Eşim evi terketti..

Dün akşam konuşurken ben ona beni kaybetmekten korkuyor musun dedim. Ben bu zamana kadar hiç kimseyi kaybetmekten korkmadım korkmam diyor. Ben o evde bu saatten sonra nasıl rahat ederim nasıl hızur bulurum
Kaybetme korkusu olmayan herşeyi yapmaya hazırdır o halde.. . Küçük çocuk gibi istedikleri olmayınca hadi bosanalim demiş. Bu kadar basitmi hayat, allah insana öyle dertler verir ki ne istediğine üzülür insan
Lütfen kendinizi ezdirmeyin. Önce harcadığınız parayı da çatır çatır alın o miras parasından, onlar ne kadar yüzsüz ödemem diyor. Ama işine gelince erkek adam gibi adam, artık sizde kaybetmekten korkmayın. İç yüzünü görmüş oldunuz bu olayla allahın sevgili kuluymussunuz.

İç yüzlerini gördüm ikisininde inanın eşimden çok annesinin yaptığı daha zoruma gitti. Zaten ben başından beri istenmiyormuşum bu tartışma da hepsinin açık açık söylenmesine vesile oldu

canım banka kartının senin adına olduğunu hatırlamıştır..kontrol et hergün çekilebilecek miktar çekiliyor mu diye..para çekilip bitene kadar özürlere devam eder..hemen iptal et lütfen o kartı..elindeki tek koz o para..

Kızlar ortak cocuk yoksa,kadında calısmıyorsa anca nafaka alabılır
Cekısmelıde bosansa calıstıgı ıcın nafaka alamaz

Kadın giderse esinle devam etme ihtimalin var yani

Ben böyle durumlarda eşten çok 3.kisilere nasıl daha fazla gönül koyuluyo anlamıyorum, eş tarafından biri size nasıl davranıyorsa zemini hazırlayan esinizdir, o kişi o densizligi en fazla bir kez yapabilir eğer adam adamsa

Bence eşin vakit kazanmaya çalışıyor. Bankadaki parayı yavaş yavaş çekip alabilmek için.
Sen hiç vakit kaybetmeden kartı iptal ettir. Ne olacak gör.
Aradığı kişiler akıl vermiş olabilir.
Dikkatli ol.

İç yüzlerini gördüm ikisininde inanın eşimden çok annesinin yaptığı daha zoruma gitti. Zaten ben başından beri istenmiyormuşum bu tartışma da hepsinin açık açık söylenmesine vesile oldu
Aynen siz fedakarlık yaptıkça hep daha fazlasını istemişler. Siz ilk defa birseye yok dediğinizde gelinen noktaya bakın. Allaha şükür onlara muhtaç değilsiniz. Güzel günler sizi bekler inş. En iyi kararı alırsınız.

Diğer konularınida takip etmiştim çok iyi niyetli ve sabirlisin çoğu kişi aynı şeyi söylüyor kartı iptal ettirmeyi neden dusunmuyorsun ayrıca kocanin aklına kart ve para gelmiş o yüzden geri adım atmıştır guvenme bu kadar lafın sözün yaşananların üstüne hala bu evlilige kayinvaliden olmadan da devam edebilecek misin bence asıl sorun esin iyi düşün...

Benim anladığım kv giderse devam.etmek istediğin, içten içe huzurumuzu o bozuyo der gibisin bu yüzden de gemileri yakacak hamleler yapmıyosun

Adama hala beni kaybetmekten korkuyo musun diye sorman dediklerimi haklı çıkarıyor sanırım, evet korkuyorum dese lafta da olsa dese mutlu olacaksın

Zaten adam kabul etmez annesine baktirmazsa olur hastaligina yakalanmis sanirim hem kredi cekme hem annesine bakma bu kadarini kaldiramaz

Sen şimdi bu adamla devam etmek istiyor musun istemiyor musun onu iyice bir düşün. Kocan sabah vaz gecmis gibi. Annesi olmasa sen o adamla devam ederdin gibi geliyor. Para konusunda ki huyu cok pis ama yine de iyice bir dusun. Bu arada tabii ki avukata danis. Nasıl hareket edecegini iyice planla. Karar ver. Dönüşü olmayan yola giriyor gibisin. Sonra pişman olma.

