz o söylediği manasız şeyleri bilerek mi yapıyor yoksa içinden öyle davranmak mı geliyor acaba?

Eğer numara yapmıyorsa; üzgünüm ama eşiniz tımarhanelik.

teşekkür ederim ama hastalıkta sağlıkta diye söz vermedik mi?
eğer hastaysa tedavisine yardım etmekten başka seçeneğim yok
tabi dediğiniz gibi numara yapıyorsa iş başka
şimdi 2 tane uyku hapı içmiş öbür türlü 48 saat de ayakta kalsam hiç uykum gelmiyor diyor
numara yapıyorsa bu yalanlarını affedemeyeceğim sanırım
bakalım yarın nolacak, hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…