BENCE EŞYALARI İKİNCİ ELE SATIN YANİ YORGAN GİTTİ KAVGA BİTTİ. ÇALIŞAN İNSANIN ÜSTÜNDEN GEÇİNMEK NEYMİŞ GÖRSÜNLER.Adam ila anası aynı karakter zaten. Karısının kredi ile aldığı eşyalara annesi 8le coreklenmek istiyor. Karısı -10 bin ile hayata başlasın istiyor.
Esyalarini al git ne getirdiysen bi cop bile birakma.bir kaşık bir tabakmi getirdin al gitHayır kira ama evlenirken onlar şuan bulunduğumuz evde oturuyordu ben eşyalarımı alıp geldim. O yüzden evi ona bırakmayalım diyor
Düzeni değiştirmek kolay değil.
Bir yazıda stres yapan sebepleri listelemişlerdi, evlenmek, boşanmak, taşınmak, ölüm vs hepsi listede idi.
Siz kendinizi düşünün. Evi terkedeceksiniz. Nasıl başlarsınız, nereden başlarsınız? Ev bulabilir misiniz? Geçinebilir misiniz? Etraf ne der? Ya işinizi kaybederseniz? İkinciden de boşanıyorsunuz, evlilikleri yürütemeyen acaba siz misiniz, siz mi geçimsizsiniz?
Oysa şu anda mutsuz da olsa, değer verilmiyor da olsa bir düzen var.
Şu an çok mutlu ve huzurluyum, ama ayrılmaya karar verme ve ayrılma süreci sancılı geçiyor. Kolay kararlar değil, hayatınız değişiyor.
İkinci ele de satıp parasını çıkarabilirsiniz. Değerinin altında olabailir ama.Madem paraya tapan karakteri önemsemeyen insanlar! bunlar. İş güvence, altın bileziktir. Sıkıntılı anda hayat kurtarır.Esyalarini al git ne getirdiysen bi cop bile birakma.bir kaşık bir tabakmi getirdin al git
ben buarada hatayı kızda buluyorum ne ısı var koskoca adamla hemde annesıyle sonucta bır kere yasamıs bu evlılıgı olmadıgını gormus neden yanı daha mantıklı hareket etmek varken
PEKİ KREDİ ÇEKECEK. ÇEKTİĞİ KREDİYİ ÇALIŞMADAN MI ÖDEYECEK? YANİ AKIL VAR, MANTIK VAR. İŞİ BIRAKTIRMASININ SEBEBİ NEDİR?Çok yakın aralıklarla birinde adam bana kredi çekeceksin ,eşşek gibi çekeceksin,ben ne dersem o olur,hatta işi bırakacaksın yoksa boşarım seni diye tehdit ediyor. Gözü dönmüş paradan başka bir şey düşünmemiş.
Birkaç gün sonra arkadaşlarını araya sokuyor ,kendi arkadaşlarıyla konuşuyor, melek kesiliyor ,sarılıp özür diliyor.
Hiç inandırıcı geliyormu gerçekten? Bir anda insan içinden gelerek 360 derece dönermi?
Seni üzdüğü için pişman olduğuna ben inanmıyorum sadece menfaat diyorum.
Sonraki yazdıklarında sadece annesine kızıyorsun.Kendini kandırma.
Düzeni değiştirmek kolay değil.
Bir yazıda stres yapan sebepleri listelemişlerdi, evlenmek, boşanmak, taşınmak, ölüm vs hepsi listede idi.
Siz kendinizi düşünün. Evi terkedeceksiniz. Nasıl başlarsınız, nereden başlarsınız? Ev bulabilir misiniz? Geçinebilir misiniz? Etraf ne der? Ya işinizi kaybederseniz? İkinciden de boşanıyorsunuz, evlilikleri yürütemeyen acaba siz misiniz, siz mi geçimsizsiniz?
Oysa şu anda mutsuz da olsa, değer verilmiyor da olsa bir düzen var.
Şu an çok mutlu ve huzurluyum, ama ayrılmaya karar verme ve ayrılma süreci sancılı geçiyor. Kolay kararlar değil, hayatınız değişiyor.
Öyle haklısınız aldığı kararlar genç yaşının ve ailesinden gördüğü tavır ve tutumlardan olumsuz etkilenmesine rağmen yani (olumsuz yönde kararlar alması gibi) erken yaşta kendi ayakları üzerinde durmaya başlamış.Kendi ailesiyle sorunlar olduğu için diye düşünüyorum. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmuş olabilir. Yakın çevremde de gördüğüm küçük yaşlardan beri aileyle sorunlar olunca insanda küçüklükten gelen ben zaten çok değerli değilim, çok iyilere layık değilim duygusu da olabiliyor. Hep gidip kendine layık olmayan insanlarla evlenebiliyor.
PEKİ KREDİ ÇEKECEK. ÇEKTİĞİ KREDİYİ ÇALIŞMADAN MI ÖDEYECEK? YANİ AKIL VAR, MANTIK VAR. İŞİ BIRAKTIRMASININ SEBEBİ NEDİR?
