Eşim evi terketti..

Adam ila anası aynı karakter zaten. Karısının kredi ile aldığı eşyalara annesi 8le coreklenmek istiyor. Karısı -10 bin ile hayata başlasın istiyor.
BENCE EŞYALARI İKİNCİ ELE SATIN YANİ YORGAN GİTTİ KAVGA BİTTİ. ÇALIŞAN İNSANIN ÜSTÜNDEN GEÇİNMEK NEYMİŞ GÖRSÜNLER.

Hayır kira ama evlenirken onlar şuan bulunduğumuz evde oturuyordu ben eşyalarımı alıp geldim. O yüzden evi ona bırakmayalım diyor
Esyalarini al git ne getirdiysen bi cop bile birakma.bir kaşık bir tabakmi getirdin al git

annem saçma sapan hint pembe dizileri izliyor bi hafta denk geldiğim kafın inanılmaz entrikacı kötü kalpli. öbür hafta denk geldiğimde birden melek olmuş herkesin iyiliğini istiyır falan. yani eşinizdeki değişim dizileri bike aşarak 1 geceye inmiş size mantıklı geliyor mu hiç?

Reactions: anu

Çok doğru yazmışsınız. Bence de Nyks'nin şu an hemen ayrılamamasının sebebi tam olarak bunlar, artı ailesiyle de sorunları olması.

Esyalarini al git ne getirdiysen bi cop bile birakma.bir kaşık bir tabakmi getirdin al git
İkinci ele de satıp parasını çıkarabilirsiniz. Değerinin altında olabailir ama.Madem paraya tapan karakteri önemsemeyen insanlar! bunlar. İş güvence, altın bileziktir. Sıkıntılı anda hayat kurtarır.

ben buarada hatayı kızda buluyorum ne ısı var koskoca adamla hemde annesıyle sonucta bır kere yasamıs bu evlılıgı olmadıgını gormus neden yanı daha mantıklı hareket etmek varken

Kendi ailesiyle sorunlar olduğu için diye düşünüyorum. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmuş olabilir. Yakın çevremde de gördüğüm küçük yaşlardan beri aileyle sorunlar olunca insanda küçüklükten gelen ben zaten çok değerli değilim, çok iyilere layık değilim duygusu da olabiliyor. Hep gidip kendine layık olmayan insanlarla evlenebiliyor.

PEKİ KREDİ ÇEKECEK. ÇEKTİĞİ KREDİYİ ÇALIŞMADAN MI ÖDEYECEK? YANİ AKIL VAR, MANTIK VAR. İŞİ BIRAKTIRMASININ SEBEBİ NEDİR?

Boşanma kararı almak ve uygulamak çok zor haklısın . Önce objektif olup gerçekleri görmek gerekiyor.Sonrada o gücü kuvveti kendinde bulmak.

Öyle haklısınız aldığı kararlar genç yaşının ve ailesinden gördüğü tavır ve tutumlardan olumsuz etkilenmesine rağmen yani (olumsuz yönde kararlar alması gibi) erken yaşta kendi ayakları üzerinde durmaya başlamış.

Valla konu sahibinin yanında olup onu sarsmak ve kendine getirmek isterdim. Burda yazılan bisürü mantıklı yorum işlemiyo şu anda.

Reactions: anu
PEKİ KREDİ ÇEKECEK. ÇEKTİĞİ KREDİYİ ÇALIŞMADAN MI ÖDEYECEK? YANİ AKIL VAR, MANTIK VAR. İŞİ BIRAKTIRMASININ SEBEBİ NEDİR?

Kıza araba için kredi çekeceksin diye baskı yapıp duruyor o da hayır çekmeyeceğim diyor adam inatlaşıyor.Ben ne dersem o olacak ben evin reisiyim diyor kızda yüzüne gerçekleri söyleyince sen çalışıyorsun diye bir havalara girdin işten çıkacaksın dedi.Kısaca bana itaat edeceksin diyor.

Evden çıktı sonrasında da işi boşanmaya kadar götürdü.Saçmasalak bir adam zaten

Sonrasında da kız tamam boşanalım dedi bu sefer adamın poposu yemedi.Kız olmasa aç kalır . Ayrıca kızın hesabında da miras paraları var.Ana oğul o paraya güvenip atarlanıyorlardı.Şimdi kızın suyuna gidiyorlar

SİZ NASIL MUTLU OLUYORSANIZ ÖYLE DAVRANIN. YAŞINIZ GENÇMİŞ, İŞİNİZİ ASLA BIRAKMAYIN. ARAŞTIRIN İYİ BİR EVLİLİK DANIŞMANLARINDAN PSİKOLOJİK DESTEK ALIN. YAŞINIZ GENÇ. ATLATMANIZ ZOR OLABİLİR. AİLENİZİN TUTUM VE DAVRANŞILARI SİZİ OLUMSUZ KARARLAR ALMAYA İTİYOR SANIRIM. İŞ GÜVENCE HAYAT SİGORTASI MADDİ DAYANAK, PSİKOLOJİK DESTEKLE DE Bİ NEBZE DE OLSA KENDİNİZİ TOPLARSINIZ. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.

