Eşim evi terketti..

neye malolursa olsun dediğini yaptırtmak istiyor.
bi araba kredisi olayını nerelere getirdi
dediğin gibi o cekılseydı hiç sorun olmayacaktı

Ablası annesini çağırmış bana gel diye. Yani kv'yi bu gecelik evden uzaklaştırıyor konu sahibinin eşi. Evde yalnız kalıp konuşacak herhalde.

Arkadaşları ve böyle şeyden boşanılmaz diyor. Annesi de öyle demiş sözde. Kuzenim süründür biraz diyor. Annemle henüz konuşmadım.

Şahsi fikrim bir daha o evde huzurlu ve mutlu olamayacağımı düşünüyorum. Çünkü taşlar yerinden oynadı bir kere

Ablası annesini çağırmış bana gel diye. Yani kv'yi bu gecelik evden uzaklaştırıyor konu sahibinin eşi. Evde yalnız kalıp konuşacak herhalde.

Ben yanlis anlamisim bunu abla da korktu tabi her isleri planli ictenlikle uzuluyorum Nyks- icin sevmiyor da bu adami bilmiyorum niye katlaniyor anlamiyorum

Ben yanlis anlamisim bunu abla da korktu tabi her isleri planli ictenlikle uzuluyorum Nyks- icin sevmiyor da bu adami bilmiyorum niye katlaniyor anlamiyorum

Düzeni değiştirmek kolay değil.
Bir yazıda stres yapan sebepleri listelemişlerdi, evlenmek, boşanmak, taşınmak, ölüm vs hepsi listede idi.

Siz kendinizi düşünün. Evi terkedeceksiniz. Nasıl başlarsınız, nereden başlarsınız? Ev bulabilir misiniz? Geçinebilir misiniz? Etraf ne der? Ya işinizi kaybederseniz? İkinciden de boşanıyorsunuz, evlilikleri yürütemeyen acaba siz misiniz, siz mi geçimsizsiniz?

Oysa şu anda mutsuz da olsa, değer verilmiyor da olsa bir düzen var.

Şu an çok mutlu ve huzurluyum, ama ayrılmaya karar verme ve ayrılma süreci sancılı geçiyor. Kolay kararlar değil, hayatınız değişiyor.

Kesinlikle bende oyle dusunuyorum. Tek bi durumda belki biseyler duzelir. Belki esin senin hicbir seyden korkmadigini, artik ayrilmayi falan umursamadigini anlrsa ve senin isteklerine oncelikgosterirse. O yuzden bosanmsan bile cok guclu durman, normalde kabul edebilecegin seyleri bile indina kabul etmemen kisaca koksokturmen lazim.
Ha onlar senin bu yeni haline katlanabilir mi bilmem. Katlanamazsa da bisanmak en mantikli fikir. Cunku bu saatten sonra senin her geri adimin sana vermen gereken bi taviz olarak geri donecek.

2. evliliğinizi kayınvalıdenızle yaşamayı kabul ederek mi yaptınız ?

Yaaaa öyle yapmış.
37 yaşındaki adamın ayrı ev açacak durumu yokmuş, hem de 24 yaşında kıza.
ben buarada hatayı kızda buluyorum ne ısı var koskoca adamla hemde annesıyle sonucta bır kere yasamıs bu evlılıgı olmadıgını gormus neden yanı daha mantıklı hareket etmek varken

ben buarada hatayı kızda buluyorum ne ısı var koskoca adamla hemde annesıyle sonucta bır kere yasamıs bu evlılıgı olmadıgını gormus neden yanı daha mantıklı hareket etmek varken

Ya o mantık en lazım zamanda işlemiyor işte
Yoksa ben bu hallerde olur muydum şimdi, en son cevap verecek benim yani

İnsanın basireti bağlanıyor işte.

