Daha ne yiyecekler eşyalar alındı evde gelin var işe koşuyor daha nasıl sömürebilirParanı iyice yiyemedi diye hırslanmıştır cadaloz.
Ne demek nasıl bölüşeceğiz? Anlaşmalı boşanmada protokol yapmanız gerekiyor, protokol maddelerine ekleteceksiniz tek tek; krediyle alınan her eşyayı salon takımı yemek takımı yatak odası tv neyse ne aldıysanız işte. Lütfen borcunu ödediğiniz şeyleri bu çirkeflere bırakmayın. Baroya başvurun, ücretsiz avukat isteyin; gerekirse tutun bi tane. Şu hadsizlere hadlerini bildirin.Oof of en zor kısmı geliyor borçlar bana kaldı kv evi eşyaları kaptırmak istemiyor nasıl bölüşeceğiz
Evet en azından yatağımı alıp gitmem lazım ve tüm özel eşyalarımı. Şuan aklıma geliyor acaba ben isteyken kv benim eşyalarımı atar mı kırar döker miBu adamdan eş olmamış zaten
İllaki bir boşluk yaşayacaksın ama hızla geçecek o günler
Omzundaki yükü artıracak biri olmayacak en azından
Ev bak şimdiden
Eşyalarıda olaysız nasıl alabilirsen al git
Ev adresini falan bilmesin
Tanıdık dediğin avukatla ayrıntılı bir görüş bakalım en az zararla nasıl çıkarsın
Prosedürü bilmiyorum ben eşyada değilim aslında güle oynaya çektiğimiz krediyi benim üstüme bıraktı. Onu ödese gerisinde gözüm yokNe demek nasıl bölüşeceğiz? Anlaşmalı boşanmada protokol yapmanız gerekiyor, protokol maddelerine ekleteceksiniz tek tek; krediyle alınan her eşyayı salon takımı yemek takımı yatak odası tv neyse ne aldıysanız işte. Lütfen borcunu ödediğiniz şeyleri bu çirkeflere bırakmayın. Baroya başvurun, ücretsiz avukat isteyin; gerekirse tutun bi tane. Şu hadsizlere hadlerini bildirin.
Ayrı ayrı oturma şansımız da yok. Bir insan bi çırpıda nasıl böle şeyler söyler aklım almıyor ezberlemişte okumuş gibiydiAyri ayri otursaniz belki derdim ama ayni evde gercekten bakilmaz yuzune artik sizi hic kizi gibi gormemis..
Yapar o kadınEvet en azından yatağımı alıp gitmem lazım ve tüm özel eşyalarımı. Şuan aklıma geliyor acaba ben isteyken kv benim eşyalarımı atar mı kırar döker mi
Anahtarı yok odanınYapar o kadın
Yatak odasını kitle en azından
Ne demek nasıl bölüşeceğiz? Anlaşmalı boşanmada protokol yapmanız gerekiyor, protokol maddelerine ekleteceksiniz tek tek; krediyle alınan her eşyayı salon takımı yemek takımı yatak odası tv neyse ne aldıysanız işte. Lütfen borcunu ödediğiniz şeyleri bu çirkeflere bırakmayın. Baroya başvurun, ücretsiz avukat isteyin; gerekirse tutun bi tane. Şu hadsizlere hadlerini bildirin.
Konuşmaları çok fenaydı yarın bir gün eşya bölüşmeye de karışır mahkemede de karışırKv seni nasil dovebilir? Elin armut toplamayacak ya sende ona vur. Vurmasan bile elini kolunu tut yada ittir. Sakin ezdirme kendini o asalaklara. Kaynana degil mi firsat kolluyolar. Kim yapaca simdi temizligi kim getirecek eve ekmegi beter olsunlar 2 gun sonra seni ararlar mumla
Benim yüzüme yüzüme konuştu ama çok ilginçtir ki ben iki gündür bir gram yaş dökmedim. Bağırmadım sinirlenmedim. İnanılmaz sakinim+1
Avukat parasını vermeye bu gidişle talibim okurken cadaloz kvye sinir oldum
Kesinlikle. Gerekirse Cope at kir boz ama onlara birakma. O borcu odemez. Hrsey yolundayken odemedi bosaninca hic umrunda olmaz malesefYa a dan z ye aldigin tum esyalari tv dahil alip cikacaksin yada onlari kovacaksin yok oyle yagma. Gerekirse gozlerinin onunde kır at ama onlara verme
Anahtarı yok odanın
O krediyi ödemez ödeyemez zaten. Kaldı senin üstüne bunu kabul et bence. Teyzemin pislik kocası teyzeme araba için kredi çektirdi,memurdu teyzem de. Sonra boşadı teyzemi ben aşık oldum başkasına diye. Kaldı teyzemin üstüne kaç yıl ödedi.Prosedürü bilmiyorum ben eşyada değilim aslında güle oynaya çektiğimiz krediyi benim üstüme bıraktı. Onu ödese gerisinde gözüm yok
Bilemiyorum yapar mı yapmaz mıÖyle bir şey olursa polis çağırırsınız, şikayette bulunursunuz. Maddi değeri neyse öder.
Olay buralara geldi ben daha geri adım atmam atarsam öncekinden daha çok ezilirimO krediyi ödemez ödeyemez zaten. Kaldı senin üstüne bunu kabul et bence. Teyzemin pislik kocası teyzeme araba için kredi çektirdi,memurdu teyzem de. Sonra boşadı teyzemi ben aşık oldum başkasına diye. Kaldı teyzemin üstüne kaç yıl ödedi.
Bu arada teyzem öderken onlar da o araba da gezdiler.
Eşyalarını kesinlikle ama kesinlikle bırakma. Çakala bak eşyaları bölüşecekmiş. Hiç olmadı yeni evine koyarsın. O da olmazsa satarsın borcunun bir kısmını kapatırsın. Hadi bakim restine rest.
O krediyi ödemez ödeyemez zaten. Kaldı senin üstüne bunu kabul et bence. Teyzemin pislik kocası teyzeme araba için kredi çektirdi,memurdu teyzem de. Sonra boşadı teyzemi ben aşık oldum başkasına diye. Kaldı teyzemin üstüne kaç yıl ödedi.
Bu arada teyzem öderken onlar da o araba da gezdiler.
Eşyalarını kesinlikle ama kesinlikle bırakma. Çakala bak eşyaları bölüşecekmiş. Hiç olmadı yeni evine koyarsın. O da olmazsa satarsın borcunun bir kısmını kapatırsın. Hadi bakim restine rest.
Ödeyebilir ama ödemez. Ödemem dedi zatenÖdeyebilir aslında 30 küsür bin TL miras parası var.
Öder mi hiç? Daha annesine cüğara alacak o paraylaÖdeyebilir aslında 30 küsür bin TL miras parası var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?