Eşim evi terketti..

Annen benden özür dilemeden hiç bir yere gitmesin deyin.

Madem öyle size söylesin
Kızım ben boşanma lafı senden çıktı sandım. O yüzden sana git dedim desin.

Bu arada siz de oğlunun borçlarını bu konuşmanın müsait bir yerine sıkıştırın.

aşmamız gereken şeyler var bana yardımcı olman gereken ufak seyler var bunları yasamamak ıcın aşmalı birlikte hareket etmeliyiz

Ne olaki bunlar. Durun tahmin edeyim anneme günaydın de iyi geceler de.

Sizin gibi çalışan kadınlar eşim ev işlerine yardımcı olmuyor diye konular açıyorlar. Biz yarısını üzerine almak zorunda ev işlerinin diyoruz. Sizin eşiniz hem kendisinin hem annesinin ütüsüydü çamaşırıydı bütün işini size yıkıyor üstüne bütün gün evde daha da genç yaşta olan annesinin yaptığı bir yemek olay oluyor. Onu da siz yaparsanız ne olurmuşlar havada uçuşuyor. Daha da ne saçmalayabilirim derken siz söylediğinizde cevap vermediği için zamanla söylememeye başladığınız cümleler ortaya dökülüyor.

O kadın sizden özür dilemediği sürece siz de o kadına günaydın falan derseniz bundan sonra da başınıza gelecek her şeyin sorumlusu ne o kadın ne eşiniz sadece sizsiniz.

ana oğul baktılar ki senin maaş gidiyor ellerinden. çirkefe bağladılar.

+1000000

kv nin sana git demesine sebep olan kişi, kredi çekmiyorsun diye boşanmaya kalkan koca müsvettesi, farkında mısın?
illa barışıp şans vereceksen radikal kökten çözüm için şartları sun onlara:
1- miras parasından sana olan borçlarını ödesinler.
2- paranın kalanıyla eşin hacizleri kapatsın.
2- kv ayrı eve çıksın.
3- sana "insan" gibi davransın. ana oğul özür dilesinler.

Nyks- Burdaki tek radikal şey ayrı eve çıkmak, diğerlerinin zaten olması gerekiyor. Hani hepsini telafi edeceğini iddia eden bir eşiniz var ya işte o telafiler bu maddeler demek aslında ama öyle bol keseden atan bir eşiniz var ki telafi derken ne kastettiğini bile bilmiyordur büyük ihtimal.

Oldu birde kahve yapıp fal baksınlar :)
yalan arkadaşım para var kızın hesabında o canım cicim ondan bakın bir kaç sayfa önce lise arkadaşımı yazdım ben aynı model.
Max 6 ay sonra yine para cek diyecek başka bir şey için çekersin çekmezsin yine buraya konu açılır
adam 24 -30 arası degılkı olgun değil hesabını bilmiyor dıyesın 37 ya bedelliden kalma parasını kapatmıyor maaş hacizli elde para var araba alıcam diyor o arabayla konu sahibinden daha kariyerli kimselerle fink atar arkadaşta buraya yazar boşanıyoruz diye bu işler böyle
Boşasın demiyoruz kımsye denmez elbet yuva sonucta ama bazen bazı konulardada köy bir milyom km uzaktada olsa klavuza gerek kalmıyor

Anne sen ne diyorsun dememis su an yanlis konusuyorsun demis alt metni 'simdi sus parayi almadik uyandirma kerizi biraz gozunu korkutup kredi cektirecektik isi mahfetme' kocan annesini hakli buluyor zaten onlar karar vermisler her seye koparabildiklerini koparacaklar sen bu uyuzun nesini seviyorsun arkandan etrafindaki herkesle is ceviren adamla ayni yataga nasil gireceksin lutfen kendine saygin olsun

Adam jensen ackles gerard butler ve tom hardy karması birsey olmadıkça bu çile çekilmez
sanırım kv kocadan ziyade, ikinci evliliğin de boşanmayla sonuçlanması üzüyor konu sahibini. o yüzden sonuna kadar uğraşıyor.

Adam ila anası aynı karakter zaten. Karısının kredi ile aldığı eşyalara annesi 8le coreklenmek istiyor. Karısı -10 bin ile hayata başlasın istiyor.

Bi de ablasina gideceksin orada baski yapacaklar ya basiretin mi baglandi ne oldu seni adam yerine koymadan evinle ilgili kararlar almayi biliyorlardi onun ablasi kim ki bu kadar karisiyor sen boyle her cektikleri yere gitmeye devam edersen cok daha fazla uzerler seni su parayi al ve kocana kararim kesin diye mesaj at bak sadece denemek icin karti iptal ettir ne kadar cirkinlesecek gor

En son takacağın şey bu. Sen evlenmek için kredi çektin, tüm masrafları sen üstlendin ve boşanma aşamasında eşin ben o borca karışmam dedi bilmem farkında mısın?