24 ve 37 mi bu çift, 13 yaş yaw ergen bir çocuk yaşı aradaki fark, üstelik 37 yaşında adamım bir dikili ağacı onuru gururu yok, ya sen çok cirkinsin ya adam über yakışıklı ya da sana büyü yaptılar ben diyim, çünkü bu kadar saçma sapanlik ayık kafayla çekilmez, 24 yaş yaa tazecik kızın kart bi adamla ne işi olur hani yaş farkı olur ama adam büyüktür ve hayatta bir yeri vardır kır saçlı karizmatik isinde gücünde falan...o durumda neyse de kımıl zararlısı bir adam bu

24 yaşa 2 evlilik sığdırmakta neden diye sordurtuyo, babaevinde mi huzur yoktu neydi yani

Oof of en zor kısmı geliyor borçlar bana kaldı kv evi eşyaları kaptırmak istemiyor nasıl bölüşeceğiz
bence esya vermez sana ama krediyi odemediklerine göre ya esyalar senin olmalı ya krediyi kapatmalılar ki kaldı ki simdiye kadar dunya odemişssin
madem aldıgın esyaları vermiolar parasını senin odediğin
hesaptan kredi tutarını alabilirsin bu hakkın bence boyle

Bana döndü kızım sen neden evlendin rahat mı battı sana dedi. Hiç cevap vermedim. Eşim annesine yanlış konuşuyorsun sus dedi

70 sayfa konunun özeti şu kısım, kadın çok doğru demiş ben de diyorum kızım sen neden 24 yasa 2 evlilik sığdırdın hem.de kv ile yaşamak pahasına, rahat mı battı

Kocanın sus demesi de seni korumak falan değil, anne ne yapıyorsun uyandırmasana çıkışı, olaya ayma diye yani, sağıyolar seni ne güzel

En son takacağın şey bu. Sen evlenmek için kredi çektin, tüm masrafları sen üstlendin ve boşanma aşamasında eşin ben o borca karışmam dedi bilmem farkında mısın?

Evet yahu. Annesi şunu demiş bunu demişten çok, adamın eşini böyle yüz üstü bırakmaya cüret etmesi ne acayip.

o asılması gerekn kucuk sorunlar da esinin arabası
adam dunyayı yakacak o araba için

37 yaşındaki bir insanın değişmesi için çok büyük bir olay yaşaması lazım.
İnsanın karakteri 30 yaş sonrası anca % 20 değişir.
Sen bu adam için ömrünü heba etmeye razı mısın ?
Bu adam seni sağmalık inek olarak görüyor.
Sen kredi çekmem diyince hemen boşanalım.
Seni oyalıyor rahat rahat senin hesabına yatırdığı parayı çekebilsin.
Sen internetten hesabına bakabiliyor musun ?
Sen bankayı ara kartı iptal ettir.
Adem 10 -15 gün sonra parayı tamamen çekip sana tekrar kredi çek diyecek sen istemediğin için boşanalım ozaman diyecek DİKKATLI OL

Hemen boşanmak istemezsen diye söylüyorum canım. Gencecik insansın. Borçlardan kurtul yani bu 10 binlik borcu odesin bir zahmet. biraz birikim yapınca ayrılirsin. Bir ömür bu kadınla yaşanılir mi?

Ailenle anlaşmadigin için sirf onlardan ayrılmak için evlenmiş gibisin. Keşke evleneceğine 1+1 bir eve veya ev arkadaşıyla bir eve ciksaymissin.

evet cnm eski konularına bakarsan evde huzuru yok
şimdi bosanırsa da kendi ayaklarının ustunde ayrı evde yasaması lazım
yoksa baba evi burdan iyi değil bir göz atarsan hızlıca ozeti bu

Çok yakın aralıklarla birinde adam bana kredi çekeceksin ,eşşek gibi çekeceksin,ben ne dersem o olur,hatta işi bırakacaksın yoksa boşarım seni diye tehdit ediyor. Gözü dönmüş paradan başka bir şey düşünmemiş.

Birkaç gün sonra arkadaşlarını araya sokuyor ,kendi arkadaşlarıyla konuşuyor, melek kesiliyor ,sarılıp özür diliyor.

Hiç inandırıcı geliyormu gerçekten? Bir anda insan içinden gelerek 360 derece dönermi?

Seni üzdüğü için pişman olduğuna ben inanmıyorum sadece menfaat diyorum.

Sonraki yazdıklarında sadece annesine kızıyorsun.Kendini kandırma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…