Eşim evi terketti..

Hayır kira ama evlenirken onlar şuan bulunduğumuz evde oturuyordu ben eşyalarımı alıp geldim. O yüzden evi ona bırakmayalım diyor
Zaten herşey senin üstüne yıkıldı
Bir iğneni bile bırakma herşeyini al

Anlaşmalı boşanalım karşılıklı imzalı dedim kabul etti. Yarın başka bir avukatla görüşeceğim fikir almak için

O zaman anlaşmayı avukat hazırlasın. Senin ödediğin her şeyi yazsın açıkça senindir diye. Y.vşak kocan da imzalasın işte.

İyi tarafından bakın şu dönemi atlattınız mı kurtuluyorsunuz psikopat kv ve asalak oğlundan. 1+1de belki de biraz borçlu olacaksınız ama en azından huzurunuz olacak.
İnanın kredim bitene kadar sıkıntı çekmeye razıyım çok bunaldım

İyi tarafından bakın şu dönemi atlattınız mı kurtuluyorsunuz psikopat kv ve asalak oğlundan. 1+1de belki de biraz borçlu olacaksınız ama en azından huzurunuz olacak.

Cbaşkanından pek hazzetmem ama adam yılları aşacak bir klasiğe imza atmış: ananı da al git . Bu herife daha başka ne denir ki

Tek istediğim bu günlerin geçmesi. 1+1 evimde tek başıma sakince oturmak. İnanamıyorum hala. Boşanıyoruz.
Bu adamdan eş olmamış zaten
İllaki bir boşluk yaşayacaksın ama hızla geçecek o günler
Omzundaki yükü artıracak biri olmayacak en azından
Ev bak şimdiden
Eşyalarıda olaysız nasıl alabilirsen al git
Ev adresini falan bilmesin
Tanıdık dediğin avukatla ayrıntılı bir görüş bakalım en az zararla nasıl çıkarsın

Ayri ayri otursaniz belki derdim ama ayni evde gercekten bakilmaz yuzune artik sizi hic kizi gibi gormemis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…