Valla kendimi sizin yerinize koyuyorum boşanmayı kafama koymuşsam elimin altındaki parayla kredimi kapar 30 500üverirdim onlara boşandıktan sonrada kendim için kredi çeker bir düzen kurar çalışıp kendi kredimi kapardım zaten o kredi ile alınan eşyalarıda onlar size vermezler.İşler bu raddeye geldikten sonra zaten payınıza düşeni çalışıp kapatmışsınız yarısıda bir zahmet onlara olsunŞirket avukatımızla konuşacağım. İşverenim o yardımcı olur sana dedi. Akşam eşim yine anlatmaya başlayacak. Şöyle düzelticem böyle yapıcam vs vs diye dinliyormuş gibi durucam ama bir kulağımdan girecek öbüründen çıkacak.
Ben şuan boşanınca naparım nasıl olur nasıl biter onu düşünüyorum. Eşim benim gönlümü nasıl alır nasıl telafi eder derdinde değilim açıkçası.
Çiçek göndermiş şimdi de işyerime Allah ım yarabbim sanki bir çicekle çözülecek işimiz var
afedersin ama seni aptal yerine koyuyor.Çiçek göndermiş şimdi de işyerime Allah ım yarabbim sanki bir çicekle çözülecek işimiz var
Sanki bir çiçekle çözülecek sorunlar yaşıyoruzafedersin ama seni aptal yerine koyuyor.
Şöyle bir plan düşündüm. Borçlar ödenene kadar sesimi çıkarmayacağım. Kavga etmeyeceğim mağrur olacağım. Borç ödendiğinin ertesi gün anasına o özürü diletip dilekçe vereceğim. Belki içim soğurValla kendimi sizin yerinize koyuyorum boşanmayı kafama koymuşsam elimin altındaki parayla kredimi kapar 30 500üverirdim onlara boşandıktan sonrada kendim için kredi çeker bir düzen kurar çalışıp kendi kredimi kapardım zaten o kredi ile alınan eşyalarıda onlar size vermezler.İşler bu raddeye geldikten sonra zaten payınıza düşeni çalışıp kapatmışsınız yarısıda bir zahmet onlara olsun
Çocuk kesinlikle düşünmüyorum zaten. Daha önceki sorunlar yüzünden düşünmüyodum. Allah korusun ayrılsak olan çocuğa olurdu. Şimdi kafam rahat sadece annemlere onlarla yaşamayacağımı kabul ettirmem gerekAilenin yaptıkları çok üzücü
Bu gidişata 24 yaşında dur demek var bir de 3-5 belki daha çok yıl sonra, Allah korusun bir de çocukla(yani bu adamdan)
Kontrolü eline al artık ve şu kredi olayını da hallet lütfen
İnşallah en az hasarla atlatırsın
Burda bi alicengiz oyunu dönüyo ama hadi hayırlısı. Bunlar analı ogullu bi plan peşindeler. Gecede biriyle konustu diyosun sözde arkadaşmış. O kşmse cok güzel akıl vermiş kocana. Aklı dank etmiş. Ama bu dank etmeler senle alakalı degil parayla alakalıAnnemle uzunca konustum olayı kendınle alakalı sanıyor ve boşanma lafının senden çıktığını sanmıs tepkısı oyuzden fazla olmus siz naptınızı sanıyorsunuz dedı boyle basıtmi dedı bu işler benımde agzıma sıctı bu kadar buyutulurmu dedı,aksam ablama gıdebılır ablam aradı sabah cunku gel felan dıyordu ben üzerime düşeni yapıcam asla senı bırakmam karımsın sen benım canımsın tekrar soyluyorum o konuda hatalıyım ama aşmamız gereken şeyler var bana yardımcı olman gereken ufak seyler var bunları yasamamak ıcın aşmalı birlikte hareket etmeliyiz
Yukardakileri eşim bana yazmış. Bir de şey yazmış annesi demiş ki oğlum nyks beni istemiyor mu. Ya dedim allah aşkına kim kime neler söyledi annen hala diyor ki beni istemiyor mu .
Akşam benim yüzüme git diyen kimdi dedim.
