Evet devam edebilirdim kendi şartlarımla ancak annesinin laflarından sonra şunu anladım. Demek başında da beni istememiş oğluna söylemiş oğlu dinlememiş yine de evlenmiş. Bir de oğlum biz gitmeyelim o gitsin evden (hala kendinde hak görüyor) demesinden laflarından sonra ben devam edemem. Aynı ev içinde o kadının yüzüne bakamam. O utanmaz ama ben utanırımNyks- siz bu kişiyi seviyor musunuz?
Devam etme ihtimali görüyor musunuz? Devam etmek istiyor musunuz? Eğer cevabınız evetse kınamak yargılamak vs bize düşmez ama nacizane bir iki şey söylemek isterim. Tekrar birleşme söz konusu olacaksa lütfen önceden şartlarınızı belirleyin. Sanki biraz kafanız karıştı gibi geldi bana.
Evet devam edebilirdim kendi şartlarımla ancak annesinin laflarından sonra şunu anladım. Demek başında da beni istememiş oğluna söylemiş oğlu dinlememiş yine de evlenmiş. Bir de oğlum biz gitmeyelim o gitsin evden (hala kendinde hak görüyor) demesinden laflarından sonra ben devam edemem. Aynı ev içinde o kadının yüzüne bakamam. O utanmaz ama ben utanırım
Anne sen sus yanlış konuşuyorsun şuan dedi. Ama kadın susmadı. Şöyle eşimle sadece maddi sorunlar olsaydı belki diyorum çözülürdü. Ama istenmediğimi bu kadar apaçık gördüğüm için oluru yok bu saatten sonraAdam ne dedi bu laf üzerine,geç anasını adam omurgalı bir duruş sergiledi mi
Cevapladığınız için teşekkür ederim, sadece farzedelim ki; kv ile aynı evde oturmayacağınızın garantisini isteseniz ve eşiniz bunu kabul etse devam eder misiniz?Anne sen sus yanlış konuşuyorsun şuan dedi. Ama kadın susmadı. Şöyle eşimle sadece maddi sorunlar olsaydı belki diyorum çözülürdü. Ama istenmediğimi bu kadar apaçık gördüğüm için oluru yok bu saatten sonra
Akşam eşim salonda yatmaya karar verdi. Arkadaşı aradı bunu bi sürü telefonda konuştu. Duymadım net olarak ne konuştuğunu. Sonra yanıma geldi sarıldı öptü beni. Özür dilerim. Telafi edicem. Ben halledicem bana inanıyo musun falan diye sordu. Hiç birşey söylemedim. Gitti. Hiç uyumamış. Sabah 7 gibi yine geldi yanıma. Yine sarıldı öptü. Seni çok seviyorumlar vs vs. İşe gitme bugün konuşalım dedi. Ben giyindim işe geldim. Yazmış özürler dilemiş bir sürü. Aksam seni almaya gelicem iş çıkışı dedi. Annesi de uyanmış sabahın köründe bu gece hiç uyumadım deyip durdu oğluna.
Kadın akşam beni evden kovdu resmen. İyice özerkliğini ilan etti. İnanamıyorum hala. Ben daha duramam o evde
Anne sen sus yanlış konuşuyorsun şuan dedi. Ama kadın susmadı. Şöyle eşimle sadece maddi sorunlar olsaydı belki diyorum çözülürdü. Ama istenmediğimi bu kadar apaçık gördüğüm için oluru yok bu saatten sonra
Akşam konuşacağım. Bu saatten sonra annenle aynı evde durmak istemiyorum kalmıcam da dicem
İç yüzlerini gördüm ikisininde inanın eşimden çok annesinin yaptığı daha zoruma gitti. Zaten ben başından beri istenmiyormuşum bu tartışma da hepsinin açık açık söylenmesine vesile oldu
Akşam konuşacağım. Bu saatten sonra annenle aynı evde durmak istemiyorum kalmıcam da dicem
+100Bence akşam eşinizle konuşurken "annen gelip benim için bu evden o gitsin dediği için özür dilesin" deyin.
Gider ayak kadını ayağınıza çağırıp özür diletin.
Eşiniz parayı hatırlayıp sizin suyunuza gitmeye çalışıyor bile olsa en azından biraz içimizin (KK olarak) yağları erir.