Seni degil ama parayı kaybetmekten çok korkuyorum diye içinden söylenmiştir :)

@Nyks- , konunu okudum, son gelişmeleri de. Eşiniz benim eşime ne kadar da çok benziyor. Bütün her şeyine katlanan sensin ama dayanamayıp boşanmak isteyen o öyle mi?

Benden sana tavsiye, sakın sakın evini bırakıp gitme. O evde senin hiç mi emeğin yok? Beğenmeyen, gitmek isteyen gitsin. Ben bu hatayı yaptım, sen yapma. Ara ara yüzüme vurur ama ben de lafımı yapıştırırım.

Eğer boşanmaya karar verirseniz geri dönmek/dönmesi için uğraşmayın. Tabi ki zordur ama ayaklarınızın üzerinde durun. Çocuğum olmasaydı kesinlikle eve dönmezdim, ama ben evladım için mecburdum. Ve bir daha aynı şeyi gerçekleştirirse soluğu mahkemede alacağımı kendisine peşin peşin söyledim. Bu konuda da ne kadar ciddi olduğumu biliyor.

Borç meselesine gelince bunu kafanıza takmayın. Evlilikten sonra edinilen mallar gibi borçlar da paylaştırılıyor. Tabi krediyi resmi nikahtan sonra çektiyseniz. Ödemem deyip kurtulma gibi bir durum söz konusu bile olamaz. Sakın bu konuda taviz vermeyin. Ama evlilik öncesi yaptıysanız bu hatayı, üzgünüm borcun hepsini siz ödemek zorunda kalırsınız.
Allah yardımcınız olsun.

Dün akşam konuşurken ben ona beni kaybetmekten korkuyor musun dedim. Ben bu zamana kadar hiç kimseyi kaybetmekten korkmadım korkmam diyor. Ben o evde bu saatten sonra nasıl rahat ederim nasıl hızur bulurum
Ben sizi gercekten uzmek istemem zaten yasadiklariniz agir ama anlattiklariniza istinaden o anne sizi en basindan istememis belki 2. Evlilik diyedir bazi anneler takik olurlar bes kurus vermem git nasil evleniyosan evlen neyine guveniosun daha bu eve yetemiyorsun demistir.Adam ya dugunu ona yaptiricam evin esyalarini o dizicek safta biraz huyuna gider calisiyo zaten sen oturucan diyerek ikna etmis.Esiniz somurucek birini ariyormus yoluna cikmissiniz ha siz degil kim olsa oyle olacakti var boyle insanlar aramizdalar sizden sonra gelecek garibanda aynisini yasar.Kac ole ask sevgi baglilik bidi bidi hic takilma oyle seylere kartini iptal et sana su an ondan iyi davraniyor sevdiginden degil bir kredi alamadi diye isi bu reddeye getirenden sevgi bekleyecek kadar saf degilim de.Ev tut esyalarini al copunu bile birakma paralarini almasanda karti iptal et sende cirkinles birsey olmaz onlar paraya kuzu meleyemezler evden gidene kadar hic degilse kendi esyamin kredisini oduyorum dersin sonra ver paralarini kor seytanina de bak yoluna

Son düzenleme:
Nyks- siz bu kişiyi seviyor musunuz?
Devam etme ihtimali görüyor musunuz? Devam etmek istiyor musunuz? Eğer cevabınız evetse kınamak yargılamak vs bize düşmez ama nacizane bir iki şey söylemek isterim. Tekrar birleşme söz konusu olacaksa lütfen önceden şartlarınızı belirleyin. Sanki biraz kafanız karıştı gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…