kartı çalındı diye iptal ettirin ödenene kadar çıkartmıyorum yeni kart deyin siz nasıl evlenmeden önce jredi çekip ispatta güçlük çekiyosanız aynı şey onlar içinnde geçerli hiiç durmadan arayın bankayıBilemiyorum belki de öyle düşünüyordur. Şuan pek birşey düşünemiyorum Zaten
Maaş kartından haberi yokmuş kocasının, elden alıyor sanıyormul. Allah tan onu söylememiş,akıllılık etmiş deKart dediğiniz ne kartı bu kızın maaş kartı mı yoksa, evet diyin bayılayım şurda
Banka kartı canımKart dediğiniz ne kartı bu kızın maaş kartı mı yoksa, evet diyin bayılayım şurda
Bu numaraları yeme nolursun, emek verdin ama bu saatten sonra köklü değişiklikler olmazsa herzaman yıpranan sen olursun.Akşam eşim salonda yatmaya karar verdi. Arkadaşı aradı bunu bi sürü telefonda konuştu. Duymadım net olarak ne konuştuğunu. Sonra yanıma geldi sarıldı öptü beni. Özür dilerim. Telafi edicem. Ben halledicem bana inanıyo musun falan diye sordu. Hiç birşey söylemedim. Gitti. Hiç uyumamış. Sabah 7 gibi yine geldi yanıma. Yine sarıldı öptü. Seni çok seviyorumlar vs vs. İşe gitme bugün konuşalım dedi. Ben giyindim işe geldim. Yazmış özürler dilemiş bir sürü. Aksam seni almaya gelicem iş çıkışı dedi. Annesi de uyanmış sabahın köründe bu gece hiç uyumadım deyip durdu oğluna.
Kadın akşam beni evden kovdu resmen. İyice özerkliğini ilan etti. İnanamıyorum hala. Ben daha duramam o evde
Akşam eşim salonda yatmaya karar verdi. Arkadaşı aradı bunu bi sürü telefonda konuştu. Duymadım net olarak ne konuştuğunu. Sonra yanıma geldi sarıldı öptü beni. Özür dilerim. Telafi edicem. Ben halledicem bana inanıyo musun falan diye sordu. Hiç birşey söylemedim. Gitti. Hiç uyumamış. Sabah 7 gibi yine geldi yanıma. Yine sarıldı öptü. Seni çok seviyorumlar vs vs. İşe gitme bugün konuşalım dedi. Ben giyindim işe geldim. Yazmış özürler dilemiş bir sürü. Aksam seni almaya gelicem iş çıkışı dedi. Annesi de uyanmış sabahın köründe bu gece hiç uyumadım deyip durdu oğluna.
Kadın akşam beni evden kovdu resmen. İyice özerkliğini ilan etti. İnanamıyorum hala. Ben daha duramam o evde
Oof of en zor kısmı geliyor borçlar bana kaldı kv evi eşyaları kaptırmak istemiyor nasıl bölüşeceğiz
Dün akşam konuşurken ben ona beni kaybetmekten korkuyor musun dedim. Ben bu zamana kadar hiç kimseyi kaybetmekten korkmadım korkmam diyor. Ben o evde bu saatten sonra nasıl rahat ederim nasıl hızur bulurumParayi alamamaktan korktu, senin kararli olmani da beklemiyordu sen karti iptal ettir esyalarini al yeni bir ev tutup annesi olmadan gelirse karsina beeeelki ama beelki dusunecegini soyle hemen kotulesir gene bence bir yola ciktin donme hakkinda hayirlisi
Evet geri adım atarsam daha çok yıpranırım daha çon ezilirimBu numaraları yeme nolursun, emek verdin ama bu saatten sonra köklü değişiklikler olmazsa herzaman yıpranan sen olursun.
İnanın kredim bitene kadar sıkıntı çekmeye razıyım çok bunaldım
Toplam kredi ve kredi kart borcum 10.000Kredi toplam ne kadar. Eşyaları almak yerine krediyi kapatmalarinda diretebilirsin belki.
Kesinlikle. Gerekirse Cope at kir boz ama onlara birakma. O borcu odemez. Hrsey yolundayken odemedi bosaninca hic umrunda olmaz malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?