Erkekler genelde birden sinirlenip içindekileri dışarı akıtıyor, düşünmüyorlar sonucu nasıl olur diye. Sonradan akılları başlarına geliyor. Sizde de bu olmuş sanırım. Bu kadın giderse biz anamla nasıl geçiniriz demiştir. Arkadaşları akıl vermiştir bu saf kızı kaçırma diye. O yüzden çark etmiştir böyle.
Kartı iptal edip hemen dava açmadan borcu kapatmanızı öneririm. Dava açılırsa bu sefer mal kaçırmakla suçlayabilirler mahkemede. Kv'nin mirasından geldiğini ispatlamak zor değil çünkü. Ama siz kredi için benden borç almışlardı, borçlarını geri ödediler diyebilirsiniz tabi. Çok sıkıntılı olmaz bence.
Ben olsam o adamla barışmazdım. Güven sarsıldı çünkü. Bir daha kötü bir zamanımda yanımda olacağını nasıl bilebilirim ki.
Ama gitmeden "barışacağım seninle ama bir şartım var, annen benden özür dilesin" derdim.
Kadın özür dileyince de ertesi gün "ben rahat değilim, evden giderse bu evliliğe devam ederim" deyip huzurlarını bozarım. Bugün çok kötüyüm
Akşam eşim salonda yatmaya karar verdi. Arkadaşı aradı bunu bi sürü telefonda konuştu. Duymadım net olarak ne konuştuğunu. Sonra yanıma geldi sarıldı öptü beni. Özür dilerim. Telafi edicem. Ben halledicem bana inanıyo musun falan diye sordu. Hiç birşey söylemedim. Gitti. Hiç uyumamış. Sabah 7 gibi yine geldi yanıma. Yine sarıldı öptü. Seni çok seviyorumlar vs vs. İşe gitme bugün konuşalım dedi. Ben giyindim işe geldim. Yazmış özürler dilemiş bir sürü. Aksam seni almaya gelicem iş çıkışı dedi. Annesi de uyanmış sabahın köründe bu gece hiç uyumadım deyip durdu oğluna.
Kadın akşam beni evden kovdu resmen. İyice özerkliğini ilan etti. İnanamıyorum hala. Ben daha duramam o evde
Artı anasına da çözüm bulsun; artık iki işte mi çalışır, pansiyona mı bırakır bilmem Ama o çirkefin karısıyla aynı evde olmayacağı bi düzen sağlasın; konu sahibi de bi şans versin bakalım, adam düzeliyo mu düzelmiyo mu?Arkadaşı "oğlum sen manyak mısın, para karının hesabında, dımdızlak kalırsın" demiş olmasın? Böyle diyen olsa uykusu kaçardı da oradan aklıma geldi.
Barışacaksanız da "TELAFİ EDECEĞİM" demiş ya, sizi maddi konuda üzdü, maddi konuda telafi yapsın o zaman. Telafi bile değil aslında taa en başından beri yapması gereken şeyi yapıp çekilen kredinin yarısını, avukat parasını, tv parasını ödesin. Bundan sonra da bir daha kredi çek diye tutturmasın.
Kredi toplam ne kadar. Eşyaları almak yerine krediyi kapatmalarinda diretebilirsin belki.
Konularınızı takip ettim ama ablayı kaçırmışım bi şekilde, başka şehirde mi ablası? Ne iş yapıyor? Evli mi? Çocuğu var mı?Annemle uzunca konustum olayı kendınle alakalı sanıyor ve boşanma lafının senden çıktığını sanmıs tepkısı oyuzden fazla olmus siz naptınızı sanıyorsunuz dedı boyle basıtmi dedı bu işler benımde agzıma sıctı bu kadar buyutulurmu dedı,aksam ablama gıdebılır ablam aradı sabah cunku gel felan dıyordu ben üzerime düşeni yapıcam asla senı bırakmam karımsın sen benım canımsın tekrar soyluyorum o konuda hatalıyım ama aşmamız gereken şeyler var bana yardımcı olman gereken ufak seyler var bunları yasamamak ıcın aşmalı birlikte hareket etmeliyiz
Yukardakileri eşim bana yazmış. Bir de şey yazmış annesi demiş ki oğlum nyks beni istemiyor mu. Ya dedim allah aşkına kim kime neler söyledi annen hala diyor ki beni istemiyor mu .
Akşam benim yüzüme git diyen kimdi dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?