Eşim evi terketti

Arkadasım günlerdir takip ediyorum seni ve ben artık senin icin tedirgin oluyorum. Lütfen kendine cok dikkat et sana da zarar verebilir. Birde kesinlikle kv den yardım al. Bak dün onu aradın ve eve geldi. Sana karşı ne kadar dengesiz olursa olsun, annesine karşı kendini gayet Guzel kontrol edebiliyor. Burası da ayrı kafa karıştırıyor. Ayrıca tedavilik bir durumu varsa yanında olman cok gurur verici. Numara yaptığını düşünmek istiyorum ama insan ne uğruna bu denli bir olaya girişe bilir ki..
Allah yardımcın olsun. Umarım hersey düzelir ve eskisinden daha iyi bir duruma gelirsiniz.

Eşinin beyin MRını da çektirt. Rahmetli dayım da vefat etmeden önce güya iftira atıyormuş arada sırada saçma şeyler söylüyormuş kendi kendine hayallerle konuşuyormuş gerçi ben küçüktüm annemler öyle anlatıyor. Karakter bozukluğu bazı hastalıkların sonucu olabiliyor.

Doktora anlattım her şeyi, sonra 1-2 saat boyunca konuştular eşimle.
Sonra kan tahlili, idrar tahlili falan yaptılar, tomografi, röntgen çektiler.
Bekledik 1 saat falan borderline kişilik bozukluğu teşhisi konuldu.
Biraz anlattılar ne olduğunu ama hiçbir şey anlayamadım
Ömür boyu sürüyormuş haftada 2 kere psikoterapi görüp ilaç kullanırsa normal olabilirmiş ama ömür boyu devam edecekmiş
Hafif borderlineymiş bu hafifse ağırını düşünmek istemiyorum
lustral diye bir ilaç verdiler günde 2 kere içecekmiş
içti şimdi ama ben hasta değilim ki niye içeyim, o doktorlar herkese bir hastalık yakıştırma merakında seni de götürsek sana da manik atak falan derler diyor:2:

Cok gecmis olsun canim.
Bisey oldugu belliydi birden bire ani degisim hayra alamet degildi.neyse ki doktora gitmeyi kabul etmis.
Iyi olacaktir ilaclarini kullanirsa.benim esimde kullaniyor o dediginiz ilactan antidepresan ilaci.esimin teshisi farkli yalniz.
Bu olayda isin buyuk kismi size dusuyor cogu zaman inkar edip kabul etmicektir hasta oldugunu ilaclarini aksatmadan icmesini saglayin.
Tekrar gecmis olsun.

Çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için.
Sizin eşinizin neyi var?

Anskiyete kisilik bozuklugu benim esiminkide canim.
Aniden parliyor ofkeleniyor en basit olaylar karsisinda bile sanki dunya yanmis gibi tepki veriyor ofkesini kontrol edemiyor gibi bisuru sey.
Cok zor Allah yardimicimiz olsun.

canım ya cok zor bısı ya

Anskiyete kisilik bozuklugu benim esiminkide canim.
Aniden parliyor ofkeleniyor en basit olaylar karsisinda bile sanki dunya yanmis gibi tepki veriyor ofkesini kontrol edemiyor gibi bisuru sey.
Cok zor Allah yardimicimiz olsun.

Sanki nişanlımı anlatmışsınız.. acaba ondada anksiyete bozukluğu mu var ? Varsada psikolojik destek almaya yanaşmaz ki :97:

eşinizi hastaneye götürmeye başardığınıza sevindim. canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…