Eşim evi terketti..

Prosedürü bilmiyorum ben eşyada değilim aslında güle oynaya çektiğimiz krediyi benim üstüme bıraktı. Onu ödese gerisinde gözüm yok
Evlenmeden önce çektiğiniz ihtiyaç kredisi, evlilik birliği içinde olmamış bir borç. Bildiğim kadarıyla hukuken ödemek zorunda değil. Evlenmeden önce kendi iradenizle yaptığınız bir borç. Hukukçu arkadaşlar daha iyi yönlendirir ama o kredinin düğün ve ev eşyası için olduğunu ispatlayıp tazminat talep edebilirsiniz. Ayrıca haddim olmayarak neden anlaşmalı boşanmak istiyorsunuz? Anlaşmalı olması şart değil. Haklarınızı almAdan ve uğradığınız maddi zarar karşılanmadan boşanmayın, gerekirse çekilmeli olsun. Bakın ben de eski eşime kredi çekmiştim, ihtiyaç kredisi ve babasının üzerine araba alınmıştı. Benim o araba üzerinde hak iddia etmem imkansızdı ve krediyi de ödemedi. En azından yarısını öde dedim, sonuçta evliliğimiz içinde olan bir borç, kesinlikle ve kesinlikle kabul etmedi. Benim eski eşim de sizinkiyle aynı türdendi, kadın sömürücü. O yüzden konunuzu sıkı takip ettim. Anlaşmalı olmazsa çekişmeli olur, 2-3 sene uğraşırsın dediler. Lanet olsun parasına da arabasına da dedim. Ben bi an önce boşanmak ve kurtulmak için anlaşmalı boşandım ve tek kuruş para tazminat nafaks vs almadım. 3 yıl boyunca da binmediğim arabanın borcunu ödedim. Sizi anlıyorum, bi an önce kurtulmak istiyosunuz ama lütfen geleceğinizi düşünün. Sinirleriniz dayanabilirse eğer hakkınızı alın. Allah yardımcınız olsun.

Zaten ne olduysa o miras meselesi çıktıktan sonra oldu. Herşey çok hızlı gelişti paraya sarılıp yatsınlar şimdi

Ben bunlarla bir üç yıl uğraşamam sanırım. Üzgünüm çirkefleşiyorlar çünkü

Canim hakkkinda hayirlisi olsun insallah. Seni somuremeyecegini anlayinca daha da cirkeflestiler. Senin adina sevindim kurtulacaksin su adamsidan. Allah yardimcin olsun. Isin gucun rast gitsin.
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için tanımasam da görmesem de destek oluyorsunuz allah razı olsun

Oşt! sen kimsin de! Valla cirkefles. Kv buyuktur falan diye dusunme. Sark kurnazlarina bak sen!
Insanda az utanma arlanma olur. Kole yapacaklar kadini kendilerine.
Şimdiye kadar bi çok konuda yaptılar da. Daha fazlasını yapamayacaklarını anladıkları için olaylar buraya geldi

Peki şöyle bana kendisi kredi çıkartırabilmek için bir aracı soktu bankadan bi adam. O adam bana şahitlik yapsa birşey çıkar mı

En kötü ihtimalle kartınızı iptal ettirin. Boşanana kadar başıma bir iş gelirse, eşyalarımı vermezseniz, avukat parasını ödemezseniz, paradan kesinti yaparım dersiniz. Dediğim gibi en kötü ihtimalle.

Belki de eşinizin böyle çok olgun ayrılıyor gibi olmasının, annesine yanlış konuşuyorsun demesinin sebebi paranın hala sizin hesabınızda olmasıdır. Sizi kızdırıp parayı kaybetmeyi istemiyordur.

Bilemiyorum belki de öyle düşünüyordur. Şuan pek birşey düşünemiyorum Zaten

Sen esin olmadan da yasarsin hatta daha guzel daha mutlu yasarsin. Sakin donme geriye. Zaten tatil olayindan sonra o kadar ilimli olmamaliydin yuz buldular. Neyse o gecti. Bosver Allah kurtrdi de gec! Son bi iylik yap bi kelepce hediye et de omur boyu ayrilmasinlar, surekli birbirlerine gunaydin-iyi geceler diyip yasasinlar.

Ben senin yerinde olsam kv olan bankamatigi arar bankayı su dk iptal ederim. Borçları ödeyene kadar da o parayı çektirmem

Ben de aynı şeyi yapardım. Konu sahibine aynısını yap diyemiyorum, başına bir iş gelmesinden korkuyorum.

Halbuki koca nasıl "ben borcun kendime düşen kısmını ödemeyeceğim" diyebiliyorsa, kadının da "ben de senin bende duran paranı vermiyorum. İstersen tamamı bende kalsın, istersen içinden sadece borcu ödeyip gerisini sana vereyim. Sen seç" diyebilmesi lazım.

Ben acımam böyle adama hatta kurus vermem o kadar kahrını çektim pis donunu yıkadım buda mükafatı derim otururum paranın üstüne onlara da iki şişe soda veririm hazımsızlığa iyi gelir diye

Peki şöyle bana kendisi kredi çıkartırabilmek için bir aracı soktu bankadan bi adam. O adam bana şahitlik yapsa birşey çıkar mı
İnanın hiç bilmiyorum, ama benzer bir durum yaşadığım ve zararla çıktığım için sizin zarar görmenizi istemiyorum. Enayi yerine konmak çok sinir bozucu bi şey. Avukat daha iyi yönlendirir sizi, tüm detayları anlatın. Allah kolaylıkla ve en az zararla kurtulmayı nasip etsin.

Evet mantıklı, parayı konu sahibi olmadan çekemezler ve bi an önce kartı iptal ettirmek lazım, çünkü hergün hergün gidip azar azar parayı çekip bitirebilirler bu süreçte. Benim kartım bi seferde en çok 1600 veriyo mesela, böyle böyle bankamatikle işlerini halledebilirler. O yüzden kartı iptal ettirip eşyalarımı almadan ve borç ödenmeden parayı vermemek en iyi seçenek.

meali:
gel seni kandıralım. eşin seni sömürmeye devam etsin.
Hem onlara ne .Gidipte aile konularını neden arkadaşlarının yanında konuşsunlar abes bir durum .Başbaşa konuşulur hadi içinden çıkamadın ailen devreye girerde diğerleri dış kapının mandalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…