Eşim evi terketti..

Bencede ise guvenip fazla simarmissiniz. Erkek adama kadin gibi davranirsaniz, ya bosanirsiniz yada iki baci birliktr oturursunuz. Adama demediginiz kalmamis resmen. Neyse bosaninca o ev hanimi alir, yada parasiyla simarmayan birini mutlu mutly yasar, sizde daha masrafsiz be zengin birini bulursunuz mutlu mutlu yaşarsınız. .. Saygi bitmis..

kocasının arkadaşı gelmiş :)

ben senin bu kv ile bir konu daha okumuştum sanırım sizin yatak odanızın kapısı kapanmayacak diye işte olaylar yavaş yavaş cereyan etmeye başlıyor . bence bunlar annesinin aklı . bir süredir evde suratınız asıksa niçin öbür kavgada söylemedi ?

Konu sahibinin arkadasi olsa iyi. Adamin kendi arkadaslari aramis. Cok ustlerine vazife gibi tavsiye falan veriyorlar.

Vay be ne kıymetli annesi varmış borcunu bile saklıyor ondan üzülmesin diye ama siz kredi çekmek istemiyorsunuz diye annenizi arayıp kadını üzmekten sakınmıyor. Çünkü onun annesi çok önemli. Bırakın ne hali varsa görsün 1750 liralık maasıyla kredisini mi öder, kirasını mı yoksa anneciğinin sıgara parasını mı? O kıyamadığı annesiyle ikisi çalışssın ana oğul geçinip gitsinler.

Eşimle dışarıda oturup konuştuk hep aynı şeyler. Bir yere varamadık. Ne o annesinden geçiyor ne arabasından ne kredisinden.

Boşanma kararı aldık. Çok uzun konuştuk hiç orta yol bulamadık. Anlaşmalı boşanalım kavga gürültü olmasın dedim. Kredi borcumu ödemeyecekmiş. Kredi kartının 1.400 tllik kısmını ödermiş. Avukat parasıymış o. Soyadım düşene kadar bu evde kalayım dedim. Tamam dedi.

Her neyse eve geldik. Asıl bundan sonra şok oldum. Eve geldik. Eşim annesini çağırdı. Geldi dedi ki anne biz boşanma kararı aldık. Konuştuk anlaşamıyoruz dedi. Nyks soyadı değişene kdar bu evde kalacak ben bi arkadaşımda kalırım dedi.

Annesi dedi ki sen niye gidiyosun o gitsin. Hemen yarın gitsin. Anlaşmalı boşanın imza atın tek celsede bitsin dedi.

Bana döndü kızım sen neden evlendin rahat mı battı sana dedi. Hiç cevap vermedim. Eşim annesine yanlış konuşuyorsun sus dedi susmuyor.

Oğlum sen bunu arsız yaptın iyice. Ben sana dedim sen beni dinlemedin. Sen gitmiceksin bu evden o gidicek. İkimiz toplanıp gidelim de ev ona mı kalsın falan dedi. Benim kanım dondu. Şok üzerine şok oldum. Hiç demedi ki noldu neyi paylaşamadınız neden anlaşamadınız.

Hemen döktü eteğindeki taşları.

Ödemez nyks ödemez. Ben dedim sana. Krediyi sana boşanma hediyesi olarak bırakıyo. Anası zaten allahlık!

Kadın hazırda beklermiş. Teyze sana da rahat battı herhalde. Şimdi cigaranı kim alcak ayda 300 sen havaya üşüyorsun zaten. Ya cigara ya ekmek bundan sonra hadi bakim

Ödemez nyks ödemez. Ben dedim sana. Krediyi sana boşanma hediyesi olarak bırakıyo. Anası zaten allahlık!
Annesine çok şaşırdım ben asıl. Hemen kestirip attı bide ev bana kalmasın onu düşünüyor.

Kadın hazırda beklermiş. Teyze sana da rahat battı herhalde. Şimdi cigaranı kim alcak ayda 300 sen havaya üşüyorsun zaten. Ya cigara ya ekmek bundan sonra hadi bakim
Oğluna hep söylemiş ama oğlu onu dinlememiş herhalde ben başından beri istenmiyordum ama eşim direterek kabul ettirdi beni onu anlıyorum ben burdan

yahu evin adan zye eşyaları sizden. İzledikleri tv bile sizden. hala borcunu ödüyorsunuz. Ne diye gidiyormuşsunuz ki. Bir bunları diyemediniz ya. Bir de üzerine kovuldunuz. Ama o kaynananın çekeceği var. Sizden sonra gün yüzü görmez.

Oğluna hep söylemiş ama oğlu onu dinlememiş herhalde ben başından beri istenmiyordum ama eşim direterek kabul ettirdi beni onu anlıyorum ben burdan
Ev kirami yada annesinin üstüne falan mı neden sen gidiyorsun
Annesinide alsın gitsin

Konunuzu okuyordum, sonuca uzuldum...(daha once de annenizle ilgili dertleriniz olmustu galiba)...sartlariniz zor gercekten...hayirlisi olsun hakkinizda...

Ev kirami yada annesinin üstüne falan mı neden sen gidiyorsun
Annesinide alsın gitsin
Hayır kira ama evlenirken onlar şuan bulunduğumuz evde oturuyordu ben eşyalarımı alıp geldim. O yüzden evi ona bırakmayalım diyor

Madem krediyi ödemeyecek bende eşyaları alır giderim

Ya a dan z ye aldigin tum esyalari tv dahil alip cikacaksin yada onlari kovacaksin yok oyle yagma. Gerekirse gozlerinin onunde kır at ama onlara verme
Oof of en zor kısmı geliyor borçlar bana kaldı kv evi eşyaları kaptırmak istemiyor nasıl bölüşeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…