Eşim evi terketti..

Valla kendimi sizin yerinize koyuyorum boşanmayı kafama koymuşsam elimin altındaki parayla kredimi kapar 30 500üverirdim onlara boşandıktan sonrada kendim için kredi çeker bir düzen kurar çalışıp kendi kredimi kapardım zaten o kredi ile alınan eşyalarıda onlar size vermezler.İşler bu raddeye geldikten sonra zaten payınıza düşeni çalışıp kapatmışsınız yarısıda bir zahmet onlara olsun

Ben şuan boşanınca naparım nasıl olur nasıl biter onu düşünüyorum. Eşim benim gönlümü nasıl alır nasıl telafi eder derdinde değilim açıkçası.

Ailenle ilgili durumları bilmiyordum şimdi öğrendim üzüldüm.Annenin babanın senden sürekli maaşını almalarını, kredi çektirmek istemelerini,maaşını vermek istemiyorsun diye annenin iğrenç konuşmalarını,65 TL için annenin ağzına bakıp babanın seni yerde sürüklemesini,annenin eşini arayıp istemiyoruz alın bunu evden götürün demelerini ..Anne demeye bin şahit ister

Seni evlat olarak görmemişlerki bankamatik muamelesi yapmışlar.Sende onlardan kurtulmak için yanlış evlilikler yapmışsın.Güvenebileceğin sana destek olacak koruyacak birini aramışsın .Yangından kaçarken doluya tutulmuşsun.

Bir kız evinden o şekilde paspas gibi yollanırsa elin oğlunun kıymet vermesini beklemekte hata olur.Kayınvalide de aynı şekilde.O yüzden şimdi anlıyorum eşin kredi çekeceksin dediğimi yapacaksın diye baskı yapıyor dayak yersin diye tehdit ediyor.Babanın yaptığını yapmakla tehdit ediyor.

Ama sen eski sen değilsin.Kendinin farkına vardın bence .Neyi isteyip neyi istemediğini biliyorsun.Artık istediklerini sana yaptıramıyorlar..Yaşın daha küçük en güzel çağlar aslında.

Maaşınla kiraya çıkabileceğin bir yer bulursan çık hemen.Y a da ev arkadaşıda olur.Ailenmiş eşinmiş uzak dur kendine yepyeni güzel bir hayat kur

Tek anlamadığım sana çirkin laflar söyleyen paragöz annen sana eşin için dertleri para bunun içinmi boşanıyorlar falan diyor.Kendisininden onlardan farkı yokmuş hatta daha betermiş.Kafasına saksımı düştü aydınlanma yaşadı.

Son düzenleme:
Çiçek göndermiş şimdi de işyerime Allah ım yarabbim sanki bir çicekle çözülecek işimiz var

Çiçek göndermiş şimdi de işyerime Allah ım yarabbim sanki bir çicekle çözülecek işimiz var

Zaten sizin derdiniz de bana neden küçük sürprizler yapmıyorsun, bana neden hiç çiçek almıyorsundu.

Gönlünüzü alacaksa hazır elinde para da varken, ortak yaptığınız borcun kendi payına düşen kısmı ödesin. Yani normal insanlar gibi davransın.

eşinde ailende seni bankamatik ten farklı görmemişler...eşinin bu hızlı değişimine hiç inanmadım inşallah yanılıyorumdur

Ailenin yaptıkları çok üzücü
Bu gidişata 24 yaşında dur demek var bir de 3-5 belki daha çok yıl sonra, Allah korusun bir de çocukla(yani bu adamdan)
Kontrolü eline al artık ve şu kredi olayını da hallet lütfen
İnşallah en az hasarla atlatırsın

Şöyle bir plan düşündüm. Borçlar ödenene kadar sesimi çıkarmayacağım. Kavga etmeyeceğim mağrur olacağım. Borç ödendiğinin ertesi gün anasına o özürü diletip dilekçe vereceğim. Belki içim soğur

Çocuk kesinlikle düşünmüyorum zaten. Daha önceki sorunlar yüzünden düşünmüyodum. Allah korusun ayrılsak olan çocuğa olurdu. Şimdi kafam rahat sadece annemlere onlarla yaşamayacağımı kabul ettirmem gerek

Burda bi alicengiz oyunu dönüyo ama hadi hayırlısı. Bunlar analı ogullu bi plan peşindeler. Gecede biriyle konustu diyosun sözde arkadaşmış. O kşmse cok güzel akıl vermiş kocana. Aklı dank etmiş. Ama bu dank etmeler senle alakalı degil parayla alakalı

Sormayın sanki ben bunları bekliyordum. Böyle mi telafi edeceğini düşünüyor anlamadım

Böyle sebepten ayrılık mı olur demişler. Valla bana göre gayette olur. Sevgi herşeyi çözmez.

eşinde ailende seni bankamatik ten farklı görmemişler...eşinin bu hızlı değişimine hiç inanmadım inşallah yanılıyorumdur
Beni kaybetmek istemiyormuş. (Akşamki konuşmada ben kimseyi kaybetmekten korkmadım korkmam demişti) beni çok seviyormuş bensiz yapamazmış vs vs

Bugun salı senin işe ilgili planları neymis öğrenirsin kararlı ol sen dünyaya çile çekmeye gelmedin ki kardeşim hayatını yaşa
Salı ama biz dün akşam konuştuk. Bu akşam başka bişey açıklar mı bilmiyorum.

Bence suçlyamazlar çünkü hakim derki senin parandı neden bu hesaba yatırdın resmiye bakılıyor diye biliyorum bu işleri para kimde kadınin hesabında bitti hem
Ayrıca ben olsam özür diletmekle kalmam eşime derim ki para var krediyi kapat bende sana güveneyim sonrada boşasın

ama borcu da sen oduosun kı zaten
ona mı kapattırıacaksın borcu oyle bir planın mı var

Gerçekten sandıkları gibi kötü biri olsam en basidi akşam derdim ki hop kimi kovuyorsun. Oturduğun koltuktan yemek yediğin masaya kadar ben aldım. Eğer biri gidecekse yatağını yorganını topla sen git derdim. Bunun üzerine birde o kartı iptal ettirirdim. Ben ve nüfus kağıdım olmadan çekemezlerdi parayı ama işte ben böyle içten pazarlıklı ve kötü biri değilim

Ailenin yaptıklarını bilmiyordum üzüldüm. Annene başka biyerde yaşamaya ikna etmeye gerek yok. Sen çalışan genç bir bayansin istediğin yerde yasayabilirsin. Bu genç yaşında bunları yaşama. Borcunu kapat bosan. Çiçeklere falan inanma lütfen. Kapsamlı plan yap intikamını bu şekilde alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…