neye malolursa olsun dediğini yaptırtmak istiyor.Eşim şimdi yazdı bana. Bu ay son işyerine çıkışını ver dedi. Bende çalışıp çalışmayacağıma sen karar veremezsin dedim. O zaman boşanalım diyor. Annen ve babanı arıcam akşam bize gelsinler onların yanında konuşalım boşanalım diyor
Bi de ablasina gideceksin orada baski yapacaklar ya basiretin mi baglandi ne oldu seni adam yerine koymadan evinle ilgili kararlar almayi biliyorlardi onun ablasi kim ki bu kadar karisiyor sen boyle her cektikleri yere gitmeye devam edersen cok daha fazla uzerler seni su parayi al ve kocana kararim kesin diye mesaj at bak sadece denemek icin karti iptal ettir ne kadar cirkinlesecek gor
Arkadaşları ve böyle şeyden boşanılmaz diyor. Annesi de öyle demiş sözde. Kuzenim süründür biraz diyor. Annemle henüz konuşmadım.Nyks- belli ki barisma durumunuz var. Ben bu konuda cok sert olmak istemiyorum nasil barisirsin falan diye.
Ama asla ve asla hic bi konuda uzlasmaci olma bu barisma suresinde. Birseyleri duzeltmek icin senden beklenen hicbir seyi kabul etme. Simdi onlar sana uysun onlar seni idare etsin. Istedigim kapiyi kaparim icimden gelmiyosa kimseye de gnaydin demem. Annen gitmiyo mu bizim aramiza karismayacak, isleri yapacak, ben bi de isten gelip onun butun gun oturdugu evi temizleyemem. Kimsenin hizmetcisi degilim. Beni sevmeyen ilk firsatta kiskislamaya calisan insana bu saatten sonra hicbir sey yapamam. Ha bi de benim dedikodumu yamayacaksin. Benden bahsedince susturmayi bileceksin.
Bundan sonra duzeltmek icin hicbir seye eyvallah cekme. Yok yaranilmiyor gordun iste. Zannetme ki sen tamam ona da uyarim buna da katlanirim dediginde kiymet bilecekler.
Ablası annesini çağırmış bana gel diye. Yani kv'yi bu gecelik evden uzaklaştırıyor konu sahibinin eşi. Evde yalnız kalıp konuşacak herhalde.
Ben yanlis anlamisim bunu abla da korktu tabi her isleri planli ictenlikle uzuluyorumNyks- icin sevmiyor da bu adami bilmiyorum niye katlaniyor anlamiyorum
Arkadaşları ve böyle şeyden boşanılmaz diyor. Annesi de öyle demiş sözde. Kuzenim süründür biraz diyor. Annemle henüz konuşmadım.
Şahsi fikrim bir daha o evde huzurlu ve mutlu olamayacağımı düşünüyorum. Çünkü taşlar yerinden oynadı bir kere
2. evliliğinizi kayınvalıdenızle yaşamayı kabul ederek mi yaptınız ?
ben buarada hatayı kızda buluyorum ne ısı var koskoca adamla hemde annesıyle sonucta bır kere yasamıs bu evlılıgı olmadıgını gormus neden yanı daha mantıklı hareket etmek varkenYaaaa öyle yapmış.
37 yaşındaki adamın ayrı ev açacak durumu yokmuş, hem de 24 yaşında kıza.
ben buarada hatayı kızda buluyorum ne ısı var koskoca adamla hemde annesıyle sonucta bır kere yasamıs bu evlılıgı olmadıgını gormus neden yanı daha mantıklı hareket etmek varken
bence esya vermez sana ama krediyi odemediklerine göre ya esyalar senin olmalı ya krediyi kapatmalılar ki kaldı ki simdiye kadar dunya odemişssinOof of en zor kısmı geliyor borçlar bana kaldı kv evi eşyaları kaptırmak istemiyor nasıl bölüşeceğiz
En son takacağın şey bu. Sen evlenmek için kredi çektin, tüm masrafları sen üstlendin ve boşanma aşamasında eşin ben o borca karışmam dedi bilmem farkında mısın?
o asılması gerekn kucuk sorunlar da esinin arabasıAnnemle uzunca konustum olayı kendınle alakalı sanıyor ve boşanma lafının senden çıktığını sanmıs tepkısı oyuzden fazla olmus siz naptınızı sanıyorsunuz dedı boyle basıtmi dedı bu işler benımde agzıma sıctı bu kadar buyutulurmu dedı,aksam ablama gıdebılır ablam aradı sabah cunku gel felan dıyordu ben üzerime düşeni yapıcam asla senı bırakmam karımsın sen benım canımsın tekrar soyluyorum o konuda hatalıyım ama aşmamız gereken şeyler var bana yardımcı olman gereken ufak seyler var bunları yasamamak ıcın aşmalı birlikte hareket etmeliyiz
Yukardakileri eşim bana yazmış. Bir de şey yazmış annesi demiş ki oğlum nyks beni istemiyor mu. Ya dedim allah aşkına kim kime neler söyledi annen hala diyor ki beni istemiyor mu .
Akşam benim yüzüme git diyen kimdi dedim.
Arkadaşları ve böyle şeyden boşanılmaz diyor. Annesi de öyle demiş sözde. Kuzenim süründür biraz diyor. Annemle henüz konuşmadım.
Şahsi fikrim bir daha o evde huzurlu ve mutlu olamayacağımı düşünüyorum. Çünkü taşlar yerinden oynadı bir kere
evet cnm eski konularına bakarsan evde huzuru yokBana döndü kızım sen neden evlendin rahat mı battı sana dedi. Hiç cevap vermedim. Eşim annesine yanlış konuşuyorsun sus dedi
70 sayfa konunun özeti şu kısım, kadın çok doğru demiş ben de diyorum kızım sen neden 24 yasa 2 evlilik sığdırdın hem.de kv ile yaşamak pahasına, rahat mı battı
Kocanın sus demesi de seni korumak falan değil, anne ne yapıyorsun uyandırmasana çıkışı, olaya ayma diye yani, sağıyolar seni ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?