Konu sahibi kendine bir ev arkadaşı bulup veya evini tutup yanlız yaşama ıhtımalın yokmu ?Yani kendi hayat düzenini kuramaz mısın kendi ailen buna karsımı çıkar çok mu sorun olur yada başka şehir ?ben sizin konularınıza baktım ilk evlilik kendinden buyuk dul ve çocuklu biriyle yapılmış istenmeyen gelin istenmeyen damatmış o eşine dönmüş sizde boşanıp kendinizden büyük annesi ile yaşayan parasal sıkıntılı bu adamla annesi ile oturmayı kabul ederek evlenmişsiniz.En basından yasanan sıkıntılarda da çok sevmediğinizi gerekirse en başından koparabileceğiniz sinyalini vermiş ama sonra evlenmişsiniz.Siz kendi ailenizden kaçıyorsunuz bu adamı sevdiğinizde yok çaresizlik hangi kısımda 2.defa boşanmış kişi olarak hayata devam etmek mi annenizin yanına dönecek olmanız mı?maddi olarak imkansızlığınız mı çünkü 1. sayfada açılan konu konunun geldiği yer çok bariz o değişmez sizde kabul ederseniz hır gür oyle yaşarsınız. Sevgide zaten anlattıklarınızdan pek hissedilmiyor ondada sizde de bu aşamadan sonra siz nasıl devam edeceksiniz önemli olan bu.Ayrılmak istiyor musunuz

Ufak tefek şeyler? Kredi gibi yani?!! Bu adamda gurur denen şey sıfır, hatta eksilerde. Sade ve sadece krediyi çektirmek için geri adım atıyor şu an. Tabi krediyi çekmezsen boşanırız tehditi bir işe yaramadı. Konusahibinin kabul edeceğini düşünmedi. Dün akşam anasıyla kafa kafaya verdiler, taktik değiştirdiler. Çok bayat çoookkk..

Eski konularınıza bi göz gezdirdim. Eşiniz size iğrenç bir şekilde küfür ediyor, döverim diyor, kaba saba saygısızca konuşuyor. Sevmediği saymadığı o kadar belli ki. Ama sizi sömürmek için bu evlililiğin yürümesi işine geliyor tabi. Peki siz? Nasıl bu kadar saf olabiliyor sunuz? Karşınızda iş boşanmaya gelince kredi borcunu ödemem diyen bi koca var. Böyle çapsız tipleri adam yerine koymayın ya.

Yazacaklarım canını yakacak. Ama yazmak zorundayım. Senin iyi biri olduğuna inandım çünkü. Bak buradaki insanlar olaya objektif bakıyorlar. Herkes aynı şeyi söylüyor. Sen eşinin tatlı sözlerine kanmışsın şuanda. Kanma. Elinden miras parasını aldığı gibi evden atacaklar seni. Bu konuda eşin suçlu kaynanan değil. Adam borcumu ödemem dedi daha ne desin. Ahanda bu adam her gün o parayı çekip en son seni sokağa atmazsa bende lara değilim. Bak sana o kadar akıl verildi. Ne kanıt topladın. Ne gidip kartı iptal ettirip borcunu kapattın. Böyle giderse sonun kötü olacak. Adamdan hala iyilik güzellik bekliyorsun. Bekleme. Burada yazılanlara kulak asmiyorsun ama as. Biz objektif görebiliyoruz. Herkes aynı şeyi söylüyor

Ovvvv para tüm çıplaklığıyla hissettirmiş kendini
Kaybetmekten korkmam diyen kimdi

24 yaşında genceciksin. Çalışıyorsun kimseye, muhtaç değilsin. Aksine ev geçindirecek kapasiten var. Bu hayatı neden çekiyorsun? Bu adama neden katlanıyorsun? İnan anlayamıyorum.

Nyks- belli ki barisma durumunuz var. Ben bu konuda cok sert olmak istemiyorum nasil barisirsin falan diye.
Ama asla ve asla hic bi konuda uzlasmaci olma bu barisma suresinde. Birseyleri duzeltmek icin senden beklenen hicbir seyi kabul etme. Simdi onlar sana uysun onlar seni idare etsin. Istedigim kapiyi kaparim icimden gelmiyosa kimseye de gnaydin demem. Annen gitmiyo mu bizim aramiza karismayacak, isleri yapacak, ben bi de isten gelip onun butun gun oturdugu evi temizleyemem. Kimsenin hizmetcisi degilim. Beni sevmeyen ilk firsatta kiskislamaya calisan insana bu saatten sonra hicbir sey yapamam. Ha bi de benim dedikodumu yamayacaksin. Benden bahsedince susturmayi bileceksin.

Bundan sonra duzeltmek icin hicbir seye eyvallah cekme. Yok yaranilmiyor gordun iste. Zannetme ki sen tamam ona da uyarim buna da katlanirim dediginde kiymet bilecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…