- 23 Ağustos 2012
- 51.927
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.943
- 898
Madem krediyi ödemeyecek bende eşyaları alır giderim
Onlar daha evvel oturuyordu bu evde eşimin üzerine sanırımEşyalar tabi ki senin.
Kira kontratı kimin üstüne? Senin üstüneyse at bunları evden miktiret analı oğullu.
Oof of en zor kısmı geliyor borçlar bana kaldı kv evi eşyaları kaptırmak istemiyor nasıl bölüşeceğiz
Onlar daha evvel oturuyordu bu evde eşimin üzerine sanırım
Anlaşmalı boşanalım karşılıklı imzalı dedim kabul etti. Yarın başka bir avukatla görüşeceğim fikir almak içinMahkemeye taksit ve kredi belgelerini sun, borcu da üstüme yıkıcaklarmış de. Eşyalar hukuken senin.
Zaten herşey senin üstüne yıkıldıHayır kira ama evlenirken onlar şuan bulunduğumuz evde oturuyordu ben eşyalarımı alıp geldim. O yüzden evi ona bırakmayalım diyor
Annesi bütün gün evde beni dövedebilir yani bu konuşmalardan sonraValla panpa çek nakliye kamyonunu herif işteyken al eşyaları. Boşanırken eşya genelde karambole geliyor kapanın elinde kalıyor.
Anlaşmalı boşanalım karşılıklı imzalı dedim kabul etti. Yarın başka bir avukatla görüşeceğim fikir almak için
Tek istediğim bu günlerin geçmesi. 1+1 evimde tek başıma sakince oturmak. İnanamıyorum hala. Boşanıyoruz.Zaten herşey senin üstüne yıkıldı
Bir iğneni bile bırakma herşeyini al
İşyeri avukatımız var biraz tanındık bir isim ondan rica edeceğimO zaman anlaşmayı avukat hazırlasın. Senin ödediğin her şeyi yazsın açıkça senindir diye. Y.vşak kocan da imzalasın işte.
İnanın kredim bitene kadar sıkıntı çekmeye razıyım çok bunaldımİyi tarafından bakın şu dönemi atlattınız mı kurtuluyorsunuz psikopat kv ve asalak oğlundan. 1+1de belki de biraz borçlu olacaksınız ama en azından huzurunuz olacak.
Eşimden ziyade annesi dünden razıymış o laflar neydi öyle şimdi boşnmaktan vazgeçsek bile ben o kadının yüzüne bakmam bakamamBu kadar kolaymi bosanmak sanki dunden razilar
İyi tarafından bakın şu dönemi atlattınız mı kurtuluyorsunuz psikopat kv ve asalak oğlundan. 1+1de belki de biraz borçlu olacaksınız ama en azından huzurunuz olacak.
Anasını da alıp gitmiyor beni gönderme peşinde annesi hemen gitsin o gitçek biz gitmicez vs vsCbaşkanından pek hazzetmem ama adam yılları aşacak bir klasiğe imza atmış: ananı da al git . Bu herife daha başka ne denir ki
Eşimden ziyade annesi dünden razıymış o laflar neydi öyle şimdi boşnmaktan vazgeçsek bile ben o kadının yüzüne bakmam bakamam
Bu adamdan eş olmamış zatenTek istediğim bu günlerin geçmesi. 1+1 evimde tek başıma sakince oturmak. İnanamıyorum hala. Boşanıyoruz.
Altına imzamı atarım +100 repCbaşkanından pek hazzetmem ama adam yılları aşacak bir klasiğe imza atmış: ananı da al git . Bu herife daha başka ne denir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?