SİZ NASIL MUTLU OLUYORSANIZ ÖYLE DAVRANIN. YAŞINIZ GENÇMİŞ, İŞİNİZİ ASLA BIRAKMAYIN. ARAŞTIRIN İYİ BİR EVLİLİK DANIŞMANLARINDAN PSİKOLOJİK DESTEK ALIN. YAŞINIZ GENÇ. ATLATMANIZ ZOR OLABİLİR. AİLENİZİN TUTUM VE DAVRANŞILARI SİZİ OLUMSUZ KARARLAR ALMAYA İTİYOR SANIRIM. İŞ GÜVENCE HAYAT SİGORTASI MADDİ DAYANAK, PSİKOLOJİK DESTEKLE DE Bİ NEBZE DE OLSA KENDİNİZİ TOPLARSINIZ. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.Arkadaşları ve böyle şeyden boşanılmaz diyor. Annesi de öyle demiş sözde. Kuzenim süründür biraz diyor. Annemle henüz konuşmadım.
Şahsi fikrim bir daha o evde huzurlu ve mutlu olamayacağımı düşünüyorum. Çünkü taşlar yerinden oynadı bir kere
Öyle haklısınız aldığı kararlar genç yaşının ve ailesinden gördüğü tavır ve tutumlardan olumsuz etkilenmesine rağmen yani (olumsuz yönde kararlar alması gibi) erken yaşta kendi ayakları üzerinde durmaya başlamış.
Çok kötü bir durum. yalnız ben tebrik ediyorum ki Kız ayakları üzerinde durmaya erken yaşta başlamış. parası var güç onda. manevi yönden ne kadar çöküntü yaşasa da. Parası olmasa imiş belki daha da çok ezerler.Başka türlü ezerler. Gerçi parası olunca da iyi davranmıyorlar ama karaktere, insanlığa değer vermeyen aile ile karşılaşmış.Allah yar ve yardımcısı olsun.Kıza araba için kredi çekeceksin diye baskı yapıp duruyor o da hayır çekmeyeceğim diyor adam inatlaşıyor.Ben ne dersem o olacak ben evin reisiyim diyor kızda yüzüne gerçekleri söyleyince sen çalışıyorsun diye bir havalara girdin işten çıkacaksın dedi.Kısaca bana itaat edeceksin diyor.
Evden çıktı sonrasında da işi boşanmaya kadar götürdü.Saçmasalak bir adam zaten
Sonrasında da kız tamam boşanalım dedi bu sefer adamın poposu yemedi.Kız olmasa aç kalır . Ayrıca kızın hesabında da miras paraları var.Ana oğul o paraya güvenip atarlanıyorlardı.Şimdi kızın suyuna gidiyorlar
Eşimle dışarıda oturup konuştuk hep aynı şeyler. Bir yere varamadık. Ne o annesinden geçiyor ne arabasından ne kredisinden.
Boşanma kararı aldık. Çok uzun konuştuk hiç orta yol bulamadık. Anlaşmalı boşanalım kavga gürültü olmasın dedim. Kredi borcumu ödemeyecekmiş. Kredi kartının 1.400 tllik kısmını ödermiş. Avukat parasıymış o. Soyadım düşene kadar bu evde kalayım dedim. Tamam dedi.
Her neyse eve geldik. Asıl bundan sonra şok oldum. Eve geldik. Eşim annesini çağırdı. Geldi dedi ki anne biz boşanma kararı aldık. Konuştuk anlaşamıyoruz dedi. Nyks soyadı değişene kdar bu evde kalacak ben bi arkadaşımda kalırım dedi.
Annesi dedi ki sen niye gidiyosun o gitsin. Hemen yarın gitsin. Anlaşmalı boşanın imza atın tek celsede bitsin dedi.
Bana döndü kızım sen neden evlendin rahat mı battı sana dedi. Hiç cevap vermedim. Eşim annesine yanlış konuşuyorsun sus dedi susmuyor.
Oğlum sen bunu arsız yaptın iyice. Ben sana dedim sen beni dinlemedin. Sen gitmiceksin bu evden o gidicek. İkimiz toplanıp gidelim de ev ona mı kalsın falan dedi. Benim kanım dondu. Şok üzerine şok oldum. Hiç demedi ki noldu neyi paylaşamadınız neden anlaşamadınız.
Hemen döktü eteğindeki taşları.
Akşam eşim salonda yatmaya karar verdi. Arkadaşı aradı bunu bi sürü telefonda konuştu. Duymadım net olarak ne konuştuğunu. Sonra yanıma geldi sarıldı öptü beni. Özür dilerim. Telafi edicem. Ben halledicem bana inanıyo musun falan diye sordu. Hiç birşey söylemedim. Gitti. Hiç uyumamış. Sabah 7 gibi yine geldi yanıma. Yine sarıldı öptü. Seni çok seviyorumlar vs vs. İşe gitme bugün konuşalım dedi. Ben giyindim işe geldim. Yazmış özürler dilemiş bir sürü. Aksam seni almaya gelicem iş çıkışı dedi. Annesi de uyanmış sabahın köründe bu gece hiç uyumadım deyip durdu oğluna.
Kadın akşam beni evden kovdu resmen. İyice özerkliğini ilan etti. İnanamıyorum hala. Ben daha duramam o evde
Hemde gozlerinin önünde satsin.hergun yavaş yavaşİkinci ele de satıp parasını çıkarabilirsiniz. Değerinin altında olabailir ama.Madem paraya tapan karakteri önemsemeyen insanlar! bunlar. İş güvence, altın bileziktir. Sıkıntılı anda hayat kurtarır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?