Eşim evi terketti..

hala mesafe diyorsunuz kadin sizi kendi evinizden kovdu adam borcumu odemem dedi cirkefligin doruklarinda piknik yapiyorlar nasil bi mesafe soruyorum tanidigi herkesle arkanizdan konusan, sizi sikayet eden, hakaret etmekten ve siddet uygulamaktan cekinmeyen, sizi cuzdan olarak gorup namusunuza bile dil uzatan bu adamla ayni yataga birdaha girmeyi cidden icin alacak mi sevmiyorsun bile

Canim, guzelim sen hic sevilmemissin, belki sevilmeyi bilmiyorsun birak bu duzenbazlari genceciksin sevmeyi sevilmeyi hakediyorsun dilerim gercek sevgiyi yasar ve cok mutlu olursun yalvaririm harcama omrunu

Ayni seyleri yazmisiz neredeyse

ben de aklı başında bir kadın olduğunuzu düşünmüştüm,yanıldım galiba.sizin aranızdaki sorunlar hiç küçük değil.böyle bir adamla hayatına devam etmeyi kafandan geçirerek bile yazık ediyorsun kendine

Bankayı aradım az evvel hesabımda 40.500 tl var çekilmemiş henüz.-400 tl bir bakiye veriyordu banka bana. Artı limit olarak bende onu kapattırdım. Paranın hepsini çekerlerse bir de beni 400 tl borçlandırmasınlar diye

Bak buraya yazıyorum bu adam allem edip kullem edip sana o krediyi çektirecek senide kapı önüne koyacak sende borcun içinde yüzeceksin.

Bunları yapsanız size işten çık baskısına devam edecek oda zıtlaşacak anladığım biraz şiddet eğilimi de var boyut başka olacak.Kayınvalide üzülecekse üzülsün alın karsınıza ben evlenmek için kredi çektim onu ödüyorum kredi kartı ile 10 000 borcum var ev kira oğlunuzun bedelliden kredisi kapanmadı ordanda maaşı hacizli zaten ben yeni kredi çekmediğim içinde işler bu reddeye geldi düğün kredisini kabul etmiyorsunuz tek ödüyorum arabaya neden çekeyim siz olsanız çekermisiniz ben çekmem ister mirasla oğlunuzun borcunu kapatıp kenara kalanı güvence yapın ister oğlunuza kendiniz araba alın benden yaşamsal faaliyetlerimiz hariç başka birşey çıkmaz çok istiyor iştende çıkar otururm evede ne gelirse onu yeriz yok boşanın diyorsanızda boşanırız diyip resti çekin sonra Kv nizin kaç derece döndüğünü pergelle ölçersiniz.
Ayrılmak istiyorsanızda kenera 3,5 bişe koyun gizli işler çığrından çıkınca daralmazsınız çünkü siz bu evliliği içen içe devam ettirmek istemiyorsunuz anladınızda şartlarınız dönüp gitmeye uygun değil anladığım

Bak buraya yazıyorum bu adam allem edip kullem edip sana o krediyi çektirecek senide kapı önüne koyacak
Ben şuan boşanınca naparım nasıl olur nasıl biter onu düşünüyorum. Eşim benim gönlümü nasıl alır nasıl telafi eder derdinde değilim açıkçası.

Senin icin ictenlikle uzuluyorum burada her biri kacar yillik evli ablalarin anlatiyoruz sana keske dinlesen dinleyebilsen icinde nasil bir umut var bilmiyorum ama cok uzecekler seni sen iyi niyet gosterdikce bunu gorebiliyorum

Ben şuan boşanınca naparım nasıl olur nasıl biter onu düşünüyorum. Eşim benim gönlümü nasıl alır nasıl telafi eder derdinde değilim açıkçası.
Akşam kovan bu noktaya getiren o ve ailesi sen gayet dik bir duruş sergiledin agresifliği işe yaramadı. Arkadaşlarını devreye soktu biraz yumusatsınlar diye şimdi seni alttan işleyecek canım cicim diyerek. Onu sevidigini biliyor dikkatli ol. Boşanmak dünyanın sonu degil daha öncede yaşadın ama burdaki durum çok farklı seni ezmeye çalışan biri var ve bunu pervasızca yapıyor.
Kendine bir ev kuramazsın belki ama bir aparta yerleşir işine devam edersin. Bankadaki paradan kredi kartını ve kredi kapattınmı sıfırlamıs olursun. Psikolojik olarak yoracak seni ama her gün huzursuz olacağına 1-3 ay huzursuz olursun geçer.

