Nyks- eski konularına baktım ve çok üzüldüm canım ya.
baban gibi paragöz bir kocaya, annen gibi (öz anne kızını nasıl fahişelikle, uyuşturucu bağımlılığıyla suçlar?) vicdansız kv ye düşmüşsün.
bak canım bu hayatta yalnızlık zordur ama sen tek başına daha mutlu olacaksın eminim.
seni sevmeyenlerin maddi manevi sıkıntılarını çekeceğine kendi kendini mutlu etmeyi öğrenmelisin. mutlaka ilerde seni gerçekten seven biri çıkacak karşına.
yeter ki bu asalaklardan ve öz ailenden uzak dur.
Nyks- bankayla ilgili bir adim attin mi en azindan baktin mi gunluk cekebildiklerini cekmisler mi diye?
Bunları yapsanız size işten çık baskısına devam edecek oda zıtlaşacak anladığım biraz şiddet eğilimi de var boyut başka olacak.Kayınvalide üzülecekse üzülsün alın karsınıza ben evlenmek için kredi çektim onu ödüyorum kredi kartı ile 10 000 borcum var ev kira oğlunuzun bedelliden kredisi kapanmadı ordanda maaşı hacizli zaten ben yeni kredi çekmediğim içinde işler bu reddeye geldi düğün kredisini kabul etmiyorsunuz tek ödüyorum arabaya neden çekeyim siz olsanız çekermisiniz ben çekmem ister mirasla oğlunuzun borcunu kapatıp kenara kalanı güvence yapın ister oğlunuza kendiniz araba alın benden yaşamsal faaliyetlerimiz hariç başka birşey çıkmaz çok istiyor iştende çıkar otururm evede ne gelirse onu yeriz yok boşanın diyorsanızda boşanırız diyip resti çekin sonra Kv nizin kaç derece döndüğünü pergelle ölçersiniz.Kendi annem aradı az önce kvdenin beni kovduğunu anlattım . Oda parayı görünce sapıttı bunlar diyor . Ne demek seni evden kovmak koskoca aklı başında kadın alıp sizi karşısına konuşacağına neden böyle birşey yapıyor diyor. Eşimin özür dilediğini, herşeyi düzelteceğini ve telafı edeceğini de anlattım. Annem büyük bir mesafe koy araya diyor. İlgilenme yüzüne bakma hiç muhattap olma diyor
Ben şuan boşanınca naparım nasıl olur nasıl biter onu düşünüyorum. Eşim benim gönlümü nasıl alır nasıl telafi eder derdinde değilim açıkçası.Bak buraya yazıyorum bu adam allem edip kullem edip sana o krediyi çektirecek senide kapı önüne koyacak
Bankayı aradım az evvel hesabımda 40.500 tl var çekilmemiş henüz.-400 tl bir bakiye veriyordu banka bana. Artı limit olarak bende onu kapattırdım. Paranın hepsini çekerlerse bir de beni 400 tl borçlandırmasınlar diye
Akşam kovan bu noktaya getiren o ve ailesi sen gayet dik bir duruş sergiledin agresifliği işe yaramadı. Arkadaşlarını devreye soktu biraz yumusatsınlar diye şimdi seni alttan işleyecek canım cicim diyerek. Onu sevidigini biliyor dikkatli ol. Boşanmak dünyanın sonu degil daha öncede yaşadın ama burdaki durum çok farklı seni ezmeye çalışan biri var ve bunu pervasızca yapıyor.Ben şuan boşanınca naparım nasıl olur nasıl biter onu düşünüyorum. Eşim benim gönlümü nasıl alır nasıl telafi eder derdinde değilim açıkçası.
İnanın şuan içimde onlarla alakalı bir umutta yok. Düzelmezler çünkü sadece düzelmiş gibi yaparlar oynarlar. Hiç ağlamadım üzülmedim de içimde sadece kocaman bir delik bir boşluk varSenin icin ictenlikle uzuluyorum burada her biri kacar yillik evli ablalarin anlatiyoruz sana keske dinlesen dinleyebilsen icinde nasil bir umut var bilmiyorum ama cok uzecekler seni sen iyi niyet gosterdikce bunu gorebiliyorum
İnanın şuan içimde onlarla alakalı bir umutta yok. Düzelmezler çünkü sadece düzelmiş gibi yaparlar oynarlar. Hiç ağlamadım üzülmedim de içimde sadece kocaman bir delik bir boşluk var
Tüm bu olanlardan sonra hayatımda kimseyi istemiyorum zaten. Yalnız kalmak istiyorum kafa dinlemek... teşekkürler iyi dilekleriniz için çok sağolunHepsi gececek zaman her seyin ilaci allah cok buyuk dilerim karsina seni gercekten severek icindeki boslugu dolduracak biri cikar ve mutlu bir ailen olur senin icin dua edecegim sen guclu ol ve kimsenin seni kullanmasina izin verme once kendi mutlulugunu dusun, unutma sen dunyaya kimseyi mutlu etmeye gelmedin sadece yasami kendi varolusunda deneyimliyorsun bir iliskide iki tarafta birbirini mutlu etmeli ve huzurlu bir iliski ortami saglamali. Bir sure kendini dinle kendini mutlu et hayatina hemen birini sokma sen dinlen kendini gelistir bir sure
Bugun salı senin işe ilgili planları neymis öğrenirsin kararlı ol sen dünyaya çile çekmeye gelmedin ki kardeşim hayatını yaşaŞirket avukatımızla konuşacağım. İşverenim o yardımcı olur sana dedi. Akşam eşim yine anlatmaya başlayacak. Şöyle düzelticem böyle yapıcam vs vs diye dinliyormuş gibi durucam ama bir kulağımdan girecek öbüründen çıkacak.
sonuc ne olursa olsun canım sen su kredini felan odemeye bakTüm bu olanlardan sonra hayatımda kimseyi istemiyorum zaten. Yalnız kalmak istiyorum kafa dinlemek... teşekkürler iyi dilekleriniz için çok sağolun
Kendi annem aradı az önce kvdenin beni kovduğunu anlattım . Oda parayı görünce sapıttı bunlar diyor . Ne demek seni evden kovmak koskoca aklı başında kadın alıp sizi karşısına konuşacağına neden böyle birşey yapıyor diyor. Eşimin özür dilediğini, herşeyi düzelteceğini ve telafı edeceğini de anlattım. Annem büyük bir mesafe koy araya diyor. İlgilenme yüzüne bakma hiç muhattap olma diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?