Eşim evi terketti..

Bilemiyorum belki de öyle düşünüyordur. Şuan pek birşey düşünemiyorum Zaten
kartı çalındı diye iptal ettirin ödenene kadar çıkartmıyorum yeni kart deyin siz nasıl evlenmeden önce jredi çekip ispatta güçlük çekiyosanız aynı şey onlar içinnde geçerli hiiç durmadan arayın bankayı

Kart dediğiniz ne kartı bu kızın maaş kartı mı yoksa, evet diyin bayılayım şurda

Kart dediğiniz ne kartı bu kızın maaş kartı mı yoksa, evet diyin bayılayım şurda
Maaş kartından haberi yokmuş kocasının, elden alıyor sanıyormul. Allah tan onu söylememiş,akıllılık etmiş de
Söz konusu kart, kv nin miras parasının yatırıldığı, eskiden konu sahibi adına açılmış hesap kartı

Nyks- arkadaşların önerilerini dinle lütfen.
o miras parası büyük koz elinde.
kartını iptal ettir.
madem onlar oyunu bu şekilde oynamaktan yana eh sen de boş durma.
çek hatta kredini de kapat.
avukatından akıl al tabi herşeyden önce.
kredinin yarısını kapatabilirsin.

Anasız babasız bır oglan alsaydın keske en azından mınnet edılırdı sana.

Senin o evde bi işin kalmamış. Bugn gidip bi ev tutuyosun ve eşyalarını o eve taşıyosun. Senin o evde kaynanayla ne işin olabilir. Bütün borcuda yüklenmişsin. Hadi bunu geçelim bankadaki parayı sen olmadan çekemezler. Kartı iptal ettir. Yoksa o evden esya alamazsın. Evi terket bir an önce. Avukatla konuş sakın anlaşma yoluna gitme. Çatır çatır tazminatınıda alırsın. Biraz güçlü ol kendini ezdirme. Kaynana sana bi laf derse bu esyaları ben aldım kredi çektim çok konusma de. Gerekirse polis çagır

Akşam eşim salonda yatmaya karar verdi. Arkadaşı aradı bunu bi sürü telefonda konuştu. Duymadım net olarak ne konuştuğunu. Sonra yanıma geldi sarıldı öptü beni. Özür dilerim. Telafi edicem. Ben halledicem bana inanıyo musun falan diye sordu. Hiç birşey söylemedim. Gitti. Hiç uyumamış. Sabah 7 gibi yine geldi yanıma. Yine sarıldı öptü. Seni çok seviyorumlar vs vs. İşe gitme bugün konuşalım dedi. Ben giyindim işe geldim. Yazmış özürler dilemiş bir sürü. Aksam seni almaya gelicem iş çıkışı dedi. Annesi de uyanmış sabahın köründe bu gece hiç uyumadım deyip durdu oğluna.

Kadın akşam beni evden kovdu resmen. İyice özerkliğini ilan etti. İnanamıyorum hala. Ben daha duramam o evde

Bu numaraları yeme nolursun, emek verdin ama bu saatten sonra köklü değişiklikler olmazsa herzaman yıpranan sen olursun.

Parayi alamamaktan korktu, senin kararli olmani da beklemiyordu sen karti iptal ettir esyalarini al yeni bir ev tutup annesi olmadan gelirse karsina beeeelki ama beelki dusunecegini soyle hemen kotulesir gene bence bir yola ciktin donme hakkinda hayirlisi

Taktik.

Dün akşam konuşurken ben ona beni kaybetmekten korkuyor musun dedim. Ben bu zamana kadar hiç kimseyi kaybetmekten korkmadım korkmam diyor. Ben o evde bu saatten sonra nasıl rahat ederim nasıl hızur bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…