Senin icin ictenlikle uzuluyorum burada her biri kacar yillik evli ablalarin anlatiyoruz sana keske dinlesen dinleyebilsen icinde nasil bir umut var bilmiyorum ama cok uzecekler seni sen iyi niyet gosterdikce bunu gorebiliyorum
İnanın şuan içimde onlarla alakalı bir umutta yok. Düzelmezler çünkü sadece düzelmiş gibi yaparlar oynarlar. Hiç ağlamadım üzülmedim de içimde sadece kocaman bir delik bir boşluk var

Acilen o bankanızdaki 40 bin midir nedir miras parasıyla kredinizi kapatın sonuçta ikiniz için harcanmış evlenirken para neye gitti onu bile anlamamışsınız ve siz ödemişsiniz. acil paranın 8 bin miydi kredi kalan borç neydi onu yatırın kimsenin parasını çalmış olmazsınız o ortak borç siz üzerinize düşeni fazlasıyla ödemişsiniz. Gerisini ne yaparlarsa yapsınlar. Boşarsa da boşasın. Minnet etmeyin. Her bilgiyi kayıt altına alın mesajlaşın saklayın mesajları. O borcu acilen o paradan kapatin. Ben olsam banka hesabını dondururur yanda kartı iptal eder onları sürürndürürdüm de neyse

İnanın şuan içimde onlarla alakalı bir umutta yok. Düzelmezler çünkü sadece düzelmiş gibi yaparlar oynarlar. Hiç ağlamadım üzülmedim de içimde sadece kocaman bir delik bir boşluk var

Hepsi gececek zaman her seyin ilaci allah cok buyuk dilerim karsina seni gercekten severek icindeki boslugu dolduracak biri cikar ve mutlu bir ailen olur senin icin dua edecegim sen guclu ol ve kimsenin seni kullanmasina izin verme once kendi mutlulugunu dusun, unutma sen dunyaya kimseyi mutlu etmeye gelmedin sadece yasami kendi varolusunda deneyimliyorsun bir iliskide iki tarafta birbirini mutlu etmeli ve huzurlu bir iliski ortami saglamali. Bir sure kendini dinle kendini mutlu et hayatina hemen birini sokma sen dinlen kendini gelistir bir sure

Şirket avukatımızla konuşacağım. İşverenim o yardımcı olur sana dedi. Akşam eşim yine anlatmaya başlayacak. Şöyle düzelticem böyle yapıcam vs vs diye dinliyormuş gibi durucam ama bir kulağımdan girecek öbüründen çıkacak.

Reactions: anu
Tüm bu olanlardan sonra hayatımda kimseyi istemiyorum zaten. Yalnız kalmak istiyorum kafa dinlemek... teşekkürler iyi dilekleriniz için çok sağolun

Bugun salı senin işe ilgili planları neymis öğrenirsin kararlı ol sen dünyaya çile çekmeye gelmedin ki kardeşim hayatını yaşa

Reactions: anu
Tüm bu olanlardan sonra hayatımda kimseyi istemiyorum zaten. Yalnız kalmak istiyorum kafa dinlemek... teşekkürler iyi dilekleriniz için çok sağolun
sonuc ne olursa olsun canım sen su kredini felan odemeye bak
kendini sağlama almaya çalış hep
heran kapıyı carpıp gidebilirim die dusun
kendini bunu yapacak maddi guce eriştirmeye çalış
amacın bu olsun

Çok yakından tanıdığım biri psikoloğa gitmiş. Annesi sizinki kadar olmasa da o da kızına geçmişte psikolojik şiddet uygulamış, hala da bazı hataları var. Ama kız psikoloğa annesiyle olan ilişkisi için değil sevgilisiyle yaşadığı sorunları aşmak için gitmiş. Psikoloğa annesinin bu konuda ne tavsiye ettiğini de anlatmış. Psikoloğunun yorumu: "Annenizle olabildiğince az görüşün ve ondan ilişkilerinizle ilgili tavsiye almayın" Aynen böyle demiş. Bu arada, kızın ilişkilerinde gidip kendine layık olmayan kişileri hayatına almasını da küçüklüğünde gördüğü psikolojik şiddete bağlamış.

Anneniz de çok normal değilmiş. Bence ondan gelecek tavsiyelere çok da güvenmeyin. İlişkiler konusunda sağlıklı kararlar verebiliyor olsaydı, kendi kızını öyle üzmezdi.

Keşke bir iki seans da olsa iyi bir psikolağa gitseniz. Şimdi gitmezseniz ne zaman gideceksiniz? Hem bizim görmediğimiz şeyleri görüp, bizim yapmadığımız tespitleri yapıp size daha iyi yol gösterebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…