Eşim evi terketti..

Aynı evdeyken duysalar ana oğul kızı dövebilirlerde.Kartı iptal etme işini yapmalı ama karşı tarafa hemen söylememeli. En iyisi eşyaları biran önce alıp evden ayrılmak .

Bilemiyorum belki de öyle düşünüyordur. Şuan pek birşey düşünemiyorum Zaten
Nyks- bak ben de arkadaşlara katılıyorum. Hemen şu bankayı arayıp kartı kaybettim de. Senin aldığın eşyaları vermemeye kalkarlarsa, iftira atmaya çalışırlarsa ya da eşyalara zarar verirlerse paranızdan keserim de. Bunların hayatı para olmuş. Ancak para tehditiyle yola gelirler.

Bir de bu evde yaşama artık. Bunlar ana-oğul sana zarar verebilirler.

arkadaşların önerisi güzel. kartı iptal ettir ama haber verme ve en kısa sürede ev tutup eşyaları taşı.
zarar verme tehdidinde bulunurlarsa paranızı vermem de. parayı vermek için eşyaları alma şartı koy.
madem borç ödenmiyor, eşyasız evde otursunlar dengesizler.

Nyks- kredi borcu nekadarsa hesabindaki paradan yarisini kredine yatir taksit tutarini yapilandirip azaltabilirsin. Banka karti onlarda olsada gunluk en fazla 3000 tl cekebilirler kendileri fazla cekemez. Senin hesabindan sen olmadan bankadan zaten cekemezler. Akilli ol esyalarini birakma o yelloz kaynanana. Cope at ama birakma

Hesaptaki paradan kredi borcunu kapattir cnm aileni isin icine koyup cirkeflik vaktidir cunku onlar cok çirkefmis

Gurur yapacak yok ben yapamam zamanlari degil.Kredi borcunu odemeden kabul etme hicbirseyi

Erkenden yani çocuk olmadan bu adamın ve annesinin iç yüzünü görmeniz çok iyi olmuş. Demekki siz fedakarlık yaptıkça hep daha fazlasını isteyeceklerdi.

Arkadaşların dediği gibi ben olsam onların parası şuan sizde kredi borcunuzu ve kredi kartını odetip, geri kalanını ancak ellerine teslim ederdim.

Kayınvalideniz, eline üç kuruş para geçince nasıl da havalandı. O zannediyor ki 30.000 cepte, oğlunun da hiç borcu yok. Oğlu çalışır, ucundan ucundan da miras yiyerek gül gibi geçinir giderler.

Siz ilk önce o kadını bir kendine getirin bence, "Oğlunun maaşında haciz olduğunu, 17.000 TL borcu olduğunu, her ay 300 TL kesildiğini biliyor musun?" deyin ve geçip karşısına o bombo. olmuş suratını seyredin. Hayatınız boyunca da bu suratı hatırlar hatırlar keyiflenirsiniz, sakın oğlunun borcunu saklamaya devam etmeyin. O kadın mirasın yarısının eline bile alamadan uçacağını hele bir anlasın bakalım. Onlar sizin üzülmenizi düşünmüyorlar, analı-oğullu sağlı sollu girişmişler, siz de onlar kadar acımasız olun, daha fazlasına bile gerek yok.

Ailenizi mutlaka haberdar edin, "Bana kredi çektirip ev düzdürdüler, bir sürü borçla şimdi de sokağa atmaya çalışıyorlar" deyin bakalım, anneniz nasıl ortalığı ayağa kaldırır. Gerekirse anneniz bir süre sizinle kalsın. Dayak filan atar demişsiniz de, 65 yaşındaki kadından dayak yemezsiniz herhalde, hiçbir şey yapamazsanız saçını dolayıverin elinize, arkası gelir.

Her şey sizin hayrınıza sonuçlanır ve gönlünüz en kısa zamanda feraha kavuşur inşallah, iyi bir insansınız, bundan sonra hep iyiliklerle karşılaşmanız dileğiyle...

Bilmiyorum ama ben de olsam arkadaşların dediği gibi banka kartını iptal ettirir o paraya el sürmelerine dahi izin vermezdim
Eşyalarımı alıp çektigim kredinin de yarısının parasını vermeleri sureti ile iade ederdim
Yoksa havada bulut sen o parayı unut der ben onlara gebe kalacagıma onlar bana gebe kalsın derdim

Kusura bakmayın da ne kadar safsiniz ya ceksenize hesaptaki parayı.kapatin kredi borcunuzu..onlarin kullanacağı eşyaların borcunu odeyecek kadar saf olmayın lütfen. Şimdiye kadar odediginiz parayı da o hesaptaki paradan alın. Hicbisey yapamazlar çok akıllılar güya seni dimdizlak bırakacaklar ortada. Aklinizi kullanın lütfen madem işler bu duruma geldi onlardan önce siz hamle yapın hakkinizi daha fazla yedirmeyin bunlara!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…