Eşim evi terketti..

Bunlar daha önceden sorun olmuyordu. Şimdi ne değişti. Ayrıca söylediğim zamanlar da oldu. Kv karşılık vermedi. Bende bi süre sonra söylemeyi bıraktım. Bundan bahsedince ay hatırlamıyorum diyor

Resmen kadin tatmin olacak. Nasil da gunaydin dedirttim diye. Eger cidden bu kotu niyeti varsa eline ayagina dolansin.

Sadece su rezillik bile yeter sogumama. Sizi kimlerle muhatap ediyor. Kimler kimler size bunlari soyleme haddini kendinde goruyor. Bu isin usulu bu mu? Cok dara duserse sizin bir arkadasinizin araci olmasi istenebilir. Cumleten terbiyesizler.

Zaten kart kv de de olsa bile hesap adınıza açılmış bir hesap değil mi
Gidip kimliğinizle çekebilirsiniz o parayı
Çok mantıklı. İşler o raddeye gelirse bence de gidip çekebilir parayı bankadan kimlikle. En azından borçları kapatır, mis gibi yeni düzenini kurar

Nerden kusurunuzu bulacaklarını şaşırmışlar. Saçmalığa gel hey yarabbim

Bunlar daha önceden sorun olmuyordu. Şimdi ne değişti. Ayrıca söylediğim zamanlar da oldu. Kv karşılık vermedi. Bende bi süre sonra söylemeyi bıraktım. Bundan bahsedince ay hatırlamıyorum diyor

Sen bu konuyu kV ile konuşsana. Hayırdır de eşim ile bana haber gönderiyorsun arkadaşları ile haber gönderiyorsun. Sen Günaydın sen iyi akşamlar demedikce ben de demeyeceğim. Sen başla ben gerisini getiririm de. Tabi böyle değil sen uygun bir dille :)

Çok mantıklı. İşler o raddeye gelirse bence de gidip çekebilir parayı bankadan kimlikle. En azından borçları kapatır, mis gibi yeni düzenini kurar

Olur mu o zaman kadının miras parasini çalmış olur. Evet ispatlayamazlar ama haram parayla hayat mi kurulur

Olur mu o zaman kadının miras parasini çalmış olur. Evet ispatlayamazlar ama haram parayla hayat mi kurulur
Paranın tamamına el koyması gerekmiyor ki, bu kızcağıza taktıkları borçları kapatsa yeter. Yarın yollar ayrılsa bu kız 1000 lirayla nasıl geçinir diye düşünmeyecek ne de olsa sevgili kv ve koca kişisi. Sonuçta o miras için dava parası ve kv için tv parası,üstelik hep beraber oturdukları evin eşyalarının borcu o borç

Boşanma davasi acarsa konu sahibi onları şahit de gösterecek. Gerçi anneme Günaydın demedi iyi akşamlar demedi nasıl bir boşanma sebebi olur bilemiyorum ama
hepsi aldatmaca.
paranı yiyemiyorum, lüks araç alamıyorum diyemediği için anasının eteğine sığınıyor.

Yanlış anlama ama saat 23 e gelirken dışardaydın, eşin yazmaya başladı, eve geldin, tartıştınız, eşin gitti... Sen de bu atışmanın, moral bozukluğunun üzerine 00:51 de konu açtın.. Sonrasında bu kadar detayın olmasa geçmişle desteklenmeseydi kesin fake derdim. İlginç geldi

Ya liseden bir erkek arkadasim vardi hic bir zaman duzenli bir isi olmadi is acti is kapatti vs kendi halinde guya sert erkek modunda takilirdi.Evlendi 2 seneye bosandi.Ne zaman konussak iste yasam kosullari borcum varlar bu arada altta araba son model giyim falan hep marka sigarasindan markadan vs taviz yok (icimden milletin fakirligi bile lux be diye gecirmistim)ama esi iyi kazaniyordu.Zaman gecti ayrilmislar olmamis uyusamamislarNeyse ikinciye evlendi 1,5 senede ondanda ayrildi.Gecinemedik kafasina gore isler yapiyordu bu bi b..r yediye kadar goturdu isi guya kizin babasi para olaylarina falan karisiyormus sonradan ayildimki sorun bunda bu kizlarin parasini yiyor.Yasida oyle kucuk degil en son sosyal medya hesabim varken 40 li yaslarda her bayani ekliyordu resimlere begeniler iltifatlar falan (benim sayfama dustukce iyice emin oldum )konu sahibide biraz boylesine dusmus sanirim Allah yardimcisi olsun zor

destek olacaklar ve sayıca çoğunluk sağlayacaklar akıllarınca.gitmeyin,böyle şeyler iki kişi arasında hallolur.ne kadar çok kişi karışırsa o kadar dallanıp budaklanıyor

Eşininiz böyle birşey çok istiyorsa alın kV yi de Eşinizi de fişini 1-2 saatlik bir aile terapisyine orada güzelce herkes doksan eteğinde taşları. Sonra da ailecek uzlasin.

Annesi gorumceniz ile tatile gitsin çok istiyorsa. Onunla tatile gitmeyeceginizi ogrensin anlasin sindirsin. Zaten sizinle yasiyor. Kocaniz önce kendi ve size yıktıgi borçları ödesin kalanla kendine bir araba almak isterse alsın siz de annesine Günaydın demeye başlayın. Bitsin gitsin bu tatsizliklar:)

Yalnız senin arkadaşlarında bi halta yaramıyo. Hep bi merak hep bi dedikodu. Kocanda seni saga sola kötülemiş durmuş. Hayır ne istiyo bu adam derdi ne hasbinallah yaaa. Vurcan kırbacı yüklicen semeri bunlara yaaa.. dinleme bu adamı ya boşa gitsin konuşcak bişe yok de geç

Bu adam böyle giderse arkadaslarla kalmayacak patronunada arttıracak seni.Bi de biz mi arasak şu adamı akıl vermek icin iyi bir akollandirsak şunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…