Hiçbirşey için geç değil.Bunları çekeceğine kendine yeni bir hayat kursun.Yaşıda küçükse ilerde doğru insanı bulduğunda annede olabilir.

Bu durumda bu adama güvenilipte bir arpa boyu yol gidilmez.

Çok kötü bir durum. yalnız ben tebrik ediyorum ki Kız ayakları üzerinde durmaya erken yaşta başlamış. parası var güç onda. manevi yönden ne kadar çöküntü yaşasa da. Parası olmasa imiş belki daha da çok ezerler.Başka türlü ezerler. Gerçi parası olunca da iyi davranmıyorlar ama karaktere, insanlığa değer vermeyen aile ile karşılaşmış.Allah yar ve yardımcısı olsun.

sakın anlaşmalı falan boşanma. krediyi evlilik için çektiğini göster ve eşyaları da al git o evden. annesi ile birlikte mutlu mesut yaşasın defolsunlar hayatından, sanki böyle eş bir daha bulabilir de bu yaştan sonra aranızda bide 13 yaş var senin parana tamah ediyo pislik.

lütfen inanma bunlara ben kimseye boşan demem ama çok üzüldüm konularına, boşanma davasını açıyorum de ve arkasını getir. onun annesi ile zaten artık aynı evde kalınmaz . en kötü ihtimal annenden ayrı eve çıkalım de kabul etmeyeceği için boşanırsınız başka türlü de evlilik yürümez zaten bu şekilde.

Ayyy yok artikk sen 24 yasindamisinnn.
23 yasinda hem de kendinden 13 yas buyuk bir adamla 2.evlilik yapmak sence de biraz acele olmamis mi?
Hayir bu kart adamin nesini begendin tovbe yaa su gencecik halinle bu yasa kadar bir dikili agaci olmayan adamla evlenmek icin bir de kredi cekmissin, adam kendini nimetten saymis benle evlenmek icin kredi cekiyor wuhuuu fln.
Allah biliyor sen o krediyi cekmeseydin dedigi gibi 2 yil sonra bile evlenemezdiniz.

Adam malk mulk sahibi olmaya acele edecek tabi gelmis 37 yasina, kendisinden daha kucukler bile butcesine gore az cok yatirimlari var arabalari vardir.
Sen de cok gencsin acelesi yok hele borclardan bir kurtulalim diyosun tabiki mantikli olarak, ayni dusunmeniz mumkun degil.
Kaynana da bulmus kart ogluna gencecik kizi hala ogluna toz kondurmayacak ben sana dedimde sen beni dinlemedin bla bla.
Ayol 40ina merdiven dayamis adami kim alir bundan sonra da birde kaynana kahri ceker pehh, tam agzina micmalik bunlar ama neyse. Dunden beri sinirim tepeme cikti bu ikili yuzunden o kaynanayi tutup iki cift laf edesim var.

Hemde gozlerinin önünde satsin.hergun yavaş yavaş

Eşin bana hiç samimi gelmedi rol yaptığını düşünüyorum. Hesaptaki parayı senden almak için annesiyle anlaşmıştır parayı alınca görürsün gerçek yüzünü. Senin yerinde olsam o paradan hakkım olanı alırım o evden de çeker giderim şeytan gorsun yüzlerini.oyuna gelme sakın inanma hemen o adama. Affedecek gibi duruyosun sanki ben olsam tekrar bu adama inanmazdim. Barışacak olursan eğer kendini garantiye al bari .

Kendi annem aradı az önce kvdenin beni kovduğunu anlattım . Oda parayı görünce sapıttı bunlar diyor . Ne demek seni evden kovmak koskoca aklı başında kadın alıp sizi karşısına konuşacağına neden böyle birşey yapıyor diyor. Eşimin özür dilediğini, herşeyi düzelteceğini ve telafı edeceğini de anlattım. Annem büyük bir mesafe koy araya diyor. İlgilenme yüzüne bakma hiç muhattap olma diyor

Nyks- eski konularına baktım ve çok üzüldüm canım ya.
baban gibi paragöz bir kocaya, annen gibi (öz anne kızını nasıl fahişelikle, uyuşturucu bağımlılığıyla suçlar?) vicdansız kv ye düşmüşsün.

bak canım bu hayatta yalnızlık zordur ama sen tek başına daha mutlu olacaksın eminim.
seni sevmeyenlerin maddi manevi sıkıntılarını çekeceğine kendi kendini mutlu etmeyi öğrenmelisin. mutlaka ilerde seni gerçekten seven biri çıkacak karşına.
yeter ki bu asalaklardan ve öz ailenden uzak dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…