- Konu Sahibi banyo_ordegi
-
bu sabah geldi eve, kaynanamda kalmış kaynanam onu arayınca onlara gitmiş.
çiçek çikolata falan almış geldi öptü evlilik yıldönümümüz kutlu olsun dedi bende bugün değildi 1 ay sonra, üstelik 19 u da değil 8 i dedim biliyorum biliyorum sen mutlu ol diye aldım dedi iyi peki dedim işe gittik az önce eve geldim bütün oturma odasını aşağı indirmiş her şey yerlerde, naptın sen dedim bir şey arıyordum dedi sonra baktım aldığı çikolatayla çiçek çöpte. bunları niye attın madem bana almıştın dedim ben nerden bileyim ben mi attım dedi sonra çekildi yine köşesine. bugün ne aşağılamaya çalışıyor ne saçma sapan gülüyor ne kavga ediyor sadece ne yaptığının bile farkında değil. normal mi bunlar şimdi? napayım ben bu adama şizofren mi oldu acaba üç harfliler mi geldi anlayamıyorum ki yardım edin lütfen
Arkadaşım nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsunuz? Yaptığı seyler korkunc, şizofrenik hareketler bunlar, ne üç harflisi. Alın adamı bir doktora götürün, tam kliniklik bir durum. Biz burdan nasıl yardım edicez Allah aşkına?
gel doktora gidelim kendinde değilsin diyorum belki bu gerçek kişiliğim belki önceden rol yapıyordum belki şimdi de rol yapıyorum hasta olduğumdan nasıl bu kadar eminsin? diyor normal davranmıyorsun diyorum toplumun normallerine uymak zorunda değilim falan diyor. randevu alsam da gitmeye nasıl ikna edeceğim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?