Eşim evi terketti..

Evet devam edebilirdim kendi şartlarımla ancak annesinin laflarından sonra şunu anladım. Demek başında da beni istememiş oğluna söylemiş oğlu dinlememiş yine de evlenmiş. Bir de oğlum biz gitmeyelim o gitsin evden (hala kendinde hak görüyor) demesinden laflarından sonra ben devam edemem. Aynı ev içinde o kadının yüzüne bakamam. O utanmaz ama ben utanırım

Adam ne dedi bu laf üzerine,geç anasını adam omurgalı bir duruş sergiledi mi

Reactions: anu
Adam ne dedi bu laf üzerine,geç anasını adam omurgalı bir duruş sergiledi mi
Anne sen sus yanlış konuşuyorsun şuan dedi. Ama kadın susmadı. Şöyle eşimle sadece maddi sorunlar olsaydı belki diyorum çözülürdü. Ama istenmediğimi bu kadar apaçık gördüğüm için oluru yok bu saatten sonra

Cevapladığınız için teşekkür ederim, sadece farzedelim ki; kv ile aynı evde oturmayacağınızın garantisini isteseniz ve eşiniz bunu kabul etse devam eder misiniz?

Hemen bir avukatla konuş. Eğer kanunen engel yoksa bütün miras parasını çek. Sonra git krediyi kapat. Akşam gelince parasını ver. Eşyaları size bırakıyorum krediyi kapattım diye anlat. Bütün bunları kamuya açık bir yerde yap. Eve asla gitme. Şiddet uygulayabilir. Numaralara kanma.

Telafi edilecek tarafı mı kalmış ya. Dün sinirden benim uykum gitti yazdığınızı görünce. Bir insan bu kadar haksızlığa uğramamalı.

Bakın annesi höt höt konuşmuş olabilir ama asıl sinsi eşiniz. Kredinizi de ödemeyeceğim demiş. Siz de lütfeder misin boşanana kadar bu evde kalabilir miyim diye izin almışsınız resmen o da büyük yüce gönüllükle sizin emeğiniz olan o evde kalmanıza izin vermiş. Boşanınca hala taksidini ödediğiniz eşyalarla onlar otururken siz dımdızlak borçla kalacaksınız ama tabi o anası yok mu o anası. Hep onun başından çıkıyor. Lütfen bunu yapmayın.

Adam sana küfür de ediyormuş ben bilirim ben yaparım sen susacaksın diyen bi adam,sorunlar sadece maddi olsa bence de çözülürdü

Eski konunda kv ile yaşıyoruz beni burdan vurmayın ben istedim gibi bişey yazmışsın ama bak vurulacak biseymis şimdi geldiğin nokta o kadın olmasa devam ederim şeklinde

Ben eski konularına yanlış birsey yazmama adına baktım aynı şeyleri tekrar anlattırmayayım diye çünkü daha önce hiçbir konunu okumamıstım

Akşam konuşacağım. Bu saatten sonra annenle aynı evde durmak istemiyorum kalmıcam da dicem

Ama onunla kalırsınız değil mi? Size zorla kredi çektirmek isteyen çektiremedikçe çirkinleşen, kredini de ödemeyeceğim boşayacağım diyen, lütfeten evde kalmanıza müsade eden, sizi kendi arkadaşlarına da madara eden, muhatap eden, o arkadaşlarına hadsiz konuşma fırsatı veren adamla aynı evde kalacaksınız yani.

Sizi sevmeyen, annesine ezdiren, üstüne bütün işleri yıkan, üstüne annesinin yaptığı bir yemeği de sen yapıversen diyen bu adamla devam olabilir yani ayrı ev derse.

Çok şükür ki adamda ayrı ev açacak para yok. Yoksa siz kendinizi bu adama mahkum etmişsiniz.

İç yüzlerini gördüm ikisininde inanın eşimden çok annesinin yaptığı daha zoruma gitti. Zaten ben başından beri istenmiyormuşum bu tartışma da hepsinin açık açık söylenmesine vesile oldu

Doğru en çok annesinin lafı koymalı çünkü annesi ile evlisiniz, size sevgi sadakat yeminini eden annesi, annesi en çok sizi sevmek saymak zorundaydı. O yüzden annesinin laflarının eşinizinkilerden çok koyması çok mantıklı.
Yahu kaynanadan bahsediyoruz. Kaynana.

