Akşam konuşacağım. Bu saatten sonra annenle aynı evde durmak istemiyorum kalmıcam da dicemNe zaman gidiyorsun evden, ben yerinde olsam korkardım bana bişey yapmalarından, dengesizler
Kaybetme korkusu olmayan herşeyi yapmaya hazırdır o halde.. . Küçük çocuk gibi istedikleri olmayınca hadi bosanalim demiş. Bu kadar basitmi hayat, allah insana öyle dertler verir ki ne istediğine üzülür insanDün akşam konuşurken ben ona beni kaybetmekten korkuyor musun dedim. Ben bu zamana kadar hiç kimseyi kaybetmekten korkmadım korkmam diyor. Ben o evde bu saatten sonra nasıl rahat ederim nasıl hızur bulurum
İç yüzlerini gördüm ikisininde inanın eşimden çok annesinin yaptığı daha zoruma gitti. Zaten ben başından beri istenmiyormuşum bu tartışma da hepsinin açık açık söylenmesine vesile olduKaybetme korkusu olmayan herşeyi yapmaya hazırdır o halde.. . Küçük çocuk gibi istedikleri olmayınca hadi bosanalim demiş. Bu kadar basitmi hayat, allah insana öyle dertler verir ki ne istediğine üzülür insan
Lütfen kendinizi ezdirmeyin. Önce harcadığınız parayı da çatır çatır alın o miras parasından, onlar ne kadar yüzsüz ödemem diyor. Ama işine gelince erkek adam gibi adam, artık sizde kaybetmekten korkmayın. İç yüzünü görmüş oldunuz bu olayla allahın sevgili kuluymussunuz.
canım banka kartının senin adına olduğunu hatırlamıştır..kontrol et hergün çekilebilecek miktar çekiliyor mu diye..para çekilip bitene kadar özürlere devam eder..hemen iptal et lütfen o kartı..elindeki tek koz o para..Akşam eşim salonda yatmaya karar verdi. Arkadaşı aradı bunu bi sürü telefonda konuştu. Duymadım net olarak ne konuştuğunu. Sonra yanıma geldi sarıldı öptü beni. Özür dilerim. Telafi edicem. Ben halledicem bana inanıyo musun falan diye sordu. Hiç birşey söylemedim. Gitti. Hiç uyumamış. Sabah 7 gibi yine geldi yanıma. Yine sarıldı öptü. Seni çok seviyorumlar vs vs. İşe gitme bugün konuşalım dedi. Ben giyindim işe geldim. Yazmış özürler dilemiş bir sürü. Aksam seni almaya gelicem iş çıkışı dedi. Annesi de uyanmış sabahın köründe bu gece hiç uyumadım deyip durdu oğluna.
Kadın akşam beni evden kovdu resmen. İyice özerkliğini ilan etti. İnanamıyorum hala. Ben daha duramam o evde
Aynen siz fedakarlık yaptıkça hep daha fazlasını istemişler. Siz ilk defa birseye yok dediğinizde gelinen noktaya bakın. Allaha şükür onlara muhtaç değilsiniz. Güzel günler sizi bekler inş. En iyi kararı alırsınız.İç yüzlerini gördüm ikisininde inanın eşimden çok annesinin yaptığı daha zoruma gitti. Zaten ben başından beri istenmiyormuşum bu tartışma da hepsinin açık açık söylenmesine vesile oldu
Bence eşin vakit kazanmaya çalışıyor. Bankadaki parayı yavaş yavaş çekip alabilmek için.
Sen hiç vakit kaybetmeden kartı iptal ettir. Ne olacak gör.
Aradığı kişiler akıl vermiş olabilir.
Dikkatli ol.
Benim anladığım kv giderse devam.etmek istediğin, içten içe huzurumuzu o bozuyo der gibisin bu yüzden de gemileri yakacak hamleler yapmıyosun
Adama hala beni kaybetmekten korkuyo musun diye sorman dediklerimi haklı çıkarıyor sanırım, evet korkuyorum dese lafta da olsa dese mutlu olacaksın
Zaten adam kabul etmez annesine baktirmazsa olur hastaligina yakalanmis sanirim hem kredi cekme hem annesine bakma bu kadarini kaldiramaz
Seni degil ama parayı kaybetmekten çok korkuyorum diye içinden söylenmiştir :)Benim anladığım kv giderse devam.etmek istediğin, içten içe huzurumuzu o bozuyo der gibisin bu yüzden de gemileri yakacak hamleler yapmıyosun
Adama hala beni kaybetmekten korkuyo musun diye sorman dediklerimi haklı çıkarıyor sanırım, evet korkuyorum dese lafta da olsa dese mutlu olacaksın
Bak hala adamın kabullerini konuşuyoruz baskın taraf o hiçbir vasfı olmadığı halde
Ben sizi gercekten uzmek istemem zaten yasadiklariniz agir ama anlattiklariniza istinaden o anne sizi en basindan istememis belki 2. Evlilik diyedir bazi anneler takik olurlar bes kurus vermem git nasil evleniyosan evlen neyine guveniosun daha bu eve yetemiyorsun demistir.Adam ya dugunu ona yaptiricam evin esyalarini o dizicek safta biraz huyuna gider calisiyo zaten sen oturucan diyerek ikna etmis.Esiniz somurucek birini ariyormus yoluna cikmissiniz ha siz degil kim olsa oyle olacakti var boyle insanlar aramizdalar sizden sonra gelecek garibanda aynisini yasar.Kac ole ask sevgi baglilik bidi bidi hic takilma oyle seylere kartini iptal et sana su an ondan iyi davraniyor sevdiginden degil bir kredi alamadi diye isi bu reddeye getirenden sevgi bekleyecek kadar saf degilim de.Ev tut esyalarini al copunu bile birakma paralarini almasanda karti iptal et sende cirkinles birsey olmaz onlar paraya kuzu meleyemezler evden gidene kadar hic degilse kendi esyamin kredisini oduyorum dersin sonra ver paralarini kor seytanina de bak yolunaDün akşam konuşurken ben ona beni kaybetmekten korkuyor musun dedim. Ben bu zamana kadar hiç kimseyi kaybetmekten korkmadım korkmam diyor. Ben o evde bu saatten sonra nasıl rahat ederim nasıl hızur bulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?