- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
Annemle uzunca konustum olayı kendınle alakalı sanıyor ve boşanma lafının senden çıktığını sanmıs tepkısı oyuzden fazla olmus siz naptınızı sanıyorsunuz dedı boyle basıtmi dedı bu işler benımde agzıma sıctı bu kadar buyutulurmu dedı,aksam ablama gıdebılır ablam aradı sabah cunku gel felan dıyordu ben üzerime düşeni yapıcam asla senı bırakmam karımsın sen benım canımsın tekrar soyluyorum o konuda hatalıyım ama aşmamız gereken şeyler var bana yardımcı olman gereken ufak seyler var bunları yasamamak ıcın aşmalı birlikte hareket etmeliyiz
Yukardakileri eşim bana yazmış. Bir de şey yazmış annesi demiş ki oğlum nyks beni istemiyor mu. Ya dedim allah aşkına kim kime neler söyledi annen hala diyor ki beni istemiyor mu .
Akşam benim yüzüme git diyen kimdi dedim.
aşmamız gereken şeyler var bana yardımcı olman gereken ufak seyler var bunları yasamamak ıcın aşmalı birlikte hareket etmeliyiz
ana oğul baktılar ki senin maaş gidiyor ellerinden. çirkefe bağladılar.Akşam eşim salonda yatmaya karar verdi. Arkadaşı aradı bunu bi sürü telefonda konuştu. Duymadım net olarak ne konuştuğunu. Sonra yanıma geldi sarıldı öptü beni. Özür dilerim. Telafi edicem. Ben halledicem bana inanıyo musun falan diye sordu. Hiç birşey söylemedim. Gitti. Hiç uyumamış. Sabah 7 gibi yine geldi yanıma. Yine sarıldı öptü. Seni çok seviyorumlar vs vs. İşe gitme bugün konuşalım dedi. Ben giyindim işe geldim. Yazmış özürler dilemiş bir sürü. Aksam seni almaya gelicem iş çıkışı dedi. Annesi de uyanmış sabahın köründe bu gece hiç uyumadım deyip durdu oğluna.
Kadın akşam beni evden kovdu resmen. İyice özerkliğini ilan etti. İnanamıyorum hala. Ben daha duramam o evde
+1000000Ama onunla kalırsınız değil mi? Size zorla kredi çektirmek isteyen çektiremedikçe çirkinleşen, kredini de ödemeyeceğim boşayacağım diyen, lütfeten evde kalmanıza müsade eden, sizi kendi arkadaşlarına da madara eden, muhatap eden, o arkadaşlarına hadsiz konuşma fırsatı veren adamla aynı evde kalacaksınız yani.
Sizi sevmeyen, annesine ezdiren, üstüne bütün işleri yıkan, üstüne annesinin yaptığı bir yemeği de sen yapıversen diyen bu adamla devam olabilir yani ayrı ev derse.
Çok şükür ki adamda ayrı ev açacak para yok. Yoksa siz kendinizi bu adama mahkum etmişsiniz.
kv nin sana git demesine sebep olan kişi, kredi çekmiyorsun diye boşanmaya kalkan koca müsvettesi, farkında mısın?Annemle uzunca konustum olayı kendınle alakalı sanıyor ve boşanma lafının senden çıktığını sanmıs tepkısı oyuzden fazla olmus siz naptınızı sanıyorsunuz dedı boyle basıtmi dedı bu işler benımde agzıma sıctı bu kadar buyutulurmu dedı,aksam ablama gıdebılır ablam aradı sabah cunku gel felan dıyordu ben üzerime düşeni yapıcam asla senı bırakmam karımsın sen benım canımsın tekrar soyluyorum o konuda hatalıyım ama aşmamız gereken şeyler var bana yardımcı olman gereken ufak seyler var bunları yasamamak ıcın aşmalı birlikte hareket etmeliyiz
Yukardakileri eşim bana yazmış. Bir de şey yazmış annesi demiş ki oğlum nyks beni istemiyor mu. Ya dedim allah aşkına kim kime neler söyledi annen hala diyor ki beni istemiyor mu .
kv nin sana git demesine sebep olan kişi, kredi çekmiyorsun diye boşanmaya kalkan koca müsvettesi, farkında mısın?
illa barışıp şans vereceksen radikal kökten çözüm için şartları sun onlara:
1- miras parasından sana olan borçlarını ödesinler.