Akşam konuşacağım. Bu saatten sonra annenle aynı evde durmak istemiyorum kalmıcam da dicem

Bence akşam eşinizle konuşurken "annen gelip benim için bu evden o gitsin dediği için özür dilesin" deyin.

Gider ayak kadını ayağınıza çağırıp özür diletin.

Eşiniz parayı hatırlayıp sizin suyunuza gitmeye çalışıyor bile olsa en azından biraz içimizin (KK olarak) yağları erir.

Erkekler genelde birden sinirlenip içindekileri dışarı akıtıyor, düşünmüyorlar sonucu nasıl olur diye. Sonradan akılları başlarına geliyor. Sizde de bu olmuş sanırım. Bu kadın giderse biz anamla nasıl geçiniriz demiştir. Arkadaşları akıl vermiştir bu saf kızı kaçırma diye. O yüzden çark etmiştir böyle.

Kartı iptal edip hemen dava açmadan borcu kapatmanızı öneririm. Dava açılırsa bu sefer mal kaçırmakla suçlayabilirler mahkemede. Kv'nin mirasından geldiğini ispatlamak zor değil çünkü. Ama siz kredi için benden borç almışlardı, borçlarını geri ödediler diyebilirsiniz tabi. Çok sıkıntılı olmaz bence.

Ben olsam o adamla barışmazdım. Güven sarsıldı çünkü. Bir daha kötü bir zamanımda yanımda olacağını nasıl bilebilirim ki.

Ama gitmeden "barışacağım seninle ama bir şartım var, annen benden özür dilesin" derdim.

Kadın özür dileyince de ertesi gün "ben rahat değilim, evden giderse bu evliliğe devam ederim" deyip huzurlarını bozarım. Bugün çok kötüyüm

+100
Valla her kelimesine katıldım, ağzınıza sağlık. Yazmak isteyip yazamadıklarımı ifade etmişsiniz.

Arkadaşı "oğlum sen manyak mısın, para karının hesabında, dımdızlak kalırsın" demiş olmasın? Böyle diyen olsa kesin uykusu kaçardı, o yüzden aklıma geldi.

Barışacaksanız da "TELAFİ EDECEĞİM" demiş ya, sizi maddi konuda üzdü, maddi konuda telafi yapsın o zaman. Telafi bile değil aslında taa en başından beri yapması gereken şeyi yapıp çekilen kredinin yarısını, avukat parasını, tv parasını ödesin. Bundan sonra da bir daha kredi çek diye tutturmasın.

Artı anasına da çözüm bulsun; artık iki işte mi çalışır, pansiyona mı bırakır bilmem Ama o çirkefin karısıyla aynı evde olmayacağı bi düzen sağlasın; konu sahibi de bi şans versin bakalım, adam düzeliyo mu düzelmiyo mu?

Annemle uzunca konustum olayı kendınle alakalı sanıyor ve boşanma lafının senden çıktığını sanmıs tepkısı oyuzden fazla olmus siz naptınızı sanıyorsunuz dedı boyle basıtmi dedı bu işler benımde agzıma sıctı bu kadar buyutulurmu dedı,aksam ablama gıdebılır ablam aradı sabah cunku gel felan dıyordu ben üzerime düşeni yapıcam asla senı bırakmam karımsın sen benım canımsın tekrar soyluyorum o konuda hatalıyım ama aşmamız gereken şeyler var bana yardımcı olman gereken ufak seyler var bunları yasamamak ıcın aşmalı birlikte hareket etmeliyiz

Yukardakileri eşim bana yazmış. Bir de şey yazmış annesi demiş ki oğlum nyks beni istemiyor mu. Ya dedim allah aşkına kim kime neler söyledi annen hala diyor ki beni istemiyor mu .

Akşam benim yüzüme git diyen kimdi dedim.

Kredi toplam ne kadar. Eşyaları almak yerine krediyi kapatmalarinda diretebilirsin belki.

Ama kredinin yarısını konu sahibi ödemiş bile. Ben öyle anladım. Borcun geri kalanını öderlerse bu durumda eşyaların da yarısının kalması lazım.

Konularınızı takip ettim ama ablayı kaçırmışım bi şekilde, başka şehirde mi ablası? Ne iş yapıyor? Evli mi? Çocuğu var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…