Sormayın sanki ben bunları bekliyordum. Böyle mi telafi edeceğini düşünüyor anlamadımZaten sizin derdiniz de bana neden küçük sürprizler yapmıyorsun, bana neden hiç çiçek almıyorsundu.
Gönlünüzü alacaksa hazır elinde para da varken, ortak yaptığınız borcun kendi payına düşen kısmı ödesin. Yani normal insanlar gibi davransın.
Böyle sebepten ayrılık mı olur demişler. Valla bana göre gayette olur. Sevgi herşeyi çözmez.Burda bi alicengiz oyunu dönüyo ama hadi hayırlısı. Bunlar analı ogullu bi plan peşindeler. Gecede biriyle konustu diyosun sözde arkadaşmış. O kşmse cok güzel akıl vermiş kocana. Aklı dank etmiş. Ama bu dank etmeler senle alakalı degil parayla alakalı
Beni kaybetmek istemiyormuş. (Akşamki konuşmada ben kimseyi kaybetmekten korkmadım korkmam demişti) beni çok seviyormuş bensiz yapamazmış vs vseşinde ailende seni bankamatik ten farklı görmemişler...eşinin bu hızlı değişimine hiç inanmadım inşallah yanılıyorumdur
Salı ama biz dün akşam konuştuk. Bu akşam başka bişey açıklar mı bilmiyorum.Bugun salı senin işe ilgili planları neymis öğrenirsin kararlı ol sen dünyaya çile çekmeye gelmedin ki kardeşim hayatını yaşa
Bence akşam eşinizle konuşurken "annen gelip benim için bu evden o gitsin dediği için özür dilesin" deyin.
Gider ayak kadını ayağınıza çağırıp özür diletin.
Eşiniz parayı hatırlayıp sizin suyunuza gitmeye çalışıyor bile olsa en azından biraz içimizin (KK olarak) yağları erir.
Erkekler genelde birden sinirlenip içindekileri dışarı akıtıyor, düşünmüyorlar sonucu nasıl olur diye. Sonradan akılları başlarına geliyor. Sizde de bu olmuş sanırım. Bu kadın giderse biz anamla nasıl geçiniriz demiştir. Arkadaşları akıl vermiştir bu saf kızı kaçırma diye. O yüzden çark etmiştir böyle.
Kartı iptal edip hemen dava açmadan borcu kapatmanızı öneririm. Dava açılırsa bu sefer mal kaçırmakla suçlayabilirler mahkemede. Kv'nin mirasından geldiğini ispatlamak zor değil çünkü. Ama siz kredi için benden borç almışlardı, borçlarını geri ödediler diyebilirsiniz tabi. Çok sıkıntılı olmaz bence.
Ben olsam o adamla barışmazdım. Güven sarsıldı çünkü. Bir daha kötü bir zamanımda yanımda olacağını nasıl bilebilirim ki.
Ama gitmeden "barışacağım seninle ama bir şartım var, annen benden özür dilesin" derdim.
Kadın özür dileyince de ertesi gün "ben rahat değilim, evden giderse bu evliliğe devam ederim" deyip huzurlarını bozarım. Bugün çok kötüyüm
ama borcu da sen oduosun kı zatenŞöyle bir plan düşündüm. Borçlar ödenene kadar sesimi çıkarmayacağım. Kavga etmeyeceğim mağrur olacağım. Borç ödendiğinin ertesi gün anasına o özürü diletip dilekçe vereceğim. Belki içim soğur
Gerçekten sandıkları gibi kötü biri olsam en basidi akşam derdim ki hop kimi kovuyorsun. Oturduğun koltuktan yemek yediğin masaya kadar ben aldım. Eğer biri gidecekse yatağını yorganını topla sen git derdim. Bunun üzerine birde o kartı iptal ettirirdim. Ben ve nüfus kağıdım olmadan çekemezlerdi parayı ama işte ben böyle içten pazarlıklı ve kötü biri değilimBence suçlyamazlar çünkü hakim derki senin parandı neden bu hesaba yatırdınresmiye bakılıyor diye biliyorum bu işleri para kimde kadınin hesabında bitti hem
Ayrıca ben olsam özür diletmekle kalmam eşime derim ki para var krediyi kapat bende sana güveneyim sonrada boşasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?