2- paranın kalanıyla eşin hacizleri kapatsın.
2- kv ayrı eve çıksın.
3- sana "insan" gibi davransın. ana oğul özür dilesinler.
Oldu birde kahve yapıp fal baksınlar :)ana oğul baktılar ki senin maaş gidiyor ellerinden. çirkefe bağladılar.
+1000000
kv nin sana git demesine sebep olan kişi, kredi çekmiyorsun diye boşanmaya kalkan koca müsvettesi, farkında mısın?
illa barışıp şans vereceksen radikal kökten çözüm için şartları sun onlara:
1- miras parasından sana olan borçlarını ödesinler.
2- paranın kalanıyla eşin hacizleri kapatsın.
2- kv ayrı eve çıksın.
3- sana "insan" gibi davransın. ana oğul özür dilesinler.
Anne sen sus yanlış konuşuyorsun şuan dedi. Ama kadın susmadı. Şöyle eşimle sadece maddi sorunlar olsaydı belki diyorum çözülürdü. Ama istenmediğimi bu kadar apaçık gördüğüm için oluru yok bu saatten sonra
sanırım kv kocadan ziyade, ikinci evliliğin de boşanmayla sonuçlanması üzüyor konu sahibini. o yüzden sonuna kadar uğraşıyor.Adam jensen ackles gerard butler ve tom hardy karması birsey olmadıkça bu çile çekilmez
Joshua jackson, bi de o var. Bu dördünden bi karışım olmadıkça, cık çekilmez hakkatenAdam jensen ackles gerard butler ve tom hardy karması birsey olmadıkça bu çile çekilmez
Telafi edilecek tarafı mı kalmış ya. Dün sinirden benim uykum gitti yazdığınızı görünce. Bir insan bu kadar haksızlığa uğramamalı.
Bakın annesi höt höt konuşmuş olabilir ama asıl sinsi eşiniz. Kredinizi de ödemeyeceğim demiş. Siz de lütfeder misin boşanana kadar bu evde kalabilir miyim diye izin almışsınız resmen o da büyük yüce gönüllükle sizin emeğiniz olan o evde kalmanıza izin vermiş. Boşanınca hala taksidini ödediğiniz eşyalarla onlar otururken siz dımdızlak borçla kalacaksınız ama tabi o anası yok mu o anası. Hep onun başından çıkıyor. Lütfen bunu yapmayın.
En son takacağın şey bu. Sen evlenmek için kredi çektin, tüm masrafları sen üstlendin ve boşanma aşamasında eşin ben o borca karışmam dedi bilmem farkında mısın?Evet devam edebilirdim kendi şartlarımla ancak annesinin laflarından sonra şunu anladım. Demek başında da beni istememiş oğluna söylemiş oğlu dinlememiş yine de evlenmiş. Bir de oğlum biz gitmeyelim o gitsin evden (hala kendinde hak görüyor) demesinden laflarından sonra ben devam edemem. Aynı ev içinde o kadının yüzüne bakamam. O utanmaz ama ben utanırım
Ovvvv para tüm çıplaklığıyla hissettirmiş kendiniAnnemle uzunca konustum olayı kendınle alakalı sanıyor ve boşanma lafının senden çıktığını sanmıs tepkısı oyuzden fazla olmus siz naptınızı sanıyorsunuz dedı boyle basıtmi dedı bu işler benımde agzıma sıctı bu kadar buyutulurmu dedı,aksam ablama gıdebılır ablam aradı sabah cunku gel felan dıyordu ben üzerime düşeni yapıcam asla senı bırakmam karımsın sen benım canımsın tekrar soyluyorum o konuda hatalıyım ama aşmamız gereken şeyler var bana yardımcı olman gereken ufak seyler var bunları yasamamak ıcın aşmalı birlikte hareket etmeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?