Konu herşeyin ortak olup söz geçme kısmının sadece ona ait olması. Yani herşeyimiz bir olsun ama sadece eşimin dediği olsun onu istiyorLucky neden gerildin bu kadar yahu. Erkekliğine değil reis geçinmesine laf dokundurulmuş. Hadi türk erkekleri reis olamamalarını erkekliklerine laf edilmek gibi algılayabilirler ama biz kadınlar bari yapmayalım.
Lucky neden gerildin bu kadar yahu. Erkekliğine değil reis geçinmesine laf dokundurulmuş. Hadi türk erkekleri reis olamamalarını erkekliklerine laf edilmek gibi algılayabilirler ama biz kadınlar bari yapmayalım.
bu kez de paramı yiyorsun diye laf eder.Çalışmamak ne alaka ona bağımlı hale geleyim istiyor
Evlenirken çektiğim krediyi tamam kabul ettim ancak şuan elinde parası varken daha yüksek bir model araç almak için kredi çektirmesini hazmedemiyorum. Kvdemin de günaydın iyi akşamlar ile bir sorunu yoktu. Ta ki biz onsuz tatile gidene kadaro özeti gördüm de
"zorla" yaptırılan nedir? kredi çektirmek zorla olacak birşey değil.
düğünü konu sahibi kendisi yapmış da isteyerek yapmamış mı? istemediyse neden yapmış?
evlenmek için kredi çekmek, bu duruma razı gelmek tamamen konu sahibinin iradesinde olan birşey
kredi çekilmesi ve eşin ödememesi kayınvalideye günaydın iyi akşamlar dememekle kıyas edilir mi?
bence zamanında özgür irade ile yapılan şeyler için bir süre sonra, beklentiler karşılanmayınca "zorla" denilmemeli
o özeti gördüm de
düğünü konu sahibi kendisi yapmış da isteyerek yapmamış mı? istemediyse neden yapmış?
evlenmek için kredi çekmek, bu duruma razı gelmek tamamen konu sahibinin iradesinde olan birşey
kredi çekilmesi ve eşin ödememesi kayınvalideye günaydın iyi akşamlar dememekle kıyas edilir mi?
bence zamanında özgür irade ile yapılan şeyler için bir süre sonra, beklentiler karşılanmayınca "zorla" denilmemeli
Konular zincirleme gelişti zaten. Şimdi ben evden gitmesinin üzerine tamam ya nolur evine dön kredi çekicem tamam kabul desem yarın başka bir beklentisi olcakNyks sen eski konularini bilenleri dinle lutfen. Adim adim takip ettik olanlari. Simdi geri adim atarsan asla yakani kurtaramazsin. Soylediklerinde sonuna kadar haklisin. Kimse kimsenin sirtindan ev reisligi yapmasin kardesim. Cok reislik istiyorsa kendi karsilar kredi masrafi mi, sen de ev ihtiyaclarini giderirsin, reisligi yine yari yariya paylasirsiniz.
Gerilmedim de farkli yorumlara da acik olun. Tekduze yorumlar hic sey kazandirmaz insana ve ben tek gozle de okumam konulari. Bir sey yaptigim yok dogru olani soyluyorum ben.
Kandiriyor kadini. Neyse size anlatamayacagim eski konusunda her sey var.
o özeti gördüm de
İşi bırakamam gerekirse ücretsiz 1 hafta izin alırım ama bırakamam tek güvencem iş şuanHadi hacizi kapattı diyelim 1700 lira ile nasıl geçinecek, 700 lirası zaten kira, 300 de anasının sigara parası var ,geriye 700 kalıyor, faturaları da ödeyince mutfağa bir şey kalmıyor.Onuda evden gelecek paraylamı halletmeyi planlıyor acaba?
O değirmenin suyuda bitince ne yiyecek .
Bu adama para falan emanet edilmez.Sorumsuz maaşına haciz getiriyor, borcunu ödemeden lüks araba almanın derdine düşüyor.Şimdiye kadar para tamamen senin kontrolünde olsa daha mantıklı olurmuş ama yanaşmazdı o ayrı.
Nyks sakın bu adama güvenipte işini bırakma.Mantıksız hareketleri var aç kalırsın
Kadına zorla kredi çektiriyor. Düğünü de konu sahibi kredi çekip kendi yapmış. Şimdi de araba aldırıyor, ucuz bir şey de beğenmiyor luks istiyor paşazade hazretleri. İstemiyorum diyince konu sahibi ben bu evin reisiyim diyor. Yani az bile söylüyor konu sahibi.
Ne kadar verirse o kadar yiyecekmişim. Kusura bakma ben 7 yıldır kendim çalışıp kendim yiyorum harçlığa tamah edemem dedim. Yok illa çalışmayacakmışım
Malesef konu sahibi için bu bir opsiyon olamadı. Kvnin bir geliri yok ve eşi de iki ev geçindiremiyor. O yüzden ayrı ev olamıyor.
Çat diye suratıma kapatması bu akşam oğlu evden gidince oldu. Birşey demedim. Ayrı eve çıkamaz maddi sorunlar olur geçinemez kvdemin düzenli geliri yok
Konular zincirleme gelişti zaten. Şimdi ben evden gitmesinin üzerine tamam ya nolur evine dön kredi çekicem tamam kabul desem yarın başka bir beklentisi olcak
İşte şimdiye kadar sustum oluruna baktım hep ama artık dayanamıyorum+1
Konu sahibi sömürülüyor. Bu kızın her yeri kredi içinde ana oğul g.t yayıp sefa yapsın diye. Ortada bir saygı, sevgi de göremedim. Gereksiz bir evlilik bence, ben olsam uzatmazdım. Hoş ben olsam asla bir herifi bu kadar beslemezdim.
Evet onu da düşünüyorum çalışırken bunu yapan evde otururken lokmaları boğazıma dizerBu halinle sana baskı kuran benim dediğimin dışına çıkmayacaksın diyen elinde paran olmadığında neler yapar?
Konular zincirleme gelişti zaten. Şimdi ben evden gitmesinin üzerine tamam ya nolur evine dön kredi çekicem tamam kabul desem yarın başka bir beklentisi olcak
İşi bırakamam gerekirse ücretsiz 1 hafta izin alırım ama bırakamam tek güvencem iş şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?